Вечер на Ливанската кухня в Гранд хотел и СПА Приморец!
Екипът на Шеф-готвач Красимир Петров са приели предизвикателството и са изготвили специално меню за вечерта
Заповядайте този петък на 4 септември от 19:30 ч. в лятната прохлада на морската градина на ресторант Салини в Гранд хотел и СПА Приморец, за да вдъхнем от завладяващите, автентични аромати на Ливан и да оставим вкусовете на Близкия изток да ни покорят.
Казват, че ливанците са едни от най-гостоприемните и весели домакини, а културата и кухнята им е като тях самите - самобитна, пъстра и древна. Храната е пикантен ароматен микс от Средиземноморски и Близкоизточни кулинарни традиции, които са оформили една пъстра мозайка от пленителни вкусове и усещане за радост от нейната консумация.
Екипът на Шеф-готвач Красимир Петров са приели предизвикателството и са изготвили специално меню за вечерта, което включва типични ястия за ливанската кухня, прославили я по всички географски ширини – салата Табуле, Баба Гануш, пилаф и още много други.
Бъдете наши скъпи гости и направете своя личен избор от специалното а-ла-карт меню, изготвено с любов и мисъл за Вас!
За резервации на телефон: 056/812345 или 087785000
Медиците от КОЦ-Русе: Спасяваме животи, но заплатите ни намаляват
Четири знака, че тялото ви има недостиг на витамин С
Украински подводен дрон удари руска подводница за 400 млн. долара в Новоросийск
Две лекарки осъдени за смъртта на дете в Сливен
16-годишна наръга ученичка с нож в Атина
Синът на Роб Райнер арестуван след смъртта на родителите си в имението им в Калифорния
Сватбена игра в Германия завърши с бой и ранена булка
Националния исторически музей връчи наградата „Лъв - Пазител на наследството“ на кмета на Царево
Русия съди Euroclear за над 229 млрд. долара заради замразените активи
Трик с алуминиево фолио зад радиатора пести топлина и смъква сметките
Елегантно мезе с яйца, хайвер и шпроти за празничната трапеза
Германия въведе радар за 230 000 евро срещу джигити – глобите вече летят
