×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Глобяват ГЕРБ и БСП заради неспазване на противоепидемичните мерки


Глобяват ГЕРБ и БСП заради неспазване на противоепидемичните мерки
Към трите Д добавяме и К - контрол на мерките, обяви на извънреден брифинг доц. Кунчев
22 Юни 2020, Понеделник, 12:25 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Ще бъде проверен и Националният стадион "Васил Левски" заради футболното дерби между ЦСКА и Левски

Двете политически сили ГЕРБ и БСП ще бъдат глобени с по 3000 лв. за това, че са допуснали събиране на много хора на закрито без носене на маски и без да спазват дистанция. Това обяви на извънреден брифинг главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

Припомняме, че членът на Националния съвет на БСП Янаки Стоилов е дал положителна проба за коронавирус. Той е присъствал на две партийни мероприятия преди да стане ясно, че е болен. На 13 юни бе пленумът на БСП, на който червените взеха решение кога да се проведат изборите за нов лидер на партията, а ден по-късно бе събранието на Градския съвет на София. От днес започва масово тестване на всички членове на Социалистите, които са присъствали на партийните мероприятия. Янаки Стоилов е настанен във ВМА, състоянието му е добро, обяви той. 

Доц. Кунчев обяви, че проверка ще бъде извършена и на Националния стадион "Васил Левски" заради футболното дерби между ЦСКА и Левски. Според главния държавен здравен инспектор билетите са продадени според всички изисквания на Щаба, но феновете не са спазвали мерките за отстояние.

"Резултатът и от там няма да се забави - бъдете сигурни. Всяко събиране на много хора на едно място без носене на маски крие голям риск", каза той.

Доц. Кунчев каза, че ситуацията е сложна не само в България, но и в много други балкански страни. Има увеличаване на случаите, но за щастие хората, които са приети в болница и имат нужда от интензивни грижи, не са чак толкова много.

"На първо място по заболеваемост на Балканите е Северна Македония. Второто място е за Албания с 12,9%, после Босна и Херцеговина - 11,9%, после Турция 10,7%. България с 8,3% и Сърбия със 7,9%. В Швеция има 43,2% заболеваемост на 100 000. После е Португалия и Великобритания с 18,8. На пето място е Румъния с 8,92", разкри доц. Кунчев. 

"Дотук говорихме за трите Д-та - дезинфекция, дистанция и дисциплина. Добавяме към тях и едно К - контрол. Не може да разчитаме явно на съвестта на хората", каза още той.. 


В категории: COVID-19


9
Коментара по темата
9.
Дискотеки
22.06.2020 16:46:47
0
1
Ами тогава защо отворихте дискотеките? Да не говорим, че в момента няма дори ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, че е тръгнала зараза заради събиране на много хора!!! Говоря за нещо конкретно, а не за приказки от шипковия храст!
8.
Дискотеки
22.06.2020 16:45:16
0
2
Ами тогава защо отворихте дискотеките? Да не говорим, че в момента няма дори ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, че е тръгнала зараза заради събиране на много хора!!! Говоря за нещо конкретно, а не за приказки от шипковия храст!
7.
Перко с пагони
22.06.2020 15:06:47
1
6
Ачо се напочива в Гърция и дойде да "контролира". Нещо много се помислихте,май,Ангеле!Какви функции имате Щаба и ти в частност като национален здравен инспектор да налагате глоби??Хвърляте май прах в очите на слепите,а?Иначе е много забавно как партийният член на ГЕРБ и бивш техен кандидат-депутат ще "глоби" собствената си партия.Ако някой си мисли,че е нямало предварителна уговорка с Началника с чекмеджето по тоя въпрос...
6.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
22.06.2020 14:52:10
0
4
Началникът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса генерал - майор Венцислав Мутафчийски възстановява силите си от неколкомесечната битка с епидемията на първа линия в Халкидики.
Dоц. Ангел Кунчев също почива в Гърция.
Шефът на ВМА отдъхва в хотел Blue Carpet Luxury Suites, на 90 км от Солун - между Пефкохори и Ханиоти.
5.
Здраве
22.06.2020 14:31:43
0
3
Защо хвърляте прах в очите на хората.??? А ти как ги глоби от Гърция ли? Стой си там и не се впрягай много. Ама и ти като Ананиев си калинка платена.
4.
48
22.06.2020 14:17:16
1
1
Да се направи проверка по повод организирането на събор на 20.06.2020 г. в с.Подвис, общ. Сунгурларе.
3.
Гарантирано от ГЕРБ
22.06.2020 14:11:09
2
6
Браво, че глобяват комунистите, но Хунтата не трябва да бъде глобена, а лично Вожда борисоф трябва да бъде глобен, защото Той ги изнасили екстремно на пожар за да му повдигнат Егото след като се беше ос*рал до ушите.
2.
Marinero
22.06.2020 12:49:37
2
10
Голяма работа, голяма глоба, 3 банкноти от чекмеджето.
1.
Глобите
22.06.2020 12:46:47
0
17
на която и да е партия, ще бъдат платени от партийната субсидия, която е от нашите данъци. С две думи глобите ги плащаме ние гражданите. Затова глобите трябва да са персонални , а не партийни.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори