×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Печалният край на една империя: Лафка свали и рекламните надписи


Печалният край на една империя: Лафка свали и рекламните надписи
Надпис – „Лафка Маркет” АД с двама изпълнителни директори, които уведомяват, че обектите временно затварят
23 Февруари 2020, Неделя, 21:30 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Печалният край на една империя: Лафка свали и рекламните надписи

Всичките близо 120 обекта на монополиста в разпространението на вестници – Лафка, в Бургаска област изглежда от печално в този си вид, заснет от репортер на Флагман.БГ. Обектът в кадрите е от централния бургаски булевард „Сан Стефано”. Свалени са дори и рекламните надписи. На вратата е изписано, че обектът временно е затворен, като стоят имената и подписите на двама изпълнителни директори – Цветан Нейчев Нейчев и Виктор Николаев Налбантов. 

Въпреки уверението, че киоската е запечатана временно, съмненията, че някога отново ще заработи засега изглеждат като мираж. Държавната комисия по хазарта все още не е решила дали да даде на свързаната с Делян Пеевски фирма лиценз да продава билети на държавната лотария и спортния тотализатор.

Има идея държавата да влезе в павилионите чрез разиграване на свои игри, за да влиза печалбата директно в националния бюджет, но очевидно има причини, заради които ДКХ все още бави своето решение.

От една страна прехвърлената като собственост много кратно „Лафка” продължава да се свързва с голяма фирма, длъжник на Първа инвестиционна банка, откъдето пък настояват за плащане по просрочен дълг от десетки милиони лева.

В събота сутринта Лафките в цялата страна осъмнаха без доставка на вестници, за което не бе предварително уведомен нито един издател на вестник. 

В момента в запечатаните общо 1150 обекта има само цигари, вода, безалкохолно и вафли.




В категории: Бургас


18
Коментара по темата
18.
ALF
25.02.2020 18:05:19
0
11
Б(п)удката до ж.п.гарата чия е и защо е там, освен предпоставка за произшествие ?
Бившата такава за билет на Бургасбус не ли време да си я приберат от градинката.
Руските евангелисти няма ли къде другаде да се позиционират ?
Общинска полиция защо не разчисти района от клошари и "имитиращи продукти"(демек траверси). Но друго си е да глобяваш неправилно пресичащи възрастни хора.
17.
Симеон
24.02.2020 15:39:45
0
7
В Капитал написаха, че държавата чрез Български Спортен Тотализатор и Български пощи купува всичките 1150 обекти на Лафка в цялата страна! Именно затова са махнали и брандирания надпис, и рекламите. Сега ще бъдат под нов бранд и печалбата ще отива в БСТ, откъдето ще обслужват и кредита към банката.
16.
Не го мислете
24.02.2020 11:34:36
2
21
Детето идиотче си източва банките една след друга и не го ебе , а бойко му играе по свирката щото няма избор .
15.
Уникално прасе
24.02.2020 10:29:30
1
21
Шиши си върти схемите, а народа да му плаща кредитите.
14.
ALT
24.02.2020 08:55:48
1
35
Никога нищо не купих от там.
Бойкот.
13.
Мис-Бикини от Барселона
24.02.2020 08:48:06
2
27
И аз затворих мойта Лафка в Барселона.
12.
До 5
24.02.2020 08:43:14
3
26
Братле, този кредит за Лафка, беше първо от КТБ, който беше към 150 милиона лева. Нали тогава изкочи ПИБ и каза ние поемаме този кредит от 150 милиона лева в КТБ. Така се прехвърли към ПИБ кредита нищо тя по принцип тази банка отдавна е фалирала, но Държавата е решила яко да налива вече над 4 милиарда са налети още 4 милиарда ше налеят. ПИБ е бездънна яма.
11.
Герберастите
24.02.2020 08:37:27
2
35
Спокойно, нашето Слънце и Пеевски ще измислят следващата схема. Вероятно ще дадем на Делянчо държавното ТОТО. И да не забравите отново да гласувате за нас!
10.
Трол
24.02.2020 08:05:33
0
45
Може да съжалявате само женичките, които работеха там..Пеевски достатъчно пари изпра.
9.
Пеефски
24.02.2020 07:17:56
2
14
играта е ва банк
8.
Сретен Йосич
24.02.2020 02:32:58
0
40
Или ще има филма джедаите се завръщат в нова фирма с друг маркетинг и стария собственик просто ще си рестартира бизнеса и вместо лавка ще е кукумявка...
7.
Кво
24.02.2020 00:58:42
0
45
Айде Шиши, един бизнес по-малко, ама като цяло... комар та ухапал. Ти и без това, през таз огромна сланина не можеш да усетиш нищо мама ти да е*@ ганда!
6.
Asae
23.02.2020 23:45:26
5
13
Covid19 идва. Никой не е в безопасност. Вече е в Италия .
5.
Smith
23.02.2020 22:55:05
6
52
Прасун обра келепира, държавата ще чака да си прибере данъчните задължения, а ПИБ още като е подарявала кредита е било ясно, че няма да се връща. За награда еднокнижната Тиква от Банкя подари на Пеевски бизнес с винетки - пак ще има откъде да си пълни търбуха. Междувременно водопроводчик купува на дъщеря си (която има дете с "неизвестен баща") къща в Барселона за 2 милиона и половина. Наистина много прост електорат!
4.
Гочето
23.02.2020 22:43:56
6
41
Свинята успя да ги извърти всички отново ! Банките да го духат ! Не съм му фен , но не мога да отрека , че е велик !
3.
Малоумникът
23.02.2020 22:24:39
2
64
За да съществува една империя първо трябва да има достатъчно роби и идиоти които да я подържат
2.
Пеевски
23.02.2020 21:58:43
4
47
Всичко е измама и далавера при мен , нищо не е така както изглежда...
1.
koko
23.02.2020 21:51:54
1
44
някъде да видяхте варианта да се разпродадат на парче на малките търговци-
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори