×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Радев за „Барселонагейт“: Разбирам притесненията на премиера, този тежък случай засяга не само лично него


Радев за „Барселонагейт“: Разбирам притесненията на премиера, този тежък случай засяга не само лично него
"Не аз трябва да отговарям на тези въпроси, защото нямам никакво отношение към действията на прокуратура, на полиция – още по-малко, на други държави"
25 Февруари 2020, Вторник, 18:15 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Той засяга и България във вътрешен и в международен план, смята президентът

Президентът Румен Радев коментира скандала, наречен „Барселонагейт“, свързан с премиера Бойко Борисов.

Държавният глава пристигна за участие в награждаване на победител в конкурс на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) в София.

Преди това той говори пред журналисти.

На въпрос имал ли е отношение и информация за публикациите в каталунския вестник „El Periodico” по скандала с къщата в Барселона и как ще коментира твърденията на Борисов, че статиите е трябвало да излязат за шествието, оглавено от президента, на 19 февруари, Румен Радев отговори: „Нормално е в такива случаи да има повече емоции, но те не са най-добрият съветник. Аз напълно разбирам притесненията на министър-председателя, защото този тежък случай засяга не само лично него. Той засяга и България във вътрешен и в международен план. Но не аз трябва да отговарям на тези въпроси, защото нямам никакво отношение към действията на прокуратура, на полиция – още по-малко, на други държави.“

След питане дали смята, че проверката на нашата прокуратура ще хвърли по-голяма светлина върху този случай, президентът бе лаконичен: „Нямам информация по въпроса. Не мога да коментирам.“

По повод разговорите си с руския президент Владимир Путин, Радев каза, че цената на природния газ е най-важната тема. Според него политическата намеса в случая е наложителна, тъй като преговорите на експертно ниво не дават резултат.

Припомняме, че миналата седмица в "El Periodico" излезе информация, че каталунската полиция и испанската антикорупционна прокуратура разследват казуса с къщата в Барселона, в която живеела Борислава Йовчева - бивш модел, с дъщеря си. Няма данни кой е бащата. Според мълвата, Борисов имал връзка с Йовчева, а момичето може да е негово. 

Испанската прокуратура пък разследвала откъде са средствата за къщата, която струвала няколко милиона евро, и дали не става въпрос за пране на пари. 

Вчера пък българската прокуратура се самосезира по случая и обяви, че ще изиска информация от испанските органи. 


В категории: Политика


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
18
Коментара по темата
18.
Гошо
26.02.2020 07:11:56
8
4
Фатмака си е фатмак, вари го, печи го, главата му е пълна с мухи. Само като му видя тележкия поглед, и ми става ясно че е гьон!
17.
*********
26.02.2020 06:57:51
9
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Радкеее
26.02.2020 02:36:26
11
2
И ти си една комунистшафрантия,точно като ДесканаСлави дългия. Божееее, и този комик е президент!
15.
MiB
26.02.2020 02:21:03
13
7
За изгонването на руските шпиони не бил много сигурен, защото трябвали солидни доказателства. За злепоставяне на Борисов и измишльотината на Йончева върши работа. Петното върху имиджа на България е Румен Туриста.
14.
*********
25.02.2020 23:44:30
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
13.
Борисов
25.02.2020 21:32:30
8
19
Къщата е моя с вашите пари.чукам моделки и ми раждат деца.бачкайте гниди
12.
Радев = БСП
25.02.2020 21:21:07
1
11
Не ме занимавайте с жалки опити за коментар!!!
Защото под всяка статия има някви типове дето пишат едни и същи коментари, абсолютно под всяка статия и без значение за какво се отнася, коментарите са едни и същи.
Еккеккффвефлйцйифвтйцъ
11.
Вижте му
25.02.2020 20:07:59
27
12
Вижте му лявото око, готов да стреля,готов за мръсотии, мръсотии с които го е изи...ла Кривата уста. А кака Нинова го дундурка и ще го зареже когато вече не й е необходим. Още малко,още малко Гешев да си свърши работата по импексова.
10.
Флагман
25.02.2020 19:59:31
3
16
Да ви е...а май...те с тия помияри цеките и с на валери зависимостите от олигарси . Жалка сган , мърши разложени .
9.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
25.02.2020 19:36:38
10
24
борисоFF e срам за България!
8.
*********
25.02.2020 19:18:40
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Курнелия Н.
25.02.2020 19:12:49
6
11
Детето е мое! Аз съм бащата
6.
DJARO
25.02.2020 19:07:59
4
15
ДНК-теста ще каже цялата истина ..негово ли е детето.....ама е негово
5.
KGB
25.02.2020 19:04:46
26
24
Радев е срам за България!
4.
Най-високоплатения пенсионер
25.02.2020 18:58:19
13
17
За нищоправене и каканижене наброските на КГБ,12000 месечно прибира!
3.
Haaa
25.02.2020 18:34:32
14
12
Няма един ден тоз да е работил истинска работа, by the way.
2.
*********
25.02.2020 18:33:19
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Адолф
25.02.2020 17:04:45
14
34
Радев, ми що не му кажеш "Тарикат момче не писка"?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори