×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пандемията свали хонорарите на певците, Преслава олекна с 15 бона


07 Октомври 2020, Сряда, 17:57 ч.

Кой колко взима преди/сега

Хонорарите на звездите за живи участия рязко са паднали заради пандемията, пише "България Днес". Топзвездата Васил Найденов е един от малко изпълнители, който в момента е много търсен за участия. Въпреки това и неговата тарифа е паднала от 20 на 10 хиляди лева за участие. Проблеми има и Лили Иванова, която напоследък отмени концертите си и затова не е много канена. Въпреки това при договорка Лили е склонна да свали цената си на 30 и дори 15 хиляди лева. Преди пандемията Лили взимаше по 50 бона, за да се качи на сцената.

Друга любима звезда - Йорданка Христова, в момента извисява глас за 5600 лева. Преди затварянето по къщите Данчето не падаше под 7 бона. На въпрос кога е взела големите пари, като първият й хонорар е бил 6,50 лв., тя отвръща: "Най-много взимахме на турнетата в Русия, защото имахме по 80-100 концерта за 1-2 месеца. В Египет първоначалният ми хонорар беше колкото заплатата на един милиционер за месец. Но аз много харчех, най-много за подаръци. От Египет купувах златни накити. В Германия за два дни взимах между 2000 и 5000 марки", спомня си Данчето.

Колежката й Силвия Кацарова прибира по 5000 лева на изява сега, а преди това се разписваше за 7500-8000 лв. за участие. Певицата води по-висок стандарт на живот от Христова, редовно си позволява скъпи екскурзии до екзотични места, маркови тоалети и пластични интервенции при един от най-популярните хирурзи в Турция. Кацарова се радва и на финансовата подкрепа на своя по-млад съпруг Любомир, който е сред милионерите у нас.

В дъното на класацията по хонорар е Марги Хранова. Нейната цена за едночасова концертна програма с днешна дата е 4000 лева. Хранова пее по празници на градове и села и заляга повече на семейния бизнес с мъжа си и картинг пистата в София, която имат и за която навремето теглиха голям кредит и дори заложи жилището си. Миналата година певицата се разписваше за 5000 бона на участие.

Младите звезди като Тита, Гери Никол и Сузанита се договарят директно с клубните мениджъри, но и техните хонорари не надвишават в момента 10 бона. Във фолксредите положението също не е по-добро от това при естрададжиите. Най-скъпоплатена се оказва Галена, следват я Софи Маринова, Преслава, Емилия, Емануела и Анелия. Преди пандемията всяка от тях взимаше хонорари до 20 000 на участие, докато сега чалгарките са готови да пеят и срещу 10-15 хиляди.

На едно от последните места по доходи от хонорари са Десислава и Есил Дюран. И днес, и преди двете са по-рядко търсени от публиката. При мъжете най-харесван си е Азис, който отскоро ходи по участия с Папи Ханс, следван от Тони Стораро, Фики Стораро, Константин (когато изобщо пее) и Милко Калайджиев.

Преди пандемията Азис рядко имаше участие в клуб, а Фики и Тони Стораро държаха първенството, като синът на Човека глас взимаше с 5 бона повече от баща си - 20 000 за участие.

Кой колко взима преди/сега
 

Васил Найденов - 20 000 - 10 000
Йорданка Христова - 7000 - 5600
Силвия Кацарова - 8000 - 5000
Дует "Ритон" - 6000 - 5000
Марги Хранова - 5000 - 4000
Братя Аргирови - 5000 - 4000
 

Във фолка

 

Галена - 20 000 - 12 000
Софи Маринова - 15 000 - 5-6 000
Преслава - 20 000 - 5000
Емилия - 7000 - 5000
Емануела - 5000 - 4500
Анелия - 5000 - 4000
 

При мъжете:

Азис и Папи Ханс - 20 000 - 10 000
Тони Стораро - 15 000 - 7 000
Фики Стораро - 20 000 - 6 000
Константин - 5000 - 4000
Милко Калайджиев - 5000 - 4000
Галин - 5000 - 4000


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 4
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
2
Коментара по темата
2.
Разочарован българин
08.10.2020 10:10:33
0
2
Всички тези търтеи блеснаха покрай мутренските години и определени политически формации. Всички те печелят безбожни пари, а след това след цял живот щур харч - се оплакват, че са профукали около 15 милиона всеки, но нямали пенсия. Връщайте ги на полето или като сервитьорки. Това са паразити, които единствено цоцат. Както онази дърта и подмолна баракуда Лили, онзи самонадеян бисексуален и неработил ден в живота си пасивен дъртак Васко, а и всички останали товари на обществото. С какво тези, родили се със сребърна лъжица или налапали я са повече от останалия народ, за да живеят с няколко класи по-добре от него?
1.
Диан Икебаната
08.10.2020 02:42:32
0
3
Искам да свърша в кецовете на Васко
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев
Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори