×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отрицателните черти на зодиите, които трудно преглъщаме


21 Юни 2020, Неделя, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Трябва да признаем и негативните си качества

Всеки е чел предимствата, които има всяка зодия. Вероятно и се ласкае от позитивните качества на своята. Но трябва да признаем, че има и обратна страна на медала и притежаваме негативни характеристики.

Вижте какво смятат астролозите за нашите отрицателни черти.

Овен

Овенът и здравият разум не вървят често ръка за ръка. Хората от тази зодия трудно владеят своя темперамент, емоции и амбиции. Когато спорите с друг човек и не сте на едно мнение, често разговорите минават на висок тон. Затова често хората ви смятат за груби, арогантни и недодялани. Освен това сте твърде конкурентни – всичко в живота ви е състезание.

Телец

Обичате да се преструвате на готини, могъщи, специални, но ако погледнете обратната си страна сте параноични, егоистични и скучни. Ако все още не сте станали родители, спрете да се държите като такива с другите хора. Престанете да се опитвате да командвате всичките си приятели, познати и близки.

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак са фалшиви и повърхностни, често има разминавания между думи, позиция и дела. Близнаците са и най-големите манипулатори в зодиака, което не е непременно лошо в различни ситуации. Проблемът е, че се борите за одобрението на хората и заради това сте склонни дори да мамите. Вълнуват ви повече ръкоплясканията на околните, отколкото важните неща в живота.

Рак

Представителите на тази зодия обичат да драматизират, хленчат и да търсят вина за проблемите в живота навсякъде другаде, но не и в себе си. Често търсите утеха в околните, дори когато няма причина за това, за да получавате внимание. Често се държите като отшелник, който е отишъл в изгнание по свое собствено желание. В отношенията си с другите хора често сте досадни.

Лъв

Вие трябва винаги да сте в центъра на внимание, но това не е всичко. Искате и околните да показват, че сте номер едно. Във всеки разговор насочвате така нещата, че вашата личност и действия да са в основата. Обсебени сте от собствената си персона, искате да сте в главната роля на всеки епизод от сериала „Живот“. Просто е невъзможно, но така или иначе не можете да го осъзнаете.

Дева

Девите са способни да се бъркат във всяка чужда работа, смятат че са експерти по всичко и само тяхното мнение е меродавно. Непрекъснато се нуждаете от план и ако нямате такъв, не правите абсолютно нищо. Постоянно сте неудовлетворени от живота, но ако може някой друг да свърши работата. Вместо да му се наслаждавате, предпочитате да „съветвате“ другите как да живеят.

Везни

За Везните най-важно е одобрението на околните. Обичате да се фукате със своя живот, дори когато той не е толкова бляскав. Затова представителите на тази зодия са едни от най-активните в социалните мрежи, където създават илюзия, че всичко е повече от прекрасно. В същото време можете да скриете скучната си работа, ниските си доходи. Но пък сте готови да съдите всеки само по външния вид, не ви пука и да се надсмеете над някого, независимо, че не го познавате.

Скорпион

Всичките ви близки имат лек страх от вас, защото никой не знае кога точно ще избухнете отново. Ревнувате всички хора в живота си – гаджета, приятели, колеги, роднини. Готови сте да съсипете живота на човек, когото не харесвате, просто за забавление. Вие искате да контролирате хората.

Стрелец

Представителите на тази зодия могат да надговорят всеки. При разговор прекъсват всяка история, за да натрапят своята. Думата такт им е чужда. Може да обидят човек без да забележат, защото ги вълнува само собствената им персона. Дори да им направят забележка – не им пука. И държат да го кажат и покажат.

Козирог

Вие критикувате всичко и всички, обичате да сочите с пръст чуждите грешки. Буквализмът при вас е издигнат в култ, а думата шега не ви е понятна. Хората ви възприемат с основание като темерути. В живота ви няма риск и спонтанност, защото сте страхливи да поемете нещо непредвидимо.

Водолей

Водолеите са скарани с емоциите. В действията си се водят от личния си интерес, често си живеят в някакъв собствен и измислен свят. Сприятеляват се с хора, които могат да им бъдат полезни, бракът при тях често е „по сметка“. Нямат проблем да прекрачат и моралните граници.

Риби

Вие сте докачливи, несигурни, деликатни и твърде раними. Все на вас се случва да преживеете най-тежката раздяла, най-внезапното уволнение. Рибите все се чувстват отхвърлени, недостатъчно харесвани, недостатъчно уважавани, недоразбрани. Все тях не ги обичат, все на тях им се случват лоши неща, а всъщност животът им не е по-различен от този на останалите. Мрънкането е издигнато в култ.

Източник: Tialoto.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Работила почти десетилетие със стотици хиляди уебсайтове Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово По случая е образувано досъдебно производство Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 ЦИК изтегли жребия за изборите Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Трифонов ще води листата в родния си край - Плевен Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Предложенията през април са нараснали с 5% спрямо март Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Щетите по имота са сериозни Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си
Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите...
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори