×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще блокираме около 18,30 часа бул."Иван Вазов" в Бургас, приемете го като мой граждански дълг!


Ще блокираме около 18,30 часа бул."Иван Вазов" в Бургас, приемете го като мой граждански дълг!
Високообразованият Асен Бонджев не е само организатор на протестните действия в Бургас, той се очертава като естествен водач на опозиционните сили срещу Борисов и Гешев
20 Юли 2020, Понеделник, 17:12 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

 Младите хора ме питат: „Добре, какво ще правим след това, когато победим?“, аз нямам още идея какво ще правим, но със сигурност ще намерим, за да оставим нещо за тези след нас. Не само да искаме оставки, а да градим, казва организаторът 

 

Асен Бонджев e човекът, който се оформи като естествен водач на протестните действия на територията на Бургас през последната седмица - при "масовото плажуване" край Догансарай, присъединяването на бургаската група с поруганото знаме от гардове на НСО към шествието в столицата, той бе начело на защитата на президента Радев на бургаска земя от нападките на привърженици на ГЕРБ на морска гара, бе начело и при "масовия пикник" вчера пак до покоите на Доган. Защо за Асен Бонджев може да се каже, че е готов за лидер, зад когото могат да застанат младите и образовани хора? Той е роден през 1985 г. в Бургас. В биографията му, във Фейсбук, е записано, че е завършил Немската езикова гимназия през 2004 г.и право в Бургаския свободен университет. Учил е и в Германия - медийна информатика. Говори безупречно английски, немски и руски език. 7 години е живял и учил в Унгария, 1 година в Америка и 1 година в Германия. От Google научаваме, че е активист във фондация "Въздигане", чиято цел е да възстановява исторически паметници в България. Майка му е покойният вече нотариус Станка Стайкова. Дядо му е почетният гражданин на Бургас Асен Бонджев, осъществил най-дългото околосветско плаване в българската история – 485 дни без завръщане в България и без смяна на екипажа.

С Асен Бонджев разговаря наш репортер, по повод организираното от него днес временно затваряне на бул. „Иван Вазов“ в Бургас в 18,30 часа, като част от перманентния протест срещу Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. За себе си като работно място и занятие Бонджев казва, че има бизнес, свързан с предприемачество, "обича да дава добавена стойност на обществото".

-Г-н Бонджев, вие започнахте да се оформяте като основна фируга на протестите против Бойко Борисов и Иван Гешев в Бургас. Разпознаваем сте. Как се озовахте начело?

- Аз съм организаторът, не знам дали трябва да имам слава, просто го приемам като своя граждански дълг - да формираме гражданско общество. Това ми е мечта от дълго време, не е от днес. Слава Богу изглежда, че е настъпил моментът. Силно казано е, че съм оглавил протеста. Има много други фигури - млади, добре изглеждащи, образовани и интелигентни хора. Почти всички  са с образование от чужбина, които поради една или друга причина са се завърнали тук. Те са основната енергия и ядро на протеста. Относно моята фигура, понеже разбирам какво ме питате... чиста случайност е, че се озовах на протеста по-миналата събота. Аз просто отидох по-рано, за да проследя всички събития, свързани с масовото плажуване на Росенец. Носеше се слух сред тълпата, че протестът ще продължи в 18 ч. пред общината. Просто бях там. Мислех, че ще бъдем 20-30 човека, не бях сигурен дори дали ще отида. Оказахме се около 600 човека.

-Вие, вижда се, поемате в собствените си ръце същинската част, в която протестите в Бургас навлизат. Днес отправихте призив за блокиране на ул. „Иван Вазов“ в пиков момент, когато хората се прибират от работа - около 18,30 часа. Готов ли сте да поемете отговорността за това мероприятие?

-Аз, като организатор, съм подал уведомление за събитието още преди една седмица. Щом съм го подал, значи нося и отговорността. Макар че ние не смятаме да правим нищо нередно и нищо, което да не е мирно и цивилизовано. Единствената ни цел е да бъдем чути и бургазлии да знаят, че най-сетне има хора, които са непримирими. Създава се гражданско общество. Аз не искам да саботирам, да правя нещо, което не е редно. Моята личност и характер не са такива, а напротив – обичам да градя. Но това, което съществува в момента като държавно управление на национално ниво (на местно ниво е коренно различна темата) в лицето на Бойко Борисов, просто трябва да си отиде. И това не е само мое мнение, а на доста стотин хиляди граждани на България. Ние просто се присъединяваме към основния протест. Във всеки един град се случва едно и също нещо.

-Колко хора очаквате да ви подкрепят днес?

-Те няма да подкрепят мен. Хората ще дойдат в подкрепа на исканията и на гражданското движение. Всеки ден се събираме между 300 и 400 човека. Надявам се днес поне 200  да дойдат.

-Какво всъщност ще представлява митингът днес? Ще мине ли шествието през бул. „Богориди“, както обичайно?

-Събираме се в 18 ч. пред Община Бургас. 18:20-18:30 ч. ще се насочим към бул. „Иван Вазов“. Ще блокираме за известно време, но не така, че да изнервяме гражданите – това не е нашата цел. Ние искаме да покажем, че ни има. Описал съм доста добре в мотивите на заявлението каква е моята цел – да се сформира гражданско общество. За да могат будните на Бургас да знаят къде всеки ден се събираме. Това не означава, че всеки ден ще викаме, ще обикаляме из града. Сигурен съм, че след като тази власт си отиде – независимо дали чрез протести или чрез избори – от тази гражданска енергия ще се родят много красиви и стойностни неща. Ще се изгради нещо. Самите младежи на протестите ме питат: „Добре, какво ще правим след това, когато победим?“. Аз нямам още идея какво ще правим. Но със сигурност ще намерим какво да направим, за да оставим нещо за тези след нас. Не само да искаме оставки, а да градим. 

След като разблокираме булевард  „Иван Вазов“, потегляме по ул. „Булаир“ в посока Гъбката в Морската градина. Вероятно ще отидем и до терасата, а от там – надолу по бул. „Богориди“ към Община Бургас. 

-В нашата редакционна поща днес се появи покана от активистите на ПП „Възраждане“ Виктория Върбанова и Таня Ангелова, които днес, се оказва, че по същото време, на същия бул. „Иван Вазов“ са организирали автошествие. Вие готови ли сте да се присъедините към тяхното шествие и да сформирате по-мащабно събитие?

-Първо трябва да се запозная с тяхното събитие, за да коментирам. Но ние сме там всеки ден, така че до момента винаги сме били заедно и днес също ще бъдем заедно.

-В София действително има много хора на протестите. Но  в Бургас не се ангажира толкова обществено внимание към протеста. Около 200 човека идват реално.  Как си го обяснявате?

-Нека да попитаме кой е виновен за това. Къде е интелигенцията? Къде е гражданското общество? Къде са будните хора? Къде е предприемачеството? Къде са университетите? Там се зараждат тези средища на млади хора. Слава Богу, че в последните години се правят опити да се привлекат бизнеси в Бургас – за високвалифицирани работници в IT сектора. Защото доскоро ги нямаше и тях. Искам да ви кажа, че 200-300 човека за Бургас си е една малка революция. Бях на протестите срещу Делян Пеевски през 2013 г. в София и в Бургас – тук бяхме 50 човека. Днешните 200-300 е сериозна цифра за мащабите на този град. На фона на другите градове, разбира се, е несериозно, но имаме това, което имаме, а не това, което ни се иска. И 2000 да бяхме, каква щеше да е разликата? Просто щяхме да сме по-шумни. В момента всички в ядрото на протеста се познаваме и от тук нататък търсим съмишленици, за да може да се впрегне този творчески потенциал и да можем след време да започнем да работим за културата на града. Оставката може да дойде, може и да не дойде. Но ново правителство ще има най-късно април месец. Въпросът е от канализираната сега енергия да поникне едно хубаво, красиво дърво, което да дава плод за цял Бургас. Аз съм на чело на протеста, защото хората постоянно идват при мен и в един миг те пожелаха аз да съм отпред. Аз със сигурност съм  организатор, просто защото формирах и входирах уведомителното писмо към Община Бургас.

-Не се ли притеснявате, че при евентуална победа на каузата, политиците бързо ще яхнат успеха и ще се забрави кой е бил знаменосецът?

-А кое е победа на каузата? А кой ще го яхне успеха? Визирате ли някого? Знаете ли, аз бях на протестите 2012 г. за високите цени на тока. Бях пред Министерстовот на икономиката в София, бяхме и на ул. „Александровска“ в Бургас пред офисите на EVN. Тогавашните протестиращи нямат абсолютно нищо общо със сегашните. Днешните са изключително образовани, креативни, можещи, знаещи и предприемчиви. Те не могат да бъдат подлъгани. Напротив – те знаят какво се случва и няма как някой да ги „яхне“. За мен е чест да съм сред тези млади хора. Доскоро не знаех, че има такива образовани и умни младежи в града и това много ме обнадеждава. Защото намирам съмишленици. Какво ще се случи? Всеки ще избере за себе си. Но аз съм сигурен, че тези млади хора ще оставят положителна следа зад себе си. На протеста редовно идва едно момче, което е на 19 г. и иска да бъде учител. Аз искам да съм сред такива хора – млади, говорят на няколко езика, за геополитика, за технологии. Мисля си, че дори самата администрация на града би следвало да се опита да впрегне тази енергия на тези хора в нещо креативно. 

-Има ли нещо важно, което бихте искали да кажете пред Флагман.БГ преди протеста днес?

-Искам да се обърна към тези, които са в момента в изпълнителната и законодателната власт. Те знаят, че на даден етап и то много скоро, ще трябва да напуснат завинаги. Но с какви очи ще се завърнат по родните си места, ще погледнат съгражданите си, съседите и децата си? След време, когато внуците им ги попитат: „Ти какво направи за България?“, аз мисля, че тези хора ще запазят със себе си единствено позора, с който ще трябва да живеят цял живот. А това е един много тежък камък, който ще виси от вратовете им. Какво ще се случи е Божа работа. Но съм сигурен, че на следващите избори ще има нови политически субекти, които ще дадат възможност за изява на нашите образовани хора. 

Има една приказка „Самочувствието идва със знанието“. През 2012 г. нашият министър председател се ядосваше, че нашите младежи много напирали за IT специалисти, а имало много работа за овчари. Това как ви се струва? Сериозно ли е? Това е водачът на нашата нация. Той се възмущаваше искрено от това и не мисля, че могат да добавя повече. А да не говорим какво значи да спиш с 2 млн. евро в нощното  шкафче – на една ръка ръзстояние. Аз това го тълкувам по следния начин: лесно можете да видите дали един водач или лидер е загрижен за нацията си – вижте къде са му парите, къде е дома му и къде са децата му. На нашият парите са му на една ръка разстояние и то в брой, за да може, ако се „запали“ държавата, да ги събере в едно вързопче и да хване самолета за където му е домът. А къде? Той пак не е в България, както знаем е в Барселона. Той е подготвен буквално да се евакуира. 
 




116
Коментара
116
Коментара по темата
116.
Костов
28.07.2020 22:45:15
1
1
В най-герберският град да правиш протест срещу ГЕРБ.
Смелост ли е,революция ли е или обикновена наивна глупост?
115.
Надежда
28.07.2020 15:21:00
1
1
Като чета коментарите започвам да се срамувам от простащината,завладяла ни от както дойде прехвалената демокрация на Европа. Потресаващо нисък морал,никакви ценности при управляващите и съмишлениците им.
114.
dnstuff
23.07.2020 13:44:53
3
6
Какъв е този проекто оплешивяващ с мазно теме, без идеи и концепция за развитие
113.
добре че бургазлий са здравомислещи
22.07.2020 15:08:26
4
14
Няма по прости хора от тия който подвеждат хората без да знаят за какво да правят и без идеи
112.
NORD
22.07.2020 13:59:10
9
4
За коментаторите по-долу, няма по -прости хора от селтаците, наричащи се бургазлии. Жална му майка на този град с такива шибаняци-простаци.
111.
до тъпоъгалник -високообразован
22.07.2020 13:33:48
4
12
По тъп мъж не съм срещал тръгнал да прави нещо , ама незнаел какво...
110.
--
22.07.2020 13:29:23
3
11
Едно време нотариус и почетен гражданин не са ставаше току така , трябва да си висш партиен подлизурко още от чавдарче, пионелрче, комсомолче и т.н. А Бонджев да си беше останал в Унгария, Германия , Америка и т. н. като е толкава умен и кадърен , ама такива не са свикнали да работят, все искат да са някакви по партийна линия от времето на БКП/ БСП/
109.
до 101
22.07.2020 13:21:36
1
3
Дето не знаят какво искат ли ?Сигурно то само такива има...Заблудили ги
108.
Дидо
22.07.2020 13:19:52
5
3
"..право в Бургаския свободен университет".Не съм следвал право,но съм сигурен,че общата ми култура по специалността де факто е в пъти повече...В тоя уни. само дедо Гошо от Вълчитрън не е кандидаствал и следователно - НЕ Е ЗАВЪРШИЛ!
107.
Янев
22.07.2020 09:55:33
4
12
Граждански дълг е да правиш мизерия на своите съграждани, така ли? Аз ако дойда в знак на протест да ти блокирам входната врата? Дано си го намериш някъде
106.
Георги Бойков
22.07.2020 07:26:11
6
14
Ейй... Полицията да си гледа работата, защото на следващото ми кибичене на някой булевард, заради отрепки като тоя, ще сляза и ще ще го н@еб@ зрелищно пред всичките му подръжници ли, кви са там.
105.
Alice in the Wonderland
21.07.2020 23:36:50
3
7
Ако не знаеш за къде вървиш се озоваваш на последното място където си очаквал ...
104.
Въпрос!!!
21.07.2020 23:30:14
2
21
Като го представяте за лице на протеста нека се разбере кой точно е той!

Интересуват ме следните въпроси:

Колко дни трудов стаж има освен в кантората на покойната мама, която докато беше нотариуска успя да купи на ефтино 10 тина апаратамента и парцели по черноморието?

От колко години не работи и само харчи парите останали му от мама?

И как такъв полсе да го последваш на протести??? Хората без работа като тоя протестират, останалите работят за да оцеляват и да хрантутят такива като тоя!
103.
Флагман манипулира лайковете
21.07.2020 21:06:01
6
9
Флагман манипулира лайковете много грозно! Ти лаѝкваш да......отива в не.....или лайка е напълно изключен .....продаажници...предатели...Това ни дава нови сили!
102.
Bekym
21.07.2020 17:06:05
5
17
Ей ся ако има избори пак Борисов ще спечели.....
Мафиотите си плащат вадят хора на площадите гърмят трещят ...ама ко от тва
Народа си харесва Бойко ще идат да си гласуват а там онея дрисльовци дет маршируват тъй ще си отиде цялата работа!
Мафиот, мутра незнам си какъв ......България не помни такъв политик в цялата си история!
101.
ГДБОП
21.07.2020 16:44:54
1
4
Довечеря дали ще има протестиращи?
100.
nhgjhg
21.07.2020 16:02:38
2
13
страшна логика - не знам какво искам, ама го искам...
99.
аман от незнаещи какво правят
21.07.2020 15:41:23
3
13
Е то е ясно , че някой друг ти дърпа конците след като нямаш идея за по нататък. Лошото , че този ще се облажи за сметка на такива малоумници като теб и народът отнова излъгани.
98.
*********
21.07.2020 15:01:15
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
97.
шамарена фабрика
21.07.2020 12:43:49
2
10
Мазния shemale чуек хахахахахаххахаха, щял да затваря....
96.
Мартин Пенчев
21.07.2020 12:23:01
6
14
Какъв е този клоун?
Когато аз правих протести за високите цени на вибраторите вие гусин Бончев къде бяхте?
Този Асен го видях с Коцето Бачийски няколко пъти, вероятно си е негов кадър.
Още преди години искаше да се прави на протестиращ на една трибуна, но беше изгонен с псувни.
Асене, не се занимавай с протести, не си дорасъл, спонсорите ти К.Бачийски и К.Нинова рано или късно, ще сгънат чаршафите.
А и достатъчно си имотен от мама, тате и деде, можеш да не си мръднеш пръстчето цял живот.
Богаташ протестър истински няма, теб не те е изкарал глада, а чувството за слава.
Искрено твой М.Пенчев
95.
Горски дух
21.07.2020 11:47:06
3
14
С такива протестъри и противници, Бойко ще си управлява още поне два мандата. Момченцето от снимката уж било много образовано, знаело сума езици, пък нямало идея какво ще прави, АКО дойде на власт. Що за лидер и водач, а няма идеи? Жалка история. Почвам да се съмнявам, дали ГЕРБ не си намират точно такива безумни опозиционери, та да отвратят даже и най-върлите противници на Бойко и ГЕРБ. Апропо, момченцето с гела и мустачките дали все пак се досеща, че не той създава събитията, а е просто кукличка на конци? Вече видяхме не един и двама такива "естествени" лидери на протести.
94.
МАРИНЧЕВ
21.07.2020 11:34:20
5
9
МОЙ ГРАЖДАНСКИ ДЪЛГ Е ДА ТИ ГО НАБУХЪМ В ПЪПЧИВИЯ ГЪЗ.
Малоумник но иначе ще изживееш своите няколко минути слава.
А после тишина... Бяла тишина !!!!!!
93.
hhh
21.07.2020 10:09:38
3
21
Бахти и шматката и той ще ми гради пълен пъпеш !!!
92.
*********
21.07.2020 10:04:38
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
91.
nill
21.07.2020 09:56:35
6
18
Асен Бонджев е наркоман и пълен неодачник. Явно и той е минал на хранилка от Дубай.
90.
ДЕСТИН
21.07.2020 09:18:01
2
18
Асенчо що ти трябва да си продаваш душата за власт и някой лев. Вашите са постлали. Стой си на постланото и се кефи. Може да се наложи да поработиш малко ама не е лошо да знаеш! Естествен лидер.......оле мале. Машинката не мога разбера що ти се води по акъла.
89.
---------
21.07.2020 08:28:05
2
16
Това момченце с мустачки като на Хитлер много му се иска да се облаже и той покрай властта , ама няма да му стане неговата, то като физиономия няма излъчване , пък камоли думата да му се чуе
88.
Нотариус
21.07.2020 00:11:54
6
34
Преди години заверявах пълномощно при тоя Смехурко. Започна да ме убеждава да правим някакви негови си далавери( ставаше въпрос за дървесина от горски имоти). Помня го и от протестите за високите цени на тока преди падането на първото Бойково правителство. Пак драпаше да е на трибуната. Така че не е попаднал случайно и на този протест. Явно му е мечта да се облече с власт.
87.
Kими
20.07.2020 23:39:39
2
28
...Младите хора ме питат: „Добре, какво ще правим след това, когато победим?“, аз нямам още идея какво ще правим, но със сигурност ще намерим, за да оставим нещо за тези след нас. Не само да искаме оставки, а да градим, казва организаторът..
Това ми звучи тръгвам ама не зна на къде и не знам дaли ще стiгна там.И като стигна какво ще правя и защо съм тук.
86.
гражданка
20.07.2020 23:26:28
4
31
Кой си ти бе боклук ,колко ти плащат ве платен демонстрант...
85.
Яко
20.07.2020 23:20:20
2
20
Келеш!
Кошлуков 2 го играе. Олио в чаша вода.
Нека стане известен, после наместен!
84.
Борил
20.07.2020 23:18:08
1
12
ХахахахахахахахахаххахахахахаххахахахахахаххаАхахаххахахахахаха, не сте сериозни нали?!?!?
83.
Гастро Езофагеална Рефлуксна Болест (ГЕРБ)
20.07.2020 23:17:05
9
8
тука някакъв гербав тролчо е осмърдял яко. Аре трийте.
82.
Асв
20.07.2020 22:50:27
0
20
За какъв дълг говориш бе, въшльо
81.
Ъъъъъ
20.07.2020 22:43:32
1
24
Ехеееее недейте така ,манЯчето имал 10 апартамента, че кой бяга от още 10?
80.
viking
20.07.2020 22:26:56
6
27
които вярва в тая Утопия червена да бяга на Изток при тях . Да си карат жигулите още 200 години и ядат ракетите с които плашат света тия плашила дето имат за свяс 3 града "" другото е дървени колиби още и кал .Да си заграждат света и гледат 2 тв канала .За по закоравелите каски има Северна Корея .Аии чао от модерния Свят
79.
Маринов
20.07.2020 22:26:15
8
36
Никак не го приемам зализан педал такъв. Ще ми блокира улици да не мога да се прибера от работа. Ш'ти блокирам главата и това е моята кауза.
78.
Бургазлия
20.07.2020 22:05:49
4
38
Тоя заслужава един ритник отзад.
Какви са тези наивници дето му се вързват на глупуста
77.
graca
20.07.2020 22:03:40
5
30
при Йоан какво...??? един Стоун хенч до Автото и една шапка на произвола развята на Операта това ви е ... и вие червени боклуци пак драпате
76.
zizi top
20.07.2020 21:46:26
22
21
Бургас =ГЕРБ=Модерен Проспериращ Град
75.
Boing
20.07.2020 21:38:03
10
25
На които не му харесва града нека си ходи от него и без това нямате работа тук!!! И не я търсете Отиваите при тоя мухлю които е Алтернатива на промяната и власта .Прав ви Път . Не ни давайте съвети какво му трябвало какво нямало има Всичко за Модерен Европеиски град
74.
до 68
20.07.2020 21:35:27
7
34
саниране на блокове, меден рудник е модернизиран има нова инфраструктура, над 10 парка реновираха , и десетки градинки, осветление навсякъде, спортни зали, надлези, спирки, морска гара, пристанище, кейове, озеленяване. видео наблюдение, реставрирани стари сгради , улици, тротоари, нови сгради на много институции, нови автобуси в градския транспорт, детски градини, мантинели, огради, стълбове, улични лампи, информационни табла, обновена гара, летище, жп гара, пристанище, докове, вълнолом ,кейове, жп линии и още десетки неща са обновени и направени
73.
*********
20.07.2020 21:30:55
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
72.
до 51
20.07.2020 21:29:47
7
25
Даааа ей ся Митко Николов ми звънна и вика почвай да пишеш че падаме от власт иначе. Корнелия и Асен ще ни свалят хахахахахах рева от смях честно
Изчакай да дойдат изборите само да видиш резултатите какви ще са:
1. ГЕРБ 45%
2. ДПС 12%
3. ОП 11%
4. БКП 10%
71.
Трол
20.07.2020 21:24:26
1
26
Ако това е алтернативата - не, благодаря.
70.
До 68
20.07.2020 20:59:56
25
16
На вас толкова ли ви трябва,бе,хора? Две калпаво асфалтирани улици и една полу направена морска??Толкова наистина ли ти трябва за да си щастлив? Къде са ти работните места, производствата, младите хора,които заминаха в чужбина...градът замира отвсякъде..а чичо ти М. има €20млн в турската Dbank на името на жена си...да знаеш само
69.
Асене
20.07.2020 20:56:00
3
20
много ти е крив носа, иди да се оперираш, а може и мозъка да си оперираш и кривогледите очи!
68.
Zliqt bqs
20.07.2020 20:47:29
7
42
Абе ей мишкар, помниш ли какъв беше Бургас при Йоан Костадинов. Може и да не помниш, 85 - ти набор си все пак. Нали знаеш, че твоят ментор Радефф е от същата крадлива клика като Йоан, която ограби България. Ти искаш да ги върнеш на власт тези комунистически измекяри. Няма да стане. Няма да ти позволим!!!!
67.
Robi
20.07.2020 20:40:43
7
42
Още една платена подлога на ЧЕРЕПА.
66.
до 61
20.07.2020 20:38:05
0
21
Повярвай ми че имат обратен ефект малобройните протести. В един протест трябва да присъстват деца, възрастни, работническа класа, средна класа и бизнес класа, синдици, юристи, лидери, дори и държавни служители....в един град от 1 милион, протестът трябва да бъде минимум 5% от населяващите града за да има стабилен отзвук. Събиране на групичка от хора които скандират няма да доведе нищо освен до несигурност сред тях и разпадане, а в очите на останалите тези малко хора не са нищо повече от една шепа недоволни, които нямат никаква представа защо са там, нямат позиция и идеи относно бъдещето, като по-скоро се впечатление че са платени. На мен ми напомнят както са избирателите на Дпс, като ги питат какво искате да се промени и те викат "не знам".
65.
До 61
20.07.2020 20:13:26
3
0
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.euronews.com/2020/07/18/explainer-why-is-bulgaria-engulfed-in-daily-anti-government-protests&ved=2ahUKEwjI-qu9qdzqAhUCQhUIHTvADygQFjAAegQIBRAC&usg=AOvVaw3sGaSg2Yo3w2xDgJaXJBWA
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://amp.dw.com/en/bulgaria-anti-government-protests-continue-for-a-ninth-day/a-54224137&ved=2ahUKEwjI-qu9qdzqAhUCQhUIHTvADygQFjAFegQIARAB&usg=AOvVaw1xxoSnzMyrop6_8qKSOCnn&ampcf=1
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.nytimes.com/2020/07/19/world/europe/bulgaria-protests.amp.html&ved=2ahUKEwjI-qu9qdzqAhUCQhUIHTvADygQFjAHegQIAhAB&usg=AOvVaw0X1OykgNXHTZElmQ1odp0Z&ampcf=1
и най-смазващото:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.spiegel.de/politik/ausland/korruption-und-pressefreiheit-in-bulgarien-das-schlusslicht-a-1302073-amp.html&ved=2ahUKEwj_t63pqdzqAhXHUBUIHaNZD1AQFjACegQIARAB&usg=AOvVaw1aE2iAgRrMhOf6B8rLk574&ampcf=1
64.
До61
20.07.2020 20:10:34
3
4
Пич,както сам се обръщаш, ти какви чужди езици разбираш защото има вече на всякакви езици международно отразяване и ако прочетеш ще разбереш че това което си написал е нелепо...
63.
Зрител
20.07.2020 20:09:32
11
3
БРАВО !!!
62.
От Ямбол съм
20.07.2020 20:00:59
0
15
Нищо, че живея в бургЪз, затуй съм проста!
61.
до 55
20.07.2020 19:30:22
4
30
Пич ти не разбираш ли че малобройните протести имат само и единствено обратен ефект и са в плюс за тези срещу които се правят протестите? Ако не го знаеш това, го запомни от мен това нещо. Още на времето Маргарет Тачър го беше казала че малоброен протест винаги има единствено и само обратен ефект. В момента тези протестчета се гледат в медиите и в България и Европа и хората си казват,,,,"Леле колко малко не са доволните от Бойко, другите 5 и кусур милиона са си доволни и не излизат да протестират", това доказва че управлението е стабилно и добро, а хората доволни.
60.
reactor
20.07.2020 19:19:55
3
31
Даваите Инфо за тоя изтрадалия буден клошар ... колко имоти има и неговото семеиство бивши уши на УБО и червени подлоги .. до Flagman направете статия да Видим Незнаиния Воин хахаа
59.
Ужас
20.07.2020 19:19:18
4
39
Незнаел какво ще правят после ама щял да сваля , ти на жена гащите неможеш да свалиш като те гледам ,такъв зализан, а и като си пешив и имаш комплекси не се зализвай назад като чели те е близала крава ами ходи в Турция да ти присадят то ся е модерно за такива комплексари като теб . Власта е остави на големите батковци .
58.
До 42
20.07.2020 19:18:45
3
10
Треперят мишките ама и да не треперят все тая..изпята им е песента...хайде в бюрото под строй както гласувахте под строй толкова години...
57.
До 44
20.07.2020 19:16:31
22
16
Хаха, градът с най-голям растеж в БГ няма производства, а се вълнува само от дюни и шезлонги! Какво развитие, бе, овци? Ако смятате Бургас за развит надали някога сте напускали изостанала Европа....
56.
Marinero
20.07.2020 19:15:18
24
13
Щом гербаляците вият като чакали по тоя, значи е на прав път.
55.
Бончо
20.07.2020 19:14:52
5
34
Високообразования...? Немска гимназия - ОК. Учил в Германия, 1 година т.е. почнал да учи, но недоучил. 7 години в Унгария и 1 в САЩ, там кога и какво е правил не става ясно. БСУ - да ме извиняват завършилите, но според мен там образованието е доста под нивото дори и на университетите в София, Варна, Пловдив, В. Търново, Русе и Свищов. Високообразования, айде холан... Имаче уважавам стремежа му за справедливост и изява. Всеки има право на мнение и трябва да уважаваме това.
54.
geq
20.07.2020 19:12:59
1
21
искаме интервю със сподвижниците на тоя мухлю елементарни въпроси да ги питат каде работите и защо в момента сте тук от Бургас ли сте Да видим тия утаики накадърни
53.
БАБА мара
20.07.2020 19:11:23
0
16
ЧЕДО КАЖИ ДОВЕЧЕРА ТАМ НА ПРОТЕСТА ЧЕ ДНЕСКА ИЗТЕГЛИХ ДВАДЕСЕТ ЛЕВА ИМАМ И БАНКОВО ИЗВЛЕЧЕНИЕ АЙДЕ ПОЗДРАВИ ОТ БАБА МАРА
52.
хаха
20.07.2020 19:10:04
8
40
Асене, ти пък от какво си недоволен, че протестираш и ще правиш блокади? Защо не споделиш на клетите хорица, които протестират колко имоти притежавате? Някак си не върви да имаш 10 апартамента и да се правиш на изстрадал и протестиращ :))) Поне намерете някой безработен и страдащ човек да оглави протеститев, че иначе е доста смешно и нелепо повярвай ми.
Вече и децата от детската градина разбраха, че тези измислени протести са организирани от тайните структури на Бсп и платени от Божков и червената олигархия.
51.
оффф...
20.07.2020 19:04:38
25
17
Виждам, че младежката организация на ГЕРБ се е активизирала да пише коментари във Флагман :)

Кой ви организира? Тошко Йосифов или сестра му Галя Желязкова?

Хайде да проверим дали половината коментари не са от един и същ IP адрес, а :)
50.
Читаелите
20.07.2020 19:03:01
10
9
На флегмите сте ямболски говеда
49.
cici
20.07.2020 19:02:56
3
33
Тест за наркотици веднага на тоя
48.
браво
20.07.2020 19:02:30
12
5
диктаторите с държавна власт в затвора
47.
БАБА
20.07.2020 18:54:43
7
28
АМИ ТЕ КАДЪРНИТЕ ЗАВЪРШИЛИ В ЧУЖБИНА СИ ГИ ОСТАВЯТ ТАМ НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ ВЪВ ФИРМИТЕ ОСТАНАЛИТЕ ДЕТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ГИ ВРЪЩАТ ОБРАТНО
46.
111
20.07.2020 18:49:34
7
28
Този смотаняк какво е работил в чужбина , зализан с гел ганстерите от Америка по филмите приличат на този гелосания.
В Германия, Унгария кражби, продажби , сводник, алкохолик
45.
Директно за ПСИХОТО
20.07.2020 18:47:58
9
43
Къв е този анонимник бе?
Това му била мечтааата, хаха бахти спрелия. Мързеливец от класа. Вместо да се хване да бачка нещо, тръгнаш да ми маха по улиците и да се дере кат буга. Аман от изтрещеняци ейй.
44.
...
20.07.2020 18:46:58
7
35
Гел да му закарате на човека...къде ги намирате такива хора, безидеини пионки...Бургас щял да блокира, града с най-голямо развитие в България, че е заедно и с другите измамници от партия Възраждане...поне не им давайте думата...
43.
kurti
20.07.2020 18:42:45
6
28
асенчо асенчо хахааа и ти ще ни показваш кой какво защо и как ????!!!!
42.
Кокала
20.07.2020 18:38:22
40
17
Страх тресе Гербаджиите в община Бургас за кокала...те не могат нищо освен да крадат
41.
baihui
20.07.2020 18:37:03
5
31
Може ли някой да каже, този младеж изповядва ли някаква религия и каква е тя ?
40.
Иван Андонов
20.07.2020 18:34:41
5
60
Пич, гледай да блокираш нещо, което да ми пречи да се придвижвам свободно до работа, болница, гара, автогара, парк, плаж... пък ще усетиш със задника си какво е Народно недоволство. Това един безпартиен трудолюбив човек ти го казва.
39.
До МВР
20.07.2020 18:33:31
9
38
Арест и Разследване на това човече сметки парични преводи .. Да видим зад Завесата за кой Джафка тоя Помияр
38.
М
20.07.2020 18:32:29
3
47
Баси тъпака . Нямаш идея какво ще правиш след евенуална победа ? Ами за какво се бориш бе дрога ? Човек прави нещо с цел . След като не предлагаш алтернатива ,за какво искаш промяна , с какво бе тъпан ? Това е все едно да режеш клон на който си седнал но не си хванал здрав друг .
37.
NN
20.07.2020 18:32:11
38
11
Асене, Асене. Смятай колко много ги е страх пилците, че скоро ще изпопадат от хранилката. Щом толкова много ти скачат значи много ги е страх, че клъопането скоро ще свърши.
36.
La piovra
20.07.2020 18:30:11
7
46
На тези Божков им хвърли по 20 лева и вече ще блокират улиците хахахаха. Много долна постъпка ще е ако блокират Иван Вазов,по този начин ще навредят само на гражданите, които се връщат от работа и пътуват. Чудно ми е къде бяха тези същите когато вдигаха цените на тока, на водата, на горивата, на лекарствата, на хляба...защо не протестираха тогава?...Откакто дойде Гешев и запука олигарсите и "протестите" започнаха.
35.
А бе Бояджиев
20.07.2020 18:25:03
8
46
кого заблуждаваш?
Събирате се не повече от 20-30 човека!
Като не знаеш какво следва след това, просто се скрий!
Боклук! Не пречи на хората да се приберат след тежък ден у дома!
Полицията къде е ?!
34.
111
20.07.2020 18:22:42
7
40
Няма ли кои да прибере тая улчна мастия в приюта на пода
33.
gogol
20.07.2020 18:16:13
10
41
Този Директно да му се Направи Тест за Наркотици и Алкохол Да Лъсне колко е Буден и Директно в Пангото .. повече да не го Виждаме
32.
Смях
20.07.2020 18:15:34
8
52
В един вход на осем етажен блок живеят повече хора, отколкото идват на протестите ви.
31.
Пълен смешник
20.07.2020 18:11:31
10
42
Много хора ме питат : "добре какво ще правим след това като победим?" аз нямам идея още какво ще правим но със сигурност ще намерим.

Хахахаха

И на тоя Тъпунгер някой му се връзва на ъкъла.....? !

Това смао показва колко е оглупял народът.!!

Едните си вярват ще щели да свалят правителството...200 човека!

Другият пък не знаел какво ще прави.

Ама знаел че Борисов има имот в Испания....

Тъпако това е Европейският съюз Борисов със сигурност ако стане на печено може да замине за някой свой имот който обаче е много далече от Европейският съюз и от твоите познания.... Хахах пълен смешко си скрий се че се излага като кифладжия!
30.
До Валентина
20.07.2020 18:11:27
10
45
А защо си мислиш, че искаме промяна. Ако искахме промяна всички щаха да са на протеста. Само луди,кандидат луди и непълнолетни има на тези протести. На калпави ракети космоса им пречи. Тридесет хиляди не са показател за цялата държава.
29.
сидер
20.07.2020 18:07:16
6
25
като сме Ганьо ходи при джендарите навън плащат в евро и живей с дипломите си там
28.
БкП
20.07.2020 18:06:56
10
47
Този си повярва много няма ли близки и приятели да го посъветват да се прибира че да не става за смях Младите питали Питат но няма кои да им обясни Как другарите са взривали църкви как са отровили царя как са избили цялата интелигенция за лагера Белене как са раздадени куфари с пари и им е казано назначавам ви за милионери къде изчезна пенсионния фонд кои стои зад банки заводи Проклятието на България са комунистите
27.
Поредния изтръпнал "висшист"
20.07.2020 18:06:39
11
46
Поредния неизвестен, решил да търси внимание на гърба на протестите. Човек без идеи и план за подобряване на обстановката след евентуалното сваляне на правителството. Такива като този, с лопата да ги ринеш!
26.
До Асан
20.07.2020 18:06:18
9
31
Що не вземеш да си е.еш мамата урод.Няма ли кой да ви пръсне гей дружинката.Да слезе и да ви набие по един шут в гъза.Големи патриоти, а ония пишман певец, рома гей ви води протеста.Подлоги на Божков.
25.
До Асан
20.07.2020 18:06:15
8
23
Що не вземеш да си е.еш мамата урод.Няма ли кой да ви пръсне гей дружинката.Да слезе и да ви набие по един шут в гъза.Големи патриоти, а ония пишман певец, рома гей ви води протеста.Подлоги на Божков.
24.
реалист
20.07.2020 18:03:46
9
38
Такива будни тиквеници да си налягат парцалята щот знаят че ще стоят гладни и усрани /не разбрани /другия път .За един пакет Едра сол Не е изкарал пари през живота си седнало и То да ни показва Верния Път хахааас
23.
Данчо щайгата
20.07.2020 18:01:24
39
18
Браво на юнака,успех
22.
Валентина
20.07.2020 17:58:46
57
20
И така... За жалост вашите коментари доказват и показват за пореден път колко прост, неблагодарен, негативен, невеж и още много...е Бай Ганьо Балкански! Все много знаете, но знаете само как да произвеждате злоба, завист и простотия! Хора като Асен остават неразбрани от такива " ганьовци" , няма как , не ви е възможно, от различни светове сте! Надявам се да има повече достойни българи като Асен и се моля все по- малко "хейтъри " и все знаете, от всичко разбирате, а забравих той " Ганьо" от всичко разбира, вярно! Жалко е! Не си струвате това което правят, навярно не сте готови и за промяна...
21.
riton
20.07.2020 17:55:03
6
45
Такива Михлюзи що ги търпим Най малкото след работа изморени да дремем в колите .То се вижда вчерашен дри.. ю !!!!! Аре пребираитего тоя палячо за 2 ст работа не е свършил през живота си
20.
Ето така
20.07.2020 17:54:31
5
49
"Самите младежи на протестите ме питат: „Добре, какво ще правим след това, когато победим?“. Аз нямам още идея какво ще правим."
Ето, това е причината, заради която всички досегашни протести не доведоха до истинска демократична промяна. Победа и после озъртане, ами сега какво? И междувременно някой с предварителен план се намърдва начело.
19.
запознат
20.07.2020 17:47:27
12
58
Асене сядай си на д.. то и не се занимавай с неща които не разбираш. Искаш да яхнеш протеста и да извлечеш дивиденти от цялата история. Тук учил, там учил и накрая не се изучил. Помагаше на майка си в кантората докато беше жива, мир на праха и. И после какво - нищо. Сега ще събаряме властта, ама после незнае какво ще прави. Сядай си Асене на д-то и не се занимавай с глупости.
18.
Бургазлия
20.07.2020 17:47:09
6
58
"„Добре, какво ще правим след това, когато победим?“, аз нямам още идея какво ще правим,"

Спрях да чета от там... Лидер на протест без никакъв ясен план...къв е тоя смешник? Анархист? Аре чао.
17.
kozel
20.07.2020 17:45:01
4
51
Без такива лайнета които само объркват общия пъзел .. Марш да береш ягоди в Англия и от там да вряскаш колко е зле тука на по чаша долна водка в караваната
16.
само да кажа
20.07.2020 17:40:55
4
36
Тоз написа цял сценарий,особено на финала.Какви бяха тез камъни на врата, вързопчета с 2 млн. евро (как ги
преброи), само той си знае! Не мога да му хвана тънката мисъл - накъде е хванал!?
15.
мона
20.07.2020 17:39:37
6
46
Който не е живял и не е ял комунистическа "попара", и "няма идея" какво ще правим след това, да седи мирно и да не подскача.
14.
kaputt
20.07.2020 17:38:45
5
39
Анъъъ асенчо кач пара тоз реклам въф флагман гиби , май засмука масура на султана , пусна те в сарая ама да посвириш на флейтата и да станеш тяхен човек, хващам бас след някоя друга година ило си в дпс или в някоя тяхна патерица , данчо ментата и той като ветропоказател където духне той там отива
имаш апартаментчета и си добре подплатен и с чисти ръце, ще те овъртят като 2и2
13.
vrangler
20.07.2020 17:38:17
9
52
Поредното Лайно което по Face book си мисли че ще стане революционер подтикнат от жажда за малко власт и събрали се разни Гимназисчета дето брали ягоди и видяли че им е трудно в Англия и решили връщаме се тук на поредната чаша събрани в някои клошарски апартамент и решили .. Ше скачаме и викаме за Власт .. Не ни се бачка !!!!
12.
Общественик
20.07.2020 17:37:00
5
41
Асене , ако не си веган си ми ясен.
11.
Нашия
20.07.2020 17:34:21
8
56
Къв е тоя зализания. Щял да бъде основна опозиция Хахаха смях в залата :)))
10.
4oki
20.07.2020 17:33:19
14
51
Този Директно да бъде Арестуван и съден за нарушаване на обществения ред и куп Закони .. Долен Провокатор и Протеже на някой си решило и то да Вряска Гладно и насстървено и Кьопаво най вече за власт .. било от. тук от там с разни дипломи .. ми ходи някаде дето виждаш себе си .. Не си за Бургас ..
9.
възмутен теляк
20.07.2020 17:29:18
10
49
Мяза на 75-ти набор. Няма да може да оглави партията на гелосаните, въпреки високата си образованост, защото има един по-високообразован гелосан.
8.
hahahaah
20.07.2020 17:28:44
7
58
И защо всички умници завършили 'виши' в чужбина и неуспяли да се реализират тук ги имате за голямата работа?

И всеки който неправи нищо казва, че е предприемач и доставя добавена стойност за обществото?

Всеки който нищо неможе да прави очевадно става общественик...
7.
Бургас
20.07.2020 17:27:26
45
16
Каквото и да правим след това ще е по добре от сега но Бойко не ще да пусне кокала
6.
хахахаха
20.07.2020 17:22:59
9
83
Най-големия смешник.

Аз лично докато тоя е "лидер" на протест няма да отида.

Като е толкова образован и кадърен защо няма един ден стаж в частния сектор без връзки а?

Откъде има 15 апартамента?

Ако дойде на власт ще си назначи ли проверка откъде са?

#zalizansmeshnik
5.
Оставка
20.07.2020 17:22:28
55
23
Оставка на цялото правителство и съд за бойко крадеца
4.
Бат Жоро
20.07.2020 17:20:07
12
67
Утре Асене да се спре достъпа на кантората на майка ти смятам че ще влезеш в положение
3.
!!!!
20.07.2020 17:19:40
20
76
С две думи галениче на съдбата родено със златна лъжичка в устата!!! Мойте деца защо не учат в чужбина ???? Щото не мога да си го позволя !!! А защо не мога да си го позволя ??? Защото други погалено от съдбата ни управляват и решават кой става и кой не !!!! Ама почти като през комунизма само дето сега имамаме банани!!!
2.
Hhh
20.07.2020 17:17:12
10
54
Kомуняга
1.
Станка Бонджева
20.07.2020 17:15:45
14
49
Недей сине моля те не прави така
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“  
Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори