×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Добрев: Борисов си отива, а БСП трябва да покаже алтернативата


Кирил Добрев: Борисов си отива, а БСП трябва да покаже алтернативата
В политиката няма сребърни медали. Една партия се създава, за да може със собствен екип и политика да управлява, каза зам.-председателят на Социалистите
27 Юли 2020, Понеделник, 11:32 ч.
Автор: Флагман.БГ

Обещавам единство в БСП, не постове, каза зам.-председателят на партията в Ловеч

"В политиката няма сребърни медали. Една партия се създава, за да може със собствен екип и политика да управлява”. Това каза по време на конференцията на БСП в Ловеч заместник-председателят на партията Кирил Добрев.

"Не приемам път, по който водещи са конфронтацията, разделението, соченето с пръст на врага с партиен билет. Всеки може да има своето място. Дълг на лидера е да може да подреди така екипа, че всеки да е ангажиран", допълни Добрев и подчерта, че той е бил един от най-големите критици на т. нар. вътрешнопартийна опозиция. “На всички мога да обещая единство в БСП, не постове. Различното мнение в партията не означава, че някой ще се прегърне с ГЕРБ. Това е повече от нелепо, особено сега, когато им се вижда краят. Различното мнение в БСП означава, че има и друг път и в диалог трябва да изберем най-добрия”, каза Добрев.

Той изтъкна като положителен пример избирането на Румен Радев за президент и подчерта, че тогава цялата партия е била зад тази кандидатура, а обществото я е оценило като по-добрата. Той коментира и последвалите парламентарни избори. “Тогава нямахме отговор на въпроси с кого ще управляваме, кои ще са нашите бъдещи министри. Днес ние отново сме в подобна позиция - в навечерието на парламентарни избори и оставам с впечатлението, че все още нямаме отговори на тези въпроси", допълни Кирил Добрев.

Конференция на БСП в Ловеч

Той не пропусна да коментира и актуалната политическа обстановка в страната. Добрев отбеляза, че БСП 4 години говори всички тези неща, които днес скандират протестиращите на улицата, но само Румен Радев е припознат като естествен лидер на недоволните, не и БСП. Според Добрев този проблем няма да бъде решен с вътрешнопартиен вот, както някои си мислят. "Бойко Борисов си отива. Дали ще е днес, утре или на парламентарните избори, това е краят. Най-важно е какво и как предлага БСП за възстановяване на държавата след Борисов. Как да убедим обществото, че ще управляваме по-справедливо и ще е по-добре за всички. Това е изпитанието пред БСП, за което нямаме никакво време”, добави той. 

Добрев подчерта, че винаги е подкрепял прекия избор от цялата партия, за да се чуе мнението на всеки един социалист, но това да е състезание на идеи, а не партийно интригантстване и компроматна война.
 


В категории: Политика


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Кузманов
27.07.2020 19:47:24
1
4
Не съм от никоя партия, но предпочитам Герб през Бсп. Всъщност предпочитам всяка партия пред Бсп.
16.
края на Бсп
27.07.2020 19:44:19
3
6
По-скоро Бсп си отива. На тези избори не виждам как ще бъдат и втора сила. Дпс ще ги минат на 100%, а може и Обединените патриоти също да ги минат. Никой не ги иска тези Бсп, при двете им управления банките фалираха, изнесоха зърното и нямаше хляб, нямаше ток, горива, лева се обезцени, и обикаляха мутри с бухалки и рекетираха хората, крадяха им колите. Осъдени нямаше, заловени олигарси също, пътищата бяха разбити, осветление улично никакво, нямаше и продукти по магазините.
15.
*********
27.07.2020 19:02:07
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
наблюдателен
27.07.2020 18:37:18
0
5
Абе този на първия ред пълничкия май спи. Там е колкото да отбие номера. Те редиците много рехави.
13.
Доган Амедов
27.07.2020 16:00:19
4
3
Идваме !
12.
Капиталист
27.07.2020 15:43:58
6
13
Бат’ Кирчо!! БСП никога повече няма да бъде алтернатива! С риск да обидя старата генерация, обаче до 5-10 години, когато това поколение си отиде, Вие от БСП няма да имате останал жив електорат. Заради това, че извлачете си последните държавни заплатки и после си отивайте. И със здраве на село да си съживите ТКЗС-то, че България има нужда от тези Земеделски Кооперации!
11.
Шафьорът на айроплана
27.07.2020 15:43:39
5
13
БСП са умрели змариди, трябва да се прекръстят на социалдемократи в противен случай никога няма да вземат властта, не за друго а защото е самоцел на нереализирани мушмороци.
10.
brom
27.07.2020 15:42:38
5
17
Колкото пъти комунистите дойдат на власт фалират държавата.
9.
Кире, на кви хапчетата си?
27.07.2020 15:01:09
5
21
Блаженни са вярващите Кире. Май лежите на тва ухо където спечели фатмака. Въобще и не си помисляйте че ще лапнете кокала. Вас трябва да ви забранят със закон, камо ли да сте във властта!
8.
Гочо
27.07.2020 14:57:38
3
15
Със стари к.рви нов бардак не се прави. Трябват нови можещи, неопетнени лица !
7.
Silas
27.07.2020 14:08:43
11
25
Много Ви се иска Борисов да си отиде а,в последните години все ви бие.Така ще е още дълго време.Все едни и същи муцуни сте.Пилотчето пък си пропиля шанса с простотиите които сътворява през ден.
6.
стани да седна
27.07.2020 13:58:16
4
22
Тука трябват нови хора старите муцуни вече ги знаем. Няма да сменяме едни мафиоти с други. Корнелия е освирквали , били е объркали с Дариткова , само така и се ще . За нея си е било освиркването , ама те БСП мяра нямат.
5.
_nib_
27.07.2020 13:55:39
4
17
БСП?МерЦи.....нема нужда.
4.
До1
27.07.2020 13:52:31
3
9
Както сега говорим за комунягите ли?
3.
Alternativa?
27.07.2020 13:38:09
5
14
Kakva alternativa trqbva da dade BSP bre ta vie ste za zatvora mama vi ne naqdna i prosta edinstvenata alternativa e da vlezwte vsichki za po 5 godini v zatvora i kato izlezete moje da govorite za alternativi
2.
Chepa
27.07.2020 13:10:08
13
24
Само Бойко
1.
Кой е тоя Борисов?
27.07.2020 13:03:43
37
15
Борисов си отива, но има мераци да ни потопи. Цар е да раздава пари, когато не му вървят нещата. Раздава като Аладин, все едно са негови. Народът ще ти връща и внуците ни ще питат "Кой е тоя Борисов дето сега му връщаме заемите?"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори