×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Елена Йончева: Има договорка между Нинова и Борисов да крепят властта


Елена Йончева: Има договорка между Нинова и Борисов да крепят властта
Елена Йончева не може да си обясни защо Корнелия Нинова не я подкрепя в битката й срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов
03 Октомври 2020, Събота, 13:05 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимка: Архив на Флагман

Не може втората по големина партия в страната и първата по големина опозоционна партия да не набира сила от случващото се в момента, гневи се Елена Йончева

 

Моето усещане е, че има договорка между Корнелия Нинова и Бойко Борисов. БСП крепи ГЕРБ до изборите, защото Борисов се страхува от служебно правителство. Както виждате БСП стоят в парламента, вместо да са в момента на площада и при хората. Виждате отзвука в големите европейски медии и в Европа. Не може втората по големина партия в страната и първата по големина опозоционна партия да не набира сила от случващото се в момента. Това каза евродепутатът Елена Йончева в предаването "Студио Хъ" по телевизия 7/8.

Тя коментира резолюцията на комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи - LIBE, която ще бъде обсъждана на пленарната зала на Европарламента в понеделник.

Относно изтеклите записи на премиера Бойко Борисов тя напомни, че вече има анализ на американска лаборатория, която доказа, че това е гласът на Борисов. Но и по тази тема нито Нинова, нито колегите й от БСП са реагирали, гневи се Йончева.

"Г-жа Нинова не се интересуваше от това. Тя нямаше реакция за това. Когато вече се вижда, че има такъв анализ не може една действително опозиционна партия да мълчи. Има само един логичен извод, аз си го направих още миналата година, през май месец, че има договорка между Нинова и Борисов. Явно Нинова крепи Борисов до редовните избори, за да няма служебно правителство. До следващите избори ще се гарантира достатъчно спокойствие, каквото и да значи това.", бе категорична Йончева.

"Не мисля, че БСП ще се прегърне с ГЕРБ. Говоря за г-жа Нинова и нейното отношение към ГЕРБ. Не мисля че БСП би приела такава коалиция, защото в БСП има смели и почтени хора, които няма да допуснат това.", каза още евродепутатът.

Относно изключването на Сергей Станишев от Изпълнителното бюро на БСП Йончева заяви, че БСП не може да се разграничава от лидера на ПЕС в Европа, който и да е той. По думите й точно тези партии (социалистическите партии в ЕС) са подкрепили резолюцията на LIBE и на тях се разчита да подкрепят и представянето й пред ЕК.



 


В категории: Политика


11
Коментара по темата
11.
EU
03.10.2020 19:35:28
0
8
Тази жена е изтъкна от лъжи и интриги. Много е чудно кой и защо е лансира и дава трибуна да говори откровени лъжи и глупости. Спомнете си за радиоактивната вода в Хасково...... Майко мила!!! Как живее това човече....
10.
митко
03.10.2020 17:41:29
2
13
Другарката Йончева да покаже най после този американски анализ. Стига го е разпъвала като дъвка без никакви доказателства да покаже черно на бяло този документ . От половин година говори за този анализ и нищо а за парите от ктб мълчи като комунист на разпит
9.
Ленчеее, девочка заблудена!
03.10.2020 15:45:14
2
15
Всички информирани хора знаят, как си се понамокрила от страх,че са ти повдигнали обвинение и си дотичкала при леля Импексова, а тя една от "куклите на конци" на кръга Монтерей е отишла при Боко-другата маша на Монтерейци. Та Боко за пореден път е влязъл в одурма с Импексова и е направил жест към нея, обещавайки да не те закачат повече! А така наречената къща в Барселона е дъвка за много ограничени хора. Няма как чужда прокуратура да разследва премиер на държава членка на ЕС. Това го знае и последният селски адвокат. Ама то тази ярма, като другата с шкафчето е за ограничени червени прасета с деменция, а ако са от младите са затъпели алкохолици пиещи от обяд!
8.
я
03.10.2020 14:46:45
3
20
вече не знам срещу кого не си на теб ти е крив целия свят не че съм фен на нинова ама твоите издънки нямат край ти затова ли отиде в ЕП да злепоставяш всеки ден България нашата родина може би тя за теб не е но ние си обичаме страната има пет месеца до избори ще видим кой колко ще спечели а пък ти си помисли че тук те чака Гешев и ти до сега трябваше да си изправена да отговаряш за всички злоупотреби ама нинова те изпрати в Брюксел и се спаси както и да е мандата ще свърши тази твоя злоба ще те унищожи престани да хулиш който й да е от България народа ако не харесва някой ще си каже тежката дума нямаме нужда от твойте фюрерски команди
7.
99%
03.10.2020 14:43:33
4
14
от червените са такива,,ПРЕДАТЕЛИ,,вгледайте се добре в ,,ДОНДУКОВ,,
6.
ежко
03.10.2020 14:32:59
2
16
Словосъчетанието "безочие и наглост" трябва да се синонимизира с "Елена Йончева"!!!
Истинските протести не са срещу ББ и ГП, а срещу всички тези доказани вампири на народни блага в цялото си съзнателно съществуване!
5.
Vvvvv
03.10.2020 14:21:50
0
17
Как извъртя гъза само
4.
Божеее, колко нагла полуженичка!
03.10.2020 14:05:59
0
21
Следствената Милиончева, евродепутат в Брюксел. Избягала там защото в БГ е с обвинение за "пране на пари". Евродепутатка с тлъста заплата и куп превилегии във върхивният орган на ЕС, който за БСП е загиващ, фалирал и "зло за Булгаристан". Колко трябва да е слабоумен електората на "червения бардак", за да не си зададе въороса: "Абе, ние нали сме против ЕС и НАТО? Защо тогава наща партия участва в избори за европарламент и праща там депутати които получават пари и привилегии? Нашия "баща Сталин" участваше ли с хората си в изборите за "Райхстага в Германия" и пращаше ли депутати там, да получават пари и привилегии? Ние ли сме прости или "червеният бърдак ни хипнотизира"? Ама май сме прости, защото ако "червеният бърдак" е толкова хипнотизиращ и магнетичен,нямаше да губи избори след избори!
3.
МилиЙончева
03.10.2020 13:30:12
0
27
Перачката на Цецо от Белград!Гошо Тъпото води бойния отряд,а МилиЙончева идеологическата диверсия и хибридната война на рашките!Да не забравяме родата и от Русия!
2.
наблюдател
03.10.2020 13:28:54
4
31
Не съм поддръжник на Нинова и нейната партия, но и Елена Йончева и Радев са страшно неблагодарни хора. Ако не беше Нинова едната нямаше да бъде евродепут, а другия президент.
1.
заради
03.10.2020 13:28:14
4
31
такива като този комунистически боклук сме на дъното в Европа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори