×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаската певица Лидия стана фолкаджийка и се пусна на нацист


Бургаската певица Лидия стана фолкаджийка и се пусна на нацист
Във видеото Лидия е преобразена като Мерилин Монро, като носи характерната нейна бяла рокля, а визията й е досущ като на холивудската знаменитост
22 Февруари 2020, Събота, 21:53 ч.
Автор: Флагман.бг

Във видеоклипа на новото си парче музикалната морска сирена се отдава на ласки с нацистки офицер

Преди дни бургаският глас Лидия, която отскоро се подвизава в сферата на фолкаджийките, пусна новото си парче "Да мога да обичам". Дотук нищо изненадващо и тревожно. Но след излизането на клипа голяма част от феновете са шокирани - във видеото блондинката интимничи с мъж в нацистка униформа, върху която могат да бъдат видени символите SS.

Сценарият продължава с кратък разговор, след което двамата се разделят, като преди това се прегръщат. Любопитното в историята не приключва дотук.

Случайно или не, Лидия е преобразена като Мерилин Монро, като носи характерната нейна бяла рокля, а визията й е досущ като на холивудската знаменитост. За няколко дни видеото й има над 700 хиляди гледания, като има много положителни коментари. Но не са малко и тези, които се възмущават, че нацистки символи се показват в чалга клип.

"Хубаво е да има провокация, това си е характерно за чалгата, но някои граници не бива да бъдат преминавани" и "Връщаме се в мисленето на каменната ера, когато показваме нещо, което целият свят забранява" са само част от неодобрителните коментари.

Идеята за клипа не е толкова на Лидия, колкото на екипа й, а тя само изпълнява заръките, за да се получи качествена продукция.

"СС" е организацията, която е най-отговорна за убийствата на около 5,5 до 6 милиона евреи и милиони други жертви на Холокоста. Членове на всички нейни клонове извършват военни престъпления и престъпления срещу човечеството по време на Втората световна война. "СС" също участва в търговски предприятия и експлоатира затворници от концентрационните лагери като робски труд. След войната съдиите на Нюрнбергския процес обявяват "СС" за престъпна организация. Ернст Калтенбрунер, най-високопоставеният оцелял главен началник на отдел на "СС", е признат за виновен за престъпления срещу човечеството и обесен през 1946 г., припомня "България Днес".


В категории: Лайфстайл


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Чалгата му е майката
23.02.2020 10:42:22
1
7
Пробва се тук и там.Прави се на Ариана Гранде. Удари на камък. Пеела носово. Ми как да пее. Музикална педагожка и е Кина. Упссс, извинявам се на музикалните педагози, че причислих Кина към тях.
За мйката е вярно. Постоянно я тика къде ли не. Не се чудете, че девойките ставали такива. Те майките им са такива. А иначе жалко. Хубаво момиче е, но не случи ни на майка, ни на музикална педагожка. Колко тъп трябва да си, за да се прехвърлиш от английската в музикалното.
Жалко, а наистина я харесвах.
11.
до 8 ИДИОТА //неразбиращ //
23.02.2020 10:19:21
2
2
Че флагман предлага ""СТОКА ""на ""СВОИТЕ"читатели ""в "СВОЯТА"ниша//вкусове и предпочитания ///А ТИ ИДИОТО СЕ ОПИТВАШ ДА СЕ ПРАВИШ НА ИНТЕРЕСЕН КАТО НАРИЧАШ ЧИТАТЕЛИТЕ ГЛУПАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.
Някой
23.02.2020 08:41:19
2
10
Не прилича на Мерлин Монро а на проститутка. Това момиче е на 18 години а вече е лелка. Пее носово и таланта й е нулев. Скучна е и евтина. До колкото знам болните амбиции на майка й я превърнали в създание жадно за внимание. Колкото до немския войник ако Лидчето беше ходила на училище щеше да знае какво Германия е причинила на Европа. Но тя горката се разнасяше по кастинги и пееше по селски площади.
9.
Баладински
23.02.2020 07:35:52
5
7
Пълен абсурт! Немски офицер и циганска музика! Подигравка с най-великите войни на всички времена!
8.
23.02.2020 06:34:41
3
7
Флагман.аз съм един голям ваш почитател.всяка сутрин със вас ставам и вечер с вас лягам.не изтървам да прочета нто една ваша новина.знам че достоверноста е винаги 100%..
Знам чеголемият ви екип не щади нито сили нито средства само и само за са ни предложи новини,събития и прочие за нас бедните и простовати хорица....а талантът с който пишете и печатате всяка една статия винаги е безупречен.нито е краден,нито копиран,камо ли да има правописна грешка.просто фамозно.за мен да ви чета е равносилно на това да правя любов(било то сМерилин Монро или някой си СС) ...даже в момента съм на косъм от ерекция....
Вие сте медийния фалтор в България,El patron de los patrones...
Както сте я подкарали със тези мааазни новини-скоро ще завладеете първо Балканите,а после и целия свят...
Само така....BRAVO FLAGMAN...BRAVO...
7.
Язон
23.02.2020 06:30:13
4
3
А сегашните им наследници на хитлеристка съюзническа Германия , какво правят ? Да не би да е по различно. Един добре направен музикален клип изпълнен от талантлива изпълнителка. Не намесвайте изкуството с някакви измишльотини. Нима няма филми със същите филмови кадри.
6.
Centurion!
23.02.2020 05:41:35
1
20
Трябва да има разтрел за бсп, дпс, герб, атака, вмро , нфсб, има такава държава, боклуци мръсни няма ителигенция само цървули и първо поколение с обувки!
5.
Кметъ
23.02.2020 05:35:44
2
12
Нека възродим линията до ауфшвиц без винетка има много хора за там!
4.
Химлер
23.02.2020 05:33:31
1
13
То ако беше истински нацист хубаво ама то бошлав работа!
3.
оффф...
23.02.2020 02:30:42
1
9
Лидия беше много талантливо момиче, но надделяха нарцисизмър и жаждата за внимание
2.
А НИЕ ГИ ОСЪДИХМЕ
22.02.2020 23:02:01
3
10
КОМУНЯГИТЕ АМА НЕ ГИ ИЗБЕСИХМЕ КАКТО НЕМЦИТЕ ИЗБЕСИХА ФАШАГИТЕ ЗАЩО????
1.
ГОТИН ФАШАГА
22.02.2020 22:58:04
2
11
КАТО ГО ВИДЯТ КОМУНЯГИТЕ ШЕ ИЗБЯГАТ ПАК В ШУМАТА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Летният сезон започна, курортите по Северното Черноморие посрещнаха първите си туристи Летният сезон започна, курортите по Северното Черноморие посрещнаха първите си туристи По традиция в „Златни пясъци” по-голямата част от гостите са от Румъния Цените отново тръгнаха нагоре, по-скъпи са сиренето, брашното Цените отново тръгнаха нагоре, по-скъпи са сиренето, брашното Повечето плодове и зеленчуци на борсите се продават с увеличение Времето днес ще ни ошашави, ето какво да очакваме в неделя Времето днес ще ни ошашави, ето какво да очакваме в неделя Прогноза за неделя - 12 май 2024 г.  Томина неделя е! Необикновени имена черпят, а обичаят повелява да бъде "погребан" мъж Томина неделя е! Необикновени имена черпят, а обичаят повелява да бъде "погребан" мъж В народната представа се свързва с много по-древни езически повелители на небесните летни бури – град, дъжд, огнена стихия Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака 
24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори