×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бръмчалка от Хасково със съмнителна репутация е новата на Рачков


15 Февруари 2020, Събота, 13:35 ч.

Само преди няколко дни разкрепостената Анита и Рачков са се завърнали от едноседмична почивка на Малдивите

Димитър Рачков има нова интимна връзка, пише „Уикенд”, позовавайки се на информация от близки до популярния шоумен. Новото момиче на водещия на „Като две капки вода” е знойната блондинка от Хасково Анита Димитрова, позната като участничка в еротичния конкурс „Мис Плеймейт” през 2017 г. Източниците уточниха, че отношенията им могат да бъдат определени като сериозни, въпреки че на този етап комика не иска да разкрива личния си статус. Връзката им се пази в строга тайна, макар че двойката вече дори живее заедно.

Само преди няколко дни разкрепостената Анита и Рачков са се завърнали от едноседмична почивка на Малдивите. На тузарската ваканция шоумена е представил новата си възлюбена на шефовете си – продуцентите братя Магърдич и Джуди Халваджиян. Според близки до Рачков, той вече е приютил в жилището си Анита и крои дългосрочни планове за съвместен живот с нея.

Красивата блондинка удивително наподобява Мария Игнатова, с която нисичкия бургазлия изкара няколко години и с която се раздели след бурен скандал. За разлика от Мария обаче, новата изгора на шоумена е със силиконов бюст и с множество корекции по тялото и лицето. Освен на еротични конкурси, Анита се е изявявала и като манекенка в агенцията със спорна репутация „Х моделс”. В миналото си разкрепостената блондинка е била обвързана и със силов бос, твърди източник на изданието. Името й се спряга и с разни непристойни занимания, които обаче няма как да оповестим поради липса на убедителни доказателства.

Близки до Рачков разкриват, че той се е запознал с екзотичната красавица преди около 3 месеца, по време на снимки за новата песен на братя Аргирови – „Ние”. Във видеото към парчето участват плеяда родни знаменитости, сред които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков. В същото видео като статистка се снима и колоритната Анита Димитрова. Присъствали на снимките на видеоклипа разказват, че още тогава между моделката и шоумена прехвърчали интимни искри, които обаче били възприети от останалите като обикновена свалка и небрежна авантюра. „Рачков се скъса да я майтапи, непрекъснато я занасяше, а тя в началото се сърдеше. После се отпусна и започна да му отвръща на шегите. Накрая двамата си размениха телефоните и се разбраха да се чуят, за да пият кафе. Очевидно отношенията им са се задълбочили оттогава и са прераснали в нещо по-сериозно”, коментират свидетели на първата среща между блондинката и шоумена.

Рачков и Анита се сближили още повече покрай коледните празници. Нова година изкарали заедно, а след това блондинката решила да се нанесе в жилището на комика. Тя е отишла с него и на екзотичната ваканция на Малдивите.
Явно новото сърдечно увлечение на бургазлията е причината за гнева на Мария Игнатова. Неотдавна тя го нападна публично с обвинението, че се опитва да изтрие и общите им спомени. Според запознати, Мария крояла планове пак да се събере с Митко и била бясна, че пътищата й към него вече са отрязани заради нова, далеч по-млада от нея хубавица.


В категории: Лайфстайл


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
ценител
17.02.2020 21:09:54
0
5
Тая ако я видиш без "шпакловка" и прическа нЕма сопола си да фърлиш на нея !
10.
Трой
17.02.2020 14:10:01
0
5
Докато може каквото скуба от него но с кеф ще се чука с друг. Това е интерес
9.
misdho
17.02.2020 00:47:10
3
6
нема кво да се лъжем пичето е хубаво. завиждам му на рачков сигурно я чука всяка вечер и и го слага навсякъде. искам и аз да чукам такава, даже и на по-гадна съм навит. ония ден чуках една лелка, дебела с очила. горе долу добре си изкарах. но нито духаше, нито отзад ми даде :)
8.
Нафърфорий
16.02.2020 19:44:30
1
13
Да ебе пича докато има кинти, че после само ще лъска бастун!
7.
Kурa му Янko
15.02.2020 21:24:03
8
11
Смешника вече ще плющи хубави бръмчалки само срещу кинти.И на него му мина времето.
6.
Марин
15.02.2020 16:37:57
5
16
Боклук при боклук, нали краставите магарета се намират през девет баира. Ще му изхарчи парите и брат му като закъса пак заради тая пуста дрога ще трябва най-после да полежи в затвора.
5.
кофти силикон
15.02.2020 15:51:09
3
14
Хубаво момиче, само да не бяха тия силикони...
4.
бай Тодор
15.02.2020 15:50:37
5
23
И тази е хубава и другата е хубава.Има доходи палячото може да си позволи и разходи.
3.
До 1
15.02.2020 14:55:59
8
26
Стига завист. Съмнителен, несъмнителен малката руса бръмчалка на него му ближе м.дете сяка вечер, нали! :)
2.
Димитър
15.02.2020 14:52:30
1
21
Флагман, добре е да научите кога се слагат пълен и кратък член, че нито веднъж не сте ги уцелили в статията...
1.
Бай Хой
15.02.2020 14:15:11
1
23
Мда тя русата си е изкушение, ама Рачков май взел дал и той ! Тя съмнителна , той два пъти и повече :)))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори