×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обзор в извънредно положение – сложи техника на подстъпите към „Бедрок”


Обзор в извънредно положение – сложи техника на подстъпите към „Бедрок”
Улиците, водещи към атракциона с детския кът „Бедрок” в центъра на града, са завардени с такива машини и тежкотоварен камион
16 Март 2020, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Жива верига ще се оформи в момента, в който репресивните органи опитат да премахнат тежката техника, за да влязат багерите на Общината

Днес, понеделник, центърът на град Обзор осъмна по този начин – ивицата „Газа”. Струпана е тежкотоварна техника по всички улици, водещи към любимото място на местните жители – „Бедрок”. Хората очакват всеки момент Община Несебър да изпрати фирма, на която е възложила да събори емблемата на града – култовия атракцион с детски кът и летен бар. Още в петък, когато екип на Флагман.бг бе в „Бедрок”, представители на тази фирма, придружени от общински служител, оглеждаха обекта, предвиден за унищожение.

Рано днес служител на Общината отново е снимал атракциона и е бил засечен от местните жители. Това ги е накарало да струпат тежката техника, така че да не може да се стигне по никакъв начин до „Бедрок”.

Центърът през целия ден е пуст, работи само аптеката, но може да се забележи, че на една от пейките през цялото време седи човек и наблюдава. Това са дежурни от близо вече 700-те човека, подписали се в протеста срещу събарянето на „Бедрок”.

Тази нощ Обзор няма да спи, 600 души стягат жива верига около „Бедрок”

Хората са потресени как така изведнъж любимото им място се е оказало незаконно, след като обектът е с одобрен проект още от 2008 година. 12 години малкият парков кът върху 500 кв.м е бил законен с писмен договор и категоризиран летен коктейл-бар в имота още през далечната 2008 година. Общественият съвет на града изпрати на Флагман.бг документи, от които се вижда, че през 2017 година с нов договор Общината възлага ремонта и поддържането на имота на фирма на местния бизнесмен Иван Илиев. Те недоумяват защо неистово се напира да бъде унищожен обект – публична общинска собственост, в който са инвестирани над 250 хил. лв. от местния бизнесмен.

Припомняме, че обектът „Бедрок” се оказа включен и в разследване на Специализираната прокуратура. Хората смятат, че събарянето му би могло да затрудни и да осуети разследването на спецпрокурорите.

Жива верига ще се оформи в момента, в който репресивните органи опитат да премахнат тежката техника, за да влязат багерите на Общината. Протестиращите разчитат изцяло на председателя на НПО „Програма – достъп до правосъдие” Марин Божков. По тяхна молба тази организация е поела общественото наблюдение на казуса, който вече влиза в съда.




В категории: Несебър


137
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
137
Коментара по темата
137.
DURA LEX SED LEX
19.03.2020 18:49:13
2
1
ПРОКУРАТУРАТА Е ДЛЪЖНА //според Н.П.К.///ДА УСТАНОВИ ФАКТИТЕ И ДА ПРИВЛЕЧЕ КЪМ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОКТ ЛИЦАТА!!!!!!!!!СГОВАРЯЩИ СЕ ДА ""ПОПРЕЧАТ НА ВЛАСТА ДА ИЗПЪЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ ""И ОБЩНОСТ КОЯТО СЕ СГОВАРЯ ЗА РЕВОЛЮЦИИ–СПОРЕД КОМЕНТАР ОТ СТАТИЯТА!!
136.
Вече не знам
19.03.2020 18:36:10
0
1
Дали това не е някакъв дяволски софтуер, който няма спиране?

Имам чувството, че ако продължава така, прокуратурата, съдът и властта сами ще го накарат да спре.

Ей, пич, вземи утре и излез на вън.
Разходи се
Чуй птичките
Дишай
Наслади се слънцето
Събери малко вит.D
Мини през инфекзиозното
Дишай
На излизане оближи дръжките на вратите.

Моля те, преди да са се намесили всички върховни сили и органи, моля те, спаси света от себе си!!!
135.
ПРКУРАТУРАТА ВЕРОЯТНО
19.03.2020 18:24:12
2
1
ЩЕ ТЪРСИ ХОРАТА ТВЪРДЯЩИ В ПУБЛИКАЦИЯ НА ФЛАГМАН ЧЕ 600 ЧОВЕКА СА В ГОТОВНОСТ ДА ПОПРЕЧАТ НА ОРГАНИТЕ НА ВЛАСТА ДА ИЗПЪЛНЯТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ!!!!!!!ТОВА ЛЪЖА ЛИ Е??????????????????????СЛОЖЕНИ СА МАШИНИ ЗА ДА ПОПРЕЧАТ НА ОРГАНИТЕ НА ВЛАСТА ДА ИЗПЪЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ !!!!!!!!!!!!!ТОВА ЛЪЖА ЛИ Е?????????????????В КОМЕНТАР СЕ ТВЪРДИ""""Обзор е място с общност способна на РЕВОЛЮЦИЯ!!!!ТОВА ЛЪЖА ЛИ Е????????ПРОКУРАТУРАТА Е ДЛЪЖНА ДА СЛЕДИ ЗА ЗАКОННОСТА В Р.България !!!кои са тези които се сговарят да НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ ПРЕЧЕЙКИ НА ВЛАСТА И РЕВОЛЮЦИИ!!!!!!!!!!ПРОКУРАТУРАТА Е ДЛЪЖНА//по наказателно процесуалния кодекс Н.П.К./// ДА УСТАНОВИ ФАКТИТЕ И ДА ПРИВЛЕЧЕ КЪМ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЛИЦАТА!!!
134.
€€€
19.03.2020 17:33:29
0
2
Флагман, не е ли време да ударите едно Х- че на този откровен ПСИХОПАТ под мен? Постовете му са пълни с недоказани твърдения за поръчкови, лъжливи и платени статии, а и едва ли е нужно в подобна мрачна обстановка да се дава глас на подобни олигофрени, които допълнително тровят въздуха със себе си!! Благодаря!
133.
ПРОКУРАТУРАТА ВЕРОЯТНО
19.03.2020 17:09:20
1
0
ЩЕ ТЪРСИ КОМИТЕТА ОРГАНИЗИРАЛ ЗАВЕРАТА С ЖИВА ВЕРИГА ОТ 600 ЧОВЕКА !!!!И ТОВА ЩЕ Е ПО I.P. АДРЕС НА КОМЕНТАР № 65 """Обзор е място с общност способна на РЕВОЛЮЦИЯ""
132.
закона!!!!!!!!!DURA LEN SED LEX
19.03.2020 16:48:08
2
0
""Който пречи на орган на ВЛАСТА да изпълни задълженията си се наказва с лишаване от свобода до 3 години или глоба от 500 до 2000 лв"""
131.
Изплашената
19.03.2020 16:24:58
0
1
Ок, живи и здрави, като приключи лудницата с коронавируса, да дойдат да ме приберат, глобят и т.н., на основание събраните от тях доказателства. А засега нека оставим въпроса за събарянето на нещо, което нито хляб, нито вода иска; да не хабим излишно общински средства.
Във война сме. Плашещо е. И, в същото време, това може би е най-големия стимул да обичаме и да бъдем обединени в самоизолацията си!
Усмихвайте се - коронавируса щи ви помисли за луди и ще ви подмине!;))))))
130.
Надежда
19.03.2020 15:57:20
0
1
Най-хубавото заведение в Обзор. Емблемата на града. Най-забавното и интересно за малки и големи. Не пречеше досега на никого.Съществува толкова години и сега изведнъж-незаконно.Не създавайте излишно напрежение сред хората.
129.
закона !!!!!!!!!DURA LEX SED LEX
19.03.2020 15:25:48
1
0
""Който пречи на орган на ВЛАСТА да изпълни задълженията си се наказва с лишаване от свободадо 3 години или глоба от 500 до 2000 лв"" !!!!!!!!!!!!!!///Общинската ВЛАСТ е взела РЕШЕНИЕ!!!!!!!!КОЙТО ПРЕЧИ ///В статията ясно е написано че машини са поставени с цел ДА ПРЕЧАТ НА ОРГАНИТЕ НА ВЛАСТА ДА ИЗПЪЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ!!!!!В статията ясно е написано че жива верига от жители ЩЕ ПРЕЧАТ НА ОРГАНИТЕ НА ВЛАСТА ДА ИЗПЪЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ!!!!!!!По IP адресите ще се разбере КОЙ ПОДБУЖДА ХОРАТА ДА ПРЕЧАТ НА ОРГАНИТЕ НА ВЛАСТА!!!ИМА ОЩЕ МНОГО ЗАКОНОНАРУШЕНИЯ КОИТО ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ УСТАНОВИ!!!!!!!!!!!!!
128.
Вдъхновената
19.03.2020 15:23:31
0
2
До шизофреника, който ПИШЕ С ГОЛЕМИ БУКВИ и БЕЗ запетаи.
Първо, благодаря, че поне започна да използваш възклицателни ( само че вземи ги понамали малко - пак напрягаш народа, който чете тук). Възраждаш надеждата в мен, че поне малко разсъдък ти е останал.
Силно се надявам да разбереш и запомниш следното:
1. Икономическите ми интереси във вече станалия световно известен казус Бед Рок - са нулеви.
2. Трябва да се гордееш - благодарение на теб станах един от най-нахъсаните защитници, защото допреди теб не подозирах, че по света ходят такива Недоразумения на природата. (Иначе съм си един типичен средностатестически социално заспал гражданин)
3. Демек, пояснявам, че колкото повече плюеш безумици тук - толкова повече ще те настъпвам. Давай, продължавай, с криворазбраните си закони, права, и май целия ти мироглед е леко изопачен.

Цитат: "АДЕКВАТНИТЕ РЕШЕНИЯ СА САМО В ПРАВОМОЩИЯТА НА ОБЩИНСКАТА ВЛАСТ!!!!!!!!!ВИЕ ГРАЖДАНКАТА СЪС ЗАСЕГНАТИ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ ИМАТЕ ПРАВО НА ПРОТЕСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НО САМО В РАМКИТЕ НА ЗАКОНОУСТАНОВЕНИТЕ ПРАВИЛА" край на цитата.
Въпрос:
Би ли ми дал инструкция, определена от така любимия ти закон, как точно имам право да протестирам, без да нарушавам закона, но в същото време това да не противоречи на моята заинтересованност.

Благодаря на всички, които убиват времето на самоизолацията си тук! И които незаконно и правонарушаващо четат и пишат тук)))))))) Бъдете здрави!
127.
УВАЖАЕМА СИЛНОЗАИНТЕРЕСОВАНА!!
19.03.2020 14:30:18
1
0
АДЕКВАТНИТЕ РЕШЕНИЯ СА САМО В ПРАВОМОЩИЯТА НА ОБЩИНСКАТА ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!ВИЕ ГРАЖДАНКАТА СЪС ЗАСЕГНАТИ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ ИМАТЕ ПРАВО НА ПРОТЕСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НО САМО В РАМКИТЕ НА ЗАКОНОУСТАНОВЕНИТЕ ПРАВИЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!В МОМЕНТА ФОРМАТА НА ПРОТЕСТЕ ИЗВЪН ТЕЗИ РАМКИ В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА!!!!!!!!!!!!!!!ЯСЕН ЛИ СЪМ!!!!!!!!!!!!
126.
УВАЖАЕМА СИЛНОЗАИНТЕРЕСОВАНА!!
19.03.2020 14:29:37
1
0
АДЕКВАТНИТЕ РЕШЕНИЯ СА САМО В ПРАВОМОЩИЯТА НА ОБЩИНСКАТА ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!ВИЕ ГРАЖДАНКАТА СЪС ЗАСЕГНАТИ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ ИМАТЕ ПРАВО НА ПРОТЕСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НО САМО В РАМКИТЕ НА ЗАКОНОУСТАНОВЕНИТЕ ПРАВИЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!В МОМЕНТА ФОРМАТА НА ПРОТЕСТЕ ИЗВЪН ТЕЗИ РАМКИ В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА!!!!!!!!!!!!!!!ЯСЕН ЛИ СЪМ!!!!!!!!!!!!
125.
Малката русалка
19.03.2020 10:50:41
0
3
Не знам защо снощи Флагман не ми е публикувал коментара.
Както и да е, ще перифразирам:
До мистър Дуралекс:
- След като нямаш представа какво ще се случва на мястото на хипотетично изтрития от лицето на земята общински обект.
- След като се доверяваш на футуристично-фантастичния вкус на компетентите архитекти на община Несебър.
- След като нямаш никакво адекватно предложение относно това какво да се изгради на мястото на Бед Рок.
- !!!!!!След като сме в състояние на война и общината е длъжна да пести всеки лев, а не да ходи да руши собствените си обекти!!!!!!!!
ОБЯСНЯВАМ ТИ ГОСПОДИН ШИЗОФРЕНИРАЛ КАПУТ, (С ГОЛЕМИ БУКВИ, ЗА ДА ВНИКНЕШ И БЕЗ ОЧИЛА):
- НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ НА ОБЗОР ЗАНЕМ КАКВО ИСКАМЕ - ДА БЪДЕ ЗАПАЗЕН ОБЕКТЪТ!
- НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ, ЗНАЕМ КАКВО НЕ ИСКАМЕ ДА БЪДЕ ИЗГРАДЕНО НА МЯСТОТО НА РАЗРУШЕНИЯ ОБЕКТ!!!
- ТАКА ЧЕ, НИЕ ГРАЖДАНИТЕ, ИМАМЕ ПЪЛНОТО МОТИВИРАНО ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ РЕШЕНИЕТО НА ВЛАСТТА, КОЯТО ПО ПРЕЗУМПЦИЯ СМЕ ИЗБИРАЛИ НИЕ - ИЗБИРАТЕЛИТЕ!!!!!
ЯСНА ЛИ СЪМ СЕГА?!?!??!?!
СПРИ С ТЪПИЗМИТЕ СИ. КОГАТО ИМАШ АДЕКВАТНО РЕШЕНИЕ НА ВЪПРОСА, ТОГАВА ЩЕ ПИШЕШ!!!!!
124.
ПРОКУРАТУРАТА до 123
19.03.2020 00:08:18
0
3
Ок, ще се самосезирам! Айде лягай, че ще пукнеш някой капиляр!! Утре на визитация ще говорим.
123.
ЗАГЛАВИЯТА
18.03.2020 23:26:34
2
1
НА СТАТИИТЕ"""""Обзор в извънредно положение–сложи техника към подстъпите към бедрок""""Тази нощ обзор няма да спи 600 души стягат жива верига около бедрок""ГОВОРЯТ ЗА НАГЛО НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ В Р. БЪЛГАРИЯ ЗА КОЕТО Е РЕДНО ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА !В НЯКОИ ПОСТОВЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕВОЛЮЦИЯ И ПРИЗИВИ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНОУСТАНОВЕНИ НАРМИ И ПРАВИЛА
122.
€€€ до 121
18.03.2020 23:14:35
0
3
Никакви интереси не гони, приятелю!! Даже не е стъпвал в Обзор. Има такива ОЛИГОФРЕНИ, като него тук във форума които поддържат МАЛКАТА си ерекция с подобни постове тук!! Това са дребни безполови същества, с които е чиста загуба на време да общуваш! Гледайте и си отстоявайте вашето и не си губете времето да се занимавате с подобни ГНИДИ, които пишат с ГОЛЕМИ БУКВИ, защото са прекалено малки за да ги види някой!!!
121.
До dura lex.. 120
18.03.2020 22:53:21
0
2
Фактите са следните:
1 липса на правописна култура
2 липса на правна култура
3 липса на запознатост, относно обекта, за който става въпрос.
Извинявам се, но знаете ли, за какво и за къде става дума? Или просто горните собственият си интерес?
Жалко, много жалко!
120.
dura lex sed lex
18.03.2020 22:25:28
3
1
ФАКТИТЕ СА :ЧРЕЗ ПРАВНО МОТИВИРАНО РЕШЕНИЕ ОБЩИНСКАТА ВЛАСТ Е ВЗЕЛА РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ОБЕКТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА Е НЕЙНО ПРАВО!!!!!!!!!!!!!!! ЛИЦЕ ИМАЩО ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ ПРОТИВОЗАКОННО СЕ ОПИТВА ДА ПРЕЧИ НА ВЛАСТА ДА ИЗПЪЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КАКВО ЩЕ БЪДЕ ИЗГРАДЕНО НА ТОВА МЯСТО ЩЕ РЕШИ ОТГОВОРНОТО ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ –ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВЕРОЯТНО ПРИЧИНАТА Е ЧЕ ВКУСОВЕТЕ НА АРХИТЕКТИТЕ ЗА ОФОРМЛЕНИЕ НА ЦЕНТЪРА НЕ СЪВПАДЪТ С ВАШИТЕ!!!!!!!!!!!!!!ТОВА ЗАВЕДЕНИЕ Е ОБРАЗЕЦ ЗА ЧАЛГА КУЛТУРА//начин на мислене и действие на нискокултурни индивиди/ И НЯМА МЯСТО ТАМ!!!!!!!!
119.
До 113
18.03.2020 22:23:31
0
0
Идиот. Какъв съд?
118.
*********
18.03.2020 21:37:38
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
117.
Дж
18.03.2020 21:02:19
1
2
Уважаеми г-н ПИШЕЩ С ГОЛЕМИ БУКВИ!
МОЛЯ ВИ,
Може ли, когато цитирате закона, да слагате препинателни знаци - на опростен български му викат ЗАПЕТАЙКИ!
Моля ВИ, СЛОЖЕТЕ СИ ОЧИЛА, КОГАТО ПИШЕТЕ, ЗАЩОТО НИ НАПРЯГАТЕ С ТОВА "КРЕЩЯНЕ" ПРИ ПИСМЕННОТО ОБЩУВАНЕ!!!! Всички разбрахме, че сте някой с нарушено зрение и нулева грамотност, с изключително силен личен интерес относно спорният общински обект да бъде ИЗТРИТ от лицето на земята! Всички го разбрахме! Също така, всички тук, подкрепящи запазването на БедРок, бяха така добри да се обосноват защо не искат да се събаря обектът. Моля Ви, отговорете ни С МАЛКИ БУКВИ (и със запетайки) на следните въпроси:
1. Според Вас, какъв точно ще бъде рискът за обществото, ако успеем - гражданите тоест - да си го запазим непокътнат?
2. Какво предлагате, лично Вие, да бъде изградено/създадено/ направено на мястото на Бед Рок, ако мечтата Ви се сбъдне?
Благодаря за разбирането!
До всички четящи, пешещи и следящи IP адресите : БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
116.
дО ОБЗОРСКИЯ ТУРИСТ
18.03.2020 19:47:01
3
2
БЛА БЛА КО ВИЕШ НА УМРЯЛО!ВЛАСТА Е РЕШИЛА/мотивирано правна основание/НЕДОВОЛНОТО ЛИЦЕ ПОДБУЖДА /чрез медия/ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЗОР КЪМ ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ!! ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС""Който противозаконно пречи на орган на власта да изпълни задълженията си се наказва с лишаване от свобода до три години или глоба от 500 до 2000лв
115.
Turist
18.03.2020 18:35:57
1
3
Типично българска черта, не мислите за общото благо, ами за лично отношения и отмъщения и т н...ами затворете го!
Вие какво мислите, че идваме на море в на баба Пена квартирлата 2/2м с касетка домати?не само Бедрок, направо премахнете и пясъка от морето в леглото и обратно, после искате туристи , къде да ходят тези туристи на двора под асмата? Не заслужавате не само Бедрок, но и плажа си и морето си... вместо да сте единни, да пазите това, което имате,да се вдигнете на протест една буна няма на 8 км плаж вие гледате в паницата на другия и да си печелите от чехли и чорапи... ама така както сте я подкарали ,скоро не туристи ами и търгвоците ще загубят интерес да идват при вас,тогава ще оцените и Бедрок и туристите, но ще е късно...
114.
ДО ТУРИСТ МАНИПУЛАТОР
18.03.2020 09:50:34
5
1
МЕСТНИТЕ БИЛИ ЛУДИ ЗАЩОТО НЕ ЗАЩИТАВАЛИ?????????АМИ МЕСТНИТЕ ЗНАЯТ ЧЕ ВЛАСТА И СЪДЪТ СА ИНСТИТУЦИИТЕ КОИТО СА РЕШИЛИ НА ЗАКОННО ОСНОВАНИЕ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙСТВИЯ СА ПРОТИВОЗАКОННИ!
113.
В СТАТИЯТА Е ПЪЛНО С ЛЪЖИ !!
18.03.2020 09:41:46
6
1
С ЦЕЛ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЗОР ДА МИСЛЯТ ЧЕ ЗАВЕДЕНИЕТО ПОСТРОЕНО НА ОБЩИНСКА ЗЕМЯ Е В ТЕХЕН ИНТЕРЕС!!ДА АМА НЕ ХОРАТА СА НА ЯСНО ""КОИ"" И КАК ПЕЧЕЛИ ОТ ТЯХНАТА СОБСТВЕНОСТ!!!ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТОВА ""НЯКАКВИ"" ХОРА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ !!!ВЛАСТА//избрана от жителите/И СЪДЪТ НА ОСНОВАНИЕ НА ФАКТИ СА РЕШИЛИ ЧЕ Е НЕЗАКОННО И ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ
112.
Дж
18.03.2020 08:24:59
0
5
Въпрос с повишена трудност:
Общината обявила ли е по-нататъшните си намерения? Какво ще се изгради на това място? И в какви срокове, най-вече?

Ще бъде изключително интересно да чуем как на мястото на Бед Рок няма да има НИЩО. В най-добрия случай ще има павилиони (хахах, поне някакъв колорит!). В най-лошия: още 72 лампи на всеки 3кв.м + 34 дървета + 17 коша за отпадъци. Или пък сцена - с размери 3кв.м., с козирка, викока 6 метра - ни дъжд, ни слънце я хващат, на която ще може да се вихри колектив от 3-ма човека (не повече). Или фонтан, този път ще се постараят повече - да е обърнат хептен наопаки - ще правим капково напояване на засадените в близост 34 дървета (нямам нищо против дърветета!, но някак си не им е мястото на САМИЯ площад. Или вече не е площад? Вече ще е парк?)
Или, (това също е един от най-добрите варианти), ще заравнят и сложат стандартните катерушки, каквито имаме по всички детски площадки, и майките да недоволстват, че не са достатъчно безопасни? Или ще събори съоръженията - униклни, ръчно изработени - недависимо дали са бар или просто площадка, и после 3 години ще чакаме одобрение на бюджет за "реновация и новоидграждане на прилежащи части към централен площад "Свобода" в гр. Обзор" и още 5 години ще чакаме да ги "новоизградят" или "ремонтират".
С уважение към всички пишещи, четящи, и разследващи IP адресите : приемете най-накрая реалността : няма място за злоба, завист и омраза! По време на война не му е моментът да пращаме техника за разрушаване! Бъдете здрави!
111.
До 111
18.03.2020 01:56:54
1
7
Явно някой хора не оценяват красивите неща в Обзор,а искат да си имат сергий и барачки.И после защо няма туристи и не се развива градчето!!!
110.
До 111
18.03.2020 01:49:25
1
2
Най-точното, от всички до момента!!! Да се надяваме бедрок да го има!
109.
В защита
18.03.2020 01:38:41
1
8
Бедрок го е имало 12 год.и ще го има още 12. Жителите на Обзор си го искаме. Всичко друго е заиграване с невежеството и завистта на хората. Това не е заведение за нас, това е атракцион за целият град. Много туристи свързват Обзор с Бедрок.Искаме навеси или култови обекти като Бедрок,с които да сме привлекателна дестинация. Искаме туризъм или злоба и завист.Нека да ценим красивото и уникакалното за града ни.Ние сме това което предлагаме на туристите.
108.
До 107
18.03.2020 00:53:45
1
5
Радвам се, че знаеш къде е София, амаааа тя не е на 500км. Хахахахаха хаха, ма важното е да лаем!
107.
Turist
18.03.2020 00:43:54
1
9
Мн неща се изписаха тук... единия- другия, полицая? А на колко хора през годините са дали работа, колко данъци и т н са платили на държавата? Малко ли помагат и те, когато се наложи?Когато съм идвал на морето цел град на тяхната маса яде и пие? Но това ли е най-важнот тук и сега? Не само в Обзор , ами от Варна до Сл Бряг това единственото място ,което може да направи впечатление и да се запомни... Бедрок за Обзор е като НДК за София ... местните трябва да са луди да допуснат да изчезне най- голямото богатсво , което притежават след плажът разбира се...имате 3 мес от които ви зависи годината?какво да прави един турист да си купува чехли и чорапи ли? Излишно е изобщо да се говори местните трябва да се вдигнат и решат заедно проблема, това е единственото, което имат и с което се свързва Обзор...
106.
Софиянецо
18.03.2020 00:33:21
4
2
Ясно, поне си признаваш, че са заложени софийски интереси. Благодаря Станимирчо. Очакваме те с отворвни обятия!
105.
До 104
18.03.2020 00:24:21
0
6
Очевидно, най-сетне успяхте да преведете, частично латинският!!
Поне като, няма какво да правите се научете да слагате правилните препинателни знаци!!!!! Иначе си личи, че е един и същи човек! Жалки сте, тормозите хората, по време на такава сериозна криза!!!
104.
Станимир
18.03.2020 00:21:11
3
5
Да взимат, ще видят че аз съм си в нас, както иска правителството! На 500км. от Обзор, да му мислят другите!!!! Искам това място да се запази!!
103.
ПЕЧАЛБАТА СЕ НАРИЧА
18.03.2020 00:20:30
2
1
ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА И ПРАВОВ РЕД В Р.България!КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ НЯМА ДА Е ВЪЗМОЖНО НЯКЪКЪВ ТАРИКАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ЧУЖДАТА СОБСВЕНОСТ ЧРЕЗ ЗАДКУЛИСНИ ПРОЦЕДУРИ//мястото е ОБЩИНСКО //ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА КОРУПЦИЯТА
102.
Админ Флагман!
18.03.2020 00:08:28
1
6
От сайта бе поискано да предоставим IP адресите, на някои от потребителите коментирали в темата. Уведомяваме, ви, че по закон сме длъжни да предоставим изисканата от нас информация.
101.
SABARAI
18.03.2020 00:06:33
4
0
NEZAKONO
100.
ДО НЯМА ГРЕШКА
18.03.2020 00:04:59
1
4
АЕ ПИЧ МНОГО СИ АНГАЖИРАН С ТЕМАТА... КАКВО ПЕЧЕЛИШ АКО СЪБОРЯТ БЕДРОК???
99.
Жоро ГЛАРУСА
18.03.2020 00:03:50
1
3
НАЙ-ЯКИТЕ МАЦКИ СЪМ ЗАБИВАЛ В БЕДРОК! ДА ОСТАНЕ!!! НИКАКВО СЪБЯРЯНЕ!!! BEDROCK FOREVER!
98.
НЯМА ГРЕШКА
18.03.2020 00:00:47
3
1
ПРАВОТО Е НА СТРАНАТА НА ОБЩИНАТА ТАКА ПОСТАНОВИ СЪДА
97.
Я го покажи
17.03.2020 23:56:21
0
4
НЯМА РЕШЕНИЕ НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙ!
96.
ИМА РЕШЕНИЕ НА СЪДА
17.03.2020 23:55:20
3
1
НЕ МАНИПУЛИРАЙ
95.
Кой кой
17.03.2020 23:54:44
0
3
Кой каза? Кой е съдник? Къде са доказателствата?
94.
*********
17.03.2020 23:54:18
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
93.
ВЪРХОВЕНСТВО НА РУШВЕТА
17.03.2020 23:52:37
3
2
С РУШВЕТИ КЪМ ПРОГРЕС
92.
NEZAKONO
17.03.2020 23:52:27
3
1
NEZAKONO E SABARAI
91.
няма решение на съда
17.03.2020 23:51:23
0
2
не фантазирай
90.
незаконно е
17.03.2020 23:49:10
4
1
събаряй
89.
ПРОДАВАЧКА
17.03.2020 23:48:31
1
2
ВСЯКО ЛЯТО ПРОДАВАМ НА СЕРГИЯ ОТСРЕЩА. ДОБРЕ, ЧЕ БЯХА ОТ БЕДРОК ДА ОПРАВЯТ ТОАЛЕТНАТА, ЧЕ ОБЩИНАТА ЕДНА ГРАДСКА WC НЕ МОГАТ ДА ПОДДЪРЖАТ!!!
88.
НЕЗАКОННО
17.03.2020 23:47:22
2
1
СЪДЪТ РЕШИ СЪБАРЯЙ
87.
БГ МАМА
17.03.2020 23:40:52
1
3
В БЕДРОК ОТГЛЕДАХ ДЕЦАТА СИ. ИЗРАСТНАХА ДОКАТО СИ ИГРАЯТ В АТРАКЦИОНА, А АЗ С ПРИЯТЕЛКИ ПИЕХ КАФЕ. БЕДРОК ОСТАВА!!!
86.
DURA LEKS SED LEKS
17.03.2020 23:37:48
4
0
СЪБАРЯЙ
85.
Жоро ГЛАРУСА
17.03.2020 23:37:34
0
3
НАЙ-ЯКИТЕ МАЦКИ СЪМ ЗАБИВАЛ В БЕДРОК! ДА ОСТАНЕ!!! НИКАКВО СЪБЯРЯНЕ1
84.
до 82 ПРАВО И СВИНАР
17.03.2020 23:34:49
4
2
ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ ПОСТАНОВЛЕНИЕТО НА СЪДА –СЪБАРЯЙ!
83.
Маро бармана
17.03.2020 23:25:14
0
5
Най-добрите коктейли и това лято пак в БЕДРОК - 2020
82.
До-свинаря
17.03.2020 23:22:25
4
1
Цял Обзор знае,че сте си свинари!
81.
Спасявай
17.03.2020 23:21:20
0
4
Карантината е страшна прокоба! Нямате ли си друга работа, да пишете излишни коментари, ако имате нещо важно да кажете, разбирам! Нооо да говорите неща, които, ОЧЕВАДНО, липсват от статията, само показва, че някой го е страх! Съвсем ни взеха за балами българите! Очевидно играят интереси на хора, на които нещо не им се получава....
80.
ВЪРХОВЕНСТВО НА РУШВЕТА
17.03.2020 23:19:17
2
1
РУШВЕТАДЖИЙ
79.
Хелиополис
17.03.2020 23:19:15
0
7
Емблематичния за гр. Обзор коктейл-бар "БЕДРОК" беше изграден преди около 12 години в централната част на града. Като през тези години, за да работи заведението явно са му били издавани необходимите задължителни документи за неговото нормално функциониране. А СЕГА??? БЕДРОК не е само заведение, а е и част от централния парк на града, и се посещава от много туристи и местни жители целогодишно. НЕКА ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА ЗАПАЗИМ ЕДНА ОТ ЕМБЛЕМИТЕ НА ГРАДА!
78.
ВЪРХОВЕНСТВО НА ПРАВОТО
17.03.2020 23:15:01
5
0
СЪБАРЯЙ !DURA LEX SED LEX
77.
АДВОКАТ НА ДЯВОЛА
17.03.2020 23:14:45
1
3
Търся тролове да плюят по Обзорци, плащам по 100 лв.
76.
До 73
17.03.2020 23:12:47
1
2
Ако адвокатите, бяха толкова неграмотни, колкото вас щяхме отдавна да се превърнем в блато от 3-тия свят!!! Нека всички си свършат работата! Адвокатите тяхната, а вие вашата-да научите български език <3
75.
До 70
17.03.2020 23:12:07
1
3
Защото са гнусни помияри, и нямат нито смелост нито достойнство да застанат зад писанията си,жалки човекоподобни създания. Родени да се крият зад анонимност и безличие цял живот. Злоба,завист и некадърност,безличие цял живот.
74.
БЕДРОК ЗАВИНАГИ
17.03.2020 23:09:53
1
2
МОРЕТО Е НА МОРЯЦИТЕ! СОФИЯНЦИТЕ НЯМАТЕ РАБОТА В ОБЗОР!
73.
ИВАЙЛО –СВИНАРЯ ЦАР
17.03.2020 23:04:27
2
1
ГАЗИ БОС ПРЕЗ ПРАВОТО!!!АЛОУ ТО САМО С ЕДЕНЕ И ПИЯНЕ НЕ СТАВА И ЪКЪЛ///на адвокат //ТРЕБЕ!!DURA LEX SED LEX
72.
Калина
17.03.2020 23:01:49
0
3
Заставам с името си, подкрепям напълно 70!!! Жалки са и си личи, кой е платен и кой не е! Жаждата за власт е болезнена и унищожава човека.
71.
Елза
17.03.2020 22:57:52
0
5
Забелязвам, че освен платени общинари и съдии, соиянците, които са твърдо решени да вземат бизнеса на местните за себе си, си плащат и на тролове. Това очаква цялото ни Черноморие съсипия... Останаха шепа хора, които със сетни сили се мъчат да правят бизнес у нас и да оцеляват, а не да бягат по Испания, Англия или Германия, но скоро и тях ще изгоните, нагли олигархични слуги.
70.
ИВАЙЛО
17.03.2020 22:56:04
1
3
Защо пишете анонимно бе селяци? Що не излезете с лицата си, нали сте много ербап. Мижитурки, мишки, подлоги. 12 години ядете и пиете в обектите на Иван, а сега ... не е законно... НЕЩАСТНИЦИ!
69.
До 68
17.03.2020 22:55:04
0
2
Ти къде видя решението
68.
хаха ТЪРСИ СЕ
17.03.2020 22:36:57
2
0
РЕШЕНИЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД БУРГАС! DURA LEX SED LEX
67.
До 66
17.03.2020 22:26:29
2
1
Онлайн урок номер 1:
Задача:
Да отворим гугъл и да прочетем, разпределението на властите в републиката България.
Търси се:
Какво е община?
Какво е съд?
66.
ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ
17.03.2020 22:21:08
2
1
В ПЛАТЕНА СТАТИЯ !СЪДЪТ Е ПОСТАНОВИЛ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ФАКТ!DURA LEX SED LEX!
65.
Veni vidi vici
17.03.2020 22:06:17
0
2
Красиво е! Да видиш псевдо познания по латински език, както и по римско правно изкуство. Когато има проблем в закона, пръв загива инициатора. Колко французи за са загубили живота си заради такива приказки. Обзор е място с единна общност, а такива са способни на революция ;)
64.
До 63
17.03.2020 21:39:12
0
3
Явно не четеш добре статията,ако можеш. Написано е,че има одобрени проекти и договори с общината, както и издадена категоризация.Кое е незаконното????
63.
до 62 НЕЗАКОННО Е ФАКТ
17.03.2020 21:26:35
4
1
СЪДЪТ Е ПОСТАНОВИЛ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ФАКТ!СЪБАРЯНЕТО МУ ЩЕ СТАНЕ ФАКТ ЗА ДА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ПРАВОТО!!!DURA LEX SED LEX!!
62.
До 61
17.03.2020 21:00:28
3
4
Нещастник друго знаеш ли. Дай аргументи или само си ланкаш.
61.
НЕЗАКОННО Е!
17.03.2020 19:45:05
5
1
СЪБАРЯЙ
60.
Бат ви Румен
17.03.2020 18:46:58
3
2
Сакън, преотдаване без мен, пепел ти на уста.
59.
Бай Хой
17.03.2020 18:23:55
2
3
Не се притеснявайте Обзорци на мястото на Бедрок ще бъдат изградени павилиони които ще бъдат наети от хора в кметството които след това ще бъдат давани под наем срещу скромната сума от 10000 лв. А честито
58.
НЕЗАКОННО Е!
17.03.2020 16:53:26
4
1
СЪБАРЯЙ
57.
неЗАКОНО еееееее!!
17.03.2020 16:50:36
4
0
СЪБАРЯЙ
56.
Do 51
17.03.2020 16:25:11
0
2
Bat ti niki negovata ja opravi, samo na obzor bed roka ne e.
55.
ДО 54 НЕцАКОНЕН Е ИДИОТО!
17.03.2020 12:04:44
2
3
А КАКВО ЩЕ ПРАВИ ЗАКОННО ВЛАСТА//която сте си избрали на избори///ИМАТЕ ПРАВО ДА ОСПОРИТЕ В СЪДА!!!И НИКОЙ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПРАВИ НЕЗАКОННИ НЕЩА НА ТОВА МЯСТО!!!
54.
бен джонсън
17.03.2020 11:37:32
3
5
ако е нецаконен се бута но май писа ха че това место го готвят за някого
53.
ХАХАХА ТЪПАНАРА
17.03.2020 10:54:10
5
4
СИ СЛОЖИЛ БАГЕРА НА ОБЩИНСКО МАСТО!!!ТАКИВА САНКЦИИ ЩЕ МУ ШИБНАТ ЧЕ СВЯТ ЩЕ МУ СЕ ЗАВИЕ!!!БАГЕРА МОЖЕ ДА СИ ГО ПАРКИРА САМО В ЧАСТНИЯ СИ ИМОТ!!!!Съдът е ПОСТАНОВИЛ ЧЕ Е НЕЗАКОННО И ТРЯБВА ДА СЕ СЪБОРИ!!!И ЩЕ СЕ СЪБОРИ !!!ДРАСКАНИЦИТЕ НА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА ТУК НЕ ОКАЗВАТ НИКАКВО ВЛИЯНИЕ НА ПРОЦЕДУРАТА СЪБАРЯНЕ ПОСТАНОВЕНА ОТ СЪДА!!!
52.
Do flegmite
17.03.2020 09:03:34
5
4
Да има хора и от други градове, които харесваме това място.Във фейс бук подкрепата ни е с имената и градовете ни.
51.
*********
17.03.2020 07:37:02
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
Flegmite
17.03.2020 03:37:37
3
5
Си пишат коментари все едно са от други градове
49.
Да спасим
17.03.2020 01:47:17
2
9
Болно ми е да чета такива неща. Защо да бутаме, защо да съсипваме, защо да заличаваме? Хора, мислете! Това място е скъпо на всички, спомени, емоции, планове за бъдещи посещения. В момент, в който България се бори, заедно с остатъка от света с толкова страшен невидим противник, вместо да сме единни, отново доказваме че нямаме грам акъл. Що за управа, що за държава? Да използват извънредното положение, за да могат да сеят разруха. Опомнете се, защото скоро ще бъде късно!!!!
48.
За Обзор
17.03.2020 01:29:16
2
8
Опомнете се бе хора,не говорим кой, какъв защо.Става въпрос за нещо красиво направено за града ни, някой може ли да го отрече???Ние защитаваме емблемата и нещо с което ни знаят цяла България и половин Европа. Срамота.
47.
Свищов
17.03.2020 01:09:00
1
7
Бедрок излъчва положителна енергия за Обзор.Явно всички зад скрити профили са много силни и дават оценки. Осъзнай те се, това място е емблемата на града ви,без него той няма да е същият.И без това нямате много.
46.
гръцки бог
17.03.2020 00:21:41
1
10
коктейл бар "Бедрок" е най хубаво нещо което е правено на българското черноморие, уникален бар и да не кажа голяма дума, но цял свят го знае. Всеки турист който идва в Обзор прекарва половината си почивка в "бедрок" и на следващото лято пак се връща заради него колко и да не ви се вярва. Децата по цял ден играят в "бедрок", снимки, танци, игри, забавления. "Бедрок" не пречи на никой, а има социална и туристическа дейност от която печели цял Обзор. Голяма загуба ще е за българския туризъм ако го премахнете. Твърдо за "БЕДРОК" ДА ОСТАНЕ
45.
Боят настана
16.03.2020 23:44:56
0
5
До 42 ще глобите ли? Признахте си? Изроди!!!!!!!!!!!
Несебър не е за виреене вече и ай да натурим и всичко друго.. Кви сте долни виии
44.
До община Несебър
16.03.2020 23:43:58
0
8
Е за това сме на тоя хал защото всички общини гледате за вашите хора а не за хората за които реално трябва да гледате жителите на съответната община
43.
Кефалче
16.03.2020 23:40:19
1
10
Знам това прекрасно място от 10г. Обичаме го аз и жена ми, искаме да съществува, за да може да разказваме още много истории от там на децата ни!!! Петрич ще подкрепи борбата!! Ки доим и ки ги изтепаме в ред!!!!!!!!!!
42.
Община Несебър
16.03.2020 23:38:17
6
6
Това място ни трябва за едни наши хора.
Махайте багерите защото ще ви глобим.
41.
Противна
16.03.2020 23:28:55
1
8
Имате едно хубаво нещо,от злоба и завист ще останете без него.Жалки сте цялата ви община.
40.
Гергана
16.03.2020 23:22:24
1
8
Враца сме с вас!! Нашите баби са изкарали младините си там, а ние им разказвам за невероятният разцвет на градчето от последните години!!!
39.
Усмивка
16.03.2020 23:22:16
1
12
Хора, започнете да си използвате мозаците. Цял свят гради, ние рушим. Всички знаем, че обзорци никога няма да са доволни ако намат лична изгода. И тук ни е грешката. Докато не започнем да мислим за този град, като за личен, а не като на комшията, нещата ще са все такива. Това е нашият Бедрок. Този обект работи само четири месеца в годината. През другото време нашите деца играят там. Запазете го за тях.
38.
Диммитър
16.03.2020 23:17:48
0
8
Бедрок е изживяване и спомени, не позволявайте да ни ги отнемат. Ние от Плевен сме с вас
37.
До 36
16.03.2020 23:13:50
0
9
Чичко Гугъл на 100% подкрепям вашето мнение!!! Толкова точно казано, фенове на това място има по цял свят и ще стават все повече!!
36.
Чичо Гугъл
16.03.2020 23:07:46
2
14
Само погледнете в Гугъл рейтинга на това място, 5 звезди и стотици позитивни коментари на десетки езици от хора от цял свят. И вместо общината да запази това място и да помогне за създаването и на други атракции, които да привличат още туристи и да дават положителни емоции, искат да унищожат една от малките си емблематични атракции. Ами Обзор ше стане едно безлично Кранево.
35.
Александър Стоянов
16.03.2020 23:04:54
2
13
За ставам с името си, защото съм просто турист и не желая да се включвам в вътрешни борби, но аз и мойте приятели сме си създали традиция да сме заедно, всяка година там, отначало като ергени, сега заедно с нашите деца, които обожават мястото. Аз съм ужасен, че има вероятност да се наложи, да им обясня, че любимото им място е сринато със земята, затова не бих го позволил ако трябва с маски и костюми от терасите си в Стара Загора, бих скандирал за запазването на това култово място!!! Нека бъдем единни и да мислим за децата си!!! Те обичат бедтрок, както и ние!!
34.
Anonimen
16.03.2020 22:56:12
1
3
Pone ne go sabarqite obnovete go pak da e nesto kato plostadka za decata pone da ima nesto napravete DINO WORLD OBZOR nqkak a nova atrakciq v obzor ima mnogo drugi barove aman ot tolkova barove
33.
Софиянеца
16.03.2020 22:55:10
3
11
Миналата година бях в Обзор това заведение беше единственото място където можеше един млад човек да се почувства комфортно и че е на морето. Господата който изведнъж решиха че е незаконно кажете за вас идеалния курорт как изглежда туристи с възрастова граница 50-70г които влагат единствено в квартири и в малките магазинчета за хляб и лютеница. Това ли е идеалната икономика и очаквате после общината да прогресира! Няма как да стане по този начин наредете си правилно преоритетите
32.
Обзорец
16.03.2020 22:54:28
2
10
Как след 12г. решиха, че е незаконен къде бяха до сега.Нали има договор с общината ,или пречи вече на някой.Жалко за това емблематично място за Обзор.
31.
ЗА
16.03.2020 22:54:23
2
9
Това е единственото забележително място в Обзор не случайно казват че е емблема! Направено е нещо невероятно красиво,което със самото влизане там те вкарва във филма за Флинстоун! Не рушете и не злобейте нека повече хора подкрепим и защитим бедрок за може още дълги години да се наслаждаваме на тази прекрасна обстановка и повече от невероятни коктейли!
30.
Ивана Георгиева
16.03.2020 22:52:02
2
7
Как ще го унищожите?!?!?!!?!? После искаме туристи, искаме силен сезон. Вие тъпи ли сте, не ви ли стига ужасяващата пандемия, че искате и да събарят!!! Не отнемайте на хората радостта и гордостта, че живеят в град за пример!!!!!!!
29.
s.s.
16.03.2020 22:45:38
1
7
Събаряйте,събараяйте!Съборихте си луна парка,пречеше ви Антураж,сега съборете и Бедрок,спрете всякакъв нощен живот,след това чакайте туристи които да се наслаждават на сергийките ви!!!Много жалко за това красиво градче!!!
28.
Why
16.03.2020 22:43:17
2
5
Obzor is bedrock and bedrock is Obzor, I don't get why do you want to destroy this place?
Извинява се за мойто бугарски.. Всек лято ходим на Обзор наша любим място е бедтрок и деца се радват на него ет вие ще го борбите
27.
3te lenti
16.03.2020 22:35:48
2
6
Kav vu e zora be??? Lajnari........
NESEBUR NE MQZA NA NISHTO i sa vi e qd che Burgas I Obzor sa krasivi i prosperirashti.
26.
Софиянеца
16.03.2020 22:35:40
3
7
Обзор е нищо без Бедрок. Който и да попитате за Обзор всеки първо ще спомене това заведение превърнало се в емблема на града а и може би на цялото българско черноморие
25.
A.H
16.03.2020 22:31:08
3
4
Незнам защо има толкова негативизъм към това прекрасно нещо в Обзор?Помня преди години като идвахме какви партита ставаха и сега придължава да бъде любимо място на много гости на това градче!И ако него разрушитe на какво ще се надявате да се радват туристите,ако въобще се решът да почиват в Обзор!!!
24.
До Ония
16.03.2020 22:30:21
4
9
Прост народ, слаба държава. Говорим за нещо уникално, изградено в полза на града без значение на кого е.
23.
Чужденка
16.03.2020 22:27:51
5
3
Защо искате да унищожите, доказателството, че хората сме способни да създадем нещо красиво за другите??? Няма да успеете подкрепяме Ви отдалеч!!!
Viva la Obzor!!!!
Viva la Bedrock!!!
22.
СС
16.03.2020 22:23:15
5
5
Ще имаме нужда от красота,емоция и забавление! Бедрок е всичко това за нас, хората които посещаваме обзор всяко лято!!!
21.
Фен13
16.03.2020 22:21:14
0
5
Какво ще постигнат една шепа негативно мислещи хора,ако съборят емблемата на Обзор-коктейл бар Бедрок!Какво е бъдещето на Обзор с това ваше мислене бе хора!!!
20.
Фен13
16.03.2020 22:21:09
2
3
Какво ще постигнат една шепа негативно мислещи хора,ако съборят емблемата на Обзор-коктейл бар Бедрок!Какво е бъдещето на Обзор с това ваше мислене бе хора!!!
19.
Ония
16.03.2020 21:50:58
3
8
Флегми престанете да свързвате обзорци с на някой личните изгоди.На това нещо не му е там мястото.Питайте за двамата "бизнесмени" местните да видите тяхното мнение за тях.
18.
Nik
16.03.2020 20:47:36
1
11
Спокойно Обзор,на мястото на Бед Рок сега и на вас ще направя един многофункционален Ъртиум.
17.
Позитивен
16.03.2020 20:46:31
2
21
Красивите неща трябва да се запазят и съхранят, не да се рушат.Най лесно в този живот е да се руши.
16.
до 15
16.03.2020 20:46:19
1
3
ми идете ги съборете!!! явно вие колите и бесите!!!
15.
До 14
16.03.2020 20:38:48
2
24
То всички хотели и частни имоти на самия бряг на морето са незаконни, ама никой не тръгва да ги събаря:)
14.
до 13
16.03.2020 20:35:11
3
7
защото е незаконно
13.
Аз
16.03.2020 20:33:14
1
16
Ще се радвам най-накрая да видя как обединени българи преборват системата!
Не разбирам, защо след като толкова държат на този обект месните, не се намери друго решение.
Например общината да го откупи.
Защо трябва да се руши нещо красиво??
12.
do nomer 7
16.03.2020 20:32:09
3
1
i kogato nqma kvo da se kaje se hvashtame za gramotnosta haide be gospodin gramoten spasi zavedenieto s gramotnosta i sintaksisa amin
11.
До номер 10
16.03.2020 20:29:59
1
24
Честито!!! Слаб 2
10.
do nomer 7
16.03.2020 20:26:38
18
2
az kak shte pisha si e moq rabota priatelche dali na kirilica ili latineca smisala koito maloumnia ti mozak ne razbira e sashtiq polojitelnite spomeni sa navsqkade vajmoto e da mojesh da si gi sazdadesh za tva ne ti trqbva nito sintaksis nito ostar um a malko dobra volq i dobro sarce tapir takav vodish chujda voina bez gram mozak v glavata koeto te pravi izlisjen v bitkata koqto veche ste izgubili
9.
Шекспир
16.03.2020 20:21:41
0
9
Мафия срещу мафия, така излизат нещата по случая. Някой е платил за да го има бедрока на друг, а той сега бърза да прикрие следите. Има нещо гнило в община месембрия.
8.
hahaha
16.03.2020 20:21:31
3
3
kvi 250 000 be?!?!?! predi kolko vreme!?!?!? znaete li kolko pati ste mu gi platili za vsichkite godini?!?!?!? glupaci takiva
7.
До 4
16.03.2020 20:18:59
1
28
Приятелю /приятелко.. Напълно си прав/а! Трябва да се притесняваш, за много неща, като например:
Как да науча кирилица за 15 дни?
Какво е синтаксис?
Как да не се излагам публично?
Слава богу имаш достатъчно време да си седиш вкъщи и да се наслаждаваш на уроците, от 1-ви до 4-ти клас, по БНТ2. А всички други ще пазят както здравето си, така и любимите си места, защото "короната" ще отмине и ще имаме нужда от нови положителни спомени!!
6.
На никой не му пука
16.03.2020 20:08:24
6
6
Селендура вадеща кинти се филмираХАХА Та живи вериги та тежка техника та незнам си що!!Абе селяндур няма отърване само по голямо набутване.
5.
Kmeta
16.03.2020 19:59:39
7
7
Aide da idvat, da se priklucva s tazi agoniya.
4.
do vsichki v obzor
16.03.2020 19:53:26
9
7
priateli imame dalech po golqm problem sedeiki i pazeiki tova zavedenie koeto ne e sobstvenost na nikoi ot vas izlagate sebesi i jivotite si kakto i tezi na semeistvata si na risk nikoi nqma da vi kaje bravo lqtoto shte otvori vrati za da vadi ot vas pari vie izobshto davate li si smetka kade se namirate i shto go pravite
3.
Kmeta
16.03.2020 19:47:46
3
6
MUTRINSKITE WREMENA
MINAGA BRAWO NA
GESCHEW
2.
GD
16.03.2020 19:42:40
2
25
Нямате право по този начин да коментирате Обзор, но аз имам право да Ви помоля да пишете грамотно!
1.
Bai
16.03.2020 19:18:41
26
8
Ибаси техниката, вярно Обзор е бахти уботото село!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори