×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Има ли по-прост народ от българския, пита британски публицист


Има ли по-прост народ от българския, пита британски публицист
Едуард Стърнс се смее на българите
15 Май 2020, Петък, 10:51 ч.
Автор: Флагман.БГ

Под прост народ аз нямам предвид народ неграмотен, неук и необразован. Не! Те са грамотни, но са тъпанари. Те са образовани, но са кухи, счита Едуард Стърнс

Известният британски публицист Едуард Стърнс публикува очерняш коментар за България. Под заглавието "Няма по-прост народ от българския" той споделя своите впечатления, опит и разочарование от грешката да си купи имот в нашата държава.

"Напоследък сред нас, британците, стана мода да си купуваме имоти в България. От една страна наистина красивата природа, за каквато ние тук можем само да мечтаем, и от друга – ниските цени на селските къщи, както и примамливите оферти на имоти в затворени комплекси, накланяха везните в полза на решението за една такава на пръв поглед изгодна сделка. Но приятели, не правете тази грешка, която аз направих, не си купувайте имот в България, не стъпвайте там, не правете бизнес и избягвайте каквито и да е контакти с българи. Защото от другата страна на везната натежава неумолимо простотията на българския народ. Простотия убийствена, отчайваща, неизмерима, ужасяваща, всеобхватна, опасна , неумолима, потресаваща . . .!

Българите, аз смея да твърдя, са най-простият народ на Земята. Няма по-прост народ от българския и тука аз бих искал да направя едно разяснение.

Под прост народ аз нямам предвид народ неграмотен, неук и необразован. Не! Те са грамотни, но са тъпанари. Те са образовани, но са кухи. Те са интелигентни, но са прости.

Защото неук е народ, който не е имал възможност да се ползва от съвременното образование, от достъпа до информация и от възможността да обменя идеи с народите от целия свят. Но тези народи аз не бих нарекъл прости, защото те живеят в някакво, макар и примитивно, общество, поддържат се и търсят път да се развият. А българите – напротив – те имат огромни възможности, образовани са и осведомени, природата им е прекрасна, географското положение – стратегическо, но всичко това те пропиляват, продават, затриват, унищожават, защото са прости.

Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия, целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите. Но това при българите не съществува. Аз използвам думата народ в техния случай, воден единствено от някакво благоприличие, но ако трябва да съм откровен, бих ги нарекъл сбирщина от идиоти, идиоти в гръцкия смисъл на думата.

Аз дори се съмнявам, че българският народ днес съществува. За мен българите са изчезнали и на тяхно място е останала някаква тълпа. Но не, това е неточно, защото тълпата има някаква обща цел, а те нямат такава; не, те дори не са тълпа. Не, те са случайно попаднали на едно място различни хора, с различни цели, впримчени в географското положение, което по една случайност населяват, и обременени с историята на хората населявали някога това място, за чиито наследници по-незнайно каква логика се смятат.

Какви българи са те? Как тази сбирщина си позволява да петни името на този древен и велик народ?

Нима е възможно това, което те творят днес като история, да бъде вписано в историческата сметка на народ като българския?

Долу лапите, простаци, от името българи!. Вие не сте и не би могло да бъдете българи. Защото за да се наричаш българин не е достатъчно само да се облягаш на гени, а да имаш дух, воля, сила. Не само да каканижеш имена на исторически личности и герои, а да подражаваш на постъпките им, да следваш идеите им, да осъществяваш мечтите им за България.

Но как така, – ще попитате вие – Нима няма нещо, което да обединява тези хора, населяващи тази територия, наречена България? Има разбира се, те имат общи черти, но те не ги правят общност, не ги правят народ – те са продажници, завистници и крадци. Те не се стремят да подобрят своето житие – за тях е достатъчно да се радват на нещастието на другите около тях, а ако случайно не виждат по-нещастен от себе си, то това ги прави нещастни. Те не се радват на постиженията на другите, а търсят начин да ги развалят, окалят и съсипят.

Ако някой реши да направи нещо за обща полза, те го смятат за глупак, присмиват му се и му се подиграват. Парите за тях са водеща сила, за пари са готови да направят всичко; тук понятията чест, законност, морал са просто празни думи.

Но защо – ще попитате вие – казваш, че са прости? Защото те имат всичко, което е необходимо на един човек, за да осъзнае къде греши. Цялата необходима информация относно собственото си положение като нация, относно причините да са в това незавидно положение, относно мерките, които трябва и могат да предприемат, за да се избавят от това положение, но въпреки това, те се надяват да ги оправят именно тези, които са ги докарали до това положение. Те протестират срещу тези, които ги мамят, грабят, използват и потискат, и в същото време оставят бъдещето си в техни ръце. Те недоволстват, когато станат обект на измама, но злорадстват, когато измаменият е някой друг.

Българите смятат себе си за тарикати, това е дума, която трудно бих могъл да преведа на нашия език.

Но най-общо казано, тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив мошеник, плах, уплашен, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение.

Какъв, ако не прост, трябва да си, за да се радваш на чуждото нещастие, а не да се бориш срещу него. Как може да злорадстваш, че този или онзи чужденец го обрали, измамили и пребили в собствената ти държава и да очакваш да печелиш от него. Трябва да си много прост, за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самият.

Трябва да си много прост, за да се гордееш, че познаваш престъпници, и да заплашваш други с тези свои познанства, вместо да съдействаш те да бъдат разобличени и осъдени. Трябва да си много прост и безгръбначен, щом виждаш беззаконията, но не се съпротивляваш.

Трябва да си много прост, за да вярваш, че тези, които нарушават закона – а ти си им гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти – че те ще въведат законност.

Трябва да си много прост, за да се радваш, че гърците щели да станат толкова зле колкото теб и да не разбираш, че ти продължаваш безропотно да потъваш, докато те продължават неумолимо да се борят. Да не виждаш, че те, дори и фалирали като държава, като общество са на светлинни години пред теб. Че дори заплатите им, по които ти мериш всичко, са в пъти по-големи от твоите нищожни подаяния.

Трябва да си много прост, да работиш за хора, които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат за твоя сметка тлъсти печалби, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самия тебе.

И, ако някой страничен наблюдател вземе, че ти покаже всичките тези беззакония, на които ти си ежедневен свидетел, мислейки, че ги не виждаш, ти просто да свиеш рамене и да кажеш: "-Ми аз, какво мога да направя?"

Трябва да си много прост, за да разчиташ, че точно ти ще минеш между капките, когато наоколо ти вали дъжд от неправди. Че точно ти ще оцелееш от всички около тебе, които като теб се мъчат да оцелеят. Че някой друг трябва да поведе някого другиго, за да оправи твоя живот. Трябва да си много прост, много страхлив, много безгръбначен.

Трябва да си много прост, за да вярваш, че държавата ти ще се оправи, докато ти си на хиляди километри от нея в търсене на сигурност и щастие там, където го е извоювал някой друг.

Трябва да си много прост, за да мислиш, че бъдещето на държавата ти зависи не от твоите действия, а от действията на останалите, докато в същото време по някаква абсурдна логика имаш огромно мнение за себе си и своите нереализирани и неоценени способности. Трябва да си много прост.

Трябва да си много прост, да живееш в земен рай и да го унищожаваш.

Трябва да си много прост за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб.

Не правете бизнес с тези хора, не общувайте с тях, унищожете ги. Те сами ще се предават един друг и ще съдействат за собственото си унищожение. Толкова са прости… "

Източник: eurochicago.com


В категории: Животът


48
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
48
Коментара по темата
48.
От Пловдив
24.10.2021 13:47:33
0
5
По добре описано от това е много трудно! Съгласен съм на 90%, за другите 10% всеки може да добави по нещо, стига да иска!
47.
кйий
18.05.2020 00:35:16
8
7
Не може да се слага етикет на цяла нация, за това че си разочарован от инвестицията си тук, Ами да беше проучил преди това защо е толкова евтино. А ние да съдим ли за тях по педофилите„ които идват тук и бягат от тяхното правосъдие. Не се говори така.
46.
ko
18.05.2020 00:29:04
3
5
ного черногледо,има много истина и много боли от нея, но е и малко пресилено. Явно човека си е мислел, че е ударил бинго, като си е купил евтин имот тук. но във всичко евтино си има и уловка. Въпреки това има и много доволни чуденци, които живеят тук, Този явно не е проучил добре района, където е инвестирал. И в тяхната страна не е много розово, за да дойдат тук.
45.
!:
17.05.2020 15:45:23
3
11
Само един българин може да излее толкова злоба по сънародниците и България. А англичаните, които населяват нашата страна са в повечето случаи впечатлени от сърдечността на хората. Но неприязънта на част от емигрантите към нас родината не познава граници...
44.
Do 5 Dani
17.05.2020 13:10:15
4
2
Negramotnik mar6 v 1 klas beter s betera ti.4e i sednal akal da dava.
43.
Брао гн.Едуард Стърнс
17.05.2020 13:07:43
7
13
По Точен,по Смислен и Реален Анализ за ,,Българите" Няма.
42.
възмутен!!!!!
16.05.2020 19:06:48
10
9
Много плювки, много критики! Тук-там някой истински патриот! Комплексари и безмозъчни. Също като 34.SF-наблюдавал всеки ден и цъкал! А да сте направили нещо з?!
33. Съра е много прав!!!!!!!!
41.
Много си прав
16.05.2020 13:28:41
6
16
Но да ти кажа ,че тези британци от вас,които живеят тук по селата ,са също много прости и често необразовани!Вие сге педофили,алкохолици,потребители на тревата( макар че сте пенсионери),нагли завоеватели и ползватели на чужди имоти без знанието на реалните им собственици,строите незаконно по дворовете си без всякакви разрешителни книжа,писюри и наглеци,които им е време вече да си стягат багажа и go bloody home! Знайте ,че и ние ви познаваме доста добре и чувствата са ни взаимни!
40.
292
16.05.2020 08:22:06
2
16
Последната констатация е пълна десетка: "Трябва да си много прост за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб". Иначе не "открива Америка" и прави дребна грешка. Написаното касае 80% от населението и бе формулирано преди него от български професор. И термина небеше "прости", а "дебили". Каето е значително по-точно.
39.
292
16.05.2020 08:22:03
1
7
Последната констатация е пълна десетка: "Трябва да си много прост за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб". Иначе не "открива Америка" и прави дребна грешка. Написаното касае 80% от населението и бе формулирано преди него от български професор. И термина небеше "прости", а "дебили". Каето е значително по-точно.
38.
Сикишев
15.05.2020 20:29:09
4
42
Човека си е прав на 100% и точка по въпроса.Какво се пените , срам ви е от истината ли ?И да вие срам и да не вие е срам това е самата истина.
37.
гьоков
15.05.2020 17:43:27
14
16
Това което казва в голям процент е вярно,но нека първо да изчистят собствената си кочина че тогава другите!Защото вече нямат колонии откъдето да крадът,американските им братя ще ги изоставят защото също имат много иконом.проблеми и за тях тепърва настъпват много мрачни времена!!!
36.
Фактите
15.05.2020 17:21:10
2
28
са страшно нещо ,ей
35.
ПИШЕВ
15.05.2020 16:35:01
7
35
абсолютно е прав....!!!!!!
34.
SF
15.05.2020 14:34:58
8
46
Абсолютно правилно и коректно- много точно написано! Точно като него наблюдавам същите тези неща всеки ден и цъкам....
33.
Съра
15.05.2020 14:28:46
2
35
Първо статията е отпреди няколко години. Второ - писана е от българин под псевдонима Стърн. Трето - писана е с цел Бг-човекът да се замисли малко.
32.
стресиран
15.05.2020 14:16:38
4
47
Боже господи! С коментариите си огромната част от писалите тук доказват абсолютната правота на автора на статията. Без значение от коя година е и кой я е писал! "Не сме народ ний, а сме мърша...".
31.
*********
15.05.2020 14:10:40
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
30.
Matrix
15.05.2020 14:08:33
3
17
Aнгличаните са хора изпълнени с много енергия устрем плам жизнени хора завладели половината СВЯТ техния език е най-говорения на Планетата къщите и имотите са сред най-големите и луксозни ,жителите на ЮКЕЙ преяждат ,постояно пътуват ,купуват сьздават привличат ПАРИТЕ на бальци от цял свят /над 168 нации населяват Лондон-коронована столица на световния бизнес/
България е тежко ранена и осакатена от 500 год ТУРСКО РОБСВО нанесло НЕпоправоми последствия не само в-у социалниа и културен облик на българите но и в-у ДНКто ,българите са единаци свикнали да се спасяват поединично това е останало от Турско всеки бг селянин е хващал Балкана /гората защото иначе е рискувал да бъде заклан от турско-черкезко еничерска орда
29.
шегаджии
15.05.2020 14:01:35
17
17
да го д'ухаш, Англия!!
като владяхте половината свят, това спря ли ни да ви избием като кучета Първата световна война, а :))))
точно тоя островен кенеф ще дава оценки на България хахахахахахаха
28.
Пенкилер
15.05.2020 13:41:15
18
16
Първо много са тъпи от флагман че пускат ткива измислени статий някакъв си прошляк ще обижда цял един народ и се чудя как другите коментиращи се радват на това това е проблема че нямат самочуствие Българския народ е не само с дълга история традиций фолклор на който се възхищават цял свят оцелявали сме в най трудни времена и тук някакъв анонимнник ще обижда Българите по същия начин мога да обрисувам англичаните че даже са много по зле но какъве смисъла Аз се гордея че съм Българин никой не го е канил този пишман англичанин дошъл е по своя воля като не му харесва да си ходи удома
27.
до Гост
15.05.2020 13:15:49
10
22
англетата мо'е да са тъпи , ама владеят половин свят , а ти Българино , кат си остър , ко' уя ми си завладял и управлявал през живота си.......
26.
кккккККККК
15.05.2020 13:05:10
9
14
има, има ингилизино - наследник на пияницата и простак Чърчил! ингилизите са по прости и опростачени и от тези българи, с които явно си контактувал заради нивото на което си и ти - иначе нямаше да напишеш тези глупости, с които обиждаш нашия древен български народ! само погледни снимките на пияните и дрогирани твои сънародници от летните курорти у нас!!
25.
Гост
15.05.2020 12:30:23
15
25
Тоя явно е контактувал само с български граждани от друг етнически произход, а не с българи по народност! Детето учи вече две години в Англия и казва, че няма по тъпи същества от англетата!
24.
Фикуса
15.05.2020 12:21:43
5
30
Не, няма по- прост народ!! Къде мога да си получа наградата за верен отговор?
23.
Хахаха
15.05.2020 12:04:22
2
16
Сюргюн, стига с тия минуси,истината не ти ли изнася?
22.
До турчина
15.05.2020 12:02:09
3
12
Сюнет на мозъка ли са ти правили, балък ефенди хахаха
21.
Да
15.05.2020 12:01:42
3
39
На снимката - Ray Bradbury. Не, че написаното не отговаря в голяма част но истината, но топлкова простичък и пълен с обиди текст, може да излезе само под дигиталното перо на "наш" човек.
20.
До 18
15.05.2020 11:59:12
7
21
Имаш българска лична карта,нали копче? Като не ти изнася - юруш при анадолските русалки и да не си се върнал. Не стига,че си анатомично неправилен от раждането си,ами и ти знае устата...
19.
Еблю
15.05.2020 11:59:02
3
46
Прав е човека за съжаление.
За това сме на туй дередже. То се вижда само че на нас ни харесва системно властта да ни ограбва и да ни насилва и отпред и отзад.
Този не народ а тълпа от 7мил. заслужава съдбата си. Гласувайте за Бойко и си трайте, не протестирсйте - някой все ще дойде да ви оправи
18.
Турчин
15.05.2020 11:54:26
24
7
Не стига че са кухи и тъпанари но искат и нас да направят такива
17.
****
15.05.2020 11:43:31
7
14
Когато трябва да ви вършат черната работа им целувате задниците, а иначе : прости били,!
16.
Тракийски
15.05.2020 11:40:14
3
42
Какво значение има кой го е писал ? Съдържанието е доста по-важно.
15.
До 10
15.05.2020 11:37:26
3
15
Супер, дай тогава примери за обратното!! Спор няма, че никой да си признае че е ИДИОТ!! Това между другото е една от отличителните му черти!!
14.
До 8
15.05.2020 11:36:26
12
37
Прав си, прилича на някакъв жалък памфлет, писан от българин. Не на препитанията на британец, купил имот в България. Има 2-3 верни неща, но като цяло е пресилено. Относно тези, които ни управляват, за съжаление попаднахме в лапите на една партия от мутри, които управляват с рекет и насилие, типично по мутренски. Някакво чудо трябва да се случи, за да се отървем от тях. Те са като грозна метастаза, проникнала навсякъде.Ако имаше свястна алтернатива, досега да сме ги измели. Но няма, те се погрижиха и за това - да нямат никаква алтернатива.
13.
11
15.05.2020 11:34:18
2
9
По погрешка сложих - на Номер.9
Много е прав човека!
12.
Ами
15.05.2020 11:33:58
7
14
В общи.линии е така.Нали се хвалят че ни дават за оример.Ето как.Абе те да не са по хубави.Пияници дроги по улиците спят пияни заляни.Англииски цигани
11.
Бай Дечо
15.05.2020 11:33:13
4
63
Не знам кой го е писал, но това е жалката истина!! Даже не съм съгласен и че сме грамотни!! Израсна вече едно почти напълно неграмотно поколение!! Дословно и функционално неграмотно!! Арогантно, комплексирано и без каквито и да е ценности!! Всички сме виновни!! Тук вече няма народ, а озлобена, алчна и деградирала пасмина!! Отворете тубата и вижте на какви открити ОЛИГОФРЕНИ искат да подражават децата ви! Аз лично не съм оптимист за бъдещето на тази нация, ако въобще още има такава!!
10.
Матриот
15.05.2020 11:31:07
9
26
Сипвайте си колкото искате пепел на главата. Явно или разпознавате себе си в това описание или сте позволили да ви се внуши, че гореописаният “българин” е някакво непреодолимо мнозинство. Аз лично отказвам категорично да ми се внушава, че съм всичките тези неща, които не съм, само защото някаква част от хората са такива. Иначе, въпросната статия е публикувана в сайта Бъзикилийкс през 2012 година от потребител на име chergar и е толкова писана от англичанин, колкото аз съм трамвай. http://neverojatno.wordpress.com/2012/04/21/prost/
Не знам какъв точно му е на всеки от вас случая, но със сигурност не ви е сила боравенето с информация.
9.
много е прав
15.05.2020 11:27:11
12
40
много е прав човека
8.
улица Тамара
15.05.2020 11:20:12
4
31
Ама наистина сте флегми. Това е писано от българин под британски псевдоним. Върти се из нета от много години, аз го видях за пръв път през 2015 г.
7.
Германец
15.05.2020 11:18:53
9
38
Прав е човека ...
6.
Хахо
15.05.2020 11:11:27
15
35
Аз пък казвам че Британците днес са смес от негри, индийци ,и араби и че след две три поколение няма да има помен от тях .И ако стане Шекспир от гроба и ги види. Веднага ще иска да се върне обратно в небитието. А пък по алкохолизъм са твърдо на 1 место в Европа .
5.
Дани
15.05.2020 11:09:31
25
12
Това което си писал за българите се отнася за циганите а бгарите за разлика от тэпите и чързеливи англичани имат 1300 годишна история и вали англичаните сте авантаджиа купувате на безцепица имоти тук. Z
4.
За огромно
15.05.2020 11:07:34
11
56
съжаление, всичко написано е точно и обективно. Ние сме изчезващ народ от предимно трапезни революционери.
3.
един нормален
15.05.2020 11:05:53
9
55
Точно в десятката, мистър Стърнс!
Много точно сте описали идиотите, населяващи тази територия и как сами се унищоават, гласувайки за мафиоти и хора без капка морал! Ние вече изчезнахме като народ, скоро ще изчезнем и като държава, но простите идиоти, населяващи територията няма как да го осъзнаят! както вие сте ги нарекли- те са тарикати и такива дребнотемия като държавност, оцеляване, благоденствие не ги интересуват!
2.
човек
15.05.2020 11:01:40
9
54
Чудесно и много правдиво ни е обрисувал!
Няма как да не се съглася с всяка една дума, но особено точен е в това:

"Но защо – ще попитате вие – казваш, че са прости? Защото те имат всичко, което е необходимо на един човек, за да осъзнае къде греши. Цялата необходима информация относно собственото си положение като нация, относно причините да са в това незавидно положение, относно мерките, които трябва и могат да предприемат, за да се избавят от това положение, но въпреки това, те се надяват да ги оправят именно тези, които са ги докарали до това положение. Те протестират срещу тези, които ги мамят, грабят, използват и потискат, и в същото време оставят бъдещето си в техни ръце. "
1.
Тракийски
15.05.2020 10:58:18
8
68
Колкото и да ми е тъжно да го призная мога да се съглася поне с половината от тази статия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори