×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вътрешният министър: Полицията не позволи да се пролее кръв


Вътрешният министър: Полицията не позволи да се пролее кръв
Христо Терзийски даде информация на депутатите за случилито са на протестите на 2 септември
Тема в развитие
Вътрешният министър: Полицията не позволи да се пролее кръв Малцина протестиращи се събраха и този предиобед в триъгълника на властта След сблъсъците в София: 80 ранени полицаи, 126 арестувани протестиращи – 60 от тях с криминални досиета Протестиращи хвърляли коктейли „Молотов“ по полицаи? След ескалацията на напрежение: Над 60 са арестувани, ясно е откъде тръгна провокацията Извънредно! Полицията премахна палатковия лагер на "Орлов мост" Още 10 полицаи са ранени при протеста тази вечер, мъж е с черепно-мозъчна травма Главсекът на МВР: Бомбичките, които хвърляха по нас, били складирани в палатките на Орлов мост Меле между полиция и протестиращи, напрежението ескалира, дойде водно оръдие (НА ЖИВО) Протестът в София тази вечер (НА ЖИВО) Арестуваха лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов 18:00 ч. 02.09.2020 г., Площадът пред кметството в Бургас – тишина и празнота Станислав Недков-Стъки срази протестиращите: Вие не сте народът, днес посегнахте на две национални емблеми! Георги Хаджиев, СДВР: Срещу българската полиция бяха изкарани криминални елементи и футболни ултраси Къртят жълтите павета и замерят полицаите (СНИМКИ/ВИДЕО) Гледайте НА ЖИВО протеста в центъра на София Извънредно от Триъгълника на властта: Протестиращи подпалиха бали сено на паветата 8 души са арестувани на протеста в столицата, сред тях и Големия Дамбовец ОП обявиха „цена“ за изкарване на мандата и готовност да работят за Велико Народно събрание ВИДЕО показва агресията на протестиращите, ето как жандармерист е бил ударен в главата Депутатите приключиха пленарния ден за 2 часа, протестиращите опитват да ги блокират в сградата ДПС поиска оставка на президента Радев и съставяне на експертно правителство СДВР: Над 20 полицаи са обгазени, протестиращи замерват служителите на реда с камъни Скандален старт: Президентът държи реч в парламента, управляващите напускат, БСП крещят „оставка“ Първо заседание на парламента за новия политически сезон (на живо) Тома Биков: Правителството няма да подава оставка заради искането на няколко партийни организации Напрежението ескалира, мерят полицаи с яйца и бутилки (НА ЖИВО) Парламентът под обсада, засилено полицейско присъствие заради протеста
виж още
скрий
03 Септември 2020, Четвъртък, 11:52 ч.
Автор: Емел МАХМУД

80 са пострадалите полицаи при вчерашните сблъсъци в София, арестувани са 126 души

126 души са задържани при вчерашните сблъсъци в София. Това съобщи министърът на вътрешните работи Христо Терзийски на изслушване в Народното събрание. Той даде подробна информация пред депутатите за случилото се на 2 септември. 

62-ма от арестуваните са с криминални прояви, а 35 – живеят извън София. 

„Около 18:30 в района на пл. „Независимост” се събраха множество хора като част от тях проявиха агресия. Започнаха да хвърлят пиротехнически средства, самоделни взривни устройства, химически газове срещу полицейските служители. Те бяха замервани с всякакви твърди предмети – бутилки, камъни, столове, тротинетки, знамена, табели и др.”, каза Терзийски.

Ранените служители на реда са 80. Една част от тях са транспортирани в лечебни заведения, а останалата част са прегледани на място. Служителите са с фрактури на крайници, травматични наранявания и увреждания, химически изгаряния от пиротехника и обгазяване. 

„След ескалиране на напрежението полицейските служители е трябвало да реагират и използваха тактически действия – разцепване и изтласкване на множеството”, добави още Терзийски.

След преглед на видеозаписи е било установено, че в палатковите лагери са се съхранявали опасни предмети, което е наложило тяхното премахване.

"Благодаря на всички редови полицаи за това, че не позволиха да се пролее кръв и овладяха всички провокации", завърши вътрешният министър, а залата го аплодира.


В категории: Политика


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
7
Коментара по темата
7.
до 6
04.09.2020 09:26:13
0
0
Няма бит журналист, имаше едни които бяха сен абутали отпред и влязоха в обсега на лютив спрей.
Планът беше такъв. От МВР казаха да престанат с хулиганските прояви. Стояха и ги чакаха цял ден. Протестиращите не проумяха.Всички по цялата линия на протеста бутаха и хвърляха предмети. Сега твърдиш че били платени без доказателства. Ми то реално не остават хора които реално протестират. Какво да им обръщаме внимание тогава? Или има протест или всички са платени. Реши.
Чупиха общинска собственост, хвърляха камъни по полицаите. Да се радват че се разминаха само със спрей.
6.
Така ли?
04.09.2020 02:15:00
0
1
А оня полицай с металния бокс само един ли беше? А тези, които набиха журналиста? А оня жандарм с емблемата с черепа и побойническия текст около него?
Не ми казвайте, че българската полиция не бие, когато й кажат и когато иска.
Планът беше такъв - цял ден да стоят, за да се развихрят платените "лоши протестиращи". Да се обработят останалите българи : "Вижте протестърите какво правят, а ние как стоим и търпим!" И като се омаскарят всички, заради платената групичка провокатори, да им се удари един бой, да се арестуват тези, които нямат нищо общо с паветата и тухлите и после да ръкопляскат на МВР шефа в парламента, колко добре се е справил.
Който не е чел "Бай Ганьо прави избори" да се го прочете - не сме мръднали от онова време!
До вчера смятах, че протестът е ненавременен, защото не виждам алтернативата на сегашното зло. Но след последната вечер си мисля, че даже е твърде закъснял...И трябва да е до дупка и срещу хиените дето чакат да се освободи място, за да намърдат във властта. Защото и да падне това правителство, не бива да се спират протестите - ще има за какво и срещу кого.
5.
до 4
03.09.2020 20:04:10
2
1
Европейският парламент няма подобна позиция. Барли също не го представя вече.
Освен това казва лично тя на запис от сесията която е публично достъпна в сайта на парламента: "Rule of law monitoring group which we had on Bulgaria"
Така че как лъже правителството че не е била дискутирана точно България? Било то за образец на правосъдие като цяло в ЕС? Иначе си коректно каза че в интернет има статии цитиращи лъжци, като Биволи и свине на БСП. Така че никакви лъжи няма от правителството, няма как да лъжеш след като записа е публичен. Но свинете за едни кликове пишат и съчиняват във Фейсбук...
4.
Катарина Барли напиши и с кеф си чети
03.09.2020 17:53:19
1
3
Кой ти каза, че не е публикувало?
Напиши Катарина Барли и ще ти излезе много по темата. НАшите си преиначават всяка информация. В началото публикуваха че срещата била по искане на Гешев, после уж някакъв евродепутат от Герб я бил инициирал, а тя не е организирана специално заради България. Та не вярвайте на ПР-ите на правителството, а следете международните новини, които се разминават много с напудрените новини на мисирките у нас
3.
до 2
03.09.2020 16:09:31
2
1
Правителството не е публикувало това. Пак ли от Фейсбук си взимаш информацията?
2.
А нещо за фалшивите нови на правителството?
03.09.2020 13:23:28
2
6
Зам.-председател на eвропарламента: Българското правителство пуска "фалшиви новини"
Става въпрос за Катарина Барли - тя е и член на Комисията по граждански свободи (LIBE) и на Работната група за върховенството на закона, която миналата седмица изслуша представители на българската власт и гражданско общество за ситуацията в страната.
На дебат в LIBE снощи тя заяви, че след срещата от петък българското правителство е публикувало "абсолютно лъжлива информация за съдържанието ѝ, всъщност фалшива новина"
Този дебат беше посветен не конкретно на България, а на работата по новия механизъм за върховенството на закона, който трябва да обхване всички държави от ЕС и да замести Механизма за сътрудничество и проверка (CVM), който се отнасяше само за правосъдието в България и Румъния. Барли е и т.нар. докладчик в сянка за него.
1.
Гражданин
03.09.2020 12:06:31
16
19
Подкрепям действията на полицията! Считам, че се проявява прекомерна търпимост към нарушаването на обществения ред и сигурност от страна на 100-тина платени криминали, псевдоадвокати и т.н. измет, слугуваща на заможни обвиняеми и целяща да предизвкиа хаос и безредици, за да помогне на господарите си да избегнат наказателна отговорност! Както и на онова безмоторно мекере, което по случайност стана президент на България и което явно получава заповедите си директно от Русия!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори