×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте Стоян Божев, който закла приятел след пиянски скандал


Вижте Стоян Божев, който закла приятел след пиянски скандал
Стоян влезе в съдебна зала с наведена глава, смирен и изглежда се е покаял за случая
Тема в развитие
виж още
скрий
11 Август 2020, Вторник, 16:24 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Очаква се той да пледира за извършване на убийство при самозащита, тъй като твърди, че сътрапезникът му се е държал крайно агресивно

 

Преди минути в Бургаския окръжен съд (БОС) започна гледането на мярката за неотклонение на 57-годишния Стоян Божев, който е обвинен за убийството на приятеля си Живко Георгиев.(ВИЖ ПОВЕЧЕ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Стоян влезе в съдебна зала с наведена глава, смирен и изглежда се е покаял за случая. Очаква се той да пледира за извършване на убийство при самозащита, тъй като твърди, че сътрапезникът му се е държал крайно агресивно. 

Както Флагман.бг писа, запиването на 57-годишния Стоян и авера му започнало още в ранния следобед в неделя, като малко след това се появил хазяинът, който направил забележка да се прекрати купонът и гостът да си тръгва незабавно. 40-годишният Живко Георгиев обаче останал и продължил да жули ракия в квартирата на Стоян. Малко след това се проснал на матрака му и заспал. Това вбесило наемателя, който първоначално решил да остави авера си да се наспи и излязъл да разходи кучето си. Нямало го повече от 2 часа и като се върнал - какво да види - гостът Живко бил ставал и изпил всичката останала ракия, което означавало, че вече е в тотален нокаут.

Притеснен от забележката на хазяина си и заплахата, че ако не спре пиянските изцепки, ще го изгони от квартирата, Стоян Божев излязъл да улицата, за да потърси кой да му помогне да изнесе отвън пияния като кирка Живко. Пред полицаите Стоян казал, че дори срещнал техен колега с униформа и мотор, който очевидно се прибирал от смяна, помолил го за съдействие, но при вида на почерпения човек насреща си, полицаят отказал и продължил по пътя си. Служителят на реда е установен и е разпитан.

След всички безуспешни опити да изгони нахалния си гост, Стоян Божев заявил пред униформените, че седнал с гръб към спящия Живко на малко столче до вратата на партерното помещение и започнал да реже салата от домати и краставици. По време на разпита той казал, че Живко изведнъж станал и му се нахвърлил, след което уж сам се нанизал на острието на сгъваемото ножче и издъхнал моментално. Стоян Божев твърдял, че изобщо не усетил как го е наръгал. За зла негова участ засегнал артерия. Всичко шурнало в кръв, а Стоян се изплашил и побягнал навън.

Отишъл до Младежкия дом в ж.к.“Възраждане“, след което се сетил, че има приятел адвокат, на когото можел да се обади. Телефонът му бил с предплатена карта, нямал импулси и заради това отишъл до най-близките улични автомати – до Новата поща. Адвокатът, с когото е разговарял, веднага го посъветвал да се предаде на полицията. Стоян изпълнил заръките му. Пресякъл булеварда и 200 метра по-надолу видял полицейски екип. Отишъл при униформените и признал, че е наръгал приятел и може би е извършил убийство. 10-ина минути преди това вече е подаден сигнал за пострадал мъж, който лежал в безпомощно състояние на партера на ул.“Ивайло“ и в полицията знаели за този случай.


В категории: Темида


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
7
Коментара по темата
7.
Сашо
11.08.2020 18:12:27
0
3
Преди 16 години имаше подобен случай отново във "Възраждане " .на ул" Васил Левски" 88
Тогава наркомана Константин Халачев
Уби своя съквартирант , след което го разфасова на части и го изхвърли в контейнера на ул.М.Луиза.

https://vbox7.com/play:f0cc6764
6.
Сашо
11.08.2020 18:08:05
0
1
Преди 16 години имаше идентичен случай , убийство на партерен етаж във " Възраждане ". Ето статията и видеото от тогава;

Наркоман е авторът на жестокото убийство в Бургас
26 годишният Константин Халачев от Бургас е задържан за зверското убийство, което разтърси града. Около 9,15 часа в неделя, клошар откри разфасован мъжки труп в контейнер на бул. "Мария Луиза". Криминалисти установиха, че убитият е 20 годишният Иван Миленков от кюстендилското село Стоб. Жертвата и убиецът са живеели заедно в квартира на ул. "Васил Левски" 88. Двамата са регистрирани за домови кражби. Константин Халачев се води на отчет в Центъра за психично здраве, уточниха от полицията. Той е употребявал наркотици, но не е регистриран като наркоман.
Пред следователи Константин е заявил, че е убил съквартиранта си по лични причини в нетия от двамата апартамент. Пред столични медии, главният секретар на МВР ген. л-т Бойко Борисов потвърди, че двамата са били в интимни отношения. Кървавата драма се е разиграла в петък- 12 ноември. Двамата са се скарали, след което Константин Халачев е започнал да блъска главата и тялото на Иван в металната табла на леглото. След това убиецът е нанесъл още няколко удара по главата на жертвата си с тъп предмет. Най- хладнокръвно Халачев е разчленил трупа на убития в банята, като е нарязъл тялото и ръцете с ножовка. Няколко часа по- късно той е пренесъл част от тялото в контейнер на кръстовището на бул. "Мария Луиза" и ул. "Любен Каравелов". Човешките останки са открити от клошар в неделя сутринта. Бездомникът се е ровил за храна в контейнера, когато попаднал на трупа на Иван Миленков. Той е уведомил за зловещата си находка полицейски автопатрул. За едно денонощие бургаските криминалисти откриха и задържаха извършителя на жестокото убийство.
Константин Халачев е признал за извършеното престъпление. Той е посочил на криминалистите и мястото, на което е изхвърлил останалата част от тялото на жертвата и оръжието, с което е разчленен трупа. Те са открити в найлонови чували в района на петролна база "Бургас", под виадукт на пристанище "Запад".
26 годишният мъж ще бъде подложен на психиатричен преглед, който трябва да установи дали е вменяем. В момента Константин Халачев е задържан в следствения арест в Бургас. Спрямо него ще бъде взета постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража". Само преди месец в същия квартал беше намерено тялото на 26 годишен сводник. Трупът на застреляния мъж беше оставен срещу известен публичен дом.
В рамките на един месец това е петото убийство, което разкриват бургаските криминалисти.

https://vbox7.com/play:f0cc6764
5.
Съдия, който им дава по 2 години само при погледа
11.08.2020 17:43:41
2
5
Какво означава смирен и покаян? Погледът, който виждаме над маската от снимката, свидетелства единствено за ясно изразена омраза. Не знам виждали ли сте изобщо поглед на смирен и покаял се човек, защото поне от снимката това не се вижда.
4.
до Флагман
11.08.2020 17:40:12
1
4
Кой Ви ги говори тези дивотии. Познавам лично тези дето отдават тази дупка, както Ви писах вече в коментарите, те живеят точно над черната врата и въобще не ги интересува какво става вътре.
Преди да се настани този, бяха пуснали да живеят там цигани, които го бяха превърнали хем в офис на фирмата си "Чистичко" хем живееха. Оставям настрани факта, че това "ПОМЕЩЕНИЕ" трудно може да мине за нормален офис, абсурдно е да се отдава под наем за живеене.
Отдаващите под наем много добре знаят от години на кого дават тази дупка но се правят на ударине, понеже нямат други доходи или доходите им не стигат!
В съседното помещение пък има сложен незаконно навес и още хиляди неща, които по закон не трябвало да се правят по жилищна сграда!
Моля стига сте писали неща без да сте информирани добре.
3.
*********
11.08.2020 16:59:15
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
До Иван Колев
11.08.2020 16:55:58
1
14
Какво означава да "жули ракия"?
1.
Бургас
11.08.2020 16:38:51
7
5
Дайте тея дето крадът акумулатори и катализатори от колите, кво ми го давате тоя, мишоци ???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори