×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлии от ж.к."Възраждане" скочиха срещу синята зона


Бургазлии от ж.к."Възраждане" скочиха срещу синята зона
Въпросната подзона е в периметъра между улиците "Княз Борис", "Гладстон", "Цариградска" и "Княгиня Мария Луиза"
01 Май 2020, Петък, 18:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Те са входирали писмо до Общински съвет, с което изразяват „изненадата си” от решението и настояват за обществено обсъждане

Жители на бургаския жк „Възраждане” изненадващо се надигнаха срещу новата синя зона, пожелана от техни съграждани, която е обхваща района между улиците "Княз Борис", "Гладстон", "Цариградска" и "Княгиня Мария Луиза". Те са изпратили писмо до Общинския съвет, с което изказват „явното си възмущение” от факта, че се готви откриването на новата подзона, въпреки че тя премина няколко обществени обсъждания и бе въведена по желание на живущите в района.

„Учудени сме от решението за подготвянето на тази синя зона, предвид това, че би трябвало да се извърши широко обществено допитване на живущи в района семейства. Държим да ви уведомим, че района е жилищен, не е административен и търговски, предвид на което е нецелесъобразно изграждането на такъв вид зона за платено паркиране”, пише в писмото, адресирано към кмета Димитър Николов и Общинския съвет на Бургас. 

Припомняме, че идеята за синя зона във въпросния участък от жк „Възраждане” бе лансирана именно от живущи в него. Не е тайна, че проблемът с паркирането в централния бургаски комплекс е повече от сериозен и тъкмо това бе идеята – с въвеждането на платено паркиране да се ограничи броя на „мигриращи” автомобили от други райони, чиито шофьори търсят къде да оставят автомобилите си безплатно.

Андрей Рунчев: Чак сега, когато настъпи хаос с паркирането, се видя защо синята зона е нужна на Бургас

В този смисъл е интересно писмото, изпратено до ОбС-Бургас, което твърди за „изненада” сред жителите на комплекса. В него се подчертава още, че паркоместата в синята зона „ще бъдат крайно недостатъчни предвид това, че във всяка жилищна сграда има минимум по 10 апартамента, за всеки от които отговаря минимум по 1 автомобил”. Подписалите писмото настояват мнението им да се вземе под внимание и в ОбС-Бургас да бъде внесена нова докладна, която да постави въпроса „за” или „против” синята зона в този участък на дневен ред.

Те са убедени, че явна обществена дискусия с живущите в района ще докаже, че са много повече хората, които са против идеята, отколкото тези, които са „за”.
 


В категории: Бургас


60
Коментара
60
Коментара по темата
60.
пешовци
04.05.2020 16:13:13
0
1
Нали ви ремонтират/ремонтираха улиците, сега ще "ядете" синята зона. Ние над това каре като от години имаме синя зона, а ходим и шофираме по трапове и даже не влизаме в проекта за ремонти и озеленяване, какво да кажем?

Крайно време е паркирането в целия град да стане или платено или безплатно. Не може в центъра да плащаме като попове а в комплексите да паркират как си искат. Не стига, че това вече не е никакъв център.
В комплексите инфраструктурата е много по-добра и повече търговски и увеселителни обекти има.
Стига с това разделение!
59.
Не съм против сините зони, НО
04.05.2020 09:14:38
1
4
Трябва да има някакъв край. Стига с това непрекъснато разширяване! Кмета преди колко години беше казал, че зоната повече няма да се разширява? За центъра тя беше необходима. Имам офис в който работя от преди въвеждане на синя зона и мога да кажа, че тя въведе ред. Преди нея се паркираше безразборно, след въвеждането е много по-подредено, но вече парират и много по-малко автомобили. На практика почти никога няма места за паркиране. Между другото, сега когато временно няма синя зона се намират по-лесно и не виждам никакъв хаус. Не знам къде го е видял А. Рунчев този хаус.
За хората от Възраждане, огледайте се сега има ли места за паркиране около местата разчертани със сини ленти? Няма! Причината не е това, че зоната не работи. Проблема е в това, че там живеят повече семейства от паркоместата, а няма семейство без поне 1 кола, често са 2 и повече. Оплаквате се от работещите в центъра, но за нас (и аз съм от тях) Общината предлага вариант за облекчено паркиране. Плащаме значително по-малко от 1 лв/час. Не е толкова евтино, колкото е за живущите в зоната, но можем да паркираме на произволни места маркирани като синя зона. Вие ще можете да паркирате с евтините си стикери само на 2 пресечки от мястото на регистрацията ви – АКО НЕМЕРИТЕ МЯСТО!
Щом искате да ви въведат синя зона – да ви въвеждат, но не се надявайте на значително подобряване на положението. Просто ще си плащате и пак ще недоволствате. А тези с 2 коли ще платят едната от тях, а другата ще преместят в съседния район, който още няма синя зона и там ще ревнат хората че искат зона.
ВЪПРОСА Е ДО КОГА?
58.
Рон Бургунди
04.05.2020 08:44:27
1
4
Селяни, връщайте колите в гаражите си а не продавайте от там зарзават и цигари......да ева и странджанските селяци
57.
Dick
03.05.2020 22:58:06
1
2
Странджанските бекове пре@баха Бургас!
56.
"За" синя зона!
02.05.2020 16:53:08
4
12
Тази синя зона ще разкара пришълците селяни, дето не знаят кво е да се пази тишина от 14:00 до 16:00 часа и надуват чалхите до 1 вечерта! Живея в махалата паркирам си в гараж, който никога няма да направя фризьорски салон (или подобно) или дам под наем за подобна цел! Пред входа ни се паркира нагло, обикновенно коли с НЕ бургаска рег. ! Стига толкова аванта!
55.
оивя
02.05.2020 11:45:03
6
18
Масово Възраждане и особено частта от Дебелт посока центъра се използва за безплатен паркинг от хора живеещи в кварталите и работещи в центра. Живеещите в квартала няма къде да паркират дори и през деня. А и определено бургазлии не могат да се оплачат къде отиват парите от зоните. Действително се оправиха много улици във квартала през поледните години, все още има такива в трагично състояние, но няма как наведнъж. Една от функциите на зоната е да ни накара да ползваме градски транспорт и да слезем от автомобилите.Селяндурите си мислят , че е под нивото им да пътуват с градски и искат да паркират 20 годишните си таралясници пред нас безплатно. Ми не, искаме си зона!
54.
Гичо
02.05.2020 10:27:51
1
8
А защо съветниците я приемат? Разбрах, че много малко са били против. Другите квото им се нареди от лмета ли?
53.
От ул. Пробуда
02.05.2020 09:53:15
6
12
И аз съм ЗА синята зона! Ясно е че докато не оправят голяма част от тези улици в района няма как да ги направят част от платената зона. И също идеята за по висока такса за 2ри автомобил е добра!
52.
Гражданин
02.05.2020 09:33:26
4
21
Aбе давайте от разклона за ветрен всичко синя зона какво ще си играем на дребно , то вече да за да пръднеш с извинение трябва да пуснеш смс или да платиш някаде
51.
50
02.05.2020 00:44:11
4
7
Цървул отдавна съм се изнесъл от тази клоака заради такива като теб.
За да се променят нещата и ти трябва да се промениш не да си стотинкаджия.
Простотиите които пишеш даже няма смисъл и да ги чета защото са безсмислени вашият кмет за ей такива стотинкаджии като теб ги правят тези платени зони барем се прочисти от играчи на дребно
50.
До 49
02.05.2020 00:03:07
2
12
Мангал, ти явно не си от средно статистическите българи. Ако беше такъв, първо, нямаше да живееш там, в един кокошарник, два на два, и второ, щеше да има гараж, а не да ревеш за боядисана с боя "синя зона". Харчиш по 200 лв. за ресторант, защото нищо повече не си купил в жалкия ти животец, "силичките" не стигат за повече от една вечеря! Хайде, у лево и излез от тази абстиненция!
49.
До 47,48
01.05.2020 23:51:18
14
16
Ей прост помак.
Знаеш ли колко дребнави стотинкаджии има в този район като тебе.
Живее на борисовата идва да паркира под краснодар че нямало синя зона и може да си остави кочината 2-3 седмици някои и месеци си заебават моргите само да събират прах и грам не ги ебе за живущите там.
Фандъка свърши като направят синя зона половината дребнави стотинкаджии ще си махнат кошниците от там и ще се освободят доста места защото трябва да се плаща.
Знаеш ли колко скъсани прошляци има които работят в центъра и си заебават колите в този район да не говорим и ордите от цигани които прииждат и си спират моргите и те там по цял ден... Айде стига толкова 2020г.
Огледайте се града се модернизира спрете да работите за 600-700лв. И няма да ревете че нямате жертви такива скъсани цървули.

От малки ви учат как да бъдете помиари и да живеете с късче хляб бъдете алчни и искайте всичко от живота не бъдете дребнави стотинкаджии.

Средно статистическият бургазлия като седне на ресторанта прави 200-300лв. Сметка и си ходи стотинкаджията от село отгледан от селяни само злобее и завижда защото и толкова не може да задели за месец от заплата си.
48.
ахахаха
01.05.2020 23:31:07
10
18
То е просто аритметика. Колко ще са разчертаните места (едно няма нищо), колко сте живущите и по колко коли има на семейство?! Колко външни около "Краснодар" ще си чукат по левче и ще са на вашите места? Ще паркирате сега в градинките, кога си видите ушите без огледало! Само ще плащате, смехоранчовци сте тези, които искате там платена зона! Освен, че пак ще обикаляте и ще плащате затова!
47.
най-тъпите са от тази махала!
01.05.2020 23:16:57
15
27
Много сте тъпи от "Възраждане", уникално прости! Там селянията от Сливен и Ямбол явно започна да преобладава! Вие давате ли си сметка, че ще ви очертаят пакоместата, ще ви жулнат по 50 лв . на месец само за едната кола, че и повече ако имате други и пак ще се въртите като загубени, защото ще си идват най-различни ще си чукат по левче и ще си стоят вече официално на вашите места! Егати простото племе, вързаха се на Общината да им прибира сега на всички по 50 лв. и пак да са без места, че и да нямат глас да роптаят! Аахахаха, бушмени!
46.
Ганьо
01.05.2020 22:23:35
4
24
Дошъл Ганьо от село и си паркирал колата 3 месеца.....А ти се чудиш къде са спреш.
45.
Сресан комар
01.05.2020 22:12:26
3
15
За къф чеп зоната стигна до Военна болница значи Братята стана СЦ хайде приобщете и МР паляри да стане циркър пълен
44.
Сресан комар
01.05.2020 22:12:25
2
5
За къф чеп зоната стигна до Военна болница значи Братята стана СЦ хайде приобщете и МР паляри да стане циркър пълен
43.
местен жител
01.05.2020 22:06:24
11
34
Не е вярнао,че жителите са "скочили" на синята зона. Има логика тя да се въведе.Притеснени са фирмаджиите и тези които нямат адресна регистрация.За другите е удобно и добре дошло.Ще си паркират по спокойно. 60 лв. годишно прави 16 стотинки на ден.Това е по малко от една цигара.
42.
Чарли
01.05.2020 22:03:43
3
36
ЗА СИНЯТА ЗОНА, всички идват и паркират безплатно във Възраждане и ходят до центъра да работят. Да ползват вече автобусите.
41.
*********
01.05.2020 21:46:27
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
40.
Посейдон
01.05.2020 21:28:41
7
27
Само селяците във Възраждане скачат, предполагам, че останалите имат някакъв капацитет и осъзнават, че това е за добро. Относно първите, нека си ходят по ямболските и странджанските села.
39.
Възраждане
01.05.2020 21:08:44
8
33
Голямо реване голямо нещо за 5лв. На месец
Вие добре ли сте бе Ганьовци ми няма да търкаш 1 ден бЕлЕтчЕ от националната лотария и готово.
Ако пушиш по 20 цигари на ден ще пушиш по 19 и готово.
Мизерници пълно е с селяни които имат коли които ги карат 1 път в месеца пуснете се под Краснодар 50% от колите имат по 5см прах не са карани от по два месеца само заемат място.

Стига дребнейте ако стикера е 60лв
Прави точно 5лв на месец.
Който не му е изгодно да се изнася в меден рудник там може да си спирате под терасите
38.
батко ви
01.05.2020 21:00:17
3
33
Странни хора сте -чета чета
Какви хора сте ? 1/2 от Кооперациите в Възраждане са Без АКТ 16 ,
1.Община Бургас НЕЗАКОННИ събира данъци от НЕЗАКОННИ сгради ,
2.НЕЗАКОННО ЖИВЕЕЩи Собственици , НЕЗАКОННО Плащат Незаконни Данъци
НЕЗАКОННО ГраДСКО Презастрояване БЕЗ Законни Отстояния ,БЕЗ Паркинги ,Поликлиники ,Без градини ,Паркове и прочие
.....
Какви хора сте Вие бе ??????
Цигани-?
Анархисти?
Мошеници ?
Чудя се Какви хора сте всички Вие ???
37.
*********
01.05.2020 20:57:33
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
36.
батко ви
01.05.2020 20:52:29
2
19
Възраждане ?!
Повечето кооперации са без АКТ 16 - Общината събира данъци от незаконно живеещите ,незаконни магазини ,гаражи ,незаконно ползвани апартаменти-жилища , и прочие!
С или без синя зона там гр.Бургас беше убит и заменен със Гетото селското Възраждане !
35.
Общинар
01.05.2020 20:48:39
1
30
А може ли някой да ми обясни,кой идиот начерта синя зона м/у на ул.”Сливница” м/у “Дебелт” и “М. Луиза”??? При двупосочна улица? И също така да каже как се излиза от “Дебелт”,при положение ,че на два метра от кръстовището със “Сливница” има паркирани коли ,а видимостта е никаква?
34.
Гражданин
01.05.2020 20:35:55
8
14
Поздравявам за здравия разум на живущите там!
33.
Магелан
01.05.2020 20:30:24
4
19
Преблема не е в синята зона.1.Всяко семейство което има повече от една кола,да плаща за втора и повече коли по 500лв за година .Така е вСингапур.Ако има паркиран служебен автомобил във синята зона подлежи на голяма глоба и зоната да стане 24 чс.Всички помещения със статут на гаражи да станат такива защото данък згради е много малък а за търговските помещения е голям.
32.
до Йоан 13
01.05.2020 20:20:30
6
15
Че какво работи в центъра, че да паркират хората там, че и на работа да ходят. Свърталище на наркомани, Альоша и това е. Какво друго остана в центъра пък, че хора да пътуват за работа там ???? Събуди се, не сме 1980 - та година.
31.
до Йоан 13
01.05.2020 20:20:27
4
10
Че какво работи в центъра, че да паркират хората там, че и на работа да ходят. Свърталище на наркомани, Альоша и това е. Какво друго остана в центъра пък, че хора да пътуват за работа там ???? Събуди се, не сме 1980 - та година.
30.
Румен
01.05.2020 20:14:28
1
39
Как няма да са против,пред всеки вход има поне по 3служебни коли,бусове и тъй нататък. Имаме съсед който има две лични коли и докара още две служебни че нямало къде да аги държи.
29.
IQOS
01.05.2020 20:13:50
4
6
Отваряйте магазина IQOS че чичките не издържат да ходят да зарибяват момиченцата
28.
До 24
01.05.2020 20:11:51
9
36
Ние в центъра искаме синя зона, ако не ти отърва напускаш квартирата и обратно към Ямбол , сливен или Елхово :)
27.
5555
01.05.2020 20:09:13
4
20
Толкова години синя зона, не събраха ли пари за един паркинг?Улиците са разбити.
26.
Летя с колата
01.05.2020 20:09:05
6
37
"...,чиито шофьори търсят къде да оставят автомобилите си безплатно."
Как ще е безплатно, като сме платили безбожните данъци???
Проблемът не е в липсата на паркоместа. Проблемът е в прекомерното застрояване и неосигурените места за автомобили!!!!
Стига сте се карали, хора! Ясно е, че тези отгоре точно това целят - "разделяй и владей".
Винаги ще има "за" и "против".
Но в жилищен район синята зона не е решение на проблема. Само ще си напълнят джобовете още и още.
Проблемът тук е генерален, то и решението трябва да е такова.
Защо им дават разрешения за строеж при липса на паркоместа, се пита в задачата риторично....
25.
Възраждане
01.05.2020 20:01:04
12
38
Трябва да има синя зона!
Всеки идва в центъра и паркира във Възраждане!
24.
До 10 11, 22
01.05.2020 19:53:11
7
19
С тая нова "синя" зона за кражба на пари от живеещите в центъра, единственото, което направиха тъпите комшии предложили това е да осветлят возилата на всеки член от семействата. Всеизвестно е, че в кооперацииите, тези, които са над 18 години имат всеки кола или по 3-4 на семейство от апартамент и серга ще плащат за всяка кола синя зона и пак няма да има места.... Тъпо,тъпо.... То улици няма, върху паветата чертаят линии, които след първия дъжд ще изчезнат... А то и заваля.
23.
Атанас
01.05.2020 19:48:48
13
36
Бургас се напълни със селяци и селяндури. От всички околни села и паланки, Ямболски кукери, сливенски мангасари, селски бекове и пръчки, чобани и оръфляци си продадоха порутените къщи, земеделски земи, стопански дворове и съответно "инвестираха" къде в градски имот, къде в панелка в жк Меден Курник. Остави това ами със всичката си простотия, чалгария и тъпотия заеха и без това ограничените паркоместа в Бургас.
22.
Към живущите във"Възраждане"
01.05.2020 19:47:52
9
34
Настоявайте за "Синя зона".Ще Ви се реши проблема .Скачат против приходящите авантаджии и тези с гаражи,защото си държат колите пред гаража,а ако е Синя зона-вътре в гаража.
21.
Глас от М. Рудник
01.05.2020 19:46:54
35
24
Твърдо против синята зона във Възраждане сме.
20.
Dimitrov
01.05.2020 19:43:54
12
35
Когато идващите за пазар или работа в район Краснодар и център се научат да идват с градски транспорт ще има места за живущите. Докато идващите си оставят колите по безплатните улици на кв.Възраждане и отиват на работа в идеалния център няма да се оправят нещата. Синята зона в този район е задължителна.
19.
Малко е
01.05.2020 19:38:56
8
26
Много се надявам синята зона да се разшири и с Пробуда, Македония, Самуил и т.н. Ама заради състоянието им явно нямат очи да я начертаят.
18.
Зз
01.05.2020 19:36:48
9
36
Трябва да има синя зона в целия град . Другия вариант е да се намери начин служебните бусове и пикапи да не нощуват в жилищните райони. Писна ми да обикалям и да търся място заради цървули с по две стари бараки дето не се карат и омазания миризлив селяк да паркира и бус за разкош.
17.
Най-добре
01.05.2020 19:30:15
7
12
Да теглят една синя черта през гробищата,през 5-километър, до СОМАТ-а и всичко вътре да стане синя зона !
16.
По принцип
01.05.2020 19:27:05
3
22
бургазлии се делят на "бурги" и на "гъзлии"...
Гъзлиите се намърдаха в центъра, а бургите бяха изтласкани в кварталите, защото им събориха къщите из центъра!
15.
МТ
01.05.2020 19:04:59
13
16
Всички селяни живеят в центъра.Гласоподаватели на правителството.Никаква толерантствост за центърджии.Особено там ,дето режат гуми и драскат колите.
14.
AS
01.05.2020 18:57:59
7
37
Освен синята зона да се махнат бараките които са оставени пред "гаражите" защото тези гаражи са за дърва и буркани на селяндурите, също така стикер да не се дава без автомобила да има гражданска и преглед.
13.
Йоан
01.05.2020 18:47:17
21
34
Ако продължавате да недоволствате от въвеждането на синя зона ще организираме подписка за това да се въведе синя зона. Наглите селяни няма да могат да паркират бараките си, както и работещите от Меден Рудник и селата, които работят в центъра.
12.
Tarikat
01.05.2020 18:44:56
15
37
Няма да могат да спират вече на по 3 реда върху тротоарите и реват. Против би трябвало да са хора, които нямат постоянен или настоящ адрес. За всички останали ще е много по-разтоварено
11.
Ивелина
01.05.2020 18:44:43
23
50
Всички които живеем в тази част искаме синя зона. Синя зона не искат тези които нямат адресна регистрация.
Сега се опитват да създадат обществено недоволство срещу новата синя зона, хора от Сливен и Ямбол.
10.
Отпадък от кравата
01.05.2020 18:43:26
27
42
Напротив, живеещите в района искаме Синя Зона. Тези които не искат са такива, които имат гаражи и същевременно имат и втора кола или фирмен автомобил/микробус. Също които работят в центъра и си оставят колите в района. Ще видите когато пуснат Зоната да заработи в района колко по-лесно ще е намирането на места през деня, вечер пак ще е трудно няма спор. Едни 50лв са нищо на фона на реда за паркиране и няма да има вече провиквания от сорта "Че си му паркирал на мястото" Щом е очертано със синя боя, значи всеки може да паркира. Ако общината се откаже да въведе зоната, лично се ангажирам да входирам молба с 5 000 желаещи да се въведе зоната.
9.
Аз
01.05.2020 18:42:48
21
48
Ние от възраждане искаме синя зона, тези които лаят да си махнат барачките които не са в движение веднага !
Много сте нахални бе, всеки паркирал по една неподвижна щаига и няма мърдане, един час обекалям за място.
8.
Платено паркиране в целия град
01.05.2020 18:38:20
18
37
Авантаджиите реват. Свърши безплатното.
7.
AXAXAXA
01.05.2020 18:28:13
27
45
Идеята не е лансирана от живущи в него, а от кметя. Намерили 5 бабички да се подпишат че искат синя зона да замаскират положението. Не знам един от възраждане който да иска синя зона. Искат ОПРАВЯНЕ НА УЛИЦИТЕ!!!
Плюс това чичо КМЕТЯ обещаваше че ремонтите които се парвят сета, включително и новия паркинг до детска градина Златно Ключе ще са за народа и ще са безплатни. Дойде криза и кредитите на общината станаха тежки, за това им я разширяват. Тая година ще е краха на ГЕРБ, защото при първата лека буря им се показа и доказа малоумното управление последните години!!!
6.
Пациент
01.05.2020 18:23:45
10
54
Зоната е прекрасна идея, време е бусовете от промишлената зона да си паркират там където се водят на работа водачите им, бараките да се махнат, само ако можеше да накарат тези с гаражите да паркират вътре, а не пред тях би било добре.
5.
Циганите:
01.05.2020 18:22:34
2
26
Ниа от Долно и Горно Езерово същу изками Синя, че и Зелена сони.
4.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
01.05.2020 18:19:52
11
47
Ko скачате бе!
Герберунгите огладняха!
Касите им се поизпразниха!
3.
тези
01.05.2020 18:14:50
8
35
Които да били уж за синя зона са агенти на общината
2.
Яко
01.05.2020 18:11:24
3
47
Този филм го играхме преди 3 сезона в Братята.
Не се пънете!
Купувайте стикери и се надайте да има пак място
1.
00
01.05.2020 18:07:10
5
31
сега като истински идиоти, внесете и подписка - и да знаете ако не са е разписали 51% от жителите на Възраждане, документа е нищожен
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов
Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори