×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каква да е концепцията за новия градски площад на Бургас


Каква да е концепцията за новия градски площад на Бургас
Решението трябва да е съобразено със заданието за проектиране на Генерален план на пристанището
01 Февруари 2020, Събота, 16:30 ч.
Автор: Burgas1.org

Градският площад трябва да се обособи на площ приблизително от 16 000 кв.м., което е пространство с мащабите на площад "Тройката"

Да бъде проектиран нов градски площад в зоната за обществен достъп. Тази процедура стартира Държавното предприятие "Пристанищна инфраструктура". Решението трябва да е съобразено със заданието за проектиране на Генерален план на пристанището, уточняват възложителите.

Централно място в заданието за проектиране заема идеята за бъдещия площад, който ще бъде разположен между Автогара Юг и морето. Целта е зоната да се превърне в притегателен градски център с площадно пространство, осигуряващо представителна, достъпна, модерна, социална градска среда, интегрирана към градската структура. Тя трябва да предложи естествен завършек на основната пешеходна ос на града по ул. "Александровска" и достъп до морския бряг, както и да създаде органична връзка между минало, настояще и бъдеще като по подходящ начин обвърже суша и море, град и природа.

Градският площад трябва да се обособи на площ приблизително от 16 000 кв.м., което е пространство с мащабите на площад "Тройката". Приоритетно в територията, предвид нейния публичен характер, ще бъде пешеходното движение. Публичната зона трябва да осигурява условия за атракции и провеждане на публични събития.

Идейното решение трябва да предлага разполагане на трите основни функционални групи:

- Първа функционална група - обществено-обслужваща
Да се предвиди разполагането на самостоятелни обекти за търговия и услуги с осигуряване на максимални открити площи. Това трябва да включва и малко бутиково заведение-кафе с открито пространство към него за разполагане на маси на открито.

- Втора функционална група - публични събития
Новият площад трябва да предоставя атрактивно, удобно и природосъобразно място за обществени и културни събития - концерти, срещи, събори и други. Трябва да бъде предвидено изграждането на амфитеатрална сцена за минимум 250 посетители.

- Трета функционална група - зона за отдих-градина
Тази зона трябва да обхваща цялата нова територия, да обвързва и обогатява предходните две групи. Целта е да се създаде усещане за потапяне в природата, далеч от градския шум, ориентирана и насочена към морето.


Нуждата на Бургас от голямо пространство за провеждане на публични събития е тема, която се коментира от години. Архитектурата на площад "Тройката" прави трудно изграждането на голяма сцена и събирането на голяма публика.

Още през 2011 година Димитър Николов предложи отварянето на пристанището за обществен достъп да предвиди там нов площад, подходящ за големи концерти. Стартираната конкурсна процедура за новата зона е възможност да бъдат събрани качествени идеи и публично да бъде обсъдено развитието на града.

Несъмнено тази зона е с голямо обществено значение. Притесненията са, че някои от изискванията, като например изграждането на амфитеатър със сцена, ще принудят проектантите отново да свиват площадното пространство и да го комбинират с решения, които пречат на масовите публични събития с многохилядна публика.


В категории: Бургас


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
36
Коментара по темата
36.
*********
03.02.2020 18:07:54
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
35.
КрантЪ
03.02.2020 15:33:48
1
5
Да сложат тоалетни из целия град! Стига са мислили тъпотии!
34.
Докер
03.02.2020 11:05:20
0
13
Благодаря на управляващите!
Те са най-знаещите, най-можещите, най умните и са наясно какво искат бургазлии. Особено младите хора, които все по-рядко можеш да видиш по улиците на Бургас. Защо ли? Може би защото имат много възможности за работа и са заети или се правят много инвестиции за нови работни места?!
Благодаря на Управляващите, че направиха гр. Бургас все по пуст град, но е важно да има "инвестиции" в площади. За кого ли? Не знам, май не е за младите.
Честито на печелившите!
Да живей криво разбраната цивилизация!
33.
*********
02.02.2020 19:57:53
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
32.
Порто
02.02.2020 18:32:45
4
17
На всички които работят в Пристанището и н техните семейства честито от ГЕРБ Да събират багажа и на борсата за безработни и гладни
Но може би си го заслужавате-щом си мълчите
31.
Павел
02.02.2020 17:17:51
6
17
С две думи от Пристанище Буграс вече имаме Площад Бургас. На печелившите от разградско и гагаузко честито! А бургазлии кучетата ги яли.
30.
И тук оФФчици
02.02.2020 12:59:04
2
23
Обсъждане с хората, чиито пари ще бъдат изхарчени за тази малоумна идея, имаше ли???? Този момент ми е убягнал!
В 90% от улиците и градинките в междублоковите пространства (и не само там) в целия град са в окаяно състояние! Излизаш сутрин и гледаш разруха навсякъде около теб.
Като паркираш на нашия паркинг, трябва да вземеш хапче против повръщане и трябва да имаш доста парички за ремонт на окачването. Като вървиш пеша, трябва стриктно да наблюдаваш пътя си, за да не обелиш носа. А като буташ количка, нищо чудно детето да получи мозъчно сътресение.
Подкрепям идеята пристанището да си е за кораби! Та нали за това му казват пристанище!!!
Вложете тези пари (парите на данъкоплатците) в инфраструктура, а не в безумни проекти, подкрепящи нечии интереси.
Споко, за крадене пак ще има. За всички ще има.
Опа, исках да кажа “усвояване”!!!
До 28: значи да направим една територия градинка, която пак ще обслужва частни интереси. А всъщност тази територия може да бъде обособена така, че държавата да печели! Така ли? И тези пристанища, които изброяваш, колко интереси ще обслужват? И чии?
29.
Обществено обсъждане
02.02.2020 12:34:28
2
19
Обсъждане с гражданите как и за какво ще бъдат изхарчени парите им имаше ли, че ми е убягнал този момент???
Улиците и градинките в 95% от междублоковите пространства в града (и не само там) са в окаяно състояние. Излизаш сутрин и гледаш разруха навсякъде около теб. На нашия паркинг докато паркираш, трябва да имаш много здрави пломби!!! Като вървиш, трябва стриктно да наблюдаваш пътя си, току виж си обелил носа. А като буташ количка, детето нищо чудно да получи мозъчно сътресение!!!!
Това е масово, а данъците са безбожни.
Аз съм против този безсмислен площад.
А съм ЗА идеята пристанището да си е за кораби. Та нали затова му казват пристанище!!!!!!
Тия пари ги вложете в инфраструктура! Пак ще има достатъчно за крадене!!! Опа, исках да кажа "усвояване"!
28.
dnstuff
02.02.2020 12:34:01
11
4
Това са Амортизирани пристанищни мощности , ще се изградят нови за по големи кораби с голямо газене.В края на месец февруари "БМФ Порт Бургас" стартира две обществени поръчки за изработване на технически проекти за разширенията на пристанищните Терминал Запад и Терминал Изток - 2. Ако плановете се реализират, това ще повиши драстично капацитета и възможностите на пристанището. Стъпките за реализиране на проектите за разширение идват в ситуация на зараждаща се нова конкуренция в областта на пристанищните услуги. През последните месеци усилено се говори за няколко големи проекта за нови частни пристанища във Варна, реализирането на които ще промени ситуацията с обработката на морски товари в България.

Според изчисления Бургас продължава да е лидер в морския транспорт по товарооборот. През миналата година "БМФ Порт Бургас" ЕАД е обработил 6.2 милиона тона, държавното „Пристанище Бургас“ ЕАД около 0,5 милиона тона, а през Нефтен терминал "Росенец" традиционно преминават над 6 милиона тона. Товарооборотът на „Пристанище Варна” ЕАД през последните години е постоянен около 9.5 милиона тона, а през частното "Пристанище Леспорт " АД около 0,5 милиона тона. Освен тези по-големи пристанища в Бургас и Варна действат още няколко по-малки частни пристанищни оператори.
27.
до 26
02.02.2020 10:52:47
8
4
Дибре, че бяха комунистите преди 1944 година, че света нямаше да съществува.... Между впрочем, България беше силна до 70сте години, когато все още имаше какво да се краде и яде останало от мандрите от царско време.... Нали ти писа човека... комунисите СА ВИРУС, КАТО ГИ НАСТЪПИШ И ПОЧВАТ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ И ОПРАВДАВАТ ЗА ГРЕШКИТЕ СИ, НО НЕ И ДА СЕ ПОКАЯТ И ДАСЕ ОТТЕГЛЯТ КАТО СА В ЛАЙНАТА.
26.
х
02.02.2020 10:45:06
7
11
@25
А какви са демократите бе, дебил слабоумен?!
Добре, че бяха комунистите, та демократите да не измрат от глад.
Аман от удиоти!
25.
Силни
02.02.2020 10:14:53
4
9
За какво белите хора, като чуят комунист бягат като дявол от тамян. '89 година българския нород ги остави живи тея крадци и убийци и се надяваше те да се разкаят и комунистите и клонингите им -герб, дпс, бсп за благодарност избиха, унизиха и прокудиха 3 милиона българи!
Вчера чета за кризата с водата в Перник, как мутрата се хвали, че след всяка криза излизали по-силни... по-силни в кражбите и убийствата! Съсипаха Бургас, съсипаха държавата и став по-силни в разсипията.
Като едно време... комуниста некадърник, като съсипеше предприятието го пращаха да съсипе отрасъла. А тея ги пуснаха и в Европа. Жалко за хубавия континент... Комунистите са болест, която не се лекува, хирургически трябва да се отстраняват иначе комунистите действат като един организъм.. коронавируса се защитава.
24.
конгрсмен
02.02.2020 08:11:58
0
27
Предлагам 2 конгресни центъра и 3 хотела! Сигурно сте го измислили вече, ама друго си е и хората да го искат,
23.
бургазлия
01.02.2020 23:46:29
0
41
Бургас беше морски град и Черноморец беше отбора на морските хора! Сега нито едното, нито другото останаха. То и затова не останаха бургазлии в тоя град. Да не говорим, че градът е празен и площадите пусти. За управляващите да има евросредства е мечта, докато чертаем архитектурни проекти и усвояваме ще е така. Дано после дойдат кадърни управници, да оправят малко Центъра и Възраждане, че на село е заприличал градът. Всички нови улички миришат на тоалетна, покрай липсата на дъждове ли, покрай лошо проектиране ли, не знам каква е причината, но в този град напълнен с бекове, които не си чистят след акащите животни, няма да се учудя, ако градът стане и епицентър на някаква нова болест. То дупки и лайна по улиците колкото искаш!
22.
Докер
01.02.2020 22:59:03
3
47
Правите площади за сметка на пристанищни мощности???А бе ,вие луди ли сте???Грешка след грешка.Затази простотия пипитахте ли бургазлии дали са съгласни???
21.
Бургазлия
01.02.2020 22:41:10
3
52
Много лоша новина за Бургас. Пристанищният град умира. Част от от тварите най-вероятно ще се пренасочат към терминалите на Домусчиев и Бориславова. За държавата ще останат алеи и цветенца. Защо да правим икономика, по-добре да правим градинки.
20.
lesno
01.02.2020 22:40:41
2
22
Потърсете сметка на Ивайло Иванов от Пристанищна инфраструктура. Защо мълчите по негов адрес. Срещи,мрещи пликове мликове......
19.
Аве ей Вие от градо
01.02.2020 22:30:06
0
16
ко стана с МЕТРОТО ще го почвате ли вече или чакате още ОВОС
18.
ХХ
01.02.2020 20:59:07
4
39
Тройката е малка за градски площад, защото е оградена от гьол... а гьола го пазят, защото е естествена среда за гербаджиите.
17.
Пламен
01.02.2020 20:42:30
3
44
Когато всяка идея започва с "трябва да направим кафенце и магазин за наш човек"
16.
Бс
01.02.2020 20:41:30
3
65
С два думи .....закривате централно пристанище съвсем?! А пък тази долу дето се пише "Бургазлийка" или е от някое село или е от твърдия електорат на партията, дето не ги интересува нищо друго освен да се кланят и да величаят ръководството. Щяла да усети духа на Бургас. А бе моме,ти ,ако беше от Бургас щеше да носиш този дух в себе си и да помниш и знаеш какво беше Пристанище Бургас за града ни и колко семейства изхранваше. От цял свят идваха кораби и се въртеше такъв оборот,че даже си нямаш представа. А сега какво, 5 кръчми, уж морска гара /без пасажери/, 3 магазина и хотел,просто супер. И на кое ще станем културен център?! Нали щяхме да бъдем и икономически такъв? Не ви ли е ясно вече какво става с града ни?
15.
Баладински
01.02.2020 19:31:34
13
45
Това означава че пристанището повече никога няма да е пристанище. Вече никога кораб няма да товари и разтоварва на това място.Трябвало им амфитеатър и сцена! Ами да махнат паметника на окупаторите и място ще има!
14.
акъл море, глава шамандура
01.02.2020 18:21:33
8
16
Зад красиви думи се крият още по-красиви замисли. Та нали сме най-доброто място за живеене, колко още по-добро да станем! Парите не стигат, трябва да се икономисва. Не можем да се скрием от провинциализма в манталите, нравите, архитеркурата... Бургас си има Часовник, Охлюв, Казино, Грамофон, клоака и жабарник до Альоша, Триумфална арка на св. Николай Чудотворец... Вие само за кражби мислите, само че те отдавна лежат в историята. Такова животно неме, даже и в букварите!
13.
акъл море, глава шамандура
01.02.2020 18:21:25
7
13
Зад красиви думи се крият още по-красиви замисли. Та нали сме най-доброто място за живеене, колко още по-добро да станем! Парите не стигат, трябва да се икономисва. Не можем да се скрием от провинциализма в манталите, нравите, архитеркурата... Бургас си има Часовник, Охлюв, Казино, Грамофон, клоака и жабарник до Альоша, Триумфална арка на св. Николай Чудотворец... Вие само за кражби мислите, само че те отдавна лежат в историята. Такова животно неме, даже и в букварите!
12.
*********
01.02.2020 18:11:10
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Ония , от Вануату
01.02.2020 17:47:07
3
54
Еееех ...
Бургас на времето беше град и пристанище на Много кораби !
Имаше кинти и за момичетата , и за митничарите !
Интер - Клуба работеше на пьлни обороти !
Параходчиите се изсипхава като от самосвал !
Филипинците плащаха по 100$ за девойка !
Отделно вход и питиета !
Бизнеса с пристанещето беше супер !
Всеки Азиатец минаваше и се отчиташе при мен !
10.
Русева
01.02.2020 17:44:20
6
73
Явно има още пари за крадене. Що да не вземат докато може. Щото сколасаха Тройката, превърнаха пристанището в кръчма да не изброявам другите идиотщини, та сега и там.
9.
Do 8
01.02.2020 17:21:00
11
83
ГРОБ ни отне пристанището и корабите ги разтоварват във Варна, за нас остана само медния концентрат дето изби рибата в залива и сярната киселина, която ще ни изтрови всички ако стане лошо.
ГРОБ даде на ТИМ-аджии летището и вече нито един самолет не каца в Бургас, всичко заминава за Варна.
ГРОБ ни взе децата и ги пръсна да учат в София, Варна,
Още какво трябва да се случи, за да раберете бургазлии, че ни убиват?
8.
Бургазлийка
01.02.2020 17:14:12
55
33
Никой с нищо не ми е затварял очите! Работя в частния сектор и нямам нищо общо с политиката! А това, че на някого все нещо му пречи е въпрос на комплекси!
7.
До 4
01.02.2020 17:08:12
12
81
Явно ГРОБ са ти затоврили очите с финикийски знаци за да не виждаш как се подиграха и съсипаха Бургас.
Виж новия бюджет на Бургас, как едни 8 милиона отидоха за канализацията на Доган в Отманли, а на 50 000 българи във 'Възраждане" чакат да им оправят улиците и не може, защото нямало пари за ВиК-то. Срам и позор 1 тучин се гаври с 50 000 българина и турци!
Колко според теб струваме а?
6.
Бургас над всички
01.02.2020 17:07:52
25
13
напротив трябва да има поне 5-6 площада в града ако ще става голям. Срещу конгресния център на другата страна на пристанището трябва да е всъщност голям арт центур на който от конгресния център да може да прожектираме филми и подвижен фест на светлината и от там да има мост от Конгресния център до арт центъра върху водата и моста да е супер дезайнерски. Това ще изиска да преместим частните пристанища по надолу за да може да имаме един правоъгълник с сгради които да могат да прожектират едни върху други през водата 4творно измерение отвсякъде както на Сингапур марината и както на Сидни марината през фестивала на светлините и арта. А за да стане площад това не го разбирам. Разбирам повече да удължим фара във морето още по навътре чрез завземане на морето. Също разширяване на остров Болшевол поне със 5 пъти повече и там създаване на острова на площад със блокове.

Също искам забрана на всякакви правоъгълни форми на блокове и забрана на ниски тавани и тъпо строителство. Искам всички нови сгради да са зелени и да са измислени живи и супер изолирани звукове да не се чуват никакви съседи и тропания отгоре.

Забрана за строене което не изолира звука от съседи и улици.

Досега се строеше от некадърници. Нека града да стане известен като първия град където има забрана за лошо строене и всеки апартамент да има данните на най добре построения във света по изолиране на звук, по зеленина, по светлина. Така ще дадем на Бургас слава. Без слава за НИЩО не ставаме. Без смели идеи и радикална криейтивност за НИЩО не ставаме. Трябва за нас да се говори и да падат чайчета или НИЩО за нас.
Правете избор. ИЛИ ще правим неща където ще падат чайнетата на света или ще стоите бедни и ще духате на Истанбул и София.
Никакво духане. Още днес за закълнете че отсега нататък всяка една педя от Бургас ще става световно чудо.
5.
Captain Jack Sparrow
01.02.2020 17:06:17
5
61
Преди всичко трябва да се осигури достъп с автомобили и паркиране в близост до гарата и автогарата. При сегашната организация места на паркинга на гарата няма никога и когато посрещаме близки мъкнем куфари до майната си. Огромна пешеходна зона "сътвориха" на мястото на големия паркинг до гарата, а пешеходци нещо няма из района.Добре е да се мисли малко понякога.
4.
Бургазлийка
01.02.2020 17:02:16
69
60
Напоследък се убедих, че най-силното и основно качество на народа е да мрънка! Каквото и да се направи все е лошо! Ами, хайде, като го можете по-добре, правете го! То за всичко се иска акъл и можене! И аз работя, получавам заплата и се радвам на всичко хубаво, което се прави и се случва около мен!
3.
Днеско
01.02.2020 16:55:44
6
36
И да не забравите на най-големите бургаски и всякакви други ефета да им направите и подарите по едно жилище от общината отгоре на главата на Альошата!
2.
До 1
01.02.2020 16:55:01
11
67
И вместо да печели държавта от работни места впристанището по цялата верига, ще печелят 2-3 "бургаски" меринджеи заедно руското кгб.... Сещай се за кой хотел става въпрос.
Срам и позор.
Колко короба можеха да влязат на тея докове и да печелим всички българи.
1.
Бургазлийка
01.02.2020 16:46:36
72
50
Браво!
Помня, когато единствения досег на града с морето беше ивицата покрай морската градина! Сега с отварянето на достъпа до Пристанището, духът на Бургас все повече се усеща! А с новия площад със сигурност ще стане и морски културен център!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори