×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как милиони долари за бедните чернокожи се оказаха в сметките на политици "демократи" от САЩ


Как милиони долари за бедните чернокожи се оказаха в сметките на политици "демократи" от САЩ
Белите са разкайват заради расизма - грозният театър, от който кукловодите печелят милиарди
16 Юни 2020, Вторник, 12:27 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Бърни Сандър е прибрал близо 200 милиона долара, които хора от целия свят даравят за бедните

Всички революции избухват в името на народа. Но нито една не е направила живота на „угнетените и оскърбените“ по-добър. Само малка част от революционния елит изведнъж рязко и бързо забогатява. Каквато всъщност е била истинската цел на мероприятието.

Каквото и да ви говорят, в крайна сметка става дума за пари! „Човешките права“ са целофанът, в който „водачите на народа“ опаковат своята алчност за власт и богатство, а гневът на тълпата – средството, с което ги постигат!

Октомврийският метеж, избухнал уж срещу експлоатацията на бедните, ги направи още по-бедни и още по-експлоатирани. Но няколко американски банки прибраха за броени дни от Русия колосалните за времето си 8 милиарда долара в злато и в брой, а човекът с нетрадиционна сексуална ориентация - Владимир Илич Ленин – стана вожд и учител. Този борец за равенство и братство напълни банковата си сметка с 80 милиона франка, докато тълпите, които го боготворяха, нямаха пари за хляб.

Днес е същото, само целофанът се сменя с нов. Зад борбата за права на трансджендърите се прикриват интересите на една световна мафия, която източва милиарди от здравните системи на САЩ и Европа, за да превръща биологичния пол на хиляди заблудени души в социален конструкт.

Нелегалните трафиканти на хора пък се представят за спасители на бедстващи бежанци.

 И т.н., и т.н.

Мнозина се питат защо нелепата смърт на Джорд Флойд предизвика световна истерия? Всеки ден стават нещастия. Животът на бременните жени, прегазени на пешеходни пътеки от дрогирани шофьори, има значение. Животът на безпомощните стари хора в българските села, ограбени и убити от цигани, има значение. Защо заради тях не избухват всенародни вълнения, защо не се палят магазини и не се мародерства в знак на протест?

Журналистът Божидар Божков дава отговор на този въпрос. Негово разследване показва, че „борбата“ срещу расизма, за която смъртта на Флойд е удобен повод, носи стотици милиони долари, чийто основен бенефициент обаче не са обикновените чернокожи, а охранени политици от Демократическата партия на САЩ, основният организатор на метежите и подпалвач на Америка.

Ето и целия текст:

Гибелта на Флойд отприщи масова вълна от благотворителност. Отиваме на страничката https://blacklivesmatter.com, за да дарим някой лев за бедните негри (снимка 1). Натискаме върху DONATE. Обаче страничката не иска да ни вземе парите, ами ни препраща към друга страничка - actblue.org (снимченце 2). Това е нещо като фондация, която от много години събира пари уж за бедните негри.
За да проверим що за фондацийка е тази, която ще получи парите, които ние даряваме за бедните негри, отиваме на opensecrets.org. Там се съдържат данни за всички дарители и всички получатели на дарени средства за всички фондации в САЩ.


Въвеждаме actblue в търсачката (снимка 3), отваряме резултата и виждаме, че мангизът, който actblue прибира, е скочил до небесата в тази, така плодородна за прибиране на пари уж за бедните негри, година. Общо за всичките години, в които Actblue съществува, са събрали $1,479 милиарда (снимка 4), но най-тлъстите суми са постъпили именно сега.
Твърде добре. Бедните негри имат нужда от пари, защото са онеправдани. Хубаво е, че има организация, която ги набира от дарители, за да им ги раздава. Пак тук се вижда, че почти всичкия милиард те са го и изхарчили вече благополучно. Значи бедните негри са получили парите и ще могат да си купят туй-онуй, за да не се чувстват така бедни.
Кои са дарители не е толкова интересно, защото промити мозъци има по цялото земно кълбо. По-интересно е кои бедни негри получават тези пари. Листваме списъка и виждаме, че 98% от мангиза е отивал за вноски (снимчок 4).


Превъртаме надолу, за да проследим какви пък ще да са тези вноски. Сигурно са вноски в образование, дрехи и храна на бедните негри.
Най-тлъстата вноска от 1 милиард и 57 милиона гущера е отишла за вноски за федерални кандидати (снимчага 5). Вероятно са подпомогнали федерални кандидати негри, които да бъдат избрани и пратени във Вашингтон, за да бранят правата на бедните си събратя...
Въртим надолу, за да видим поименно тези негърски представители. А, изненада - мангизът, който промитите мозъци от цял свят пращат на Blacklivesmatter, които пък го предават на Actblue, се оказва директно курдисан в Демократическата партия (снимче 6).

Черният негър Бърни Сандърс е гушнал едни близо 200 милиона, негърът Байдън фор президент пък е гушнал 120 милионеца. Друга една видна негърка - Елизабет Уорън, е прибрала 93 милиона. Изобщо, даряваш пари за бедните негри, чийто живот е важен, и си спокоен, че те се разпределят правилно по списък, където са все негър до негъра от Демократическата партия.
Тази партия паметник трябва да му издигне на Дерек Човин. Без неговото специално съдействие кога друг път доларчетата на толкова много овце от целия свят ще бъдат насочени към един-единствен паричен поток, вливащ се на най-правилното място...

 


В категории: Животът


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 4
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 3
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
30
Коментара по темата
30.
Rattenfänger von Sofia
19.06.2020 11:05:44
0
0
https://imgflip.com/i/3qabim
https://www.youtube.com/watch?v=NbpnFp8syn0
29.
*********
19.06.2020 07:41:40
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
28.
Аз
18.06.2020 13:23:13
4
2
За първи път Флагман да пусне нещо смислено подплатено с факти.
27.
до Николай
18.06.2020 09:49:25
1
1
Евала, че има още хора дето се заглеждат по-дълбоко от гребена на вълната, а не като масата, която се 'информира' само от заглавията, а дори не чете статиите, камо ли да се усъмни и потърси повече подробности.
Но уви, тая маса точно се ухажва от политиците, защото са удобен електорат, който се прехласва от ПР акции и популизъм: най-добрите инструменти на сегашния човек-правителство.
А мислещите се гонят и цензурират, както ти се е случило и на теб...
26.
Николай
17.06.2020 20:05:26
1
2
Между другото имам забрана от 2 седмици да пиша коментари във ФАКТИ защото изографисах набързо измамните схеми на Мая Манолова и ИЗПРАВИ СЕ БГ. А иначе обвиняват правителството в цензура и че няма свобода на словото.
25.
Николай
17.06.2020 20:02:01
0
3
до 24
Колега не съм разследващ журналист просто си направих труда да прегледам тук там какво пише из нета. Тотално подвеждаща статия. Човека журналист търси начин със "СЕНЗАЦИЯ, ШОК И УЖАС" и тн. да си заработи парите.
24.
до Николай
17.06.2020 11:38:49
1
4
Аз се издразних колко подвеждащо е заглавието и самия материал на т.нар. 'журналист'. Още повече, че ОпенСекретс се занимава само с парите за политика, т.е. техния доклад за АктБлу касае само парите дарени за политическите кампании и дори не показва даренията за BLM.

За мен самите BLM от своя страна са измамници и злоупотребяват със съчуствието и слабостите на хората, но това не оправдава публикуването на откровени лъжи!
23.
meden rudnik
17.06.2020 10:50:06
0
1
tva na snimkata Doinata li e :D
22.
32
17.06.2020 08:35:58
3
2
всеки човек с черен цвят на кожата трябва да бъде и з т ез а в а н и о б и т , а белите хора да ги ползват за р о б и
21.
Николай
17.06.2020 07:19:45
1
1
До malii
Направих си труда да прегледам тук-там какво пише за ActBlue. Нищо скандално за момента. То ако имаше нещо незаконно тя самата правосъдна система щеше да се задейства.
20.
Николай
17.06.2020 07:15:28
0
1
ACTBLUE МАШИНАТА - ActBlue, масивната демократична платформа за набиране на средства в интернет, пусна преглед на средносрочния си цикъл - и можете да видите защо републиканците все повече се притесняват, че нямат отговор на този син бегемот.

Абсолютно примамливи 1,6 милиарда долара (с B!) От 4,9 милиона уникални дарители преминаха през платформата през този цикъл, на път към 14 820 различни демократични кандидати и причини, се казва в доклада. От тези дарители огромен 63,8% са давали за първи път в платформата. Шестдесет процента от донорите на ActBlue са жени.
19.
Николай
17.06.2020 07:12:26
0
0
ActBlue е технически независим от самата Демократическа партия и не подкрепя отделни кандидати. [2] Организацията е отворена за демократични кампании, кандидати, комисии и прогресивни 501 (в) 4 организации. Групите, които използват ActBlue, заплащат 3,95% такса за обработка на кредитни карти. Като с нестопанска цел ActBlue управлява собствена, отделна програма за набиране на средства и приема съвети относно вноските за заплащане на разходите си. [3] [1] [4]
ActBlue е основана през 2004 г. от Бенджамин Ран и Мат ДеБергалис. [5] През февруари 2016 г. ActBlue стартира AB Charities - подразделение на организацията, която предоставя инструментите за събиране на средства на ActBlue достъпни за нестопански организации. [6] Президентските кампании на Берни Сандърс за 2016 и 2020 г. използват ActBlue за принос. [7] Кандидатът за президент през 2020 г. Джо Байдън също използва ActBlue за набиране на средства. [8]
18.
Николай
17.06.2020 07:11:00
0
0
ActBlue е организация с нестопанска цел, създадена през юни 2004 г., която позволява на демократите, прогресивните групи и левичарските нестопански организации да събират пари в Интернет, като им осигуряват онлайн софтуер за набиране на средства. Заявената му мисия е „да се дават възможност на донори на малки долари“.
17.
Николай
17.06.2020 07:07:02
0
1
Пък нашите политици били крадци и взимали подкупи. Направо кокошкари в сравнение с Големия бял брат.
16.
baihui
16.06.2020 21:23:34
0
6
Е ми... , юдео-евангелистки мурафети !
15.
nedevbs
16.06.2020 17:15:30
0
8
Никога не дарявай, защото никога не знаеш къде отиват дарените пари.Спомням си колко си колко пари изпапаха силно отговорни другари дарени за земетресението в Стражица.Искаш да дариш, дай директно на пострадалия.
14.
Пеефски
16.06.2020 16:47:24
0
5
Аз дарих от касите на ДПС.Касите на ДПС са пълни благодарение на Турския и Мюсюлманския вот
13.
Възмутен селяк
16.06.2020 16:44:49
2
9
Интересно как черният расизъм и американският комунизъм сплотявали хората,а пък видиш ли лошият журналист,който ги изобличава,ги разединява.Хич няма лицемерие при тези прозападни другари.Тоя гладния с $20 от 96-та година дали се сеща,кой световен аферист я свърши тази работа и на коя американска партия дърпа конците?Ама това е теория на коспирацията,понеже не го е споделил лично с българската демократична интелигенция.
12.
Агент Хаджи Андрей Башмюфтиев
16.06.2020 16:41:22
0
5
А как попаднаха милионите долари за мюсюлманите и от гласовете на Турците Помаците и Мюслюманите в касите на дс дпс
11.
Matrix
16.06.2020 16:09:51
2
11
ДЕМОКРАТИТЕ са изпечени крадци под лозунга права и свободи либерализъм разориха и ограбиха с цветни революции стотици милиони хора по света
Наливат и дават милиони на холивудски актьори черни рап и аренд би певци и спортисти а после ги ликвидират и им приберат $$$
10.
malii
16.06.2020 15:36:36
7
3
Статията е ЯКО подвеждаща! ActBlue е платформа за дарения, която е с насока да подпомага демократите и кампаниите им. Това е видно и от самото им име.
Обявените пари за събиране са преди всичко давани за кампанията на кандидати на демократите - за това най-големите ползватели са... duh кандидатите. ОпенСекретс казва кой каква част е получил от общите пари събрани от АктБлу - а не от парите давани за 'бедни негри'. Автора може ли да пропагандира по-малко, ако иска да се нарича журналист. Защото сега си е чист манипулатор!
Флагман-и, вдявайте ги малко тия неща, недейте да публикувате всяка отрова, която намерите...
9.
Дорожное Проверовочноя Служба/ДПС/
16.06.2020 14:49:16
1
10
Метежа ЛЕНИН НЕ го извършил сам а с помоща на богати еврейски банкери и търговци.ЗА ГЛАВЕН СПОНСОР на Ленин Сидериона избрал и назначил богати швейцарски еврейн и търговец на пури и цигари ''Davidoff'' с пари от табако бизнеса и продажба на скъпи френски коняци е спонсориран и закупен ВЛАКа на ЛЕНИН с който той прекосява Европа и се прибира в Россия.И докато бедните окъсани руски селяни кроели планове да свалят ЦАРЯ подкокоросвани от ЛЕНИН/по баща шведски еврейн -не особено богат дребен търговец/ ЛЕНИН си почивал в Швейцария на брега на Женевското езеро-място на банкери и милиардери в хотела на ДАВИДофф пиейки и гуляейъки с леки жени
Сега се разиграва подобен по модерен вариант в САЩ ''царя''-ТРЪМП трябва да бъде свален от всенародна революция в ролята на ЛЕНИН ''преялия'' с украинска газ демократ милионер ДЖО БАЙДЪН
8.
ме
16.06.2020 14:16:32
1
17
Изключително интересни данни. Вчера чух същото от приятел в Америка. Безумие, е че коментарите са на тема "нема пари", "бедни сме", "разисъм" и прочее, а никой не коментира директната връзка между БЛМ и демократите, и даренията за белите демократи (уж дарени за помощ за черните). Смях в залата.
7.
Кд
16.06.2020 13:58:56
17
3
как ще помогнем на хората в Бургас като самите журналисти са расисти и мразители на хора?
6.
Стоян
16.06.2020 13:47:53
18
10
Божидаре, Ленин не е извършил метежа с 2-3ма с промити мозъци!Извършил го е с милиони гладни хора!Божидаре ти гладувал ли си някога?Аз да, и то през 1996г!През така наречената ви демокрация.Заплатата ми беше $20 за месеца и се принудих да си потърся работа в чужбина!Моят спомен от времето на комунизма е че нямаше гладни и бедни хора,дрогирани и престъпността беше в минимални размери.В едно пчелно семейство има ли бедни и богати пчели, има ли нахранени и гладни?
5.
Smiah v zalata
16.06.2020 13:43:07
10
5
Da biahte se setili predi da napishete statiata che dumata “negar” izraziava diskriminacia i nikade po sveta ne se izpolzva osven v rap muzikata...samo Flagman ia upotrebihte okolo 10 puti za edna statia bez da se dosetite che mojete da obidite niakoi
Razbiram che ste v Bulgaristan i ne vi dreme ama mi se pravite na golemi jurnalisti no si ostavate prosti seliani..
4.
До 2
16.06.2020 13:41:16
2
5
Май имаме "усвояващ" тук, някой от общината може би!
3.
Браво
16.06.2020 13:39:39
1
10
Браво те нашите усвояващи и другите преди тях от тях се учат (братята американци) !
2.
Р
16.06.2020 13:10:43
23
6
Такива статии нямат за цел да сплотяват държави ами да разделят хората на цвят и омраза. Не мерси. Усещайте ги тези неща Флагман. Какво печели едно младо момче които иска да почва бизнес от омраза?
1.
Кusud
16.06.2020 13:06:37
18
8
Не се занимавайте със една млада силна държава и социалните и проблеми — не може да ги разберете. Вашите читатели имат директни източници за САЩ където всичко е обяснено.
Също няма смисъл. Борбата е за хляб.
Всяка статия в България за Америка обикновенно е някаква хибридна война на Русия или Турция.
Американците са ни едни партньори.
Гледайте ние как да просперирираме и да насърчаваме младите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори