×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Учителка от Карнобат ще обяснява колко страхотен е Алекс Димов


Учителка от Карнобат ще обяснява колко страхотен е Алекс Димов
Алекс Димов явно се надява да получи присъда под средните нива - 5-6 години затвор
Тема в развитие
Ето как Алекс Димов от Карнобат ще получи по-лека присъда Карнобатският циганин Алекс Димов нае цяла армия от адвокати, делото му тръгва утре Циганинът Алекс, убил две жени в Карнобат, припозна детето си, пускат го под гаранция (ОБНОВЕНА) Пуснаха Алекс Димов на свобода, не било заради празниците, а заради ... Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат Стана ясно как Марковски ще се опита да измъкне Алекс от менгемето на бургаския съд Богатият карнобатски ром си нае адвокат Марковски да го защитава Ромът Алекс, убил две жени в Карнобат, забрани на журналистите да го снимат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО) Брутално! Държавата издържа бебето на богатия ром, който уби две жени. А кой му даде книжка? По чудо няма трета жертва на Мерцедеса-убиец в Карнобат Адвокатът на рома с Мерцедеса, убил две жени в Карнобат: Ганка издъхнала в ръцете му, опитвал да я спаси Алекс, премазал две жени в Карнобат, си нае известен бургаски адвокат да го защитава. Ще го освободи ли съдът от ареста? 13-годишен бил в Мерцедеса на Алекс, премазал две жени в Карнобат Няма дрога в циганина Алекс, който заби мерцедеса си в две жени и ги уби Трагедия! Почина и втората карнобатлийка, премазана от мерцедеса на Алекс Вътрешният министър Младен Маринов за катастрофата в Карнобат: Явно самочувствието зад волана е било високо! Само във Флагман.БГ: Как Алекс почерни задушница в Карнобат и напои с кръв ул. „Петър Берон” Само във Флагман.бг: Вижте Алекс, който предизвика автокасапницата в Карнобат Първи снимки от тежката катастрофа в Карнобат Шофьорът, причинил кървавото меле в Карнобат, е 18-годишен с един месец стаж и с "Мерцедес" (ОБНОВЕНА) Извънредно! Много смърт до гробищата в Карнобат - кола помете няколко жени, има загинали и тежко ранени
виж още
скрий
15 Януари 2020, Сряда, 11:34 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Карнобатлията е шофирал с 90 км/ч на ул.“Петър Берон“, не е предприел мерки, за да предотврати ПТП-о

Процесът срещу Алекс Димов, който на 3-ти ноември 2018 година, премаза с колата си две жени в Карнобат (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ), ще продължи на 12-ти февруари.

Днес се проведе разпоредителното заседание в Окръжния съд на Бургас. Както Флагман.бг писа, Димов призна вината си и се възползва от възможността да намали присъдата си с 1/3.(ВИЖТЕ ТУК)

Подсъдимият напълно прие обстоятелствата в обвинителния акт, а те са следните: Шофирал е с превишена скорост по ул.“Петър Берон“, в случая 90 км/ч при максимално допустими 50 км/ч и не е предприел мерки, за да предотврати катастрофата.

Близките на Алекс Димов дойдоха, за да го подкрепят в съдебна зала

Въпреки че процесът тръгна по реда на съкратеното съдебно следствие, което пести процесуално време, защитникът на Алекс Димов – Марин Марковски настоя да се разпитат двама свидетели, които щели да посочат важни характеристични данни на подсъдимия. Това е учителката от ОУ „П.Р.Славейков“ Минка Иванова Стоянова и съседът Димитър Хюсеинов. Именно заради тяхното изслушване заседанието бе отложено за следващия месец.

Самият Алекс Димов днес се покая, помоли за прошка и извини на родните на двете жертви. Това явно ще е подходът на защитата – на смирение и описване на положителни характеристики на лицето, за да не изкара младините си в затвора. Той може да лежи до 15 години затвор.

Вижте какво каза адв.Марин Марковски за Алекс Димов:

 

 


В категории: Карнобат


17
Коментара по темата
17.
Алек..
17.01.2020 11:22:25
1
2
друго щеше да ринеш ако на мястото на двете жени , бяха жена ти и децата ти
16.
Карнобатман
16.01.2020 23:11:07
10
1
Алоуу, коментиращите! Я по-лекичко герои такива? Вие познавате ли учителката? Не , ава и ядете краката! Дебили! Много сте смели криейки се зад измислени имена, чок ербап , значи! А лично аз , ако бях на мястото на тази учителка щях да съдя тази велика медия и щях да спечеля, доста парички!
15.
Веселина Михова
16.01.2020 13:47:51
0
10
За пари българката си продава и душата на дявола!
14.
Jedaq
15.01.2020 19:25:21
1
0
Abe ko stawatuka adrio koi gi pi6itez
13.
БОГ ДА ТЕ НАКАЖЕ
15.01.2020 18:00:33
1
3
Срам ме е не я искаме.......
12.
БОГ ДА ТЕ НАКАЖЕ
15.01.2020 16:57:30
1
13
Срам не е искаме повече да е учител , като се прибере в къщи да помисли за мъките които са понесли горките женички . Нека нейните внуци да са последствени на войната на малоумниците на пътя . МАХАЙ СЕ.
11.
Али кондафил
15.01.2020 15:52:53
0
4
Ей Нидяле Наркоман
Знаеш ли кой съм аз ... Най големия скоро ща купя
И адвокат Марковски няма да та оправи
10.
До Али Кондафил
15.01.2020 15:39:56
3
0
А ей шматка ...
И тука ли се излагаш
Нали те знаем гледаш си гъза на огледалото и биеш чекии !!
9.
Жельо Пантерата
15.01.2020 14:49:33
0
4
До Андрей Асенов
Абе кви неща пишеш,ти си един от тях...парад
8.
Али Кондафил манекена
15.01.2020 14:45:08
10
1
Дано се отърве мончето.Адвоката е добър.
7.
Колю Мудев
15.01.2020 14:42:29
3
4
Искам да бартеросам една галатинска свиня, закуче дакел !!!
6.
Бай Нидял ревнува
15.01.2020 14:35:18
3
4
Аз кви неща направих,че нищо не ми направиха.Какво остава за това цигане
5.
Dr. GT2
15.01.2020 14:30:31
2
11
От 2018-та г. досега и още не са го прибрали на топло. С 2 отнети човешки животи и работата още се размотава?
Да не би пък да го искарат невминяем или пък... невинен?
Нямам думи! :/
4.
Андрей асенов
15.01.2020 13:17:54
4
17
Учителката беше малко финансово стимулирана с 200 лв зада каже колко е прекрасно това лайно
3.
1312
15.01.2020 12:28:00
5
9
Хахахахахаха точен коментар
2.
Хей първи
15.01.2020 12:25:49
11
10
Правиш ли разлика между полицай и охрана на съдебната вляст.Ааааа.....ти си мислиш че обществен ред на общината и те са ченгета.
1.
Организация
15.01.2020 11:43:30
8
14
Полицаят от снимката е истинско олицетворение на МВР у нас - дебел, червендалест, застаряващ, с празен поглед в нищото и броящ на ум дните до ранната пенсия, след което благодари на баща си (пак на ум), че го е оправил в системата след като самия той се е пенсионирал
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ 20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя КЕВР реши: Газът поевтинява през май КЕВР реши: Газът поевтинява през май От дружеството информират, че предложената цена за май е със 7% по-ниска от действащата за предходния месец април
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори