×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Венера в Овен и Пълнолуние в Лъв - очаква ни не огън, а пожар!


07 Февруари 2020, Петък, 12:50 ч.
Автор: Флагман.Бг

Опитайте да се погрижите за себе си и да бъдете по-сдържани, защото от 7 февруари до 5 март мнозина ще бъдат обзети от силни емоции

Днес Венера ще напусне позицията си в Риби и ще влезе в знака на импулсивния Овен. Влизайки в зоната на влияние на забързания и решителен Овен, Венера ще разпали сериозен огън. Опитайте да се погрижите за себе си и да бъдете по-сдържани, защото от 7 февруари до 5 март мнозина ще бъдат обзети от силни емоции, пише Една.бг.

В отрицателно проявление това могат да бъдат огнища на бушуваща ревност, упреци, претенции, негодувания, натиск върху партньора и жажда да надмощие. Астролозите прогнозират трудни времена както за отношенията, така и за духовната сфера. За мнозина транзитът на Венера през зодия Овен може да бъде истинско изпитание за силата им. Ако цените връзките си и вътрешната си хармония - опитайте се да контролирате емоциите и да не довеждате ситуацията крайност.

Но има и добра новина: Венера ще даде пълна яснота по онези въпроси, които бяха неразбираеми и неразрешими до момента. Ако в миналото сте имали съмнения относно ситуация или човек, сега всичко ще ви стане кристално ясно.

Задава се още едно интересно явление, което ще повлияе на зодиите, а именно Пълнолунието в Лъв! Настъпващото Пълнолуние ще засили градуса на емоциите на всички. 

Февруарското пълнолуние ще се проведе в съзвездието Лъв, а астролозите предупреждават, че енергията на този ден може да е объркваща. Влиянието на Огнения знак може да доведе както до победи, така и до поражения.

Денят на Пълнолунието е чудесно време за изпълнение на съкровени желания. В този ден можете да привлечете късмета със силата на мисълта и желанията си, но все пак трябва и да се потрудите, за да постигнете онова, към което се стремите. Просто силата на Пълнолуните ще улесни малко повече процеса.

Ето какво очаква всяка зодия

Овен, Лъв и Стрелец - Огнените знаци ще усетят, че е настъпил техния момент. Те ще бъдат по-спокойни от обикновено, активни и магнетични. Транзитът на Венера през знака на Овен ще бъде някак весел и забавен за тези хора, те ще бъдат по- продуктивни и като цяло периодът ще бъде вълнуващ за тях. Можете спокойно да правите покупки, да си поставяте нови цели, да вземате важни решения, да купувате, продавате, да развивате силните си страни, да се влюбвате и сближавате. Венера ще ви помогне да разрешите дори най-сложните проблеми и правилно да определите посоката, по която да помете.

Телец, Дева и Козирог - за тези знаци ще настъпи време на уединение и обръщане навътре към себе си. Планетата на любовта ще предостави голям шанс да определят собствените си желанияи и да отделят време за себе си. Процесът на вътрешна трансформация ще продължи до края на февруари. През това време в живота на земните Знаци ще настъпят сериозни промени. Последните дни на периода (от 1 до 5 март) ще преминат под знака на емоциите и страстта. Венера се фокусира върху царството на любовта и удоволствието. Астролозите съветват да се подготвите за смели решения, трепети и дори любовни драми.

Близнаци, Везни, Водолей - Изглежда, че звездите от 7 февруари до 5 март ще се опитат да направят всичко, за да защитят максимално Близнаците, Везните и Водолеите от скука. Благодарение на Венера, пребиваваща в знака на Овен, периодът обещава да бъде динамичен и вдъхновяващ. Астролозите съветват да се възползвате от ситуацията: ново начало, покупки, пътешествия и романси ще бъдат особено успешни. Експериментирайте и променете живота си. Венера ще ви накара да мислите за творчески планове и други нови начинания!

Рак, Скорпион, Риби - От 7 февруари до 5 март Раците, Скорпионите и Рибите могат да се възползват от шанс и да вземат решение за смели експерименти, включително по въпроси от личния живот. Ако отдавна искате да промените живота си към по-добро, идва най-доброто време за това. Нещо повече: новите начала ще станат и успешна инвестиция за бъдещето. През този период е хубаво да се погрижите за себе си, да поставите основните си житейски цели и да осъществите необходимите желания, за да се почувствате удовлетворени. 

Какво трябва и не трябва да правите по време на Пълнолуните в Лъв:

Какво е добре да правите: Неделя ще бъде идеална за творчество. В този ден енергията е в своя пик и тези, които имат таланти, няма да имат затруднения да създават шедьоври, както и да продължат напред и да научат нещо ново. 

Пълнолунието в знака Лъв ще бъде идеален ден, за да заздравите връзките си, да се срещнете с приятели и роднини, да намерите сродната душа и да спечелите вниманието на човек, който харесвате. В този ден няма да има пречки за щастието, ако се справите с лошо настроение и се доверите на интуицията си. 

Какво не е желателно да правите: Не се карайте, не започвайте кавги, бъдете по-обрани. Лъвът засилва емоциите ви в този ден и може да нараните някого, макар и несъзнателно. Няма да ви е лесно да се справите с емоциите, но все пак опитайте да ги обуздаете.

Не се претоварявайте, както физически, така и психически. Отделете повече време за себе си и недейте да препускате от задача на задача, защото това ще ви направи още по-раздразнителни и сензитивни.


В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори