Брутално убийство в жк „Възраждане“: Намушкаха 40-годишен бургазлия
Задържан за престъплението е 57-годишният Стоян, жертвата му е била на гости
Брутално убийство е извършено в жк "Възраждане" в Бургас снощи. Това съобщават от полицията. Престъплението е извършено около 22 ч. на ул. "Ивайло" 54 в квартира, обитавана от 57-годишен мъж от средецкото Дюлево. Името му е Стоян, научи Флагман.бг.
На гости му е бил бургазлия, с когото седнали да се почерпят. Между домакина и госта му е възникнал междуличностен спор. 57-годишният мъж изкарал сгъваемо ножче и наръгал бургазлията в областта на гърдите.
Дошлите на място полицейски служители, които получили сигнал за скандал между мъже в нетрезво състояние, установили трупа на мъж на средна възраст и следи от кръв в областта на гръдния кош. Констатирано е, че тялото е на 40-годишен бургазлия, с малко име Живко.
След извършеното деяние домакинът се отправил в неизвестна посока, като забелязвайки полицейски патрул в района на Новата поща, се предал.
Задържан е за срок от 24 часа. Извършени са множество процесуално следствени действия, сред които оглед на местопроизшествие, разпити, иззето е оръжието с което е извършено убийството, назначени са множество експертизи и др.
По случая е образувано досъдебно производство.
Очаквайте подробности!
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
