×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Калина Паскалева: Видях и доста криминали елементи на протеста


10 Юли 2020, Петък, 09:00 ч.
Автор: Флагман.бг

"Жената на един от биячите на журналиста Слави Ангелов предаваше на живо", твърди скандалната писателка

Доста криминални елементи твърди, че е видяла на днешния протест пред президентството в подкрепа на Румен Радев и срещу прокуратурата скандалната писателка и бивша моделка Калина Паскалева. От клипове във Фейсбук тя съзряла лицата на видни наркодилъри и платени младежи от агитките, изпълняващи всевъзможни поръчки. Мернала и жената на единия от изродите, нападнали и пребили жестоко журналиста Слави Ангелов в средата на месец март, пише Лупа.бг.

"Това беше тъжен, партиен (БСП) опит за насъскване на хората. Протестът очевидно е организиран и финансиран. Не знам от кого. На протеста съзрях жената на един от биячите на журналиста Слави Ангелов - излъчваше пряко от личния си профил във фейсбук. И други криминали елементи мернах...

Радев за пореден път ни изложи пред Европа, пред света. Мая Манолова се появи с тъпан и победоносна походка, очевидно предвуксвайки власт - като не може чрез избори, защо пък не чрез организирано гражданско недоволство? Корнелия Нинова се усмихваше лукаво. Грееше сред симпатизанти, афиширащи се като "десни" и само допреди няколко месеца громящи я жестоко. Беше в близост до Христо Иванов, който само преди ден-два я обвини, че и тя е гостенка на сарая край морето, договаряла се уж с Доган. Днес са заедно. А Бабикян е позор. Май винаги е бил такъв. И още: отец Дионисий - онзи, със зарята-фойерверк, дето го отлъчиха от православната църква заради неуместното му поведение, "добрият вълк Лупи" - Александър Томов, замесен във фалита на ЦСКА и скандалните индийци, разкостили "Кремиковци"... Някои нямат срам, а пък аз нямам повече думи!", написа Паскалева.


В категории: Политика


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Вън мафията! Долу хунтата!
10.07.2020 12:44:39
0
3
Не, наистина, коя е тая? Не я знам...
7.
Капи
10.07.2020 11:53:30
4
1
До 6
Ти Петьо Петров Еврото ли си? Или просто чакаш да влезеш в чакалнята на Еврозоната? Или си на опашка за Евро,с което плащат от нощните шкафчета на платените тролове като тебе?
Айде стига се правете на глупаци/ макар твърдо,повечето да сте си такива/. Хората ги плюят,те си мислят ,че дъжд вали. Ами не ви искаме повече. Писна ни. Кратко и ясно.
6.
Евро
10.07.2020 11:43:25
1
3
Мая Манолова - юрист от трибуквената групировка Вис, беше личен адвокат и доста приближена на братя Илиеви. Това е известно на цяла България. Другите от протеста са крадци от приватизацията и платени ултраси на футболен отбор със солидна история.
5.
Ихааа...
10.07.2020 11:40:12
2
8
Тая е писателка колкото аз съм космонавт, а аз очевидно не съм такъв
4.
предложение:
10.07.2020 10:45:35
2
11
Гл. Прокурор да разследва тая пача от къде познава тези криминални елементи!
3.
Ма моме
10.07.2020 09:40:35
3
27
Коя си ти и за какво се бориш? Аааа, ти си една от посетителките в спалнята с шкафчето. Е, тогава имаш право да му лижеш за..
2.
Boo
10.07.2020 09:34:18
4
32
То и в парламента доста криминални елементи присъстват, ама като няма журналистика... само поръчково виждате!
1.
SF
10.07.2020 09:32:48
9
30
Твойто мненине кой го иска и на първо място коя си ти?? Поредната заблудена овца...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в пътен знак Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в пътен знак Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата
Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори