×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внукът на Бойко Борисов става на 4


30 Януари 2020, Четвъртък, 20:20 ч.
Автор: Флагман

Малкият се подготвя за детската градина

Бойко-младши, внукът на премиера Бойко Борисов, става на 4 годинки на 31 януари. Малчуганът ще получи изненади от майка си Венета, татко си Иван, както и от дядо си. Освен да се радва на играчките си, внукът на премиера вече ще трупа книжки в библиотеката, тъй като скоро се захваща с учението.

От 5-годишна възраст той ще трябва да започне да посещава подготвителна група в детската градина, която ще го изстреля към първи клас. Другото голямо събитие за Бойко-младши от изминалата година е, че стана християнче. Премиерът стана кръстник на внуците си в разгара на юли.

Ритуалът се състоя в храм "Света Петка" в Клисурския манастир ден след големия празник Илинден. "Бойко и Иван вече са християнчета", написа тогава министър-председателят във Фейсбук и сподели снимка от важното семейно събитие. Двете братчета приеха Христовата вяра в красиви костюмчета, майка им Венета блестеше в ефирна бяла рокля, а таткото Иван бе в елегантен костюм.

Бойко-младши се представил повече от добре и с любопитство слушал думите на отеца. От съвсем малък той задавал остроумни въпроси, умеел да брои, да смята, знаел азбуката и много думи на английски. В семейството му предричат светло бъдеще в точните науки.

Единствената дъщеря на Бойко - Венета, има три висши образования като и трите си дипломи е получила в САЩ. Когато се прибра в България, тя реши да свие семейно гнездо с половинката си Иван. Първият им син Бойко се роди на 31 януари 2016 година, а второто момченце - Иван, проплака 2 години по-късно в ръцете на същия екип от лекари само месец след рождения ден на дядо си, пише Ретро.


В категории: Лайфстайл


9
Коментара
Флагман.БГ Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица 21/05/2024, Вторник 17:15 0
Алисия изживя кошмар в Дубай
Алисия изживя кошмар в Дубай 21/05/2024, Вторник 16:59 0
Fibank отрече: Не се продаваме!
Fibank отрече: Не се продаваме! 21/05/2024, Вторник 16:00 0
9
Коментара по темата
9.
pfff
31.01.2020 11:08:24
1
1
ето го новия малък тошко
8.
Aaaa
31.01.2020 10:25:56
1
3
Ето го новият Божков. Учи го от малък на комар. Да, върви слъш вериша. Абе що пишете тез глупости. Да му даде дядо му една книга да прочете ама да нее Винету
7.
*********
31.01.2020 04:03:43
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
Вашингтон
31.01.2020 02:13:55
0
6
България е загадъчна страна – когато в България всичко замре, когато историята тук спре – нещо става в международния климат и не силите на доброто, а вече силите на злото принуждават българите да търсят посока.
5.
Дълбоката Държава
31.01.2020 01:03:22
2
4
Патриархатът има своето време и място. Той е добър модел за организиране на живота. Подреден, известно е кой работи, кой плаща. Централизиран и предсказуем, маршрутите на живота са ясно определени. И беден. Цената на стабилността, която патриархалният свят гарантира, е отказ от индивидуални проекти, от творчество, от предприемаческо живеене. Ние тъгуваме за патриархата от времето на Вазов, защото кризата му започва още през Възраждането. Нахлуването на големия свят в “Под игото” - това е Бойчо Огнянов, който прескача през дувара на щастливата патриархална вечеря в къщата на чорбаджи Марко. И така големият свят ще продължи да прескача дувара, а ние ще продължаваме да се държим сякаш можем да оцелеем в един променящ се свят, без да се променяме. В този смисъл стратегиите ни за справяне, житейска мъдрост на патриархалния човек, която е приложима в онзи свят, ”преклонена главичка сабя не я сече” и др., те научава да се откажеш от инициативата, да се съобразяваш със силните на деня, общо взето, да бъдеш сервилен, страхлив, да се подчиняваш... Стратегии за оцеляване, добри за традиционния и за тоталитарния свят, но драматично несполучливи за оцеляване в пазарна ситуация. Патриархалният човек разчита, че неговият патриарх, баща, тартор ще се грижи за него. Договорът е - аз се отказвам от всякаква автономност, срещу която ти давам цялата си лоялност, и получавам парче от питата. Това в пазарна ситуация спира да е така, защото патриарсите се грижат за себе си и спират да се грижат за останалите. Договорът е разтрогнат едностранно. Това се случи по времето на прехода. Нашите политици, татовци, царе, командири, очевидно са по-заети със собственото си благополучие, отколкото с това на популацията.
Съществува изумителна наивност и лекота, с която се дава властта на абсолютни мошеници и това продължава да се повтаря, а след това се питаме: ”Как се случи?” Този тип възглед и организиране на социалния свят е гарантирана катастрофа в новата ситуация. Ние сме другаде. Там, където сме били, е ниско, захлупено и полезно да пълзиш на четири крака, тук трябва да ходиш изправен и да се държиш като човек. Този тип инфантилизиране на поданика на тоталитарната държава или на патриархалната общност ти гарантира, че си жертва. Това е, което се случва накратко. Сега ние, от една страна, не можем да разчитаме на патриархалната норма, т.е. някой да се погрижи за нас, а същевременно не сме научени да се грижим за себе си. Оттук и усещането за безпътица. Казано по друг начин, налага се да спрем да сме поданици и да започнем да се държим като граждани.
4.
пророк Илия
30.01.2020 23:51:18
1
14
жалко, че ще плаща за греовете на дядо си. Това е сигурно!
3.
Дълбоката Държава
30.01.2020 22:55:11
3
8
Българинът не се е отървал от културата на агонизиращ патриархат. Това е култура, според която единственото важно нещо е аз и моите роднини да живеем добре и няма значение какво става с другите - с гетата, с общността и публичния свят. В културата, в която най-важното е родителите да притежават детето, всичко друго може да бъде жертвано. Може да бъдат пожертвани децата от малцинствените общности, може да бъде пожертвано бъдещето на децата, може да бъде пожертвано бъдещето на страната. Важно е нашите деца да живеят по начина, по който ние вярваме. Това е патриархатът. Всичко останало – корупцията, безхаберието, лошото функциониране на институциите и масовата миграция на младите - е без значение. Ами ние ще ги прогоним, но няма да се променим.Когато деградацията стигне до дъното, тогава се разпадат и най-близките семейни връзки и се появява перверзия на патриархата.
2.
rosnaka s bmw
30.01.2020 22:30:25
4
12
тва унучето ли е,то кът момиче е,да го острижат малко,да не стане пидирасче
1.
Б.Б.
30.01.2020 21:34:41
2
49
А дядо му е приготвил няколко милиардчета за подарък, да е осигурено детето като порасне! Дядо е много способен човек и случи на малоумен народ, че да си го прави каквото иска!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Награждават най-успешните учители в Бургас Награждават най-успешните учители в Бургас Събитието е посветено на честванията по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Кметът на Общината Марин Киров обяви 22 май за ден на траур Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Нямало е разговор, в който да е било предлагано на Пеевски да стане премиер, категоричен бе съпредседателят на ПП/ДБ Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Опитвам се да убедя все повече хора да гласуват, защото когато отвратените не отидат до урните, ще управляват отвратителните, каза кандидат-депутатът от ПП-ДБ Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Повечето хора използват гнездото за запалка, която обикновено осигурява 12V Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Изоставената блондинка от "Ергенът" има връзка с мъж на годините на баща й 12 търговци на гласове отиват в ареста 12 търговци на гласове отиват в ареста За друг вид престъпления в рамките на операцията са задържани още 33 лица Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Пеевски посочи още, че предложението на лидера на ДБ е включвало пенсиониране на Бойко Борисов Ексобластният управител и купувачът на Митницата в Созопол с реакция след статия на Флагман.бг Ексобластният управител и купувачът на Митницата в Созопол с реакция след статия на Флагман.бг Според бизнесмена Крепостната стена и терасата върху бойната кула на Стария Созопол били съвсем различен казус с незаконно строителство, свързан с друг областен управител - Константин Гребенаров Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Голям успех за бургаския ветроходец 
Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори