×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каква е най-голямата ви кариерна сила според зодията


02 Март 2020, Понеделник, 12:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Най-подходящата професионална реализация за всяка зодия

Не сте сигурни каква професионална реализация да изберете? Все още не сте решили коя е кариерата, която да следвате и която ще ви носи удовлетворение, развитие и удоволствие? Тогава се обърнете към вътрешното си аз и разберете какви са професионалните ви предимства. Всяка зодия носи определени кариерни сили, които се проявяват в дадена професионална сфера. Качествата, които притежавате, ще ви помогнат да развиете професионалния си път и да постигнете много успехи в бъдеще.

Авторитарният Овен

Овенът ще даде всичко от себе си, за да се справи отлично с работата си. Той е упорит и всеотдаен. За него безупречното представяне е от първостепенно значение. Тази зодия е перфектна в състезанието. Овните изпитват непреодолимо желание да са първи в това, което правят, да са най-добрите. Не се задоволяват с по-малко от онова, на което са способни и се стараят да го показват. Готови са да дадат 200 процента от себе си, но да заслужат мечтаните успехи. Най-добре показват потенциала си в области като развитие на човешките ресурси, управление на предприятия, фирми, бизнеси. Авторитетът им е неоспорим и умеят да ръководят добре хората около себе си, дори да не са им подчинени.

Ориентираният към парите Телец

Често Телците биват обявявани за материалисти. Те наистина обичат парите и предпочитат да ги имат, отколкото да тънат в бедност. Един Телец винаги знае как да умножи една банкнота и да я превърне в пачка пари. Неслучайно създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг е зодия Телец. Телците просто са добри в откриването на ниши, които могат да им проправят път в неоткрита и неразвита бизнес територия, от което да печелят пари. Най-подходящите професии за тях са финансови съветници, инвеститори, счетоводители, борсови брокери, брокери на имоти. Телците са най-добрите мениджъри на финансов капитал в зодиака.

Гениалните Близнаци

Внимавайте, когато си отваряте устата в присъствието на Близнаците. Те ще ви откраднат идеите, стига да преценят, че са добри и си заслужават. Ще направят много пари от тях, докато вие все още се чудите откъде ви е дошло. Близнаците притежават феноменален интелект, бърз и остър ум, съобразителност и предприемчивост. От тях стават страхотни учители и преводачи, публични оратори, политици, журналистически кореспонденти, ИТ специалисти, анализатори в различни области.

Грижовният Рак

Раците са много емоционални и обичливи. Те лесно проникват в сърцето и душата на хората, защото са много интровертни и взиращи се навътре в съзнанието на околните. От тях стават отлични шефове и ръководители, които влизат в положението на подчинените си и се стараят да създават възможно най-приятните условия за работа. Най-подходящото кариерно развитие за Раците е свързано с преподаването, с включването в различни хуманитарни организации, с медицината и грижата за болни или възрастни хора.

Лъвът, когото всички следват

Лъвовете имат волята да правят онова, което искат при всички обстоятелства. Тази зодия не се примирява с малко, а винаги се старае да е на върха. Лъвът притежава обаяние, харизма, интелект, упоритост, позитивна енергия и способност да привлича хората към себе си. Това прави Лъвовете прекрасни ръководители, президенти, политици, музиканти, актьори, CEO-та, учители, инфлуенсъри.

Девите с орловото око

Девите са легендарни работохолици. Работата им носи както огромно удоволствие (особено добре свършената), така и ужасен стрес. Те постоянно мислят за работа. Не могат да се успокоят, ако не са довършили нещо. Не търпят да оставят несвършена работа за утре. Те се вглеждат в професионалния си живот толкова дълбоко, че понякога личният им живот страда от това. Способността да преанализират всичко и всички около себе си за по-малко от минута ги прави талантливи писатели на книги, разследващи полицаи, съдии, прокурори, сценаристи.

Артистичните Везни

Везните търсят хармония и баланс във всичко, което правят. Това са източниците на удоволствие за тях. Не могат да работят добре, ако не се чувстват добре на работното си място, което рядко е свързано със седене на бюро. Везните просто не са създадени за това. Те са креативни, талантливи, артистични, затова най-подходящите поприща за развиване на този потенциал са музиката, театралната сцена, филмовото изкуство.

Емоционалният Скорпион

Интимността и романтиката е всичко за Скорпиона. Той ги търси не само в личните си връзки, но и в професионалните. Умее да влиза под кожата на другите хора, проявява разбиране и е отличен анализатор. Скорпионите са добри в установяването на доверени партньорства и дълготрайни професионални връзки и отношения. Ето защо от тази зодия стават чудесни психиатри, психоаналитици, които разбират своите пациенти. Те умеят и да пазят тайни, което е много добро качество в тази насока. Всичко, свързано с хуманитарни науки и професии, е подходящо за Скорпиона.

Търсещият Стрелец

Стрелецът обожава свободата и не може да устои да не нарушава рестрикциите и ограниченията. Той ненавижда правилата и еднообразието в работния ден. Традициите го изнервят. Не понася рутината и повтарящите се ситуации в работата. Затова и рядко ще срещнете Стрелец да работи като чиновник в администрация, банка или изобщо на бюро. Стрелците са прогресивни и даровити в областта на менажирането и ръководенето на проекти. Работата на терен извън офис ги привлича най-много. В такива условия те разгръщат пълния си потенциал. Ако търсите да наемете човек с ръководни умения, който е визионер и мечтае да разбива статуквото и да си проправя път в неизвестни води, Стрелецът е вашият човек.

Корпоративният Козирог

Козирозите винаги преследват престижни позиции, добре платени и сигурни. Козирогът иска едно-единствено нещо в живота – да постига. Той не се задоволява с тъпченето на едно място. С каквато и работа да се захване, тя е поле за изява за Козирога. Той ще направи всичко възможно да се изкачи по професионалната стълбица и да покори всички възможни върхове. Тази зодия се нуждае от истинско одобрение, а не от фалшиво повишение. Те имат нужда да знаят, че са добре оценени. Ако усетят, че не е така са склонни да откажат повишение, дори да напуснат настоящата си работа. Козирозите са чудесни детективи, политици, пълководци, военни стратези, банкери, хотелиери, предприемачи, ресторантьори, публични говорители, пиари, директори, пише Az-jenata.bg

Адаптивният Водолей

Водолеят е хлъзгав опортюнист. Той може да усети най-леките вълни във въздуха, които подсказват промяна в нагласата на средата или колегите. Моментално се адаптира и проявява гъвкавостта си, което му помага да се справи в много ситуации. Водолеите освен това са и много артистични. Творческите професии им прилягат идеално, както и професии, свързани с развитието на потенциала (техния и на хората около тях) са перфектни за тях. Тази зодия обича да научава нови неща. Затова тъпченето на едно място, влизането в коловоз и правенето на еднообразни действия на работа ги кара да търсят нови предизвикателства. Хуманитарната работа е много подходяща за тях, социалните дейности, развитие на човешките ресурси, професии, свързани с креативност и изкуство.

Рибите с богатото въображение

Рибите са зодията с най-богато въображение в зодиака. Те никога не губят способността си да мечтаят и да вярват, досущ като децата. От тях стават прекрасни учители, съветници, астролози, физици. Рибите са чувствителни и креативни, което ги прави и много добри писатели, особено на детски книги.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
1
Коментара по темата
1.
1.
02.03.2020 13:09:37
0
1
За Девата е вярно ,нямат равни на себе си ,набележат ли те ще ти намерят цаката.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори