×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Картонената къща на Сорос, Ротшилд и останалите тарикати се срутва пред очите ни


Картонената къща на Сорос, Ротшилд и останалите тарикати се срутва пред очите ни
Те много внимателно бяха изучили всички провалили се досегашни опити за пълно подчинение на света
15 Март 2020, Неделя, 21:46 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

В пряко риалити шоу си отива доскоро изглеждащата непоклатима англосаксонска глобалистична диктатура

Те вярваха, че са построили идеалната световна диктатура. Свят без граници, в който религиите изчезват, нациите се омешват и забравят да се съпротивляват. Свят, управляван от един център за взимане на решения. Където всички задължително трябва да знаят техния лигав език. В който свободата е превърната в нейната пълна противоположност, но множеството е облъчено да вярва, че живее в най-прекрасния и свободен строй на всички времена – в „края на историята“. Където консумацията е издигната на пиедестал, в най-главен идеал, за да може получената добре направлявана пихтиеста маса от бели, черни, жълти да не мисли за нищо друго, освен как денонощно да купува, за да осигурява доволството на транснационалните корпорации и управляващите ги, скрити в американските си и лондонски кабинети, идеолози на англосаксонската глобалистична диктатура. Ние знаем повечето имена: Сорос, Ротшилд, Рокфелер…

Те много внимателно бяха изучили всички провалили се досегашни опити за пълно подчинение на света.

И идеите на Маркс и Енгелс, дообработени по-късно от Ленин и Троцки - за световната революция, която ще заличи държавите и Земята ще се управлява от едно-единствено революционно правителство (базирано може би в Америка, защо не?). И на Хитлер - за Нова Европа, където една нация ще заличи всички останали (някои в съвсем буквалния смисъл на думата), за да властва над света.

Те бяха взели есенцията от предишните провали. Бяха я опаковали в красиви думи за цивилизационен избор, демокрация, човешки права, липса на граници... И построиха мечтания от Ленин, Троцки и Хитлер напълно подчинен свят. При това почти мирно, без да е нужна нито световна революция, нито световна война. Достатъчно бе да подхвърлят на масите цветните молове, холивудските малоумия с всесилните американски герои и миризмата на генномодифицираните картофи и сандвичи, за да получат послушни кученца, които ръмжат доволно. Достатъчно бе да заплашат със стари досиета за тъмно минало или да предложат пари, за да се снабдят със собствените мерзавци, които наредиха начело на подчинените провинции, все още наподобяващи някакви държави, макар и почти изпразнени от съдържание. Там, където някой все пак им се съпротивляваше, му пращаха цивилизационни бомби, за да го усмирят. Свободата бе дотам, докъдето постигаше техните задачи. Ако някъде, в някой случайно допуснат референдум, подчинената маса гласуваше различно от зададеното, се провеждаха референдуми до дупка, за да се получи желаният резултат. Границите бяха отворени, но потоците се движеха все в едно направление – от доведения от тях и техните послушни мерзавци до просешка тояга Изток към лъскавия им Запад, където, добрала се веднъж, смеската от всякакъв човешки материал имаше задача да си вярва, че е постигнала върха на сладоледа. Те говореха за върховенство на закона, но в същото време силно подкрепяха и потупваха по рамото подчинените си пионки с тъмно минало, които точно затова и бяха сложили да управляват колониите им. Те напълниха света с либералните си медии, които хем превръщаха зрителите в малоумия с безкрайните риалити формати, хем наливаха в изпразнените им от всякаква логична мисъл черепни кухини идеологеми за цивилизационен избор и евроатлантически ценности. Всичко това се поддържаше от добре платени неправителствени организации, които бяха пускани в действие, колчем нейде се появеше политик, несъгласуван с англосаксонската глобалистична диктатура.

Немалко (особено сред наивните млади) наистина - от сърце - повярваха. Светът винаги е произвеждал полезни идиоти, които доброволно вярват на всяка диктатура.

Още повече пък на красиво опакованата. Ако някои отделни фигури все още изразяваха съмнения към наложения строй и настояваха, че царят е гол, бяха маргинализирани и изтласквани далеч от светлината на прожекторите.

Цялата тази сложна тирания, добре маскирана в лъскава обвивка, изглеждаше непоклатима и сякаш вечна. Тя обаче все пак имаше своя голям недостатък. В такава диктатура, именно защото бе превърнала всичките си колонии във взаимозависими, е достатъчно да се появи един стабилен проблем, който да се прехвърли навсякъде и да я събори. Англосаксонският глобализъм се оказа къща с картонени стени, която лесно се разпада. Буквално катастрофира под собствените си руини.

Поразителна гледка е да се види как построеният от Сорос, Ротшилд и останалите тарикати - наследници на някогашното Общество на илюминатите, подчинен свят без граници сам подпомага своя край.

Вирус, тръгнал от малко градче в Китай, едва за два месеца докара глобалистичната им диктатура до финансова криза, която, макар все още никой не смее да прогнозира нейните мащаби, е ясно, че няма да е като тази от 2008 година, а ще прилича много повече на Голямата депресия от 1929-та. А може и да я задмине! Най-богатите хора на земята, сред които са и изброените по-горе, за един – единствен ден вече изгубиха $1 трилион! А кризата и упадъкът тепърва започват. Предстои да видим фалити, политически кризи в управляваните от техните мерзавци колонии, сриващи се социални системи, неспособни да поемат бремето на масова парализа и психоза. Оттук до военните измерения на кризата крачката е само една.

Когато една диктатура, подмела националните и социални конфликти под чергата, тръгне да се разпада, те изскачат оттам като чудовища. Краят на всяка империя е все такъв.

Това е по-интересно от което и да е телевизионно предаване – срутването на англосаксонската глобалистична диктатура, започнало от малко микровирусче в някакво си непознато китайско градче. Гледайте. Повторение няма да има.


В категории: Политика


Автор
81
Коментара
81
Коментара по темата
81.
Валентин
29.03.2020 18:43:34
3
2
Това "непознато китайско градче" е с население от 11 милиона жители.
Преди да пишете ГЛУПОСТИ , моля информорайте се.
80.
Чип спасение
26.03.2020 20:00:08
2
3
Corona е от 6 букви...според азбуката по ред на буквите на корона коя буква коя е по ред по отделно вижте...цифрите на буквите поред ги съберете....66 се получава...прибавете още шест понеже корона е с 6 букви....666 се получава.... съвпадение!?!
79.
Макс
23.03.2020 17:58:15
0
1
http://back2nature.rocks/защо-земята-е-под-масова-психоза/
78.
Чип спасение
22.03.2020 13:32:28
0
1
https://thebulgariantimes.com/%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%b3%d1%8a%d1%82-%d0%b5-%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%be%d0%b2-%d0%b0-%d0%b2%d0%b8%d0%b5-%d1%81%d0%bf%d0%b5%d1%86%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d0%be/
77.
TWICER
18.03.2020 15:35:55
0
5
Цикличността е характерна особеност на имперските амбиции за контрол на процесите от определен исторически етап / историческата справка дава яснотата за това твърдение/
76.
Ron burgundy
18.03.2020 09:08:51
0
35
Точно обратното се случва. Тия фамилии предизвикаха вируса и контролират паниката. Цените на имотите ще се срутят, фирми ще фалират .
Кой ще ги изкупи?????
Ще ги изкупят същите тези, които предизвикаха тази криза.
Това не е прецедент в историята.
Кризите са контролирани и целта им е преразпределение на ресурси.
От това страдат милиардите хора и се облагодетелстват малцина.
75.
Чип спасение
17.03.2020 22:47:06
4
32
Разберете че парите са на втори план за тези фамилии...те без това са в тях...това са идеалисти за които мисията им е над парите...контрол над света и в мозъците на човечеството чрез дигитални механизми...по статистика 85 % от парите в световен мащаб са в тях ...за какви пари се говори...как могат да загубят след като всичко е тяхно... Тодор Живков го попитали...защо не заделиш и за себе си нещо от държавата...как да заделя като знам че всичко е мое отговорил
74.
Чип спасение
17.03.2020 22:31:28
7
22
А-ако след тази световна паника...Ви предложат чип чрез който ще бъдете спасени от коронавируса дали ще се съгласите...Навярно Да от безизходица...а след този чип дали ще може да се следи и контролира човечеството-Да...а дали тези фамилии това не искат...а те това искат...а защо Иран и Италия удариха най-силно...ислямската религия и християнската за тези фамилии са религии които те трябва да докажат че са грешни... няма да има масови молитви в джамии и църкви...всичко ще е дигитално...а не е ли целта по дигитален метод да държат човечеството под контрол...а защо да не ни чипосат и нас хората след коронавируса...и ние ще се спасим от катастрофата от коронавируса и ще сме им под техен контрол...дали може да е така?!?
73.
Гошо
17.03.2020 09:19:44
7
35
Как точно ще загубят? Та нали именно по време на кризи са забогатели, които са предизвикани от тях. Тия не държат само банките. Техни са нефт, газ, полезни изкопаеми, земеделски продукти, земя. Дъжат над 50 % от благата на земята. След кризата правата на хората ще са още по-ограничени. На това ли му викат разпадане на империята? Точно със всяка глобална се доближаваме до световното правителство.
72.
Anton İvanov
16.03.2020 22:14:55
0
8
идеите на Маркс и Енгелс, дообработени по-късно от Ленин и Троцки.Aaaaaa......Leni da ama Trotski?
71.
Anton İvanov
16.03.2020 22:11:35
2
5
Kartonenata kışta ştala da se srutti?Ha, ha, haaa
İ na koça mıdite se klatat ama ne padat.
70.
Малоумникът до 8
16.03.2020 21:47:34
5
20
В правилна насока мислиш,но има какво още да преусмислиш и научиш

Наркотиците не са забранени,забранени са само силните стимуланти

доста наркотици се използват абсолютно всеки ден маосово от целия свят и всеки е пристрастен към тях
това са: Рафинирана захар,Кафе,Цигари,Алкохол и напоследък и марихуанат,а също дори порното (доказан наркотик)

Разликата между позволените и забранените наркотици е,че когато си под влианието на марихуана или алкохол ти си 1 плужек (аз пуша марихуана и преди съм пушил доста,често но това е вярно) тя има както седативен така и естрогенен ефект

Целта на тези разрешени наркотици е да скопят мъжът и да го накраят да е послушен,за да може като му направят 1 закон,че когато бай Йусуф и компанията му изнасилят дъщеря му,вместо този мъж да им разхвърля червата навсякъде,той няма да направи нищо
ще си каже еми това е живота и така

Ако този мъж е на амфетамини например,същата вечер ще се таркалят много рязани глави

Всичко това е доста целенасочено и този корона вирус също но няма да ви изпадам в подробностти защото няма да ме разберете

Ще кажа само,че корона вирус съществува от преди хората,но може да прояви симптоми само при хора с нарушени имунни системи

В Китай миналата година са им инсталирали 100 хиляди източника на 5G в Китай,наскоро са ги спряли и симптомите са изчезнали

За това следващия път като ви навират в лицето тази пропаганда за 3б4н0т0 5G
не им се връзвайте,не знам дали сте забелязали но от няколко години насам 5 гигабайта се теглят за броени минути

незнам колко още бързина на интернета искате

незнам и дали си мислите,че да имаш бърз интернет е важно,ако това означава и да развиеш някой друг тумор,само и само да си модерен в Instagram
69.
Dnes
16.03.2020 20:27:07
3
15
Dnes.bg
68.
Кой вярва
16.03.2020 20:21:11
8
17
Кой вярва на подобни конспирации?Журналист бил. Асен Златаров ли е завършил?
67.
Закривай
16.03.2020 20:05:34
0
1
Закривай коментарите не можеш да ме пипнеш. Да не те закрия аз на улицата.
66.
Хахаха
16.03.2020 19:58:52
1
0
Знам къде живееш
65.
*********
16.03.2020 19:56:16
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
64.
зурла
16.03.2020 19:29:02
21
26
Статията не е за простолюдието, така че няма учудване че много хора не я харесват.
Те само знаят че там пише нещо , но тъй като нищо не разбират от написаното - си го изкарват на тези които са я разбрали.
А е очевидно че простолюдието в днешно време е болшинство.
63.
pepi
16.03.2020 19:15:35
19
21
Великолепен материал. Цялата квинтесенция на проблемите, събрана в няколко изречения.
62.
XX 44-Вирус
16.03.2020 18:28:13
10
8
ХХрисивирус и той носи гени на комунист. защото баща му беше активен борец против фашизма и капитализма. Взе два апартамента без да чака ред.
61.
Ako
16.03.2020 16:56:50
8
13
Ако не беше безделник нямаше да търси внимание с подобни статии.
60.
Родопа ООД
16.03.2020 14:05:01
26
27
Много интересна и вярна публикация напълно съм съгласен такава е реалноста и да не ви се вярва скъпи читатели.
59.
Пътник
16.03.2020 13:43:29
28
39
Не случайно вирусът поразява предимно възрастни и хронично болни. Все хора, които са разход за пенсионната и здравната система. Друго си е само приходи да имаш, без разходи. Кой управлява тези системи? Знаете добре. Точно Сорос и компания ще спечелят най-много.
58.
Меден Рудник
16.03.2020 12:23:25
4
29
Ухан бил "малко градче в Китай"... хахаха!!!
10-то по големина производство и износ в Китай, респективно в Света.
Прочети си домашното, илюминатче :)
57.
skuchnu mi e
16.03.2020 12:10:34
3
9
mislia da farlia v mikrovalnovata edni kartofki s brokoli ot lidl, da sa nadumkam iaku
56.
Бай ГанЮ
16.03.2020 12:06:53
24
26
Доста добра статия , една от малкото в този сайт! Поздравления на този дето я е написал
55.
Гошо
16.03.2020 11:28:28
28
48
Очевидно във Флагман освен евангелисткото лоби все повече надига глава и конспираторското. Ама поне се пообразовайте малко не четете избирателно само това, което потвърждава вашите настроения.
Вярно е, че горепосочените "злодеи" се опитват да манипулират. Ама манипулират като правят информацията свободна и достъпна за всички. Очевидно се живее по-добре в общества, където хората са наистина свободни и отговорни. Така и за злите капиталисти има повече пари - една просперираща и доволна средна класа е благословия за всяка държава.
Ама дървените глави, дето не знаят друго освен тоталитарен контрол това не могат да го осъзнаят и си бленуват за пропиляната младост...
54.
Jack Sparrow
16.03.2020 11:12:22
8
41
Кризите са времето когато богатите стават по-богати. Изкупуват активи на безценица. Бедните стават по-бедни защото се принуждават да продават на безценица.Паднали борсовите индекси - радост за богатите. Авторчето трябва да учи още доста ...
53.
Горски дух
16.03.2020 11:08:15
24
29
Това момче Божков поне си е направило труда да изгледа едно-две филмчета в тубата и да прочете две-три статии за конспирации, илюминати, Ротшилдови и т.н., ама двойният хикс е толкова тъп комуняга, че и толкова не може - той е само на ниво Сорос и Плевнелиев. Иначе, другари и другарки, крахът на англосаксите ще го гледате през крив макарон. Докато чакате Америка да се срине, гледайте как отива на майната си за втори път в последните 30-40 години любимата Ви матушка педерусия. Да не забравя, че във флагман работят най-малоумните, необразовани и неграмотни простаци в Бургаска област.
52.
gfddhd
16.03.2020 11:00:46
40
35
Какво точно му е лошото на свят без граници, без национални държави и разделение по националности и религии. Свят, в който всеки е оценяван според собствените си качества. Религиите и национализмът водят единствено до противопоставяне и войни. Хората са съществували в племена и преди да е имало национални държави.
51.
Митака
16.03.2020 10:54:43
9
18
Те са виновни мерзавците. Накараха общината да махне контейнерите за смет който ми бяха наблизо и поставиха от новите ама през 2 пресечки. Това е заговор. Върнете ми казаните.
50.
Каравълчев
16.03.2020 10:34:25
7
36
На авторите,които използват думата"мерзавец",статиите са издържани все в този дух.Непрекъснато им се привижда краха на "англосаксонския" свят,а той така и не настъпва.
49.
*********
16.03.2020 10:33:31
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
48.
123
16.03.2020 10:28:49
0
1
адфхгхйк
47.
Ъхъ
16.03.2020 10:04:08
7
22
Хора, купувайте алуминиево фолио и си правете шапки.
Така няма да могат да ви контролират дистанционно
46.
БАце
16.03.2020 09:51:08
4
7
Аз вече съм спокоен щом е така сега явно вече сме в "в ръцете" на честни и отговорни хора с морал и добро сърце .УРА ЗА ПРОМЯНАТА
45.
Рач
16.03.2020 09:47:05
17
27
Боже,ела си прибери версиите,демек Божката... Абе,човек,рано си ги ударил тия ракии.Гледам в 21.48 си пуснал творението си. Ама като не ностие,не пийте ,бе. разбирам,че положението е скучно,ама не винаги invino veritas. После илюминати,масони,розенкройци.... Стига ни COVID 19. Без да се задълбочавам,ще те контрирам в две твои твърдения. 1. Изтока е в пъти по-богат и по -свободен от преди 30 години. Ти не си ли го усетил? Иначе нямаше да пишеш глупостите си. Можехме да сме и по-богати и по-свободни,но изборът ни е калпав. И в него,съвсем малък % има място за Сорос,Ркфелер,Родшийлд,Ротфронт и Ленин.2. Ако погледнеш,завалите,които ще обеднеят от сегашната ситуация са Амазон,Фейсбук,Майкрософт и все технологични компании,най-богатите в света. Собственици - Безос Цукенбърг,Бил...Не виждам твоите хора в списъка. Ай,почивай сега. Пий айран,защото шкембе няма. Затворено е всичко.
44.
XX
16.03.2020 09:44:38
11
13
@29
Дълбоко в себе си, най-големите антикомунисти носят гените на потомствен комунист.
Плевнелиев, дайнов, цветанов, баце, стоянов и тнт.
Обединява ги това, че всички са потомствени отрепки.
43.
LSFC
16.03.2020 09:39:31
9
13
Божката ги е подкарал наред с правата лопата по главите...Поздравления
42.
БАце
16.03.2020 09:36:16
4
32
Каква е тази статия какво падане какво срутване какво пише това момче те тези хора играят с 15-20 хода напред не случайно виждаме как всичко дори е написано и планирано и става след десетки години а камо ли това. парите само сменят местата си , не не и собствениците си ..пък и дори да са загубили пари ,скоро ще си купят още държави на тънко ...а може би статията е успокоителна ..да си кажем ето природата им го върна мамка им гадове .хахахахаха
41.
Ротшилд
16.03.2020 09:34:06
29
29
Планът на еврейте действа и ясно се вижда дори тук в коментарите, че вече има доста промити мозъци. Хора живеещи, за едната кола, нов телефон и някакви други ненужни вещи, не виждат че света вече не е и няма да бъде същия.
40.
до 39
16.03.2020 09:32:15
3
14
А ти неграмотнико О(У)беди нас невежите, ти колко си вътре в нещата!!
39.
Дрън
16.03.2020 09:29:19
4
7
Божидар- ...съединител
38.
Prosverlen
16.03.2020 08:26:05
8
19
Kum avtora Bravo ot mnogo vreme ne bqh popadal na smislena statiq v tozi sait !!! Cheta komentarite i vse poveche se obejdavam kolko nevejo e golqma chast ot obshtestvoto v koeto jiveem !! . Mir .
37.
Геле
16.03.2020 07:44:00
20
16
Явно авторът не се е редил на опашки за банани преди 30г
36.
Петър
16.03.2020 07:30:57
16
25
Божидар,
Язък, че са те кръстили с такова прекрасно име!
Модела не е англосаксонски, но те го прилагат! Нима в твоя чуден свят на Маркс и Енгелс не се свежда до "техните" Решения, които възприемаш сляпо?
Нима, като скопен мозък не разспространяваш тяхната утопия претопена чрез манипулация?
Лягай да спиш чадо мое, но преди това вземи прочети нещо по различно от една братоубийствена идеология, която впрочем не е на Маркс, нито на Енгелс, но по подобие на англосаксонците просто я прилагат!
35.
*********
16.03.2020 07:10:38
9
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
34.
Божката
16.03.2020 06:57:13
20
25
Докато писа това сложи ли си метално фолио на главата ?!?
Да не засекът мозните ти вълни...
Съборете покрива нека звездите поговоряъ и на вас
33.
Боже+
16.03.2020 06:52:34
15
16
Пробва се да изтрие критиките към конспиративните му теории и факта че не е никакъв журналист, но и това не може.
32.
****
16.03.2020 06:28:42
54
44
Много истина в тази статия. Жалко,че не всички могат да разберът посланията в нея.
31.
До 24
16.03.2020 04:02:35
8
47
Ще продължат с нови стотици милиарди дъглове! Ама такива малки като БГ ще бъдат закопани! След корона вируса евро зоната ще я гледаме през крив макарон, местни данъци и такси ще се вдигнат, осигуровките ще се вдигнат, пенсионния стаж ще се вдигне, а социалните плащания ще са под въпрос!!! Скоро цялото здравеопазване ще е хептен платено. Ако ни удари малко по сериозно този вирус БГ е свършена като държава. Икономически картината наистина е апокалиптична за БГ. Лятото ако няма курорт, ако тираджиите не бачкат, ако гастербайтерите не пращат - леле мале!
30.
Крум до 4
16.03.2020 03:47:59
3
57
Викаха го BBC,CNN ,но той флагман та флегман. Железен,не се отдаде на поканите.
29.
Пияната младеж
16.03.2020 03:22:32
8
84
Божков,усещай се,бе младеж!Глобализацията не е нищо друго освен камуфлаж на световния комунизъм финансиран от същите хора дето финансираха бай Илич,Тротцки,Маркс и т.н.само,че днес на преден план са избутани западните либерални другари.Най-смешното обаче е как са закачили на куката антикомунистическите шарани.
28.
ДиЕмТи
16.03.2020 01:07:02
11
17
През 1974 г. е подписан “Меморандум 200”, известен още като „Глобален доклад 200“ подготвен от група, ръководена от Хенри Кисинджър (Държавен секретар на САЩ 1973–1977). Документът обявява депопулацията в света за основна стратегическа задача на САЩ. 
Според съставения под ръководството на Кисинджър доклад първоначално населението на земята трябва да бъде намалено на един милиард и половина, а след това на половин милиард души. Срокът за изпълнение е 2040 г.
Ето извадка от документа ECO-92 EARTH CHARTER на Обединените нации:
„Прекомерната свръхпопулация в наши дни, която е твърде отвъд капацитета на света, не може да бъде посрещната за в бъдеще само с ограничаване на раждането чрез контрацепции, стерилизации и аборти, но в наши дни трябва да се решава чрез намаляване на бройките, които в момента живеят. Това трябва да се постигне по какъвто и да било начин.“
27.
Замириса
16.03.2020 00:49:00
2
5
Еее,мъ вий съ насрафти въ...
26.
Да си различен
16.03.2020 00:32:20
7
9
Аз съм потомък на генерал а вие сте просто простулюдие овце.
25.
XX 20
16.03.2020 00:22:29
2
8
Ченге, ти за пари изяждаш си и месата.
24.
Smith
16.03.2020 00:17:08
36
69
Тия съчинени простотии виреят в първобитни общества, в които вярата в управляващите дебили трябва да бъде закрепена с помощта на външен враг. Путлеристан, Ердогания, Иран, Куба, Бангладеш. Навсякъде, където живеят полуидиоти им пробутват едни и същи конспиративни теории. Същевременно в западна Европа, Щатите, Австралия, Нова Зеландия - хората си живеят живота и след коронавируса пак ще се изправят и ще плодължат напред. А глупендерите ще си търсят врагове.
23.
Фейк
16.03.2020 00:16:57
14
36
Божидарчо, пропусна това, че бият негрите, че ваксините са световен заговор срещу ЧОВЕКА, разбира се и опасността от 5G
22.
Цть,тцъ D Kolev
16.03.2020 00:15:13
6
8
Твойта работа няа дъ стани,прекалено си интелигентен ва.
21.
бай Сорос
16.03.2020 00:13:37
10
35
За едно хонорарче какви глупости може още да се измислят.
20.
XX
16.03.2020 00:04:12
11
8
"Вярвам, че хората знаят, че парите не са най-важното" - наивник!
19.
D, Kolev
15.03.2020 23:39:32
5
31
Не парите а властта е в основата на всичко. А какво е властта , да знаеш как да накараш някой да прави нещо в твоя полза. Имаш вирус имаш и антидот , така може да подчиниш всички правителства. Или правиш това което искам или умираш ти или семеиството ти. Може да те държат и с информация , но по правило разчитат на страхът. Именно страхът ни управлява. Проблемът е в мислещите хора и тези които осъзнават , че са роби. Ако някой си мисли , че не е роб много се лъже. Борбата не е само на физическо ниво . Будните знаят какво искам да кажа. Всеки човек притежава свободна воля , която не осъзнава и става роб на системата. Бъдете будни , надникнете в себе си .
18.
D, Kolev
15.03.2020 23:39:29
7
35
Не парите а властта е в основата на всичко. А какво е властта , да знаеш как да накараш някой да прави нещо в твоя полза. Имаш вирус имаш и антидот , така може да подчиниш всички правителства. Или правиш това което искам или умираш ти или семеиството ти. Може да те държат и с информация , но по правило разчитат на страхът. Именно страхът ни управлява. Проблемът е в мислещите хора и тези които осъзнават , че са роби. Ако някой си мисли , че не е роб много се лъже. Борбата не е само на физическо ниво . Будните знаят какво искам да кажа. Всеки човек притежава свободна воля , която не осъзнава и става роб на системата. Бъдете будни , надникнете в себе си .
17.
Истина
15.03.2020 23:28:38
1
25
Не ги мислете милиардерите, те са стари и ловки хитреци. Умеят много добре да обръщат загубите в печалби. Накрая пак бедните ще страдат.
16.
Ся:-Как шъ съ спавим!?
15.03.2020 23:22:15
1
9
Шъ им пръднеш на ..йчеца..
15.
Аз
15.03.2020 23:01:30
2
23
По-скоро смятам, че въпросните свръхбогати "са си опекли работата" и то толкова изкусно, че воъбще не е възможно един индивид да ги разконспирира, за тях работят цели отдели със буквално хиляди служители с повтаряща се или практически сходна функционалност, за постигане на една единствена цел...... ( това са "мозъците" на планетата , хиляди, много добре платени ( НЕ като много доброто заплащане в БГ, а НАИСТИНА отлично заплатени! ) за една единствена цел).....
Тук смятам е уместно да се анализират подобни "замисли" , "консп..ации" от цял друг многохиляден екип от мислещи, анализатири......
П.С.
Сполучливито проектиране на един модел автомобил( бе няква кола) се прави от екип от стотици специалисти( инж. , икономисти, статисти и др.).....
Какво според теб би било успешно планиране на Световно нещо със Световни размери, със Световни действия, със Световни последствия?
14.
Българина
15.03.2020 22:59:54
1
23
Колкото до чичко Шорош, Ротшилд и т.н. не ги мисли. След срутването на цените на борсата най-вероятно си избират от обезцененото меню...
13.
Българина
15.03.2020 22:58:33
7
25
Пм, това за бедния народ...
Вчера ходих да пазарувам, жената ме прати до хипер-маркета. Повярвай ми, бедни хора там не видях!
12.
Jews
15.03.2020 22:54:47
8
37
Всичко е инсценирано от тях , ако някой си мисли обратното. Налагат новия световен ред с помощта на този изкуствен вирус и се вижда как правителствата по идентичен начин следват техните заповеди с цената на предателството на собствения си народ , но знаят,че ще получат лични облаги за поколения напред!
11.
Пм
15.03.2020 22:44:53
14
32
Браво!Веднъж да се каже Истината!
Стига заблуди,народа става все по-беден,а всеки който дръзне да каже Истината бива отстранен,изгонен.
Всеки да си има граница ,производство,собствена пара,митница .
На баба ми галошите бяха по-качествени от днешните китайски обувки за по 200 лв.
10.
един нормален
15.03.2020 22:37:56
7
35
Тия тримата ще ни надживеят!
Като пиеш кръвта на всички останали, е нормално да живееш вечно!
9.
Ся:-Как шъ съ спавим!?
15.03.2020 22:36:16
1
6
Дай 5 лева и ши ти кажа...
8.
D.Kolev
15.03.2020 22:26:03
79
68
Много голяма заблуда е това , че мислите , че това не е работа на (Ротшилд, Дж. Пи Морган , Варбург Ротшилд , Рокфелер и др.) идеята им е да останем 500 милиона население , с този вирус ще останат само младо и работоспособо население. С този вирус хората сами ще поискат да им се инплантира чип който да предупреждава , че другият е заразен . Това е една от целите за масов контрол и световно правителство.Тръмп не се подложи на тест за коронавирус, днес помежду новините смотолявиха набързо , че от белия дом са казали , че Тръмп не е заразен . Защо ли ( защото притежава антидот).Защо не узаконят наркотиците , защото забраненото е най-сладко. Под тяхно въздействие лесно можете да бъдете управлявани. Не подценявайте хитростта и начина на мислене на всички тайни организации като , тамплиери, билдеберги, масони , илюминати и др. Много малка част от вас знаят за какво точно говоря. Пожелавам ви духовно пробуждане и осъзнаване. Не продавайте душите си !!!
7.
Уйиски
15.03.2020 22:25:09
0
53
Дядовото,то туй китайско градче било около 11 милиона ве...Ко?
6.
X
15.03.2020 22:20:31
4
38
Айде стига вече с тези прогнози. Колко десетки милиона ще умрат, кск идват след това най-мизерните ни дни. От това психясаха хората, от всички тези прогнози. Истината е, че с каквито темпове смразяващи уж се движи вируса до момента, за месец и половина има починали пет хиляди човека в целия свят. Колко десетки хиляди са починали от грип през това време, а колко хора са умрели от глад, диабет, хив. Да ще има последствия и след това, сигурно и наистина много хора, които обичаме няма да ги има, но вярвам, че всичко ще мине. Вярвам, че хората знаят, че парите не са най-важното и ще минем и през това.
5.
Добра статия!!!
15.03.2020 22:19:12
41
45
Но тези най-богати хора хич няма да са засегнати и хич няма да бъдат детронирани от трона! На планетата е пълно с продажни и меркантилни гадове, които винаги ще са в услуга и ще направят всичко, за което им се плати! Само един вирус, покосяващ генните на материализъм, комплексарщина и нихилизъм, може да спаси планетата! Докато съществуват продажници, ще съществуват и диктатори-тирани! Корона вируса ще разкатае фамилията на държавите, което ще рефлектира върху бедните, а гадовете ще се продадат да довършат хептен държавите и да доунищожат работническото общество, което с двете си ръце построи този свят - в ролята на бели роби!
4.
vvv
15.03.2020 22:13:16
79
57
Божков винаги е бил изключителен журналист! Браво!
3.
Ильоминати
15.03.2020 22:02:43
8
40
Никога повече няма да бъдат същите нещата
2.
*********
15.03.2020 22:02:27
14
35
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Видял и препатил
15.03.2020 22:00:11
9
63
Шорош ще оцелее и след Короната. Дори и да загуби милиарди, пак той и Ротшийлдовците, Билдербергите и хулиганите от Новия Световен Ред ще управляват света.
Да му мислим ние дребните мишлета.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори