×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брутално! Държавата издържа бебето на богатия ром, който уби две жени. А кой му даде книжка?


Брутално! Държавата издържа бебето на богатия ром, който уби две жени. А кой му даде книжка?
Алекс не знае какво е ЕГН, нито от каква националност е, трудно разбира и говори български
Тема в развитие
Ето как Алекс Димов от Карнобат ще получи по-лека присъда Карнобатският циганин Алекс Димов нае цяла армия от адвокати, делото му тръгва утре Циганинът Алекс, убил две жени в Карнобат, припозна детето си, пускат го под гаранция (ОБНОВЕНА) Пуснаха Алекс Димов на свобода, не било заради празниците, а заради ... Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат Стана ясно как Марковски ще се опита да измъкне Алекс от менгемето на бургаския съд Богатият карнобатски ром си нае адвокат Марковски да го защитава Ромът Алекс, убил две жени в Карнобат, забрани на журналистите да го снимат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО) Брутално! Държавата издържа бебето на богатия ром, който уби две жени. А кой му даде книжка? По чудо няма трета жертва на Мерцедеса-убиец в Карнобат Адвокатът на рома с Мерцедеса, убил две жени в Карнобат: Ганка издъхнала в ръцете му, опитвал да я спаси Алекс, премазал две жени в Карнобат, си нае известен бургаски адвокат да го защитава. Ще го освободи ли съдът от ареста? 13-годишен бил в Мерцедеса на Алекс, премазал две жени в Карнобат Няма дрога в циганина Алекс, който заби мерцедеса си в две жени и ги уби Трагедия! Почина и втората карнобатлийка, премазана от мерцедеса на Алекс Вътрешният министър Младен Маринов за катастрофата в Карнобат: Явно самочувствието зад волана е било високо! Само във Флагман.БГ: Как Алекс почерни задушница в Карнобат и напои с кръв ул. „Петър Берон” Само във Флагман.бг: Вижте Алекс, който предизвика автокасапницата в Карнобат Първи снимки от тежката катастрофа в Карнобат Шофьорът, причинил кървавото меле в Карнобат, е 18-годишен с един месец стаж и с "Мерцедес" (ОБНОВЕНА) Извънредно! Много смърт до гробищата в Карнобат - кола помете няколко жени, има загинали и тежко ранени
виж още
скрий
06 Ноември 2018, Вторник, 12:01 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Жената на 18-годишния Алекс – Катя преди месец му родила бебе, но се води самотна майка

Карнобатлията Алекс Димов, който прегази две жени навръх Задушница, разгневи сериозно днес съдия Катя Господинова, заради непризнато дете.  Това стана по време на заседание в Окръжния съд, при което трябваше да се реши дали да се промени мярката му за неотклонение "задържане под стража".

Както писахме днес, на влизане в Съдебната палата, нямаше и помен от младежа с модерна прическа, скъпи дрехи и излъскана визия, лъхаща от нахаканите му снимки във фейсбук. Алекс влезе с качулка и изобщо не се чуваше в залата какво точно отговаря на въпросите на съдия Господинова, сякаш не владееше членоразделна българска реч.


Съдия Катя Господинова има отговорен стил в ръководене на заседания от наказателен характер  - строг и много справедлив

Още в началото на заседанието Господинова се обърна към 18-годишния ром, така: Г-н Димов, като какъв се самоопределяте?  Не съм Господин, Алекс съм.”, измърмори задържаният, очевидно неразбиращ смисъла на цивилизовано обръщение. Този отговор смути десетината журналисти, както и съдебния състав.

Оказа се, че Алекс не знае какво е ЕГН. Не можа да посочи и от каква националност е. Съдията направи всичко възможно, за да го ориентира в избора му и го улесни, посочвайки няколко варианта от националности. Алекс мълчеше. Накрая, след дълго размишление, се самоопредели като българин. С това обаче затрудненията му не свършиха, защото трябваше да му се обясни и що е това майчин език. Обвиняемият в крайна сметка каза, че трябва да се пише за него "майчин език - турски".

”Ти изобщо разбираш ли български?”, изостави учтивата форма Господинова, за да не го препотява повече. Отговор не получи. Комуникацията със задържания се оказа меко казано невъзможна, въпреки твърденията му, че има основно образование.

Гневът у съдия Господинова започна да се надига и от висящия във въздуха въпрос кой е дал шофьорската книжка на този човек преди един месец. Гвоздеят на гаврата с българската държава и правосъдието обаче бе в мотивите на защитника на Алекс адвокат Красимир Кацарски. Печеният в подобни дела юрист този път не бе догледал обстоятелствата и каза, че обвиняемият се нуждае от по-лека мярка, за да се прибере у дома - да помага на жена си Катя при отглеждането на новороденото им преди месец бебе.

При проверката на документите на Алекс от съдебния състав, се оказа, че той няма сключен брак по смисъла на българските закони, няма и документ, с който да удостовери, че е станал баща.

Припомняме, че във фейсбук профила на рома, който очевидно произхожда от заможна карнобатска фамилия, има снимки от разкошна сватба, проведена преди година и няколко месеца. Сега той е на 18 години и 6 месеца. Шофьорската книжка е получил 19 дни преди да предизвика двойната смърт на Задушница.

Давайки си ясна сметка за истинските мотиви, поради които масово цигани не припознават децата си, за да ползва "самотната" майка издръжка от държавата, съдия Господинова изригна: „Ти мъж ли си? Къде изчезна мъжкото в теб? Защо не припознаеш детето си?”, запита Катя Господинова. Отговор не получи.


Сватбата на Алекс и Катя е  пищна, по ромски обичай. Бебето им обаче се води на "самотна" майка, за която трябва да се грижи държавата


Адвокат Кацарски настоя подзащитният му да бъде освободен под парична гаранция срещу 1000 лева, защото нямал нито едно друго нарушение като шофьор. Но пропусна проблема с високата скорост - над 50 км в час по неравната улица. Господинова му отвърна така: "Е, кога, според Вас, да направи друго нарушение, след като е взел книжката преди 19 дни?!"

Тя  направи и други констатации чрез риторичните си въпроси: "Момчето кара Мерцедес, Е класа. Колко пари струва тази кола? Какво работиш? баща ти ли я купи". Тя не очакваше отговори и продължаваше:

"Разбираш ли какво си направил? Разбираш ли, че ако на тротоара  бяха пет човека, можеше всичките да ги убиеш? Как изобщо си взе книжката? Кой ти я даде?”, изстреля тя нова серия от въпроси, които увиснаха във въздуха.

Адвокат Красимир Кацарски(вляво) с братовчеда на Алекс - Ахмед, който не успя да убеди медиите колко много съжалявал обвиняемия за катастрофата

Според адвокат Кацарски, Алекс причинил катастрофата заради неравност на пътя, в която попаднала предната гума. Като млад водач, не успял да овладее колата, която помела двете жени – Ганка и Каля и по чудо не е убила и другия човек – Иван Чапанов. След инцидента Алекс се опитал да окаже първа помощ на Ганка, но тя издъхнала в ръцете му. Заради шока, в който изпаднал дори си разкъсал дрехите с ръце. Държал в ръцете си тялото на агонизиращата жена.

Прокурор Валентина Маджарова изтъкна, че има сериозна опасност Алекс да избяга, ако остане на свобода. Той често пътувал в чужбина,  през последната година е бил 4 месеца зад граница. Разбра се още, че баща му бил в Англия.


Прокурор Веселина Маджарова настоя 18-годишният ром да остане в ареста

Последното обстоятелство, както и тежкото обвинение, бяха достатъчно основание съдия Катя Господинова да го остави в ареста. „Убил си двама души, а  дори не каза, че съжаляваш, ако излезеш навън, сигурно ще се качиш отново на автомобил””, обърна се към задържания съдия Катя Господинова. Звучеше убедена в думите си, като магистрат, който довечера ще заспи с чиста съвест.

В категории: Политика


44
Коментара
Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 0
44
Коментара по темата
44.
Браво на съдията
07.11.2018 11:47:57
0
5
Дано си свърши работата до край без да бъде повлияна от корумпирания Кацарски който незнае един закон а работи само с подкупи
43.
Агронома
07.11.2018 11:23:47
0
3
Какво мислите другари роми? Огледайте с в махалата, повечето сте бели руси със сини очи. Мсйките ви като работят на полето да не мислите, че агронома спи? Топим ви бавно но се претапяте, скоро и съзнанието ви ще дойде!
42.
И.В.
07.11.2018 10:21:49
1
2
В Българското законодателство няма такова нещо като " самотна майка , самотен баща, дядо, баба и т.н..." има точно определено наименование " родител които отглежда детето си сам" така му казват от Агенция социално подпомагане, закрила на детето и още някой институции. Просто ти и не е знаел закона как се припознава новородено детето без да имаш граждански брак ( преди да се роди детето се отива при нотариус и се прави един документ, че като роди това момиче или майка аз си признавам новороденото, после този документ се разписва от майката бащата и нотариуса). Вече след като постъпи в болница родилката документа се предоставя на АГ лекаря. Доколкото вината на момчето. Виновен е щом си се качил на кола ще мислиш за последствията. А това с втория шанс го подкрепям само на 30 процента. Нека подлежи мало да види как е вътре. Язък за бабите лека им пръст. Язък и за женаму меко казано ще се налага да си гледа детето с отсъствието на баща няколко години. Най много според мен язък за детето. Пожелавам ви приятен и успешен ден.
41.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
07.11.2018 10:08:04
0
2
Тъжно.Един неграмотен циганин да се подиграва със съда.Не разбирал това,не разбирал онова.А от какво разбира?Те,всички,определено се правят на улави,щом така им изнася.Правилно съдия Катя Господинова му е смачкала напереният фасон на важничещ м_ангал.30 години поне да лежи в затвора.Другото ще е унижение дори и за българският съд.Защото на мен поне ми омръзна да се потвърждава казаното от Радой Ралин за българският съд:"Ала в съдът не потупват по рамото.Ала съдът го потупват по рамото."
40.
Брутала
07.11.2018 08:44:51
0
2
Че какво е скандалното!? Уволненият бивш зам окръжен прокурор -Ангел Георгиев заловен от ГДБОП в момента работи, като редови прокурор в бургаска прокуратура. Кой мислите му плаща заплатата?
39.
Дедо Симеон
07.11.2018 08:34:30
0
10
Та значи, бащата на тоя мангал има пари да му купи мерцедес и да ми прави сватба за хиляди левове, а за бебето държавата,т.е. ние данъкоплатците, ще му плащаме издръжка! Била самотна майка - мама им циганска, а това бебе от де се пръкна? И тоя миризлив мангал като не знае и не разбира български, как е решил листовките, как е взел книжка? Лесно може да се проследи кой му е продал книжката! А вие да се виждали циганин в учебна кола? Аз не съм!
38.
*********
07.11.2018 08:33:21
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
Кюфтето
07.11.2018 01:02:33
2
3
Много лошо би Данчо а Мавро избяга и остави брат си. Страхлив мангал е маврото и митьо ще го лашка някой ден.
36.
Браво
07.11.2018 00:52:14
1
5
Първата добре написана статия откакто съществувате.
35.
АРКАН
06.11.2018 22:29:32
0
0
Геца за съм,аз нямам какво да оставя.
34.
Така
06.11.2018 22:28:28
2
3
Да ви еба майкави на всички знаете не знаете говорите мангали мръсни боклуци без да знаете нямате право да говорите!БОКЛУЦИ!
33.
АРКАН
06.11.2018 22:27:29
2
9
Време е цигани да почнат да изчезват безследно.
32.
Мавро Градинарчето до 25
06.11.2018 22:21:10
0
4
Знаеш че със Звезда сме мангали и пак спориш.Пускам я на шефа да я пори отзад и ми вдигна заплатата.
31.
гецата
06.11.2018 21:48:52
2
6
ние вече сме малцинство но никой няма да ти каже по медиите че циганите са вече 3 милиона, просто са натикани в циганските махали по градовете и селата и не се усеща така, на гурбет има сигурно 1 млн цигани , да не говорим че са много по защитени от властите, нпо-та им плащат адвокати, това си е новата нация на българия която ще замени бялата, после ще ги учат в училищата че те са потомци на Хан Крум и ще подменят цялата история, белите ще си заминем сами от тази територия или ще бъдем претопени , не мислете че имате силата да промените нещо освен ако поне 60% от мъжкото работоспособно бяло население не е готово да си остави работа, бизнес и тръгне да умира в гражданска война , което всички знаем че е абсурд и никога няма да стане
30.
ПРОФЕСИОНАЛНО
06.11.2018 21:20:38
9
5
Съдията се е държал непрофесионално, меко казано на ръба на закона и е следвало след всичко казано да се отведе. Между другото типично за този съдия
29.
АРКАН
06.11.2018 21:03:52
1
6
Събудете се Българи нещо българско останало ли е у вас някога е нямало народ на балканите който да ни се опре,а сега какво сме? За смях
28.
помагач
06.11.2018 21:03:02
0
8
аз мога да я взема да я гледам циганката докато манго излезе
27.
Gordon Shumway
06.11.2018 21:02:56
2
4
Радикализацията срещу друга раса, пол, религиозна принадлежност, сексуална ориентация и въобще -хвърляне на вина върху различните и търсене на оправдание за собствение провали са прийоми на комуниктическо-съветската пропаганда. Няма да доведе до нищо добро. Не е това начина. Но след като бг електората избира тиквоний, патриоти мерзавци и турчеещи се русофили, не ме учудва ни най малко как овчарите тикат стадото в поредната кланница. Някой ще спечелят много, други ще загубят всичко, а животът на белите хора в белите държави, където са чааветата на по-богатите и по-умните, ще продължи и ще се надсмеват на получовеците останали на територията ни.
26.
АРКАН
06.11.2018 21:01:16
1
9
Това циганина не е като човека,низша раса паразити кърлежи напаст циганския живот не струва нищо.Ако не се отървем от тях скоро ще станем малцинство в държавата си.Трябва да има тайни групи които народа да ги пази и където има цигански безчинства,да ги намират и раздават правосъдие.Майчиния език му бил турски дайте го на кол ще го набием ,ще му искараме червата и с тях ще го люлеем.
25.
До20ти
06.11.2018 20:53:24
1
3
Ти недей да пишеш уш че си Мавро и не му викай мангал. Мавро може да е цуганин ама с брат му Данчо как биха на Очите жена му и детето. Антигона мантигона като я запукали с шамари я спукали ут бой и сина му ударили. А българите ва беше от Очите. И Очите яде циганската хурка и нищо не мижа да направи. Мавро и Данчо са номир1
24.
До22 браво
06.11.2018 20:37:52
4
3
Браво рая типично по робски,смирено и мижутурско! Ами то след като няма да те има българино,какво значение има,дали и какво ще става с нас? Виждаш ли се мижитурко,циганина ще вземе брадвата и ще те ...... А вие мрънкате и плачете по телевизиите. Затова българките все повече ходят по цигани и се подиграват с мъжете си.
23.
до 15
06.11.2018 20:33:48
2
0
За съжаление написаното от теб и вярно, но пък за огромно съжаление е вярно и написаното от 17 колкото и брутално и парадоксално да звучи!
22.
Българин
06.11.2018 20:13:59
2
20
Напротив, драги ми приятелю, циганин. За да съществува една държава трябва да се мисли от днес за утре, а не от днес за днес. Вие циганите сте паразити, искаш ли да ти обясня какво означава това? Това е един организъм, който се храни и продължава да съществува от друг организъм. Другия организъм в случая сме ние българите. Без нас, вие загивате. Вие крадете от нас, изхранвате се от нашите данъци, възползвате се от това, че сте "малцинство", каквото всъщност вече не сте, а в същото време сте против нас. Елементарна сметка показва, че в най-скоро време ще бъдете повече от нас, ако и не сте вече, което означава, че няма как да продължавате по този начин. Просто парите, които получавате в момента няма от къде да идват, ако ни няма нас...
21.
*********
06.11.2018 19:42:57
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Градинарчето Мавро
06.11.2018 19:40:25
1
4
Тоз същия гурлив мангал като мен и Звезда!
19.
до 1
06.11.2018 19:13:11
2
4
Правилно!!!
18.
Аз да попитам
06.11.2018 19:10:51
3
14
Съдията няма ли правомощия да разпореди проверка къде и как е получил манго книжка?
17.
Сус бе!
06.11.2018 19:08:50
8
6
Пак ли блеете бе овци? Ние циганите сме най-големите тарикати,деца прайм,държавата плаща,а ние музичка,кючеци,помощи и бой по полицията. Като не ви харесва Булгаристан,бягайте бе! И без тива бързо и сигурно ви претапяме и превзимаме. Бием ва,е.ем ва,убиваме и квото искаме. Като сте страхливи шматки и не можете да си опрайте държавата така е. Остайхте си родителите по селата самотни,стари и болни да ги крадем и убиваме. А елате влезте в нащи махали при наще родители. Вий дуржава не заслужавате. Овце и шматки сте,само цигански бой и тояга ви опраят. Тъпо и страхливо стадо.
16.
Иван
06.11.2018 19:01:34
5
11
Браво на Съдията Браво и на прокурорката дано, да му дадат доживотен затвор без право на замяна.
15.
Потресаващо
06.11.2018 18:30:58
3
13
Докога мангалите ще управляват?
Тоя убиец не може да си напише името,а взел книжка за шофьор ,явил се е на изпит,кой му е дал книжката изроди,кой вкарайте ги тия уроди най после в затвора,стига с тия пари свещи да си купят олигофрени!
Евала на съдийката,най накрая да има Еди истински човек сред съдиите!
Направили пищтна сватба,но без брак,без документи и не е припознал детето мангала,да получава пари от държавата,докога гадини мръсни ще ви търпим гнусотиите,докато убитите още невинни хора??????????
Къде е прокуратурата да се сезира??????
Това наистина не се търпи!
Едни ще работят и ще си плащат данъците,други ще лъжат и мамят,няма да търпим повече тая гнусотия в България,да си отиват в тяхната държава!!!!!!
Мръсни мародери!!!!!!!!
Това е подигравка с държавата!!!!!
14.
Пийняк
06.11.2018 18:27:18
3
9
Да бъде смърт! Смърт присъда да бъде!!!
13.
Динко и Перата швестери HD
06.11.2018 18:24:04
2
10
На органи заедно с онзи от Русе
12.
*********
06.11.2018 18:22:06
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Браво на 8.
06.11.2018 18:21:37
3
11
Абсолютно точно, но нали са електорат, но нали е демокрация-криворазбрана, а и пък това са децата на бъдеща България-само такива. Н4е забравяйте!
10.
възмутен теляк
06.11.2018 18:16:06
1
12
То да беше само този ром. И как да не направи 7-8 деца. И родителите му така живяха, и децата на децата му ще живеят така.
9.
Оф
06.11.2018 18:14:16
3
13
Какъв втори шанс за този неук мангал, ма? Убил е двама души! Да ги върне и ще му дадем втори шанс! Няма значение дали е българин, циганин, или от друг етнос, но българина може да се осъзнае и да се поправи, ала при циганина няма как да се случи! Долно племе!
8.
Българин
06.11.2018 18:09:35
4
19
Няма ли поне една държавна институция, която да се заеме с проблема "самотна майка"?! Няма нито една циганка, която да не е самотна майка, 5 дена в седмицата има сватби, а 95% от циганите са неженени/неомъжени. Тук не става ли въпрос за неправомерно източване на пари от държавата? Ако аз почна да точа ДДС ще се превърна в престъпник номер 1, а когато циганите точат пари от държавата се правим, че не ги виждаме... каква е разликата? Какво ни интересува нас, че това ви е електората?! Правилата и законите в една държава важат за всеки гражданин в нея, не е ли така?
7.
Сападжана
06.11.2018 18:07:29
2
12
Ще поличи 8 години а ще излежи 5 год.
И на 23 готов за трепане
Рома е за пиене а циганина за биене !!!
6.
Tanq
06.11.2018 18:06:55
13
8
Значи,преди месец попаднах на статия, как 18 годишен БЪЛГАРИН премаза и уми на място 17 годишно момче и негов приятел.. Сега това въпросно момче е на свобода,защото бил млад,бил добър ученик и трябвало да му се даде втори шанс .. Аз не оправдавам Алекс,виновен е ! Но всеки човек има право на 2 шанс.
5.
Аз
06.11.2018 18:06:49
5
24
Браво на съдия Катя Господинова!! Добре поставени въпроси, изобличаващи циганската простия и наглост!
4.
До тук добре
06.11.2018 18:05:31
5
21
Съдията заслужава адмирации за поведението си. Законите обаче са такива, че в крайна сметка ромът няма да получи ефективна присъда.
3.
Kolkata
06.11.2018 18:02:00
3
5
Ei nqma li koi da va naprai na sapun e maimuni cherni
2.
Иван
06.11.2018 17:50:29
3
10
Мангал, ко да ти говоря!
1.
Адолф
06.11.2018 17:48:11
3
13
Аз на времето ги мешах с евреите за цвят и мирис и ги правих на сапун!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Обработвани ли са тревните площи в София Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Шоуменът се подложил на експериментална терапия, която давала учудващо добри резултати Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Нинова за обединение на лявото пространство Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори