×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Г-н Президент, от много шум за нищо сам станахте „бащица на хартия”


Г-н Президент, от много шум за нищо сам станахте „бащица на хартия”
Обединете се, не побърквайте народа с ужасяваща словесна какофония
07 Април 2020, Вторник, 16:30 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Да, „гладът скоро може да надделее над страха”, „мизерията не е спасение от вируса”, но какво реално прави Румен Радев

"Ако президентът Румен Радев не може да говори като Елизабет II, може ли поне да мълчи, или жена му не му дава?! А премиерът и Министерският съвет могат ли да не му се връзват?! Щото дружно станахте смешни, а след малко и жалки!"* Ето такъв отпор срещна словесният  двубой между двамата големи в управлението на държавата във време на криза. Премиер и президент един през друг излизат и се замерят с никому ненужни нападки, които не са нищо повече от политически бумеранг.  Каквото повикало, такова се обадило, разбира се, но сега не е момент за тази по-скоро ужасяваща словесна какофония.

Но да започнем от началото. На 3 март държавният глава се качи на връх Шипка и гръмко обяви, че вирус няма и народът трябва да е спокоен. Седмица преди това премиерът пък създаде Национален оперативен щаб, който следи световната епидемиологична обстановка и подготвя България за идването на заразата. И ето. Полунощ. Петък, 13 март. Бойко Борисов обяви извънредно положение в страната. А държавният глава, обединителят на нацията, след има-няма 24 часа измъдри своето становище – никой не ме е уведомил, чух от медиите, разсърди се тогава Румен Радев.

Така започна и играта на „коронавирусен бумеранг”.  Събират се в президентството, обединяват се в мерките за справяне с кризата… уж в името на народа. След това един по един застават пред микрофоните отвън и започва нов рунд.

Единият повтаря „гладът скоро може да надделее над страха”, „мизерията не е спасение от вируса”, не казва как да се справим, но ще признаем, че добре назидава.

Вторият, който е известен със своята харизма и първосигнална реч, до часове връща бумеранга директно под кръста: „като някоя дърта свекърва, ама от тези злобните, само ходи и върви след нас.”

И днес, ден 26 от извънредното положение, играта продължава, а победата в нея със сигурност ще е Пирова…

Само преди седмица обединителят на нацията Румен Радев отсече: „Борисов да се смири и да приеме истината, не е време за сърдити пози и емоционални вълнения!” Но самият той смири ли се?! 

След продължително заседание вчера депутатите решиха те и министрите да дарят целите си заплати по време на извънредното положение. Чу се и призив към държавния глава да покаже мъжественост, политическа отговорност и емпатия. Зам.-председателят на „Обединени патриоти” Валентин Касабов отправи апел от трибуната към Радев. „Президентът на държавата да подкрепи предложението и самият той, заедно с вицепрезидента и екипа си да се присъедини в тази ситуация към нас и да си дарят заплатите през следващите месеци, докато трае тази криза. Времето е чумаво и трябва да бъдем заедно. Кой, ако не президентът, трябва да покаже именно мъжественост, зрялост и отговорност. Кой, ако самият бащица на българската нация, не трябва да се докаже и да опровергае всички нелепости към своя имидж и лъчезарен облик. В противен случай можем да кажем, че бащицата е само на хартия. Г-н президент, остава Ви много малко време, бъдете мъж, политик и българин. Така беше, когато започнахте своя мандат като президент с апела към депутатите в Народното събрание. Сега Ви го казвам – малко Ви остава, действайте, бъдете мъж и политик”, призова Валентин Касабов и предизвика нов удар с политическия бумеранг.

Радев за Борисов: Няма нищо по-страшно от активната глупост

Румен Радев пак се разсърди и отсече гръмовно: „суета и популизъм!!!”

"За разлика от депутатите и министрите, които възнамеряват да си дарят заплатите към края на извънредното положение, аз го направих в началото. Преди половин месец аз си дарих цялата заплата за възрастните хора на община Видин. Уважаеми народни представители, но ако много държите да се равнявате по президента има лесно решение - кръгом и бегом обратно към месец март. Сега си дарете и мартенските заплати, както го направих и аз", хвърли бумеранга държавният глава, като със сигурност бе наясно, че още днес той ще се върне при него. Защото депутатите от различните групи и целият политически кабинет на Борисов дариха и през март. Народните представители от ГЕРБ отделиха 1/3 от заплатите си, от НФСБ закупиха респираторен апарат за Инфекциозна болница в Бургас с целите си заплати, след което станаха вносители на предложението парламентът да работи без възнаграждения до края на извънредното положение. През март дариха и политическите партии, и министрите, и премиерът, както и много други благодетели, които не пожелаха това да бъде явно.

А днес Румен Радев недоумява защо медиите не отразяват мероприятията на съпругата му Десислава Радева, която дарила 10 000 лева за храна на възрастни хора. Аз ще му кажа лично защо не я отразявам – защото с тази сума на практика президентшата се е лишила от една рокля, едни обувки, една чанта, гримче и прическа за някоя официална визита в чужда държава с нашите пари. През 2019 г. президентството е похарчило 7,127 милиона лева, а резултатите от работата му са основно на ринга… с политическия бумеранг. Румен Радев ръководи цяла армия секретари и съветници, но досега те успяха да му напишат само 2-3 изтъркани лозунга, които да повтаря  патетично като развален грамофон. И уж да застава до премиера, след което да излиза сам пред камерите и да плюе в лицето му.

Днес Радев бе на крака в „Пирогов” и настоя да има яснота в управлението на кризата. „Вирус ще има и след 13 май и ние пак ли ще стоим в това положение? Трябва да мислим как с ясна стратегия, управляемо, по-безопасно и по-бързо да излезем от това състояние", обяви държавният глава. Как, г-н президент, ще излезем от тази криза? Вашите съветници, Вашите експерти какво свършиха, за да има реален резултат от високопарните слова?

Радев днес каза, че има своите идеи какво трябва да направи и макар и да не беше конкретен с предложения за мерки, посочи, че управляващите вървят по неговите стъпки. Какви са тези стъпки, г-н президент, дайте и малко конкретика? Стига злоба и реваншизъм! Всеки път Борисов отговаря на Вас, знаете, че ще го направи, затова го провокирате при всеки удобен момент!  "Трябва да се мисли не само за физическото, но и за психическото здраве на нацията. Хората, които взимат тези решения, са сити хора, но има много българи, които гладуват. Ще дойде моментът, в който гладът ще победи страха и тогава последствията ще бъдат непредсказуеми", повтори се и днес обаче ехото от речите с висок език на Румен Радев, което би трябвало да успокоява иначе нацията.

До часове очакваме отговора на противника… и играта продължава, докато светът се гърчи в най-страшната и непредсказуема война, биологичната…

Дано между битките на ринга с политическия коронавирусен бумеранг президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов все пак са имали 5 минути да изгледат речта на кралица Елизабет II. Ще успеем и успехът ще принадлежи на всеки един от нас! Скоро ще се срещнем и ще бъдем заедно!

*Думите в началото са на доц. дпн Милена Стефанова, преподавател по местно самоуправление в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, катедра Публична администрация. (б.а.)


В категории: Политика


Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
80
Коментара по темата
80.
*********
09.04.2020 22:11:52
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
79.
малко факти
09.04.2020 01:55:20
1
1
до 73.Скъпа ми .....свекърво.Бъди така добра,когато ти говорят с факти и числа,един вид с конкретика ,ти да отговаряш в същия стил,ако обичаш.Изнесен ти е пример с единственият им пряк сблъсък и резултатът от него.Кой излъгал,кой повярвал,кой не повярвал-фактът си е факт 30% за единия и 60% за другия.Хайде сега и ти така без ала-бала, тинтири-минтири,и шменти-капели да посочиш,кратко и ясно -други преки сблъсъци и факти(резултатит) от тях.На мен поне такива не са ми известни.Това което се опитваш да правиш с внушенията си развивайки различни персонажи(този бил такъв,а да видим сега кои,хоратана този) не му е тук мястото.Пиши си художествена проза,издавай си разкази и си развивай,каквито щеш персонажи.Тук обаче-на фактите с факти !
78.
Радостина Георгиева
08.04.2020 21:59:47
1
7
Много тъпа статия! Кога се изучи за мисирка! Едно време какви журналисти имаше само в Бургас! Знаеш ли, запази си тъпото мнение за себе си!
77.
Бойко Димитров
08.04.2020 15:27:01
3
11
Кой с кого да се обедини,написаното е пълна глупост!С такава проста арогантна мутра нищо смислено не може да се прави,първо трябва да се отсвири,да се махне от властта,какво не е ясно?
76.
до 73
08.04.2020 12:07:00
2
11
Сакън недей,още малко и ще кажеш,че народът не подкрепи референдума тогава,особено частта за намаляне субсидиите на партиите.Изчакай да минат поне десетина години и тогава замазвай с баданарката.Пример:баце го наблюдавам от началото на политическата му кариера и уж все прави всичко за народа,държи изпълнителната власт,а накрая все някой му пречи. Три мандата все ни оправя,а на последно място по доходи стоим,От гаф на гаф скача-ето днес отварям новините и хоп-пала ще уволняваме борда на ББР.Алоуу ,ами кой ги назначава тези дето им взимаш оставките,бе баце ??? Да не съм аз или комшията,случайно !!!Цитат от днес---"Аз бях тестван, защото нося лична отговорност за всичко, което се случва в държавата. Със сигурност вземам по-тежки решения и от хората на първа линия“----,както искаш си го тълкувай,аз си го тълкувам по това как ОЦЕЛЯВАМ ден за ден в тази "държава".........
75.
*********
08.04.2020 11:34:03
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
74.
Да!
08.04.2020 10:10:19
18
17
Браво на президента! Отговаря, а не се крие. Да! Вие сами пишете в статията, че те го предизвикват, а президентът отговаря , но не на тях, а на въпросите на журналистите! Да е жив и здрав, трябва отпор на това управление!
73.
До70
08.04.2020 07:51:18
26
26
Избра го болшинството от народа защото излъга хората че е независим .А той се оказа типичен болшевик. А да видим сега колко ще го изберат? .Видя се преди 2 месеца като зовеше за бунтове колко го последваха.Хората на Копейкин и стотина бабички.Това са му избирателите сега.
72.
До 63
08.04.2020 07:02:05
6
3
Завчера Русчев пита идва ли тоталитаризъм,като едва ли има хабер, какво е това! Много е млад и ме съмнява той да е автора на материала. Лисицов няма една обективна статия - подбрани цитати, опорки и внушения. Това сега е автоцензура, иначе ще си загубите читателите и ще последвате Йончева, Гарелов и Волгин.
71.
Хахах
08.04.2020 06:51:03
20
20
Повръща ми се вече от тая гербаджийска сган. Писна ми и валентин златев да управлява бг от правец....
..колко гербаджийски мажоретки тука...тъпанари
70.
малко факти
08.04.2020 03:03:52
13
18
до13.Права си бие го,където и както си поиска.Това се видя много ясно на президентските избори 2016,единственият им пряк сблъсък.Бате Бойко изкара тежката артилерия -Ц.Ц. председател на парламента тогава и резултатът е плачевен за него -30% срещу 60% за Радев.Повтарям процентите си бяха за Радев,това се видя много добре после на следващите избори,където Корни много си беше повярвали и тя не проумя,че 60% си бяха за Радев. Това е положението,скъпа свекърво, колкото и да не ти харесва -президента го избра болшинството от народа.
69.
Брокер
08.04.2020 02:35:30
7
15
Риторичен въпрос-а този,който купува къща за 2 милиона евро с какво се лиши ?!?!?!
68.
мъртва "мутра"
08.04.2020 02:30:17
1
17
навремето някой каза :"благотворителността е анонимна,другото е пиар".....
67.
честно казано
08.04.2020 00:35:32
4
15
Е....ти евтиния пасквил сте спретнали.За нас мислещите 1/3 от заплатата не е равно на цялата . Това да се чудиш - дали да си я увеличиш и дариш част от нея (след увеличението,това беше идея на председателя на НС), също не може да се сравни с това -БЕЗ ДА БИЕШ ТЪПАНА(да си правиш евтин пиар) да я дариш още от самото начало на кризата.Виждат се некоординираните действия на управляващите -на единия ден излизаш и казваш нещо в интервю,а на другия (след като вождът е скръцнал със зъби и ти е набил канчето) да се обърнеш на 180 градуса и да мрънкаш"извинявайте сгреших".До писалите по-долу,не знам "слаб" стратег или тактик е г-н президента (не съм му виждал оценките),но явно играе шах доста добре - представителната власт винаги е с един ход пред изпълнителната.И съвета му щом искат да се равняват по него си беше много ясен -"кръгом и бегом обратно".......
66.
Миризливи
08.04.2020 00:05:07
1
16
Флегми и мисирки
65.
Шантажьор
07.04.2020 22:58:55
7
11
ФлагМан подстрекатели!!! Пак се опитвате да за формите БГ интрига, а.....?
Рейтинга падна или коментарите са малко?
64.
44
07.04.2020 21:58:42
12
22
Генерал срещу годжита и пожарникари. Доцент Мангъров срещу пожарникар. Мачкай неграмотната паплач.
63.
BlackHole
07.04.2020 21:48:57
12
27
Първите няколко реда ми бяха достатъчни да разбера, че няма смисъл да чета този бълвоч. До колкото си спомням Радев каза, че корона вирусът има два щама и този на Шипка е по-опасния, щото там забраниха тържествата, а в София не. Не съм чул да отрича в речта си съществуването на вируса. Явно след обективната но критична статия от вчера на Лъчезар ЛИСИЦОВ, от ГЕРБ ви набиха шортите да излезете с нова контрапродуктивна статия. Признавам бързо се задействахте, ама то за пари и майките ще си продадете.
62.
А сега всеки за себе си
07.04.2020 20:54:13
10
14
да си даде сметка, кое от това дето го е казал Президента от началото на мандата си в края на краищата не се оказва вярно. Не трябва да се отчитате тука, не е това целта. Позицията на която е и възможността му да гледа от по - високо му дава и способността по - надалеч. ББ е в изпълнителната власт, с ежедневните задачки. Нямам право да оценявам умствените му способности, но се вижда с просто око, че натоварването му идва в повече. Това за мене е истината
61.
Радев е никой
07.04.2020 20:38:46
20
37
Страданията на "младия" Вертер - Радев!Наистина е г-н Никой,чудесно е че нищо не зависи от него!Претенции вселенски,манталитен военно-махленски!Сит фатмашки търбух за Народа глух!
60.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
07.04.2020 20:24:45
6
13
на власт са олигарси капиталисти хора който не испитват емпатия към обикновения човек 1 млн БЪЛГАРИ СА НА КРЕДИТ а до КУРТОВО КОНРЕ това което жераеш сам си го яж
59.
baihui
07.04.2020 20:18:22
21
26
Б.Борисов и ГЕРБ са ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
58.
59 до авторката
07.04.2020 20:08:45
2
9
Това е лично мнение на авторката. А като знам къде и как завърши, просто е безпредметно да и чета статията. Радостина ще си остане завинаги на работа в този сайт. Тя няма как да успее да се уреди на истинска журналистическа работа.
57.
Anton
07.04.2020 20:05:29
29
34
Да припомним, че Тиквата си позволи да удари Президента преди дни, като съобщи с един подигравателен тон за смъртта на бащата на Румен Радев. Това го казвам, за да разберете какъв морал има Бойко Борисов и колко му е интелекта!

Гнусен, прост, безскрупулен егоцентрик- това е Бойко Борисов!
Да ви е честито закриването на държавата ни! С крадлив идиот начело, друго не можеше да се очаква!
56.
село Куртово конаре
07.04.2020 20:04:29
5
7
Абе, Козлодуй, яж лайна и се махни от тук, то бива бива мазохист, ама чак пък толкова...те те плюят, ти си мислиш, че дъжд те вали....
55.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
07.04.2020 19:52:16
3
3
52 НОМЕР ПАСИ ВОДОРСЛИ ЯЖ МЕДУЗИ хвърли се в морето отрепко пияна
54.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
07.04.2020 19:52:12
3
4
52 НОМЕР ПАСИ ВОДОРСЛИ ЯЖ МЕДУЗИ хвърли се в морето отрепко пияна
53.
baihui do#49
07.04.2020 19:42:35
3
5
Кой си ти че да кажеш бе, маймун?!
52.
baihui
07.04.2020 19:39:14
7
6
Б. Джонсън, Б.Борисов и Т.Дончев съм ги е*бал!!!!
51.
Хахахахахаха
07.04.2020 19:34:18
8
6
Аве ти що не пасеш трева ве да та еба и мокрия, град Козлодуй бил . Вземи са хвърли в Дунава, и сложи край на жалкото си съществуване келеш.
50.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
07.04.2020 19:22:27
6
12
капиталисти олигарси банкери мутри не изпитват жал съчуствие състрадание емпатия към народа си а1 млн БЪЛГАРИ живеят на кредит
49.
Алекс
07.04.2020 19:15:15
3
2
Обичам те
48.
Да кажа
07.04.2020 19:03:11
27
33
Флагман тази статия мирише на прословутото "Всички са маскари" Това е специалитет на комунистите, когато нямат аргументи при издънка на партията им ,или някой от вождовете.Доверените им медии обвиняват всички.Но никога техния човек.И така правят жалък опит да замаскират гаф. В случая става въпрос за гафовете и простотиите, на избрания и наложен им от КГБ човек на име Р .Радев. Да си подали ръце и подобни пожелания .Та колко пъти ББ да му подава ръка на този галфон ? След всяка негова атака му подава ръка. Ония я поема и веднага следва нова атака Типично червени болшевишки методи.Този човек срам ме е да кажа президент е разединител и безродник.
И дано скоро Гешев се заеме с него
47.
Радко подлудя от страх
07.04.2020 19:00:57
28
23
Вижда се,че надутият му рейтинг се спихва,защото е неадекватен за кризисната ситуация!Трябва да е много закъсал,щом пак Деса Радева цитира!Събрал приятели,роднини,ченгета и закапечета да го съветват,ама те само софраджии и интересчии!Кажи ми кои са ти съветниците,за да разбера какъв си ти!Натрениран цял живот да изпълнява заповеди,няма стратегическо мислене,а и природата му е страхлива и е податлив на емоциите си,особено силно е завистлив и лаком към простащината,по рождение!Типично ЗаКаПеЧе!
46.
baihui
07.04.2020 18:48:25
7
5
Алтернативата е: МОРАЛ ИЛИ ЛИЧНА ИЗГОДА! Познайте кой на коя служи!
45.
Зеления чорап
07.04.2020 18:41:26
29
25
Аз съм призидентина Радко Пиратко! Мирно, кръгооом марш! Ми Ко да кажа друго? Десииии, какво още да кажа? Многу ми и зле да съм призидент! 7 милиона на година ми дават и саму мога да плюя по ората!

Радко-пиратко.
44.
Рач
07.04.2020 18:37:54
5
19
мнение 31 обиди много Флагман,защото в него написах един ред истина за депутат патрЕот Валентин Касабов. След 5 минути,мнението ми 31 беше изтрито. Интерсно,от кое се притеснихте,Флагман. Или авторката се разсърди,защото се обърнах умалително към нея? Като към малко пиленце.
43.
TWICER
07.04.2020 18:26:51
6
18
В политиката 'Бай Ганьо' е завършен образ
42.
ОТВРАТИТЕЛНА ДОПИСКА
07.04.2020 18:24:09
15
29
На активно глупави хорица, обслужващи самодоволната, крайно некадърна и направо вредна управленска дейност на ГЕРБ и нейния лидер!
41.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
07.04.2020 18:01:14
16
46
Изпълнителната власт свика МИСИРКИТЕ, които са на държавна ясла за да МАНИПУЛИРАТ обществото с нашите пари в полза на Крадливата Шайка ГЕРБ!
40.
Гошо
07.04.2020 17:57:35
42
83
Фатмака си е фатмак. Кръгом, мирно, марш. Команди от "президента", смях в залата. Горкия той, остави фурашката, ама тя явно не го е оставила. Строк се, преброй се. Фатмака, Деса-тоалета и Корни импекс!
39.
бивш симпатизант на нфсб
07.04.2020 17:56:03
12
47
Касабов и компания забиха още един пирон в ковчега на нфсб нфсб са политически трупове молете се Борисов да не хвърли оставката тогава ще видите кон боб яде ли
38.
Алекс
07.04.2020 17:44:21
12
16
Авторке обичам те
37.
*********
07.04.2020 17:38:52
5
31
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
36.
*********
07.04.2020 17:34:00
5
32
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
35.
Гьоте
07.04.2020 17:30:09
8
14
Кой и защо ме цитира едно към Гьотере
34.
Гьоте
07.04.2020 17:30:07
5
15
Кой и защо ме цитира едно към Гьотере
33.
Евролибераст ГЕРБ
07.04.2020 17:29:44
15
39
Смирете са, изтеглете още 20 МИЛИАРДА $ МВФ и ги дарете на голямата рижа ТРЪМП за 50танка Ейбрахамс, 3 поводници от Норвегия на 40год и2ръждядами корта от Белгия трета ръка, така де подкрепим закъсали те и изпаднали икономики на САЩ, Белгия и Норвегия после да си подари житото на бедните и гладни сирийци и иракчани, да си прехвърлим спестяванията в Дубайски банки там е спокойно, златото да дарим на Канадците от Дънди , земите в Тракия на султан Ердоган, минералните извори в Горна Баня на ожаднелите арменци а плажната ивици и пясъка на измръзналите русначета от Урал и ПодМосковието, маските и работните облекла на Фрау Урсула и хер Курц
32.
Статия
07.04.2020 17:29:36
5
30
От цялата статия най-важен е краят. Чудех се, защо ни е такава администрацията. Като виждам какви им преподават вече ми е ясно.
31.
Бай Дечо
07.04.2020 17:29:07
8
27
Без каквито и да било емоции!! Като страничен наблюдател ще кажа- цялата статия е пропита със СТРАХ И ЗЛОБА!! Разбирам, че конфронтация на ПОЛИТИЧЕСКА основа са напълно ненужни в момента! Но кому са нужни подобни статии? Публикации в социалните мрежи си правете каквито искате, но да насъсквате изплашените, гладни и изнервени хора един срещу друг, това не е професионално!! Това не е безпристрастно отразяване на действителността! Ако имате политическа насоченост като медия, ЗАЯВЕТЕ Я!! И всеки ще прецени дали да ви ползва и за какво! По- злобна, целенасочена и абсолютно ненужна статия не бях чел скоро!! Попадал съм на публикации и с обратно насочени упреци, но винаги са били ако не под чертата на търпимост, то поне на нея! Това тук минава всякакви граници и мирише на само едно- на СТРАХ!! ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ ОТ КАКВО!
30.
*********
07.04.2020 17:25:34
4
32
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
29.
Калоян
07.04.2020 17:16:40
22
61
Всички медии се надпреварват да слугуват на ГЕРБ, а такива като Dir.bg манипулират дори реакциите на потребителите за всеки коментар. Обаче тук виждаме как Президентът Радев не само не се е изложил, а отново е притеснил мутро-полицейската върхушка. Флагман, вие не сте никаква медия, а удобна на властта маша - но това всички го знаем. :)
28.
*********
07.04.2020 17:15:52
0
97
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
*********
07.04.2020 17:13:54
2
112
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
Гулю Гулю
07.04.2020 17:13:30
9
33
Ей така се вързват връзки на обувки!
Ама и Флагман сте велики: слагам един плюс и се отбелязват 50-60, слагам минус на същия коментар и се отбелязват 2-3. При други коментари обратното. Явно всичко е заложено предварително.
Какво всъщност означава, че определен субект може да бъде: много шум за нищо и от такъв да стане на бащица (не баща, а бащица) на хартия? Нямам предвид първосигналното внушение, а екзистиалната парадигма на тази концепция вложена в използваната метафора.
25.
ГЕРБ трол
07.04.2020 17:11:48
13
50
Браво, страхотна статия, независима и въобще неповлияна от ГЕРБ! Всички журналисти трябва да са верни на ГЕРБ, а който е с президента го чакат прокурорски проверки и мачкане!
Каква журналистика, каква класа!
24.
aaa
07.04.2020 17:08:32
40
28
Много силна статия! Аз харесвах Президента Радев. Но речта му на Нова година ми се видя неуместно заядлива за момента. А днес съм направо възмутена от всъщност бездушието му пред хората, които се борят за своя и чуждия живот. Не може всичко да се използва за политика! Смирете се пред живота и смъртта!Р Пред волята Божия!
23.
Чайка
07.04.2020 17:07:33
18
98
Флагман ,знаем че сте ГЕрберски поклонници . Не е нужно да го доказвате със ефтини статии. УСА са 260млн. и ще използват 50млрд. България е половин Ню йорк и ще тегли 10млрд. Математиката не излиза?!?!?
22.
Радев вече е 21%,
07.04.2020 17:05:12
120
28
Той ББ е виновен за всичко,виновен е за спаружената слива на Биволицата,виновен е за спихналото самолетче на РР,виновен за мъглите,виновен за вулканите,а най-голямата му вина е че многократно бие БСП като шкембе у дувар!
За оставка,пълнят памперсите на червените олигарси!Гешев им сбъдва най-черния кошмар!И на заменките и на приватизациите ще им дойде реда!Ако продължава в същото темпо,Гешев много пари за пенсии ще събере,и много червени мобифони ще прибере на държавна издръжка!Правилно Галевица пледираше за луксозни затвори!Рейтингът на Радев вече е 21%, а на Нинова е 13% одобрение!Това е причината БСП да се крие зад комитети и псевдонезависими,червени в червата кандидати!
21.
бай Ставри
07.04.2020 17:05:01
21
96
Мнението на флагманите е супер меродавно няма-що :)) Наглите гербаджийски пачи много ги страх Радев да не направи партия, защото са наясно, че ще ги отвее на избори и тогава ще правят компания на бая ви Ставри.
20.
Бог е българин!
07.04.2020 17:00:17
122
25
Борисов е най-големия патриот!Нинова и Радев са подлоги на КГБ!Дори Путин ги подритва като псета!Борисов е уважаван и от Путин и от Тръмп!Нинова е Клинтаница,Радев е Нанси Пелоси,червени джендъри!Никой не обича левичарите,джендаристи и анти български мекерета!Бог е с нас г-н Борисов,унищожете червената зараза,останала само в България!
19.
Бургазлия
07.04.2020 16:59:38
95
33
По-голям неадекватник за президент не сме имали в новата история! Поздравления за написаното
18.
Pesho
07.04.2020 16:56:41
232
35
Радев се посра за пореден път като данак. Една нормална позиция да прочета браво
17.
*********
07.04.2020 16:56:14
4
161
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
Смешници червени
07.04.2020 16:56:06
163
18
Чудесни противници са,тъпи но ограничени!Обкръжени са с некъдърни,но верни съветници,с тъмно минало,прости,но верни!МиткУ е типичен пример!Тези уж военни,никаква стратегия и нулева тактика нямат!Борисов владее перфектно Изкуството на войната,за това му са удобни такива неграмотни противници,като изтребител Ф-16 ги отвява!
15.
Пишман генерал пожарникарски
07.04.2020 16:54:00
8
176
ох на батьо, догодина мисирка на просветата ще те направя
14.
Само отбелязвам
07.04.2020 16:51:17
9
148
Авторката е завършила БСУ.
13.
Дърта свекърва е Радев
07.04.2020 16:50:52
172
39
Ситуацията е скуизова,каквото и да направи Радев,все ще сгреши!Уж военен,а му липсва стратегия и тактика,Бойко го бие като каун у стена,когато си поиска,не му е от категорията,за това Радев само злобее и пъпчасва от безсилие!Радев е страхлив и объркан слаб стратег,Нинова има лоша тактика да е винаги контра!И двамата са лакоми и забогатели за сметка на България!Уважавам Борисов за решителността му и за това,че не пуска фандък на БСП и Радев,защото са опасни!
12.
отвратен
07.04.2020 16:50:20
15
173
Баси повърнята....
11.
Aleks
07.04.2020 16:49:35
14
14
Обичам авторката
10.
любопитен
07.04.2020 16:48:38
11
149
шматко, от вного напъване това ли успя да снесеш
9.
БлаБла
07.04.2020 16:47:16
8
140
Хонорара за този пасквил можеше да бъде даден за купуване на няколко маски.
8.
Евала, браво, зашеметяващо
07.04.2020 16:46:59
12
121
"Уникална статия". Пулицър за автора!!!!
7.
*********
07.04.2020 16:46:37
9
135
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
*********
07.04.2020 16:46:15
1
67
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Lucifer
07.04.2020 16:43:14
12
106
Цялата статия е ала-бала, всички са лоши, само бат Вальо и обеднелите патриоти са в положителна светлина...пък как ви дойде на акъла да сложите и кралицата....
4.
Maтематика за социолози на ГЕРБ
07.04.2020 16:43:12
15
117
ФАКТ!!!
С мерките на НОЩ-а и безгрешното трето правителство на Баце към момента – установените с коронавирус у нас са 565, починали – 22.
БЕЗ МЕРКИ В БЕЛАРУС – 700 заразени, 13 починали..

П.П. Уточнение
Баце „управлява“ 7 милиона маргинали и матрял..
Батката – 9,5 милиона..

Ей тоя безмисления вече 11 години твори
3.
ГЕРБ трол
07.04.2020 16:41:30
18
87
Браво, страхотна статия, независима и въобще неповлияна от ГЕРБ!
Каква журналистика, каква класа!
2.
1ви коментар
07.04.2020 16:41:17
161
24
Е на освидетелстван с тежка диагноза.
1.
Жалка картинка
07.04.2020 16:37:43
35
213
Трябва наистина да не става абсолютно нищо от теб, за да пишеш подобни статии срещу жълти стинки и лишение от достойнство, оплювайки не тези които ти крадат от джоба и те обричат на глад с всеки изминал ден, а оплювайки най-достойният президент и политик в тази скапана държава!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори