×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Волейболен Нефтохимик падна от Хебър, Купата на България отива в Пазарджик


Волейболен Нефтохимик падна от Хебър, Купата на България отива в Пазарджик
Победата на Хебър бе категорична - с 3 на 0
19 Януари 2020, Неделя, 21:51 ч.
Автор: Флагман.бг

Бургазлии загубиха втори пореден финал за Купата, след като миналата година тя отново бе спечелена от пазарджишкия тим

Отборът на Хебър (Пазарджик) завоюва втора поредна Купа на България, след като надигра категорично Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:0 (25:19, 25:23, 27:25) в големия финал на турнира, изигран пред пълни трибуни в зала "Младост", пише bgvolleyball.com. 

Бургазлии загубиха втори пореден финал за Купата, след като миналата година тя отново бе спечелена от пазарджишкия тим. От своя страна "тигрите", водени от Атанас Петров, печелят втори пореден трофей през този сезон, след като стартираха със спечелване на Суперкупата на България. Ако успеят да се преборят  и за шампионската титла в Суперлигата, то волейболистите на Пазарджик ще отбележат требъл за настоящия сезон 2019/2020, каквато е и голямата цел на клуба.

Георги Братоев получи зелен картон за феърплей във втората част. 

Домакините започнаха силно в първия гейм - 6:1. "Тигрите" обаче се мобилизираха и не само настигнаха противника, но и поведоха при 8:7. Волейболистите на Атанас Петров удържаха темпото, намериха точния ритъм и запазиха доминацията си през целия гейм. Пазарджиклии поведоха в срещата след 25:19. 

Във втория гейм играта бе равностойна - двата тима се "залепиха" един за друг, след което при 11:9 Хебър поведе. Промяна на съдийското решение намали преднината, ас на Георги Петров изравни отново резултата. Последва отново борба за всяка точка, но гостите бяха мобилизирани максимално и взеха нужното от ситуацията. Интрига се завърза още няколко пъти, пазарджиклии излязоха напред с две точки. В ключовите моменти битката от двете страни на мрежата продължи, Хебър обаче поведе и запази хладнокръвие, стигайки до аванс 2:0 гейма. 

Равностойно започна и третата част. Бургазлии поведоха за кратко, но съперникът успя да изравни. Играчите на Атанас Петров излязоха напред, последва нова размяна на ролите. Нефтохимик взеха водеща роля след оспорване на съдийско решение от страна на треньора. Догонването продължи и впоследствие, от двете страни извършиха смени. За пазарджиклии те дадоха резултат и ги върнаха в битката, но домакините не се отказаха. Напрежението се запази до края на гейма - игра точка за точка, отборите се бореха със зъби и нокти, в крайна сметка обаче "тигрите" защитиха Купата след 27:25. 


В категории: Спорт


13
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
13
Коментара по темата
13.
Огнян Томов
22.01.2020 09:43:06
2
3
Ей волейбола ще закрия както затрих баскетбола. Това е фенчета. Няма значение за мен кой ще е 1-ви!
12.
До 10
20.01.2020 16:13:12
2
4
"феновете" ги няма,защото не са им дали пари да отидат,ще се върнат,ако започнат да им плащат,както при футболния клуб.
Везенков ви го каза много точно и ясно,че това не е нефтохимик,а Лукойл,а нафтата е някакъв продукт,който се произвежда в рафинерията,ей това е истината.
11.
До 10
20.01.2020 15:59:24
1
3
1. Няма ги феновете ,защото това не е нефтохимик,а Лукойл,които играят с червени екипи,нищо общо с нефтохимик
10.
ИСТИНАТА
20.01.2020 15:24:45
1
3
Наистина има големи малоумници тук. Бъдете реалисти , мислете с ГОРНИТЕ СИ глави . Бюджета на Хебър е 2 400 000 лева, нашия е 700 000 . Как да се бориш да шземеш класните играчи като Хебър от страх веднага ги копуват, само и само да не дойдат при нас . Пример с Теодор Тодоров нашите са му предложили някакви доста прилични пари и веднага от Хебър двойно ама веднага . С Братоев, Къртев и Агонцев веднага след завършването на шампионата по две вдигат парите . Но хайде да сме реалисти . НИЩО НЕ ИГРАХМЕ . Николай Желязко се опита там да смотолеви нещо ноооооо не се получи дори оправданието му . И за най некомпетентните в този спорт е ясно че Хебър могат да играят само с 3 ма и пак ще бият всички и беше редно да се ОБЪРНЕ , ОБЪРНЕ , ОБЪРНЕ ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ точно на тях . Да ама не . Нито Братоев неможаха да разгадаят нито канадеца неможаха са неотрализират в атака . И така и не се научиха да посрещат правилно бомбите на Ляфтов . Според мене в решаващите точки в трети гейм когато имахме шанс да вземем гейма и да се опитаме да обърнем мача неадекватна смяна и в игра Марто Пенев .От три топки две сгрешени и две точки за Хебър. Ама той за трите мача изигра 2мин и 43 секунди , трудно ще влезе в мача . Защо се опитвате да обиждате и да гоните Оги Томов .Е какво да направи човека . Парите са драстично намалени , дори и Салпаров избяга за повече пари а се кълняха за дългосрочен проект . Има перфектна организация но всичко става с пари . Ако и нашия бюджет е 2 400 000 лева дали Хебър ще имат шанс - Никога . А направи ли ви впечатление че Хебър си докараха и това момче където води националния по волейбол , и недадоха пълна възможност на нашия диджей да се изяви . Направи ми лошо впечатление и още нещо този който водеше мача от дежурната маса проверих казва се Делчев много и напразно говори . Даже и хората около мен започнаха да го освиркват и коментираха че се опитва да бъде забелязан и недава възможност на диджея да подгрява и без това по умерената публика в Бургас . Към феновете - защо ви няма в зала Младост нали играе Нефтохимик . Везенков и него вече го няма защото неможе да се прави на велик . Върнете се елате да помогнеме на нашите момчета и да станем шампиони . БЛАГОДАРЯ ВИ
9.
Fen
20.01.2020 10:15:34
2
2
Томов оставка!!!
8.
Точка
20.01.2020 09:02:50
2
3
Ръководството да подава оставка. За нищо не става само харчи за любовници !!!Отбора беше гост. Никаква организация. Момчетата играха добре !!!
7.
Браво
20.01.2020 08:21:17
2
7
на момчетата от отбора .Шанса ни изневери но ще бъдем шампиони.
А разбирачите тихо .
6.
Фен
20.01.2020 02:56:33
1
4
Няма го Салпаров с звздният тим който беше събрал и тръгваме надолу по стълбичката!!!!
5.
Ха ха
20.01.2020 02:28:28
6
15
То бива да си прост шаран, ама 1 и 3 направо чупи тъпомера. Вие къде сте бе калмуци. На коя спортна карта ви има, че си седнал да обсъждаш другите.
4.
бургазлия
20.01.2020 00:39:36
8
3
въпрос на време беше защото се взеха много на сериозно и затова а пак и на Огнян Томов не му е мястото там
3.
До мазут
19.01.2020 23:45:31
14
4
Въпрос на време е пак да си върнем старата слава и отново президента да подкупва съдии и делегати и отново да бъдем трети.
2.
Flagmani
19.01.2020 22:43:08
1
7
Za boq sno6ti v aitoskata dolnoprobnq diskoteka 6to ne pi6ete ve,xvar4at macheteta nojove fal6iv alkoxol vie spite
1.
Мазута
19.01.2020 22:14:51
26
9
Ни на футбола ни на волейбола ви има.Закривай и разпускай заводски отбор.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори