×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Продава се цялата площ на фалирaлия Carrefour в мол "Бургас Плаза"


05 Юни 2020, Петък, 10:40 ч.
Автор: Фалгман.бг

Срокът за подаване на офертите е до 17:00 ч. на 23-ти юни 

Предстои частен търг за продажба на акции, съставляватщи целия акционерен капитал на КРИГЕО ХОЛДИНГС ЛИМИТЕД -  собственик на активи, разположени в гр. Бургас, бул „Транспортна“ 31 част от Търговски и развлекателен комплекс "Бургас Плаза".

ОБЯВЛЕНИЕ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТЪРГ

АЛФА ГРУП ИНВЕСТМЪНТС ЛИМИТЕД, дружество учредено и съществуващо съгласно законите на Кипър, в Регистъра на Министерство на търговията, индустрията и туризма, Отдел по регистрация на дружества и съдия - изпълнител в Никозия, Кипър, притежаващо регистрационен № НЕ 182013, с адрес на регистриран офис Лемесу 11, ГАЛАРИОТИС БИЛДИНГ, ет. 2, Никозия, 2112, Кипър кани всички заинтересовани купувачи да участват в частен търг с тайно наддаване за продажба на 1000 обикновени акции, всяка с номинал от 1 евро, които съставляват целия акционерен капитал на КРИГЕО ХОЛДИНГС ЛИМИТЕД, дружество учредено и съществуващо съгласно законите на Кипър, в Регистъра на Министерство на търговията, индустрията и туризма, Отдел по регистрация на дружества и съдия - изпълнител в Никозия, Кипър, притежаващо регистрационен № НЕ 404207, с адрес на регистриран офис Лемесу 11, ГАЛАРИОТИС БИЛДИНГ, ет. 2, Никозия, 2112,

Кипър, което дружество се притежава изцяло от АЛФА ГРУП ИНВЕСТМЪНТС ЛИМИТЕД.

КРИГЕО ХОЛДИНГС ЛИМИТЕД, КИПЪР от своя страна е едноличен собственик на капитала на „EЙ ДЖИ АЙ – БИ АР И ПАРТИСИПЕЙШЪНС

2БГ“ ЕООД със седалище и адрес на управление гр. София, район Слатина, бул. „Цариградско шосе” 99, ЕИК 202341803, а последното дружество е собственик на активи, разположени в гр. Бургас, Република България, ул. „Транспортна“ 31. /част от Търговски и развлекателен комплекс "Бургас Плаза"/, а именно:

  • отделен кадастрален обект с кад. № 07079.2.2362.1.1. с предназначение - за търговска дейност, с площ 12 611,88 кв.м., разположен на две нива. Обектът е ситуиран на партерното ниво на площ от 12 033,18 кв.м. и на първия надпартерен етаж на площ от 578,70 кв.м. Имотът се продава ведно с (a) прилежащите му 37,26% идеални части от открит паркинг, състоящ се на партера от 660 места за паркиране и на покрива на хипермаркета – от 611 места за паркиране, (b) с 37,26% идеални части от общите части на Търговския и развлекателен комплекс, с трафопост и покривен паркинг, както и с (c) 37,26% идеални части от терена, в който е построена сградата - Търговски и развлекателен комплекс, с трафопост и покривен паркинг, който поземлен имот е с площ от 52146 кв.м. и е с кадастрален идентификатор 07079.2.2362.

- 37,26 % идеални части от сградата с кад.№ 07079.2.2362.2, с предназначение - за битови услуги (автомивка), с площ от 35 кв.м., разположена в същия поземлен имот, посочен по-горе, както и 

-  37,26 % идеални части от поземлен имот с кад.№   07079.2.2363, с  предназначение  - Урбанизирана, с площ от 545 кв.м., където останалите идеални части са собственост на „Бургас Плаза” АД, ЕИК 175247688. 

Тръжната документация, включваща Специалните условия за продажба и осигуряваща достъп до виртуална стая, съдържаща документи относно правния статут, активите и пасивите на КРИГЕО ХОЛДИНГС ЛИМИТЕД, КИПЪР, „EЙ ДЖИ АЙ – БИ АР И ПАРТИСИПЕЙШЪНС 2БГ“ ЕООД може да бъде получена от организатора на продажбата „Алфа Риъл Естейт България“ ЕООД в офиса му в гр. София 1113, ул. Еужен Потие 7, до 12.06.2020 г. срещу подписване на споразумение за конфиденциалност и неразпространяване на данни и декларация – съгласие за обработка на лични данни и заплащане на цена за същата документация в размер на 1000 (хиляда) евро без ДДС. 

Заинтересованите да придобият 1000 обикновени акции, всяка с номинал от 1 евро, които съставляват целия акционерен капитал на КРИГЕО ХОЛДИНГС ЛИМИТЕД  участници следва да представят в запечатан непрозрачен плик на горепосочения адрес на организатора на продажбата оферта по образец с минимална покупна цена на всички акции в размер на EUR 5 600 000 и други изискуеми съгласно Специалните условия за продажба декларации и документи не по – късно от 23.06.2020 г., 17.00 часа. Разглеждането на офертата предполага предоставяне на гаранционен депозит от участника в размер на ЕUR 100,000.00 (сто хиляди евро). 

За купувач ще бъде предпочетен този участник, който е предложил най-висока цена с представената оферта, без допълнително поставени условия за покупка, или участникът, който е направил приемливо за продавача предложение за покупка, спрямо поставените условия за реализиране на сделка. Собственикът на активите и/или организаторът на продажбата могат да изискат от участниците пояснения по офертите, съответно – актуализиране на офертната цена, при отчитане на поставените условия за покупка с оглед сравнимост на офертите. 

АЛФА ГРУП ИНВЕСТМЪНТС ЛИМИТЕД и „Алфа Риъл Естейт България“ ЕООД си запазват правото да променят условията на търга, вкл. да отменят същия, за което ще уведомят заинтересованите участници.

За повече информация относно търга може да се обърнете към г-жа Диана Трифонова на тел. +359 2 970 4644 или за изпратите запитване на [email protected]


В категории: Бизнес


България Всички новини
Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори