×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пребитият Евгени загубил надежда, че ще оцелее, докато полицаи се гаврили с него


Пребитият Евгени загубил надежда, че ще оцелее, докато полицаи се гаврили с него
Брутални кадри показват как две момчета са влачени и зверски бити под прозорците на властта. Единият е журналист, а другият студент в Хага. Пребитият Евгений не вярвал, че ще оцелее
13 Юли 2020, Понеделник, 12:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

Майката на обезобразеният от полицейските ритници Димитър пък разкри, че той е окован като опасен престъпник, а заради побоят не си спомня нищо

Брутални кадри показват как момчета са влачени и зверски бити под прозорците на властта. Млад мъж, който бе приет в „Пирогов“ след протестите в петък, не си спомня нищо, а друга от жертвите разказва, че по време на гаврата е загубил надежда, че ще оцелее. 

Единият от пребитите е студент в Хага, а другият е журналист. Полицаите казал на студента, че го търсел цивилен, сподели майка му пред lupa.bg. Бащата пък добавя, че се вижда от нови клипчета в социалните мрежи, на които Евгени се разпознал, че синът му е бит брутално от органите на реда.

„Нашият син каза: „Аз, аз вече загубих чувство, че ще оцелея… вече, аз, каза, се бях предал.. и казва: Мислех кога ли ще свърши това нещо“. Той е лежал отдолу, те са го били, те са го мачкали. Има няколко видеа… няколко вида записи и буквално Евгени, който лежи отдолу и полицаят отгоре се гаври върху него. Той хваща другото бито момче и го хвърля върху нашия син“.

„Той не взима другото бито момче да го постави до нашия син. Той го хвърля буквално върху безжизненото тяло на нашето дете. Това е ужасяващо! Това е ужасяващо! После го вдигат сякаш така… сякаш така… двамата така заговорнически – единият му слага шапката“, разказва изуменият баща.

Според него боят не се вижда, защото органите на реда са го обградили:

„Той боят не се вижда, защото те са обградени, тенденциозно са обградени. Жертвите са долу на земята, те са ги оградили, за да може да не се вижда евентуално от някъде“, коментира бащата на студента в Хага.

Въпреки мнението на медиците, че трябва да остане на лечение, Евгени напусна неврохирургията днес. Казал на близките си, че е подложен на тормоз от полицаите. Срещу него няма повдигнато обвинение.

„Охранявайки другото момче, когато нашият син е влязъл в стаята, един от полицаите му е направил забележка защо е станал, защо е излизал навън, да си стои на място, защото някакъв цивилен полицай го издирвал. Това много разстрои нашият син, защото той само при думата, че цивилен полицай го търси отново страшно много се разстрои и каза „мамо, дали няма да ме приберат пак някъде“ и започна да плаче. Изпадна в нервна криза. Аз се опитах да го успокоя“, разказа Красимира Димитрова, майка на Евгени.

Полицията проверява случая.

„Вътрешната проверка отнема време. Събираме доказателства относно вината на гражданите, така трябва да съберем доказателства, когато ще обвиним и наш служител“, заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов днес.

Юлия Педева пък сподели в „Тази сутрин“ по бТВ, че състоянието, в което е видяла 29-годишния си син Димитър е било непоносимо за нея. 

„Той е с тежко комоцио и огромен хематом на лявото око. Има и наранявания по цялото тяло. Окован е в белезници и го пазят полицаи като най-големия престъпник“, разказа тя.

„Синът ми няма никакви провинения до този момент. Той е млад и интелигентен човек. Това слънчево момче не е способно на агресия“, подчерта майката.

По думите ѝ състоянието му е стабилно. Тя обясни, че за неин ужас на Димитър е повдигнато обвинение. А момчето не си спомня, че е бил на протеста в петък и не знае в какво е обвинен.

В петъчната вечер Юлия не успява да се свърже с него. В събота настоятелно продължава да го издирва - телефонът му е бил изключен, а приятелите му не са знаели какво се случва.

Не съм спала две денонощия, изплака тя. 

„Занесох му дрехи да се преоблече. Полицаят влезе с него дори в тоалетната“, разкри майката на пребития Димитър. 

Чува случайно по медиите, че освен пострадалото момче в „Пирогов“ е настанено още едно момче на 29 години. Обажда се в болницата и разбира, че синът ѝ е в лечебното заведение. По телефона не получава информация за състоянието му. При пристигане в болницата също ѝ отказват, но след настояване ѝ казват, че е стабилен. По думите ѝ никой не се е свързал с нея.

„Другото момче си спомня какво се е случило под колоните. Не мога да си представя... Това са хора на реда. Всички видяхме как влачат невинни хора, пребиват ги. Най-лошото е, че те са се гаврили с тези деца. Те са стъпвали върху тях, правили са си селфи. Имало е едно момиче с потниче, разголила се гърдата й, а те са я снимали и са я галили. Аз съм в шок“, коментира тя.  

Надява се случаят да получи реално и обективно решение.

Юлия Педева се закани да даде на съд побойниците с полицейските униформи. 


В категории: Животът


14
Коментара по темата
14.
Трактора
13.07.2020 23:48:45
0
3
Дайте ми ги тез псевдо протестъри да ви ги върна разтрити и с открити Gточки да видят как са взимат мръсни пари за мизерии
13.
00:30
13.07.2020 23:07:09
0
4
Абе всички ТРОЛОВЕ на комунягите и псевдо демократите които бяха назначени от същите комуняги за да не изтървът лапаницата са все боклуци - крадци, КОМАРДЖИИ, измамници, изнасилвачи, наркомани, и мн.др. Представете си какви са тези които за нищожни пари са готови да бутнат законната власт и то точно тогава когато започна да работи истински и както трябва в една нормална държава.За да дадът възможност всичко изградено и истрадано от народа до сега да се хвърли на вятъра и още по страшно да демотивират читавите служители от системата които се опитват да сложат нещата в някъкъв ред за да се пооправи тази разсипана държава от тези същите които споменах в началото.
12.
хгфд
13.07.2020 15:05:50
0
4
има голяма разлика в това да се биеш с полицаите и те да те хванат, и тогава когато ни гонеха из пресечките в София преди доста години
11.
До Гошо
13.07.2020 14:46:03
9
4
Защо злорадстваш?
Първо не знаеш нищо за момчето и дали е било от платените - и от двете страни ги има - или е протестирало по убеждение.
И втора - днес е той, утре ще бъдеш ти или твой близък, щом така ще се "въвежда ред". И тогава ли ще се кефиш, че някой е пребит?
С бой нищо не се поправя - ето и теб явно с бой не са те научили на нищо, освен цинизми и неграмотно писане.
10.
!!!
13.07.2020 14:38:41
1
9
За съжаление в полицията попадат доста хора с нисък интелект и склонност към насилие.
Разбира се, не всички са такива, но тези стават все повече. Просто няма достатъчно читави за кандидати за полицаи и вземат и куцо, и сакато.
Що се отнася до боя - да не се правим на паднали от Марс, бой в полицията винаги е имало. А като свикнеш да биеш роми, крадци и т.н., е лесно да продължиш с боя по който ти е паднал в ръцете, особено ако се чувстваш безнаказан и колегите ти те пазят.
Преди биеха милиционерите, сега бият полицаите. Нищо ново и нищо не се прави това да бъде променено - правилно обучение, респектиращи наказания за виновните, нетърпимост от обществото...
Щом са си правили селфита, представете си до колко оскотели трябва да са тези хора! Те дори се чувстват в правото си да бият! А колегите и началниците им или си мълчат съучастнически, или одобряват и са като тях.
Пак ще повторя - не всички са такива, но стават все повече и се чувстват все по-безнаказани! Чудя се как се чувстват между тях свестните полицаи!
9.
моля съжалете го малкото детенце
13.07.2020 14:29:29
6
9
29 г дърто магаре да си е опичало ума сега нищо не си спомнял ама помни момичето с разголената гърда
8.
гфд
13.07.2020 14:28:28
4
6
проба за наркотици???
7.
Гошо
13.07.2020 13:47:17
14
12
Точно така който взима пари от престъпници за да сваля законно избраната власт и да ги реабилитира за да грабят народа и да го тормозят това заслужава. Даже е трябвало на тос посранко измислен да му бъркат в газо за да си изкара и заслужи мръсните пари от гадния сиганин който избяга като бит педеераз в Дубай.
6.
Клати курове
13.07.2020 13:46:37
1
4
Мръсен Ушев,гаден педераст...
5.
Станко
13.07.2020 13:41:33
12
12
И ние червените трололове от Интернет така плачкаме като ни задържът за нещо и почваме да ривем искам при мама искам мама да доди искам на майка ми вмирисаната да ми лъха........
4.
Толкова могат, но са и нагли
13.07.2020 13:41:25
9
12
Дали има държава в ЕС, в която при подобно държане на полицията министъра да не си подаде оставката, барабар с главният секретар и т.н. отговорни за гаврите над хората? Обаче нашите се скатават и не подават. Шефката на полицията в града, в който полицай задуши чернокожият рецидивист си подаде оставката веднага. Тя също нямаше вина, но хората са цивилизовани и знаят че отговорността се поема не само на думи
3.
Гарантирано от мутрата Боко
13.07.2020 13:40:55
10
10
Благодаря ви че винаги гласувате за мен...за да продължим да бием граждани, моля, гласувайте пак за нас!!
2.
Twicer
13.07.2020 13:40:12
2
5
Още е жив cпоменa зa Пеночет
1.
Гарантирано от мутрата Боко
13.07.2020 13:38:58
9
14
Представете си това дастане в САЩ???!! При използване на техника за задържане попина човек и видяхме как пламна страната, а при такова нещо няма да останат щати- хората ще ги изпепелят и 50-те..Ние сме роби с рибско самосъзнание...всичко търпим...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична
Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори