×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

41 нови случая на коронавирус у нас, има заразен и в Бургас


41 нови случая на коронавирус у нас, има заразен и в Бургас
Излекуваните в последните 24 часа са 138, а 147 са хоспитализирани, 12 от тях са в интензивни отделения
06 Юни 2020, Събота, 08:13 ч.
Автор: Флагман.бг

Починал е 60-годишен мъж от Пазарджик, няма информация да е имал придружаващи заболявания

Новите случаи на коронавирус у нас са 41. За последното денонощие са направени 1196 PCR теста. Това показват данните в Единния информационен портал за коронавируса в България.

Разпределението по области е, както следва: Благоевград – 1; Бургас – 1; Враца – 2; Габрово – 1; Кърджали – 2; Пазарджик – 2; Плевен – 1; Разград – 3; Сливен – 6; София област – 7; София – 13; Шумен – 1; Ямбол – 1

Заболелите у нас са общо 2668 души, а излекуваните са 1528 души.

Националната информационна система показва, че до момента медицинските служители, при които е констатирана коронавирусна инфекция у нас, са общо 288 лица. За последното денонощие са регистрирани 2 нови случая - на медицински сестри от Самоков.

За последното денонощие има един нов случай на починал с коронавирус. Така общият брой на починалите става 160. Последният смъртен случай, регистриран към 5 юни, е на 60-годишен мъж от Пазарджик, хоспитализиран в УМБАЛ "Свети Георги", гр. Пловдив. Няма информация пациентът да е имал придружаващи заболявания, съобщават от здравното министерство.

Излекуваните в последните 24 часа са 138, а 147 са хоспитализирани, 12 от тях са в интензивни отделения.


В категории: COVID-19


12
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
12
Коментара по темата
12.
Xyi
06.06.2020 22:33:41
5
2
Къв корона вирус кви 5 лв , covid офце.
Сложили маски ръкавици може ли наистина да сте толкова прости!!
Тук като беше голямата паника един с маска не видях , и хората си излизаха навън нормално. Зомбита управлявани от телевизора.
11.
Лидка
06.06.2020 13:11:45
3
8
Абе, Zv, глупак такъв, дори когато нямаше КПП, не можаха да спрат придвижването на хората! Щабът в Бургас обсъждаха предимно болничните въпроси, те не са милиция...
10.
Zv
06.06.2020 12:50:46
6
25
Щабът на Бургас, дето се биеше в гърдите, че в Бургас всичко е наред да излезе днес и ни даде информация кой е, дошъл ли е отнякъде, въобще малко информация, а не да се крият като мишки.
9.
хахахаха
06.06.2020 12:22:26
21
5
Ама точно така. КороноТъпак! "Вируса" му дойде дюшеш на мафиота ББ! Веднага заговори за чували с трупове, камиони, гробове и страхотии, белким народа се същиса и забрави за кражбите му. А той в това смутно време да продължава да краде! Но повечето българи не се стреснаха и разбраха голямата манипулация!
8.
Румен
06.06.2020 12:05:15
2
30
И в Бургас има нов случай, сутринта като влизах от Ветрен имаше много коли със сливенски и ямболски номера...прииждат на талази!
7.
Стела
06.06.2020 11:11:25
8
23
Може и да се сбъднат прогнозите на Генерала...
6.
do 1
06.06.2020 10:09:56
3
6
6te 4akate edin golqm 4ep
5.
КороноТъпак
06.06.2020 09:06:40
17
25
Божков от Дубай, престани да пишеш за кражбите на Б.Б., че заради теб пак ще ни затворят ! Започна се с разритията и хладилните камиони спряха до детските площадки ! Снощи в Панорама видяхте ли безумният поглед на хванатият лъжец ? Този ще се изкашля на всеки един от нас лично в лицето само и само да избегне международният позор да стане първият Мин. Председател с пранги !
4.
до 1 и 2
06.06.2020 08:55:48
46
17
Слагате ли си найлонови торбички докато пишете тези неща? Кво ни занимават с тази простотия КУРона Вирус. Всичко е 1 театър и нискоинтелигентния народ изтрещя.
3.
Asas
06.06.2020 08:54:03
6
33
То слънцето си е ок ама ако се завираш в автобуса , хипермаркети или работиш на закрито с много хора е там можеш да се заразиш.
2.
слънцето
06.06.2020 08:28:43
11
34
Щяло да ни оправи ДА АМА НЕ!Хотелите ще станат болници
1.
КО ПРАИМ СЯ??????????????
06.06.2020 08:25:24
8
38
ЧАКАМЕ ТУРИСТИ И СЕЗОН ХАХА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори