×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО)


Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО)
Алекс Димов се покая, каза, че съжалява за случилото се, но не звучеше много искрен, сякаш бе наизустил репликата
Тема в развитие
Ето как Алекс Димов от Карнобат ще получи по-лека присъда Карнобатският циганин Алекс Димов нае цяла армия от адвокати, делото му тръгва утре Циганинът Алекс, убил две жени в Карнобат, припозна детето си, пускат го под гаранция (ОБНОВЕНА) Пуснаха Алекс Димов на свобода, не било заради празниците, а заради ... Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат Стана ясно как Марковски ще се опита да измъкне Алекс от менгемето на бургаския съд Богатият карнобатски ром си нае адвокат Марковски да го защитава Ромът Алекс, убил две жени в Карнобат, забрани на журналистите да го снимат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО) Брутално! Държавата издържа бебето на богатия ром, който уби две жени. А кой му даде книжка? По чудо няма трета жертва на Мерцедеса-убиец в Карнобат Адвокатът на рома с Мерцедеса, убил две жени в Карнобат: Ганка издъхнала в ръцете му, опитвал да я спаси Алекс, премазал две жени в Карнобат, си нае известен бургаски адвокат да го защитава. Ще го освободи ли съдът от ареста? 13-годишен бил в Мерцедеса на Алекс, премазал две жени в Карнобат Няма дрога в циганина Алекс, който заби мерцедеса си в две жени и ги уби Трагедия! Почина и втората карнобатлийка, премазана от мерцедеса на Алекс Вътрешният министър Младен Маринов за катастрофата в Карнобат: Явно самочувствието зад волана е било високо! Само във Флагман.БГ: Как Алекс почерни задушница в Карнобат и напои с кръв ул. „Петър Берон” Само във Флагман.бг: Вижте Алекс, който предизвика автокасапницата в Карнобат Първи снимки от тежката катастрофа в Карнобат Шофьорът, причинил кървавото меле в Карнобат, е 18-годишен с един месец стаж и с "Мерцедес" (ОБНОВЕНА) Извънредно! Много смърт до гробищата в Карнобат - кола помете няколко жени, има загинали и тежко ранени
виж още
скрий
12 Ноември 2018, Понеделник, 13:19 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Клиентът ми не е искал да предизвика това ПТП, недопустимо е да го представяте като богаташа, който гази хора със скъпата си кола, пледира защитникът му адв.Марковски

18-годишният Алекс Димов остава в ареста, постанови току-що състав на Апелативния съд в Бургас, който потвърди взетата на първа инстанция мярка за неотклонение. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване, ако не са налице съществени обстоятелства в здравословното състояние или по досъдебното производство.

Както Флагман.бг писа за днешното съдебно заседание Алекс Димов бе представляван от двама адвокати – Красимир Кацарски, който го защитаваше на първа инстанция и най-добрият български адвокат Марин Марковски, който не е по джоба на всекиго.

Първият застъпи тезата, че колата на Алекс, с която е причинил катастрофата изобщо не била нова, а на 18 години. Според Кацарски прокуратурата се опитвала да представи клиента му като човек, който кара богата кола и нарушава закона.

Марин Марковски бе още по-категоричен в пледоарията си: "Клиентът ми не е искал да предизвиква тази катастрофа. Недопустимо е да го представяме като богаташа, който гази хората със скъпи коли. Защитавал съм свещеници, хирурзи, дори детска учителка, попаднали в подобна ситуация. Те, както и Алекс, са жертви на обстоятелствата”, каза Марковски.

Според него налице били достатъчни основание, за да се твърди, че Алекс е причинил катастрофата по непредпазливост, с което намекна, че ще се пледира за промяна на обвинението - в по-леко.

Както писахме адв.Марковски загатна и каква ще е защитната линия и ще се чака психиатричната експертиза, автотехническата и тази за състоянието на пътя, които можели да променят коренно обстоятелствата, смята юристът. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Не приемам доводите на първоинстанционния съд и прокуратурата, че едва ли не ще се качи зад волана щом бъде освободен. Той, тази книжка не иска да я види, вероятно поне пет години няма да помисли да кара кола”, допълни той.

Марковски атакува и друга теза на прокуратурата – че Алекс пътувал в чужбина и това е дава основания да се сметне, че може да се укрие. Според него клиентът му не е нарушил закона с това, че е пътувал извън страната. Прокуратурата щяла да има основание да  настоява за постоянния му арест бил, ако евентуално се укрива от правосъдието, а случаят не бил такъв, защото той е съдействал на разследващите и е посочил ясен адрес, където може да бъде открит.

Според прокуратурата обаче Алекс може да избяга, защото няма постоянен адрес и работа, а родителите му от години са в чужбина. Държавният обвинител Красимира Кателиева смята, че той може да наруши закона отново, ако бъде освободен и пледира да остане зад решетките.

Днес Алекс проговори, покая се и призова за по-лека мярка, но думите, които каза в зала сякаш бяха заучени реплики.



В категории: Темида , Карнобат


10
Коментара
Флагман.БГ Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области 02/05/2024, Четвъртък 08:20 0
10
Коментара по темата
10.
вай
13.11.2018 22:45:58
0
4
Откъде гнусният мангал е взел пари, та да плати хонорара на плондера Марковски?! Марковски, ти срам и страх от Бога нямаш ли бе, тлъстак гнусен?! Все изроди защитаваш...
9.
Сападжама
12.11.2018 20:56:24
0
4
Маркивски е само един плондер.
Въздух под налягане.
8.
Иван
12.11.2018 18:18:26
0
5
Да не се гледало че бил богат каза гн.Марковски. Ами от къде взе гадния циганин пари за такъв известен адвокат.
7.
Наблюдател
12.11.2018 18:17:53
0
4
Няма да му бъде изменена мярката скоро. И от къде авторът на дописката реши, че Марин Марковски е най-добрия наказателен адвокат в България? Нека уважаемия дописник да си направи труда да изслуша пледоариите на Марковски по различни дела. Ще се изненада да установи, колко много си приличат една с друга. Разликата е в имената на подсъдимите и текстовете от НК по които се водят делата. Лафовете са му едни и същи. А Кацарски е доста семпъл като юрист, но със сигурност много си е повярвал. И няма как да е иначе, защото дебилите са си го нарочили като "голям" адвокат. В случая обаче и който адвокат да беше ангажиран,нямаше да се получи друг резултат. Не е трябвало да се обжалва мярката, но когато роднините на задържаните надделяват над адвокатите си, винаги се стига до фиаско.
6.
Командера
12.11.2018 17:26:09
2
6
От къде миризливия циганин има пари да плаща на Марковски? От далавери кражби склоняване към проституция телефонни измами джебчийки които работят за него или други престъпления за които не се сещам със сигурност парите му не са спечелени с честен труд Защо прокуратурата не се сезира и мангала да докаже доходите си и дали си е платл данъците. Флагман сезирайте прокуратурата и останалите институции съпричастни към проблема
5.
даааа
12.11.2018 17:16:01
4
4
На мангала му се еба мамата.Ся ши плачи а га чупи стойките с тоя таралясник не мисли. Беше безсмъртен.
4.
Пешо кура
12.11.2018 16:15:03
1
6
Къв Алекс Адем ли е или Айдън
3.
до 1
12.11.2018 16:14:00
0
5
Чики бйшем в дупарата
2.
pf
12.11.2018 15:38:59
1
5
Toi li e jertva? haha, moje da staneedinstveno moia jertva mangala mrusen.
1.
AZ
12.11.2018 15:25:47
1
12
Не, той няма да избяга в чужбина, той е честен ром и най много да се каче в кола, за да отида на протест против високите цени на горивата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьор успя да си върне книжката, докато чака кръвна проба, след положителен тест за наркотици Шофьор успя да си върне книжката, докато чака кръвна проба, след положителен тест за наркотици По думите му автомобилът все още се намира в КАТ Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Този ден е денят на голямото чистене преди Великден, защото се приема, че освен дома си пречистваме ума, мислите и душата си Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области Прогноза за времето - 2 май, четвъртък Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Според традицията великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък или на Велика събота преди празника Възкресение Христово, a първото яйце трябва да се боядиса в червено 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето
САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори