×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стоян Божев убил госта си, защото бил много нахален


Стоян Божев убил госта си, защото бил много нахален
Стоян Божев е обитавал този партер, плащал е символичен наем от 100 лева на месец
Тема в развитие
виж още
скрий
10 Август 2020, Понеделник, 15:49 ч.
Автор: Флагман.бг

Живко не искал да си тръгва от квартирата на Стоян Божев, дори легнал в леглото му

 

До 20-години затвор грозят Стоян Божев от село Дюлево, Община Средец заради убийството на приятеля му Живко Георгиев. Това стана ясно от съобщение на Окръжна прокуратура-Бургас. С него се известява, че на Божев е наложена 72-чакова мярка „задържане под стража“.

Божев е подведен под отговорност по чл.115 от НК – от 10 до 20 години затвор. Междувременно Флагман.бг узна подробности за фаталната вечер. Запиването на 57-годишния Стоян и авера му започнало още в ранния следобед. Партерното помещение на ул.“Ивайло“ било съвсем малко и двамата през повечето време били навън – на плочките пред кооперацията.

Пускали висока музика, пеели, карали се и превърнали в ад вечерта на съседите си. Около 21:30 часа един от тях се обадил на собственика на партерното помещение, за да го помоли да усмири наемателя си.

Мъртвопияният Стоян Божев забил нож в сърцето на свой приятел след идиотски спор

Наемодателят бил бесен, защото и без това пуснал Стоян срещу символичен наем в имота си - 100 лева, а той постоянно му създавал проблеми. Обадил му се в 21:42 часа и предупредил, че ако не спре веднага купона, още утре сутринта ще бъде изхвърлен от партера.

Стоян изглежда се изплашил и казал на своя приятел да си тръгва. Живко обаче искал да остане, обяснявайки, че бил много пиян и едва се държал на краката си. Помещението било едва 10-12 кв.метра и място за втори човек нямало. Заради това и Стоян започнал да го гони настоятелно, използвал и сила.

Живко се чувствал като у дома си. Свалил си дрехите, останал по боксерки и легнал в единственото легло. Стоян започнал да се кара с него, опитал да го прогони, двамата започнали да се борят, а убиецът използвал нож с 12-сантиметрово острие, за да го сплаши. Твърди, че изобщо не усетил как го е наръгал. За зла негова участ засегнал артерия. Всичко шурнало в кръв, а Стоян се изплашил и побягнал навън.

Отишъл до Младежкия дом в ж.к.“Възраждане“, след което се сетил, че има приятел адвокат на когото можел да се обади. Телефонът му бил с предплатена карта, нямал импулси и заради това отишъл до най-близките улични автомати – до Новата поща. Адвокатът с когото е разговарял веднага го посъветвал да се предаде на полицията. Стоян изпълнил заръките му. Пресякъл булеварда и 200 метра по-надолу видял полицейски екип. Отишъл при униформените и признал, че е наръгал приятел и може би е извършил убийство. 10-ина минути преди това вече е подаден сигнал за пострадал мъж, който лежал в безпомощно състояние на партера на ул.“Ивайло“ и в полицията знаели за този случай.

Стоян е арестуван и малко по-късно направил пълни самопризнания.

Оказало се, че той е абсолютен несретник – избягал от родното си село преди няколко месеца, работил като нощна охрана в кв.“Победа“, но бил уволнен. След това се запил в квартирата си и работил на парче, преживяла от ден за ден.

 

 


В категории: Крими


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
6
Коментара по темата
6.
7up
11.08.2020 04:27:50
2
10
Сега ние ли ще плащаме престоя в затвора на дюлевския алкохолизиран помияр?
Направо го хвърляйте в някоя канафка и това е, ще го е*а в измекяра гнусен.
5.
Пациент
11.08.2020 00:17:15
1
6
Аве наемодателя го познаваме много добре и е ЖЕНА! Нито беше бясна, нито им направи някаква забележка просто си зяпаше през прозореца, които се води точно над входа на кооперацията. Там дето е черната врата отгоре живеят наемодателите.
ТОВА ПОМЕЩЕНИЕ НИКОГА Е НЯМАЛО И НЯМА ДА ИМА СТАТУС НА ГОДНО ЗА ЖИВЕЕНЕ ОТ ХОРА, но от поне 3 години насам се отдава все на цигани, клошари, алкохолици и прочие, които живеят там и превръщат в някакъв АД живота на останалите.
Този дето е наръгал другия е седял поне 20-30 минути отвън и се занимавал да си бие кучето, после се сетил, че може би му трябва адвокат!
Стига сте си украсявали фактите!
4.
СИНЪМУ
10.08.2020 21:57:34
2
5
ЕЙ ФЛАГМАН ДОСТА ИСТИНИ КАЗВАТЕ НО ГРОЗНОЕ МЪРТВО ПИЯНИЯ НЕ БИЛ МЪРТВО ПИЯН БИЛ Е ИСПИШ 1 ДВЕ
3.
Гражданин
10.08.2020 19:03:45
5
21
Как да не го убиеш щом е нахален
2.
До 1;2
10.08.2020 17:05:54
8
19
Сега да съжаляваме наемодателя,че не декларира никъде приходи,на които да плаща данъци?Браво господине!
1.
възмутен теляк
10.08.2020 16:37:21
10
29
Язък за наемодателя. Сега ще проверяват дали има договор за наем, трудно ще даде помещението отново под наем, ще плати сметките за ток и вода, ще го дърпат по съдилища, ще изпише две кофи мастило.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори