×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Не, 5G мрежата няма да ви зарази с COVID-19


02 Април 2020, Четвъртък, 17:39 ч.
Автор: Флагман.Бг

С криза или без - конспирациите не спират

Пандемията с коронавируса и всички последици от нея разтревожи и ще продължава да тревожи много хора. Появиха се какви ли не конспиративни теории, сигурно ще се появят и още. Във времена на комуникационен бум това не е особена изненада, а по-скоро показва все по-голямото значение на качеството на източниците, от които избираме да се информираме. Норвежците така и не използваха българските влакове, за да ни вземат децата, но конспирациите не спират и научени уроци - явно няма.

Има една такава обаче, която можем да отпишем и то аргументирано - няма връзка между 5G и болестта COVID-19, макар че статии по тази тема ще продължат да се появяват дълги години след края на пандемията. Както много други конспиративни теории, връзката на 5G с болестта COVID-19 се прави или от хора, които не са добре информирани, но искат да намерят връзка между неща, които не са свързани, или от хора, които използват страховете на всички ни, за да привлекат трафик към рекламите, публикувани на набързо сглобени, неизвестни досега сайтове.

Независимо от причината, силата на социалните медии само усилва ефекта от всички тези теории. В случая обаче е важно да се обясни от научна и фактологическа гледна точка защо 5G мрежата не може да влияе върху върлуващия в момента коронавирус (или други вируси). 5G е следващото поколение безжична мрежова технология, наследник на 4G. Подобно на 4G, 3G и 2G, 5G мобилните данни се предават по радиовълни - малка част от пълния електромагнитен спектър (в него влизат още микровълни, видима светлина и рентгенови лъчи). Радиовълните са нейонизиращи, т.е. те не увреждат ДНК в клетките ни.

От "другата" страна - йонизиращото лъчение е вид енергия, отделяна от атомите, която пътува под формата на електромагнитни вълни (гама или рентенови лъчи) или частици (неутрони, бета или алфа). Този вид лъчение може да увреди ДНК и това вече е доказано. Но тъй като радиовълните са с ниска честота, 5G "облъчването" е по-малко дори от това, идващо от ежедневното ползване на микровълнова фурна, което впрочем също е безопасно. Как точно работят 5G вълните? Прости физически закони - милиметровите вълнови сигнали имат ограничение в разстоянието, което могат да изминат, преди да се разсеят и изчезнат. Затова е необходимо да има изградени гъсти мрежи от базови станции, които си препредават сигналите една на друга. Tова важи с особена сила за 5G - вместо да има една базова станция, която да осигурява километрично покритие на сигнала, милиметровите вълни на 5G изискват повече станции или микро клетки, разположени по-нагъсто.

Ако се сещате, тестовете на нашите местни оператори преди години бяха точно така - "имаме 1 клетка в тези градове". А и към днешна дата работеща 5G мрежа в България няма, но установени случаи с коронавируса COVID-19 - над 400. Тези конспирации не са от вчера. На всеки няколко години (и всяко ново -G) се възраждат. Според Центъра за контрол и превенция на заболяванията на САЩ и Световната здравна организация минали вече проучвания все още не са установили ясно вредно влияние от нейонизиращото лъчение, което се генерира от смартфони, телевизии и традиционни радио сигнали върху човешкото здраве. К

ато оставим настрана очевидните здравни факти, потвърдени от международни институции, мобилните комуникации са едно от основните неща, довели до прогреса на човечеството през последните десетилетия. Дори да не се влезе в конкретика в кои сфери точно, може да се даде само един пример с друга пандемия – испанския грип преди 100 години. Името му идва не от това, че е тръгнал от там (няма достатъчно сигурни данни от къде точно тръгва), а от това, че неутралната в Първата световна война Испания е споделяла информация за болестта. Страни като Германия, Франция, Великобритания и САЩ са цензурирали новините за смъртни случаи. Ако днес нямахме това ниво на мобилни комуникации, едва ли светът щеше да знае какво точно се случва с днешната коронавирус пандемия.

Ето защо колебанията в една страна относно въвеждането на 5G може да я постави в изолация, но не само информационна, а и по отношение плановете за развитие на 5G на Европейския съюз, както и да я изключи от фондовете, предвидени за разгръщането на мрежите от ново поколение. Това няма как да не доведе до загуба на конкурентни предимства на ниво икономика. A в ЕС има хора, които дори мислят още по-напред – евродепутатът Ги Ферхофщад (част от ЕП от 2009 г. и лидер на групата на либералите АЛДЕ от 2009 до 2019 г.) през февруари предложи ЕС да удари сериозно рамо на Nokia и Ericsson. Защо? Защото те са две от трите компании, заедно с Huawei, които работят сериозно в разработката на 5G.

И спете спокойно. 6G чука на вратата.

Източник: Днес.бг


В категории: Животът


16
Коментара
Таро карти за юни за всяка зодия
Таро карти за юни за всяка зодия 25/05/2020, Понеделник 21:40 0
3 съставки на щастливата връзка
3 съставки на щастливата връзка 25/05/2020, Понеделник 21:20 0
Идват тежки дни за три зодии
Идват тежки дни за три зодии 25/05/2020, Понеделник 20:21 0
Любо Нейков уволни „Комиците“
Любо Нейков уволни „Комиците“ 25/05/2020, Понеделник 20:00 2
Флагман.БГ Андреа подаде жалба срещу Кобрата Андреа подаде жалба срещу Кобрата 25/05/2020, Понеделник 19:20 7
16
Коментара по темата
16.
Малоумникът до Гошо
10.04.2020 14:10:01
0
0
Единственото плоско нещо е мозъка ти

Ние ли не сме можели да мислим рационално,а ти логично можеш ли да мислиш

Като например защо точно в този момент се инсталират тези лайн@ нали уж сме в карантина и само най-важните неща трябва да се правят

Няма да разбереш нищо,защото ти си просто 1 номер,скоро ще си сложиш и чип,защото ще ти е по удобно да си цъкаш лампата в клозета с него

Точно защото се е удвоил живота,за това се инсталират тези боклуци,защото в всяка аптека има 100000000900 кутий с хапчета,които вече никой не копува

Капиш?

Едно време събаряха хората с живак,но в днешно време никой не ползва живак и наскоро даже го признаха,че е вреден

ДО преди това беше супер полезен да имаш 20 грама живак в устата,направо най-полезното нещо на света

След още 20 години ще ви кажат,че и 5G е вредно,ако изобщо сте още живи
15.
Факт
03.04.2020 06:05:14
0
1
САЩ заплашиха със санкции дори съюзническите си западноевропейски държави ако те възложат на китайски компании да им инсталират 5G-то ! А уж става въпрос само за скоростен интернет.
14.
Не на 5 G
03.04.2020 00:36:17
0
3
НЕ НА 5G МРЕЖА!!! ТВЪРДО ПРОТИВ!
13.
до 8
02.04.2020 23:11:08
0
3
Личи че ги разбираш нещата вероятно си кадър на ВВВУ в Долна Митрополия
Я кажи какво има на последния етаж на работническото общежитие в к-с Славейков до училището Преславски, питам защото се ОХРАНЯВА и не прилича на стандартните антени на GSMоператорите
12.
Гошо до Българин-ограничен малоумник
02.04.2020 21:45:18
3
0
Лелеее, човек - как можа да изпишеш толкова глупости на едно място? Не стига, че тотално не ти е ясно какво е честота, ами си седнал да лъжеш и хората! Те такива сте най-опоасни - дето си мислите, че имате някакви знания.
Изкарай няколко семестъра физика, ама в някой истински университет и пак ги повтори тези простотии, които си написал.
11.
Факти на конспирацията
02.04.2020 21:02:32
2
6
Тази статия е писана по поръчка на някой оператор сигурно . Да 5г няма да ви зарази , просто ще ви изпържи мозъка нищо повече .
10.
до 8
02.04.2020 20:59:01
0
0
Мислиш ли ? Ами ако "Е"е до "И" дали е заяждане ?
9.
До 1
02.04.2020 20:35:15
2
2
Правиш ли разлика между чЕстота и чИстота?
8.
Българин-ограничен малоумник
02.04.2020 20:13:07
2
4
неофициални данни разработките на дистанционно психотронно и геофизическо оръжие отдавна са излезли извън лабораториите.

Какво трябва да знаем за честотите

Енергията с честота 1-2 херца приспива човека.

От 5 до 7 херца предизвиква див страх; ако облъчването продължи дълго време, мозъкът може да влезе в резонанс и да загине. Затова на летците е забранено да влизат буреносни облаци, защото в тях най-често се получават вихри и вибрации, които имат честота 5-7 херца.

В научните кръгове наричат честотите от 5 до 7 херца „гласа на морето”, защото в резултат от тектоничните размествания земната кора се премества под водата, предизвикват се подводни земетресения; точно тях учените наричат „гласа на морето”. Тези земетресения предизвикват вълна, която в морето достига 700-800 км/ч.

Нека да си представим как излъчването от 5-7 херца се разпространява със 700-800 км/ч по повърхността на морето? Появяват се явления като „Летящият холандец” – кораб, на който няма хора, но в каютата се вижда как са варили кафе и пр. следи от човешко присъствие. Излъчването по вълните предизвиква паника в екипажа и всеки тръгва да се крие или скача зад борда…

Много военни структури използват излъчватели на тези честоти, с цел разгонване на демонстрации, т. е. облъчват хората с тази честота и те панически се разбягват.

Инфразвуковите честоти

През 70-те години на Запад беше проведен опит с използването на свръхниски честоти, които човешкото ухо не чува. Хората в една зала панически се разбягали… Това бил ефектът от ниските честоти.

Честотите, близки до слуховото възприятие, се наричат звукови честоти, които също влияят върху човека. Мозъкът, който е свикнал да работи на свръхвисоки честоти (ултрависоки), за него ниската честота от 5-7 херца е погубваща.

Съществува следният случай: някой го боли стомахът, пие лекарства, болките не минават; той отива при баба знахарка, която чете молитва над корема му и той се връща здрав в къщи. Тази молитва има честота 14-16 херца и тя възстановява високочестотната енергия във функционирането на стомаха. Вероятно нашите прадеди са знаели в какъв диапазон работи стомахът, в какъв – панкреасът, черният дроб и далакът. Някои смятат това твърдение за лудост.

Прадедите ни помагали на болните органи с определена честота, т.е. познавали някои амплитуди, значи са владеели силата на гласа, която влияе върху човека. Ако някой ви говори монотонно, т.е. ниско, вие заспивате.

Честотата от 20 до 200 херца е общата средна честота за работата на сърцето. Някои учени твърдят, че сърцето работи в диапазона от 58 до 75 херца. Класическата музика е в диапазона 20-200 херца, а обикновеното пеене обикновено се доближава до диапазона 400-1000 херца.

Камертоните са настроени на честотата 440 херца и това е нотата ла. Тази нота влияе на една от чакрите. Затова оперните певци, преди да излязат на сцената, се разпяват с ла-ла-ла… Така те създават честотата 440 херца. Но понякога диапазонът може да достигне до 16-17 хиляди херца…

Вече казахме, че нашият мозък работи на ултрависоки честоти. Сигналът от мозъка със свръхвисока честота стига до някой орган и той работи нормално. Но ако енергийният канал е прекъснат, лекарите се опитват да го лекуват с апарати, които извъчват УВЧ или СВЧ. Микровълновите печки имат свръхвисока честота и едва в последните години се заговори, че са вредни за човека. Храната се приготвя бързо, но излъчването им влияе върху мозъка.

Диапазонът на сърдечната чакра е 20-200 херца. Когато стигне до 220-230, настъпва срив в сърдечната дейност, повишава се кръвното налягане.

Чакрата, разположена на челото, е свързана със зрителните нерви; когато продължително гледаме телевизията, която работи на честота 50 херца, това е честотата на окото и това действа уморяващо.

Докато честотата на мониторите беше 50 херца, очите ни бързо се уморяваха, усещахме раздразнение и сънливост. След това честотата стигна до 60 херца и ние започнахме да работим по-дълго; появи се и честота 75 херца и работоспособността ни се подобри. Сега оптималната честота е 85 херца.

Днес телевизорите са с честота 100 хц. Така намалява умората на очите, но възприемчивостта към рекламата и информацията, и зависимостта става по-силна.

В момента се разработват компютърни монитори, които излъчват 250 херца, т.е. пет пъти над нормата. Над диапазона от 60 херца човек може да се програмира.

Читателят вече знае за 25-ия кадър. Първо го разработват руснаците, а след това американците вградили реклама на пуканки в кадър и след като видели филма, всички зрители хукнали да купуват пуканки.

Ето една картина от първомайска демонстрация през 1991 г. в Русия. Показват запис на колона от демонстранти, възрастни хора, които са ветерани от войната. Те стигат до кръстовището и колоната свива в една от улиците , където бдят въоръжени омоновци. Изведнъж хората се втурват, вземат камъни, пръчки и бой по ОМОН. Каква е причината? Наблизо се намират чинии излъчватели…

Днес в света се прилага широко програмата за нервнолингвистично програмиране. Невро – това са невроните на мозъка, лингвистиката е езикът на програмирането, или съкратено НЛП, т.е. това е езиково въздействие върху човека, програмирането му на нервно ниво, влияние върху психиката му., т.е. чрез неговите емоции, думи, постъпки и пр. Но най-често НЛП се използва в рекламата.

През 1987 г. премиерът на Съветския съюз Рижков одобрява бюджет от 500 милиона рубли за програма за пси-технологии, включително и средства за управление на хората и въздействие върху волята им да вземат решения. Програмата наблюдава генерал-лейтенантът от ГРУ Фиряз Ханцеверов. През 90-те години за дистанционно въздействие върху хората са отделени още 500 милиона рубли. В програмата участват 120 организации в специално създадения Международен център за венчърни и нетрадиционни технологии ВЕНТ, с шеф Анатолий Акимов.

Хипнотизаторът Иван Качалин създава апарата „Радиохипноза”, който приспива хората с помощта на СВЧ-излъчвания на разстояние до 50 км; апаратът е изпробван във военна част 71592 край Новосибирск. Апаратът не само приспал войниците, но и предизвикал промени в мозъка им, включително мутации.

В Русия е разработена най-добрата в света система за ПВО на основата на плазменото оръжие. През 1993 г. руснаците предлагат на САЩ да се запознаят с плазменото оръжие, което насочва два енергийни лъча – единият електромагнитен, в микровълновия диапазон, вторият е лазерен. Тези лъчи се срещат в космоса на избрана цел и се получава нещо като взрив – миниатюрна водородна бомба.

Закритите семинари, които са посветени на използването на психотронното оръжие за работниците в КГБ се провеждат в Беларус – в един спортен комплекс край Минск.

През 1988 г. в Киевския отбранителен завод „Октава” са произведени първите пси-генератори, разработени на базата на разработките на учения Беридзе, който изобретява апаратите за медицински цели. Той отказва да сътрудничи на КГБ и загива в автомобилна катастрофа, а материалите от разработките му изчезват.

В края на 80-те години апаратът на Беридзе е модифициран и са конструирани стационарните и преносимите генератори на Деев. С тях провеждат масови експерименти с хора във военноморската база в Севастопол, Прибалтика, Грузия, Новосибирск и Чечения.

В Сергиевия Посад в Москва се намира 12-етажен подземен център за генетично оръжие.

Академик В. Казначеев разработва прибор за въздействие върху биообекти чрез снимка. А шефът на лабораторията по микролептонни технологии в Москва Анатолий Охатрин работи под началството на Корольов; те създават апарат, който може да се настройва на биоенергийните характеристики на един конкретен човек. Потоците микролептонни частици доставят в организма вещества, разположени в специална капсула.

„Руският кълвач” е серия от електромагнитни излъчвания; началото на програмата е заложено на 4 юли 1976 г. за въздействие върху времето, земетресенията и психиката на хората. Тя е създадена на базата на предавателя на Тесла. Тези излъчвания прекъснали комуникациите на цялата планета в диапазон от 3 до 30 мегахерца. Един от страничните ефекти в проекта „Руски кълвач”, за който не споменават никъде, е разрушаването на озоновия слой, открито през 1977 г. Един от най-големите предаватели на Тесла недалеч от Киев прекратява работата си след взрива на атомната централа в Чернобил, тъй като реакторът го захранвал. Има версия, че аварията на Чернобилската централа е организирана от западни правителства, за да прекрати излъчванията на „Руския кълвач”.

Подобна е „Американската циркулярна пила” през 1990 г.

След разпадането на Съветския съюз разработването на нетрадиционните технологии преминава в САЩ и транснационални корпорации. Днес психотронното оръжие е базирано в космоса – в създадената в САЩ спътникова система за свръзка ТЕЛЕДЕЗИС, която включва около 300 спътника. Използват се телевизията и радиото, а при необходимост и масовите комуникации.

В проекта HAARP е заложен предавател, на базата на „лъчите на смъртта” на Тесла, който може да се сравни с колосална микровълнова печка, чието излъчване може да се фокусира във всяка точка на земното кълбо; проектът е задействан през 1998 г.

САЩ построиха мрежата от кули GWEN – за създаване на вълни в земната повърхност в извънредни ситуации; те могат да транслират вълни с крайно ниска честота, уж за целите на отбраната.

Филаделфийският експеримент в САЩ с участието на Алберт Айнщайн през август 1943 г. успял да направи есминеца „Елдридж” невидим; този проект бил продължение на проектите „Феникс-1” и „Феникс-2”. Така била получена технологията „Стелс”, радиочадърите за управление на времето на основата на „оргонната енергия” на Вилхелм Райх и радарът SAGE за манипулиране на съзнанието.

През 1975 г. психологът Лорънс Цинео и компютърните специалисти Д. Уолд и Д. Хол създали „компютър за четене на мисли”, който бил изпробван в Станфордския изследователски институт.

Смята се, че САЩ използват психотронното оръжие, за да установят световно господство, за потискане на националния суверенитет в неудобни страни и предизвикване на масови безредици и кървави конфликти, за въздействие върху избирателите по времето на избори, за зомбиране на политически дейци и пр. Щатите скрито провокират корупция, наркомания, междурелигиозни сблъсъци, разпад на държавната власт, армията и службите за национална сигурност.

„Леките” победи на американците в Персийския залив, Афганистан и Ирак се обясняват с използването на психотронно оръжие. Очаква се то да бъде използвано и срещу Иран.

Първият опит на Тесла предизвиква в Сибир известния Тунгуски взрив. Опитите с геофизическо оръжие могат да предизвикат огромни екологични бедствия; с него се обяснява огромният брой, невиждани преди това, природни катаклизми и стихийни бедствия.
7.
Паплачътдо Гошко
02.04.2020 19:58:28
0
3
Маската Гошко, маската си забравил да си туриш на фейса докато си писал и сега си оплюл всичко, плоскоземци, антиваксъри и всякаква паплач която не е Гошко. Не случайно и социализъмът не беше какъв да е а "развит социализъм". Ама него таткото на Гошко е развивал.
6.
Гошо
02.04.2020 19:28:44
5
1
Мда, почти всички конспиратори можем да ги сложим в една категория: антиваксъри, плоскоземци, научни скептици и прочее паплач.
Особено иронично е, че разпространяват отривните си идейки използвайки съвременни технологии, които само допреди няколко десетилетия са били отричани от подобни на тях невежи дегенерати.
Ама много ясно, че ни тровят и морят - нищо, че за последните 50-60 години средната продължителност на живота се е удвоила, детската смърност е спаднала няколко пъти и т.н. То това не се дължи на постиженията на науката, не! Чиста случайност е.
Естествено е някой илитерат, който си няма и понятие какво представлява истинската наука и не прави разлика между факт и мнение да не вярва на учени.
5.
_nib_
02.04.2020 19:28:20
1
5
Не става дума за заразяване,а за отслабване на имунната система в следствие на облъчването.
4.
До Гошо
02.04.2020 18:55:46
2
4
5G е същото като ГМО-то ! Липсват всякакви доказателства за вредата им. Това са слухове распространявани от хора отсъстващи от уроците по физика и биология. Това са върхови технологии които са обмисляни от загрижени за човечеството образовани хора. Техният девиз е "майната им на печалбите. Да развиваме човечеството" !
3.
Гошо
02.04.2020 18:44:36
7
1
Чудесна статия, но не вярвам да помогне. Тези, които разпространяват съответните конспирации нямат и 1% от необходимата компетентност да правят каквато и да е оценка, така че тях с факти и рационална мисъл не може да ги убедиш за съжаление.
Пропуснатите уроци по физика и биология в училище няма с какво да се наваксат.
2.
:-)
02.04.2020 18:11:58
2
9
Преди дни си превключих телефона на 3G. Телевизията си вървеше перфектно онлайн. За какво е всичката тази скорост?
1.
КороноТъпак
02.04.2020 18:04:44
7
11
Това го разкажете в градовете където им сложиха експерименталните 5G станции. Ухан в Китай и Бергамо в Италия ! 5G е на много по различна чистота от 1 до 4 G и пържи имунната система. Може да е съвпадение ама шокиращо съвпадение.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Корнелия тихомълком рестартира вота за шеф на БСП Корнелия тихомълком рестартира вота за шеф на БСП

Лидерката не смее да свика пленума, защото трябва да отговаря на неудобни въпроси

 

 

Как да направите най-вкусните бутчета Как да направите най-вкусните бутчета

Тънкостите, за да бъде винаги сочно, се крият най-вече в използването на марината и точните подправки

Таро карти за юни за всяка зодия Таро карти за юни за всяка зодия

Новият месец ще е динамичен

3 съставки на щастливата връзка 3 съставки на щастливата връзка

Доверие и сигурност, взаимоотношения, в които няма тайни

Автомобил избухна в пламъци в центъра на Бургас Автомобил избухна в пламъци в центъра на Бургас

Автомобилът е с варненска регистрация

Над 1000 лелки и учителки от Бургас тествани за COVID 19, здрави са Над 1000 лелки и учителки от Бургас тествани за COVID 19, здрави са

Вече са направени и менютата на малчуганите, които за следващите три дни включват здравословни ястия

Славена Вътова най-после изгонена от Би Ти Ви Славена Вътова най-после изгонена от Би Ти Ви

От екипа на предаването умуват кой да заеме мястото й, като не изключват и Лора Крумова да застане до Цитиридис

Любо Нейков уволни „Комиците“ Любо Нейков уволни „Комиците“

Телевизията му секнала кранчето, а участия, каквито „Комиците“ правеха из цялата страна, не било възможно да се провеждат предвид кризисната обстановка

Дъщерята на президента съсипаха заради абитуриентския си бал Дъщерята на президента съсипаха заради абитуриентския си бал

Президентската щерка започнала подготовката за бала си още преди месеци и също като своите съученички се вълнувала от избора на рокля, грим, прическа, но...

 

Андреа подаде жалба срещу Кобрата Андреа подаде жалба срещу Кобрата

Бившата звезда на "Пайнер" сама пусна снимка с разбита уста, а няколко минути по-късно я изтри

Полицейски патрул хвана президента на Австрия в заведение след разрешения час Полицейски патрул хвана президента на Австрия в заведение след разрешения час Партията на свободата поиска нулева толерантност по случая Жертвите на коронавируса в Швеция надхвърлиха 4000 души Жертвите на коронавируса в Швеция надхвърлиха 4000 души

Общо заразените в страната са 33 843 души

Медици: Ковид-19 предизвиква съсиреци, които водят до инсулт и инфаркт Медици: Ковид-19 предизвиква съсиреци, които водят до инсулт и инфаркт

От САЩ до Великобритания и Иран – нарастващите случаи на пациенти с Ковид-19, развили тромбоза, привлякоха вниманието на медицинската общност

Идват тежки дни за три зодии Идват тежки дни за три зодии

Във влиянието сме на ретрограден Сатурн

Как Нова Зеландия победи коронавируса толкова бързо? Как Нова Зеландия победи коронавируса толкова бързо?

Победихме, защото бяхме сплотени, казаха новозеландци

 

Коронавирусът измислен за предотвратяване на Brexit? Коронавирусът измислен за предотвратяване на Brexit?

Половината британци склонни да вярват на конспиративни теории

Хванаха австрийския президент да нарушава вечерния час Хванаха австрийския президент да нарушава вечерния час

Ван дер Белен и съпругата му са консумирали напитки в ресторант след полунощ

Нов френски тест ще търси коронавирус в слюнката на хората Нов френски тест ще търси коронавирус в слюнката на хората

Стартирало е производството на диагностичното средство

Германия отчита нови 289 случая на COVID-19 Германия отчита нови 289 случая на COVID-19

САЩ остава страната, която е най-силно засегната от вируса

Отварят кафенетата и ресторантите в Гърция Отварят кафенетата и ресторантите в Гърция

Потеглиха и първите фериботи към островите

Живко Табаков Живко Табаков Ако не си бяхме изхарчили парите преди два месеца за тоалетна хартия, сега щяхме да ядем череши... Виц на деня Виц на деня Младеж се обажда по телефона у дома... Вдигнала баба му:
- Бабо, я виж работи ли рутера?
- Че работи ли, знам ли чедо...
- Коя лампа свети?
- В банята. Да я изгася ли?

Виц на деня Виц на деня Шеф към подчинените си:
– Постоянно хленчите и се оплаквате, но е факт, че тази година заплатите ви са с 35% по-високи!
Плах глас от залата:
– Спрямо коя година?
– Спрямо следващата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук От дистанционното обучение на детето, най ме кефи учителката по трудово! Днес им даде да изперат, прострат и си изчистят стаите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори