×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Марков: Постигнатото за 30 години ще бъде разрушено за 30 дни


11 Август 2020, Вторник, 19:10 ч.
Автор: Флагман.БГ

Изстраданата българска демокрация ще бъде заменена от анархо-комунизъм, смята депутатът

 

"България е пред национална трагедия – биологичното оръжие, наречено коронавирус, ще се стовари с пълна сила върху Европа и върху нас. Чака ни мор, фалити, бедност, стрес, международна и лична изолация. Ще станем погребална агенция. Да се искат избори в разгара на чумата е национално предателство!".Това написа в нов гневен пост във Фейсбук бившият конституционен съдия и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков.

Според него България има нужда от НАЦИОНАЛНИ КОНСОЛИДАТОРИ, а не от НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! 

Ето пълният текст на поста на Георги Марков във Фейсбук:

Приятели,

Постигнатото за 30 години ще бъде разрушено за 30 дни!
Изстраданата българска демокрация ще бъде заменена от анархо-комунизъм! България е пред национална трагедия – биологичното оръжие, наречено коронавирус, ще се стовари с пълна сила върху Европа и върху нас.

Чака ни мор, фалити, бедност, стрес, международна и лична изолация. Ще станем погребална агенция. Да се искат избори в разгара на чумата е национално предателство!

България има нужда от НАЦИОНАЛНИ КОНСОЛИДАТОРИ, а не от НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

Долу националните предатели!
Долу метежниците!
Долу анархо-комунизмът!
Долу червеният генерал Румен Радев!
Вън Сорос от България!

 


В категории: Политика


9
Коментара
Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
9
Коментара по темата
9.
до господин агента
12.08.2020 08:48:07
0
5
А бе Жоро с дантелките къде го видя това постигнато през последните 30 години та и ние да го видим. Освен кражби и благинки от управниците друго не сме видели.
8.
Smith
12.08.2020 01:11:24
0
10
ДС другарите от задкулисието баш тоз агент с цървули ли намериха да им е говолител?
7.
Национално предателство е...64aa
12.08.2020 00:53:05
0
3
Да се искат избори в разгара на чумата е национално предателство (цитат, Георги Марков)
6.
чочо
11.08.2020 21:29:25
4
7
я си еби майката с 200 пидирас
5.
Koko
11.08.2020 21:24:22
2
11
Марков на народа отдавна всичко взехте с монополистите твои дрогари с закони писани от теб,едничка гордостта му остана,аз ли марков създадох олигополите,аз ли прегръщах сорос в сдс,аз ли съм мозъчния тръст на мутрите,а за масоните марков,а за джуджетата за тези по горе ли аз да мисля не разбрах.ковита той ковита ще мутира сега и ще убива ха на бас коя болна главица на твоите приятели марков го създаде мечтая да ве видя вързани един за друг с сорос насред площада
4.
Asas
11.08.2020 20:35:12
3
21
, Искрено се надявам това което мутрите и ДС агентите създадоха за 30 години да бъде разрушено за 30 дни
3.
Цола Драгойчева
11.08.2020 20:34:21
4
17
Георги Марков е АГЕНТ на зловещата ДС, която на практика е филиал на КГБ.
С Решение № 4 от 21.06.2007 г., както и с Решение № 10 от 25.07.2007 г. и Решение № 14 от 04.09.2007 г. на Комисията по досиетата се оповестява агентурната дейност на Георги Евдокиев Марков към Втори отдел на Държавна сигурност и на Шесто управление в периода 1971 – 1976 в качеството на агент с псевдоними „Николай“ и „Стефан“. След първото решение Марков отново отрича да е писал доноси. Във второто решение Комисията съобщава за открито от нея в друго дело сведение от агент „Николай“ относно обект на ДОП „Скакалеца“ прието на 7 декември 1972 по линия „Подготовка и бягство от НРБ“. В документите е записано, че е снет от отчет през 1976 г. Досието на Марков е унищожено на 18 юни 1990 г.
Георги Марков като конституционен съдия САБОТИРА лустрацията в България!!! Цитирам:
"По онова време в КС имаше оформено ясно мнозинство анти-БСП и доста наблюдатели считаха, че лустрационният текст няма да срещне проблеми в средите на съда. За голяма изненада на мнозина текстът срещна съпротивата на 7 от 12-те съдии и отпадна. В КС гласуването е явно и се видя кои са тия 7 души. Трима съдии, които при почти всички гласувания са заемали позициите на БСП. Трима съдии, които като правило са заемали анти-БСП позиции, но за които доста години по-късно излезе официална информация, че са били сътрудници на ДС (Георги Марков), т.е. принадлежали са към групата лица, които е трябвало да бъдат лустрирани, а председателят на съда, доайенът на българската юридическа мисъл, гордостта на родното право, образецът за юрист-демократ, блестящият професор и академик Живко Сталев (Бог да го прости)!... Кой да знае тогава, че синът му, посланик в Турция точно по същото време, също попада под ударите на лустрационния текст като сътрудник на ДС. Това стана известно много по-късно..."
2.
Дернев
11.08.2020 20:02:49
4
11
БГ има нужда от национализация. И К. Паскалев, като премиер, може да я започне подпомогнат отТ. Дончева, като вътрешен министър. Така разрушеното 30години бързо ще се възстанови. Но в рамките на ЕС с работа за изграждането на Европа на европейците. Но за бсктериологичното оръжие е прав. Точно такова е.
1.
Edin
11.08.2020 19:38:16
8
16
Тъпанар!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори