Брутално! Държавата издържа бебето на богатия ром, който уби две жени. А кой му даде книжка?


Брутално! Държавата издържа бебето на богатия ром, който уби две жени. А кой му даде книжка?
Алекс не знае какво е ЕГН, нито от каква националност е, трудно разбира и говори български
06 Ноември 2018, Вторник
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Жената на 18-годишния Алекс – Катя преди месец му родила бебе, но се води самотна майка


Карнобатлията Алекс Димов, който прегази две жени навръх Задушница, разгневи сериозно днес съдия Катя Господинова, заради непризнато дете.  Това стана по време на заседание в Окръжния съд, при което трябваше да се реши дали да се промени мярката му за неотклонение "задържане под стража".

Както писахме днес, на влизане в Съдебната палата, нямаше и помен от младежа с модерна прическа, скъпи дрехи и излъскана визия, лъхаща от нахаканите му снимки във фейсбук. Алекс влезе с качулка и изобщо не се чуваше в залата какво точно отговаря на въпросите на съдия Господинова, сякаш не владееше членоразделна българска реч.


Съдия Катя Господинова има отговорен стил в ръководене на заседания от наказателен характер  - строг и много справедлив

Още в началото на заседанието Господинова се обърна към 18-годишния ром, така: Г-н Димов, като какъв се самоопределяте?  Не съм Господин, Алекс съм.”, измърмори задържаният, очевидно неразбиращ смисъла на цивилизовано обръщение. Този отговор смути десетината журналисти, както и съдебния състав.

Оказа се, че Алекс не знае какво е ЕГН. Не можа да посочи и от каква националност е. Съдията направи всичко възможно, за да го ориентира в избора му и го улесни, посочвайки няколко варианта от националности. Алекс мълчеше. Накрая, след дълго размишление, се самоопредели като българин. С това обаче затрудненията му не свършиха, защото трябваше да му се обясни и що е това майчин език. Обвиняемият в крайна сметка каза, че трябва да се пише за него "майчин език - турски".

”Ти изобщо разбираш ли български?”, изостави учтивата форма Господинова, за да не го препотява повече. Отговор не получи. Комуникацията със задържания се оказа меко казано невъзможна, въпреки твърденията му, че има основно образование.

Гневът у съдия Господинова започна да се надига и от висящия във въздуха въпрос кой е дал шофьорската книжка на този човек преди един месец. Гвоздеят на гаврата с българската държава и правосъдието обаче бе в мотивите на защитника на Алекс адвокат Красимир Кацарски. Печеният в подобни дела юрист този път не бе догледал обстоятелствата и каза, че обвиняемият се нуждае от по-лека мярка, за да се прибере у дома - да помага на жена си Катя при отглеждането на новороденото им преди месец бебе.

При проверката на документите на Алекс от съдебния състав, се оказа, че той няма сключен брак по смисъла на българските закони, няма и документ, с който да удостовери, че е станал баща.

Припомняме, че във фейсбук профила на рома, който очевидно произхожда от заможна карнобатска фамилия, има снимки от разкошна сватба, проведена преди година и няколко месеца. Сега той е на 18 години и 6 месеца. Шофьорската книжка е получил 19 дни преди да предизвика двойната смърт на Задушница.

Давайки си ясна сметка за истинските мотиви, поради които масово цигани не припознават децата си, за да ползва "самотната" майка издръжка от държавата, съдия Господинова изригна: „Ти мъж ли си? Къде изчезна мъжкото в теб? Защо не припознаеш детето си?”, запита Катя Господинова. Отговор не получи.


Сватбата на Алекс и Катя е  пищна, по ромски обичай. Бебето им обаче се води на "самотна" майка, за която трябва да се грижи държавата


Адвокат Кацарски настоя подзащитният му да бъде освободен под парична гаранция срещу 1000 лева, защото нямал нито едно друго нарушение като шофьор. Но пропусна проблема с високата скорост - над 50 км в час по неравната улица. Господинова му отвърна така: "Е, кога, според Вас, да направи друго нарушение, след като е взел книжката преди 19 дни?!"

Тя  направи и други констатации чрез риторичните си въпроси: "Момчето кара Мерцедес, Е класа. Колко пари струва тази кола? Какво работиш? баща ти ли я купи". Тя не очакваше отговори и продължаваше:

"Разбираш ли какво си направил? Разбираш ли, че ако на тротоара  бяха пет човека, можеше всичките да ги убиеш? Как изобщо си взе книжката? Кой ти я даде?”, изстреля тя нова серия от въпроси, които увиснаха във въздуха.

Адвокат Красимир Кацарски(вляво) с братовчеда на Алекс - Ахмед, който не успя да убеди медиите колко много съжалявал обвиняемия за катастрофата

Според адвокат Кацарски, Алекс причинил катастрофата заради неравност на пътя, в която попаднала предната гума. Като млад водач, не успял да овладее колата, която помела двете жени – Ганка и Каля и по чудо не е убила и другия човек – Иван Чапанов. След инцидента Алекс се опитал да окаже първа помощ на Ганка, но тя издъхнала в ръцете му. Заради шока, в който изпаднал дори си разкъсал дрехите с ръце. Държал в ръцете си тялото на агонизиращата жена.

Прокурор Валентина Маджарова изтъкна, че има сериозна опасност Алекс да избяга, ако остане на свобода. Той често пътувал в чужбина,  през последната година е бил 4 месеца зад граница. Разбра се още, че баща му бил в Англия.


Прокурор Веселина Маджарова настоя 18-годишният ром да остане в ареста

Последното обстоятелство, както и тежкото обвинение, бяха достатъчно основание съдия Катя Господинова да го остави в ареста. „Убил си двама души, а  дори не каза, че съжаляваш, ако излезеш навън, сигурно ще се качиш отново на автомобил””, обърна се към задържания съдия Катя Господинова. Звучеше убедена в думите си, като магистрат, който довечера ще заспи с чиста съвест.

В категории: Политика


44
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
44.
Браво на съдията
07.11.2018 11:47:57
5
0
Дано си свърши работата до край без да бъде повлияна от корумпирания Кацарски който незнае един закон а работи само с подкупи
43.
Агронома
07.11.2018 11:23:47
3
0
Какво мислите другари роми? Огледайте с в махалата, повечето сте бели руси със сини очи. Мсйките ви като работят на полето да не мислите, че агронома спи? Топим ви бавно но се претапяте, скоро и съзнанието ви ще дойде!
42.
И.В.
07.11.2018 10:21:49
2
1
В Българското законодателство няма такова нещо като " самотна майка , самотен баща, дядо, баба и т.н..." има точно определено наименование " родител които отглежда детето си сам" така му казват от Агенция социално подпомагане, закрила на детето и още някой институции. Просто ти и не е знаел закона как се припознава новородено детето без да имаш граждански брак ( преди да се роди детето се отива при нотариус и се прави един документ, че като роди това момиче или майка аз си признавам новороденото, после този документ се разписва от майката бащата и нотариуса). Вече след като постъпи в болница родилката документа се предоставя на АГ лекаря. Доколкото вината на момчето. Виновен е щом си се качил на кола ще мислиш за последствията. А това с втория шанс го подкрепям само на 30 процента. Нека подлежи мало да види как е вътре. Язък за бабите лека им пръст. Язък и за женаму меко казано ще се налага да си гледа детето с отсъствието на баща няколко години. Най много според мен язък за детето. Пожелавам ви приятен и успешен ден.
41.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
07.11.2018 10:08:04
2
0
Тъжно.Един неграмотен циганин да се подиграва със съда.Не разбирал това,не разбирал онова.А от какво разбира?Те,всички,определено се правят на улави,щом така им изнася.Правилно съдия Катя Господинова му е смачкала напереният фасон на важничещ м_ангал.30 години поне да лежи в затвора.Другото ще е унижение дори и за българският съд.Защото на мен поне ми омръзна да се потвърждава казаното от Радой Ралин за българският съд:"Ала в съдът не потупват по рамото.Ала съдът го потупват по рамото."
40.
Брутала
07.11.2018 08:44:51
2
0
Че какво е скандалното!? Уволненият бивш зам окръжен прокурор -Ангел Георгиев заловен от ГДБОП в момента работи, като редови прокурор в бургаска прокуратура. Кой мислите му плаща заплатата?
39.
Дедо Симеон
07.11.2018 08:34:30
8
0
Та значи, бащата на тоя мангал има пари да му купи мерцедес и да ми прави сватба за хиляди левове, а за бебето държавата,т.е. ние данъкоплатците, ще му плащаме издръжка! Била самотна майка - мама им циганска, а това бебе от де се пръкна? И тоя миризлив мангал като не знае и не разбира български, как е решил листовките, как е взел книжка? Лесно може да се проследи кой му е продал книжката! А вие да се виждали циганин в учебна кола? Аз не съм!
38.
*********
07.11.2018 08:33:21
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
Кюфтето
07.11.2018 01:02:33
3
2
Много лошо би Данчо а Мавро избяга и остави брат си. Страхлив мангал е маврото и митьо ще го лашка някой ден.
36.
Браво
07.11.2018 00:52:14
5
1
Първата добре написана статия откакто съществувате.
35.
АРКАН
06.11.2018 22:29:32
0
0
Геца за съм,аз нямам какво да оставя.
34.
Така
06.11.2018 22:28:28
3
2
Да ви еба майкави на всички знаете не знаете говорите мангали мръсни боклуци без да знаете нямате право да говорите!БОКЛУЦИ!
33.
АРКАН
06.11.2018 22:27:29
9
2
Време е цигани да почнат да изчезват безследно.
32.
Мавро Градинарчето до 25
06.11.2018 22:21:10
4
0
Знаеш че със Звезда сме мангали и пак спориш.Пускам я на шефа да я пори отзад и ми вдигна заплатата.
31.
гецата
06.11.2018 21:48:52
5
2
ние вече сме малцинство но никой няма да ти каже по медиите че циганите са вече 3 милиона, просто са натикани в циганските махали по градовете и селата и не се усеща така, на гурбет има сигурно 1 млн цигани , да не говорим че са много по защитени от властите, нпо-та им плащат адвокати, това си е новата нация на българия която ще замени бялата, после ще ги учат в училищата че те са потомци на Хан Крум и ще подменят цялата история, белите ще си заминем сами от тази територия или ще бъдем претопени , не мислете че имате силата да промените нещо освен ако поне 60% от мъжкото работоспособно бяло население не е готово да си остави работа, бизнес и тръгне да умира в гражданска война , което всички знаем че е абсурд и никога няма да стане
30.
ПРОФЕСИОНАЛНО
06.11.2018 21:20:38
5
8
Съдията се е държал непрофесионално, меко казано на ръба на закона и е следвало след всичко казано да се отведе. Между другото типично за този съдия
29.
АРКАН
06.11.2018 21:03:52
6
1
Събудете се Българи нещо българско останало ли е у вас някога е нямало народ на балканите който да ни се опре,а сега какво сме? За смях
28.
помагач
06.11.2018 21:03:02
8
0
аз мога да я взема да я гледам циганката докато манго излезе
27.
Gordon Shumway
06.11.2018 21:02:56
3
2
Радикализацията срещу друга раса, пол, религиозна принадлежност, сексуална ориентация и въобще -хвърляне на вина върху различните и търсене на оправдание за собствение провали са прийоми на комуниктическо-съветската пропаганда. Няма да доведе до нищо добро. Не е това начина. Но след като бг електората избира тиквоний, патриоти мерзавци и турчеещи се русофили, не ме учудва ни най малко как овчарите тикат стадото в поредната кланница. Някой ще спечелят много, други ще загубят всичко, а животът на белите хора в белите държави, където са чааветата на по-богатите и по-умните, ще продължи и ще се надсмеват на получовеците останали на територията ни.
26.
АРКАН
06.11.2018 21:01:16
9
1
Това циганина не е като човека,низша раса паразити кърлежи напаст циганския живот не струва нищо.Ако не се отървем от тях скоро ще станем малцинство в държавата си.Трябва да има тайни групи които народа да ги пази и където има цигански безчинства,да ги намират и раздават правосъдие.Майчиния език му бил турски дайте го на кол ще го набием ,ще му искараме червата и с тях ще го люлеем.
25.
До20ти
06.11.2018 20:53:24
3
1
Ти недей да пишеш уш че си Мавро и не му викай мангал. Мавро може да е цуганин ама с брат му Данчо как биха на Очите жена му и детето. Антигона мантигона като я запукали с шамари я спукали ут бой и сина му ударили. А българите ва беше от Очите. И Очите яде циганската хурка и нищо не мижа да направи. Мавро и Данчо са номир1
24.
До22 браво
06.11.2018 20:37:52
2
4
Браво рая типично по робски,смирено и мижутурско! Ами то след като няма да те има българино,какво значение има,дали и какво ще става с нас? Виждаш ли се мижитурко,циганина ще вземе брадвата и ще те ...... А вие мрънкате и плачете по телевизиите. Затова българките все повече ходят по цигани и се подиграват с мъжете си.
23.
до 15
06.11.2018 20:33:48
0
2
За съжаление написаното от теб и вярно, но пък за огромно съжаление е вярно и написаното от 17 колкото и брутално и парадоксално да звучи!
22.
Българин
06.11.2018 20:13:59
20
2
Напротив, драги ми приятелю, циганин. За да съществува една държава трябва да се мисли от днес за утре, а не от днес за днес. Вие циганите сте паразити, искаш ли да ти обясня какво означава това? Това е един организъм, който се храни и продължава да съществува от друг организъм. Другия организъм в случая сме ние българите. Без нас, вие загивате. Вие крадете от нас, изхранвате се от нашите данъци, възползвате се от това, че сте "малцинство", каквото всъщност вече не сте, а в същото време сте против нас. Елементарна сметка показва, че в най-скоро време ще бъдете повече от нас, ако и не сте вече, което означава, че няма как да продължавате по този начин. Просто парите, които получавате в момента няма от къде да идват, ако ни няма нас...
21.
*********
06.11.2018 19:42:57
4
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Градинарчето Мавро
06.11.2018 19:40:25
4
1
Тоз същия гурлив мангал като мен и Звезда!
19.
до 1
06.11.2018 19:13:11
4
2
Правилно!!!
18.
Аз да попитам
06.11.2018 19:10:51
13
3
Съдията няма ли правомощия да разпореди проверка къде и как е получил манго книжка?
17.
Сус бе!
06.11.2018 19:08:50
6
8
Пак ли блеете бе овци? Ние циганите сме най-големите тарикати,деца прайм,държавата плаща,а ние музичка,кючеци,помощи и бой по полицията. Като не ви харесва Булгаристан,бягайте бе! И без тива бързо и сигурно ви претапяме и превзимаме. Бием ва,е.ем ва,убиваме и квото искаме. Като сте страхливи шматки и не можете да си опрайте държавата така е. Остайхте си родителите по селата самотни,стари и болни да ги крадем и убиваме. А елате влезте в нащи махали при наще родители. Вий дуржава не заслужавате. Овце и шматки сте,само цигански бой и тояга ви опраят. Тъпо и страхливо стадо.
16.
Иван
06.11.2018 19:01:34
11
5
Браво на Съдията Браво и на прокурорката дано, да му дадат доживотен затвор без право на замяна.
15.
Потресаващо
06.11.2018 18:30:58
12
3
Докога мангалите ще управляват?
Тоя убиец не може да си напише името,а взел книжка за шофьор ,явил се е на изпит,кой му е дал книжката изроди,кой вкарайте ги тия уроди най после в затвора,стига с тия пари свещи да си купят олигофрени!
Евала на съдийката,най накрая да има Еди истински човек сред съдиите!
Направили пищтна сватба,но без брак,без документи и не е припознал детето мангала,да получава пари от държавата,докога гадини мръсни ще ви търпим гнусотиите,докато убитите още невинни хора??????????
Къде е прокуратурата да се сезира??????
Това наистина не се търпи!
Едни ще работят и ще си плащат данъците,други ще лъжат и мамят,няма да търпим повече тая гнусотия в България,да си отиват в тяхната държава!!!!!!
Мръсни мародери!!!!!!!!
Това е подигравка с държавата!!!!!
14.
Пийняк
06.11.2018 18:27:18
9
3
Да бъде смърт! Смърт присъда да бъде!!!
13.
Динко и Перата швестери HD
06.11.2018 18:24:04
10
2
На органи заедно с онзи от Русе
12.
*********
06.11.2018 18:22:06
5
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Браво на 8.
06.11.2018 18:21:37
11
3
Абсолютно точно, но нали са електорат, но нали е демокрация-криворазбрана, а и пък това са децата на бъдеща България-само такива. Н4е забравяйте!
10.
възмутен теляк
06.11.2018 18:16:06
12
1
То да беше само този ром. И как да не направи 7-8 деца. И родителите му така живяха, и децата на децата му ще живеят така.
9.
Оф
06.11.2018 18:14:16
13
3
Какъв втори шанс за този неук мангал, ма? Убил е двама души! Да ги върне и ще му дадем втори шанс! Няма значение дали е българин, циганин, или от друг етнос, но българина може да се осъзнае и да се поправи, ала при циганина няма как да се случи! Долно племе!
8.
Българин
06.11.2018 18:09:35
19
4
Няма ли поне една държавна институция, която да се заеме с проблема "самотна майка"?! Няма нито една циганка, която да не е самотна майка, 5 дена в седмицата има сватби, а 95% от циганите са неженени/неомъжени. Тук не става ли въпрос за неправомерно източване на пари от държавата? Ако аз почна да точа ДДС ще се превърна в престъпник номер 1, а когато циганите точат пари от държавата се правим, че не ги виждаме... каква е разликата? Какво ни интересува нас, че това ви е електората?! Правилата и законите в една държава важат за всеки гражданин в нея, не е ли така?
7.
Сападжана
06.11.2018 18:07:29
12
2
Ще поличи 8 години а ще излежи 5 год.
И на 23 готов за трепане
Рома е за пиене а циганина за биене !!!
6.
Tanq
06.11.2018 18:06:55
8
13
Значи,преди месец попаднах на статия, как 18 годишен БЪЛГАРИН премаза и уми на място 17 годишно момче и негов приятел.. Сега това въпросно момче е на свобода,защото бил млад,бил добър ученик и трябвало да му се даде втори шанс .. Аз не оправдавам Алекс,виновен е ! Но всеки човек има право на 2 шанс.
5.
Аз
06.11.2018 18:06:49
24
5
Браво на съдия Катя Господинова!! Добре поставени въпроси, изобличаващи циганската простия и наглост!
4.
До тук добре
06.11.2018 18:05:31
21
5
Съдията заслужава адмирации за поведението си. Законите обаче са такива, че в крайна сметка ромът няма да получи ефективна присъда.
3.
Kolkata
06.11.2018 18:02:00
5
3
Ei nqma li koi da va naprai na sapun e maimuni cherni
2.
Иван
06.11.2018 17:50:29
10
3
Мангал, ко да ти говоря!
1.
Адолф
06.11.2018 17:48:11
13
3
Аз на времето ги мешах с евреите за цвят и мирис и ги правих на сапун!


Тема в развитие
» Богатият карнобатски ром си нае адвокат Марковски да го защитава » Ромът Алекс, убил две жени в Карнобат, забрани на журналистите да го снимат » 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище » Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО) » Брутално! Държавата издържа бебето на богатия ром, който уби две жени. А кой му даде книжка? » По чудо няма трета жертва на Мерцедеса-убиец в Карнобат » Адвокатът на рома с Мерцедеса, убил две жени в Карнобат: Ганка издъхнала в ръцете му, опитвал да я спаси » Алекс, премазал две жени в Карнобат, си нае известен бургаски адвокат да го защитава. Ще го освободи ли съдът от ареста? » 13-годишен бил в Мерцедеса на Алекс, премазал две жени в Карнобат » Няма дрога в циганина Алекс, който заби мерцедеса си в две жени и ги уби » Трагедия! Почина и втората карнобатлийка, премазана от мерцедеса на Алекс » Вътрешният министър Младен Маринов за катастрофата в Карнобат: Явно самочувствието зад волана е било високо! » Само във Флагман.БГ: Как Алекс почерни задушница в Карнобат и напои с кръв ул. „Петър Берон” » Само във Флагман.бг: Вижте Алекс, който предизвика автокасапницата в Карнобат » Първи снимки от тежката катастрофа в Карнобат » Шофьорът, причинил кървавото меле в Карнобат, е 18-годишен с един месец стаж и с "Мерцедес" (ОБНОВЕНА) » Извънредно! Много смърт до гробищата в Карнобат - кола помете няколко жени, има загинали и тежко ранени
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Как се предизвика хаос в центъра на Бургас! Баровец си паркира джипа като румънски тираджия, за да обядва(ВИДЕО)
Как се предизвика хаос в центъра на Бургас! Баровец си паркира джипа като румънски тираджия, за да обядва(ВИДЕО) Защо инспекторът на ОП "Транспорт" не иска да види нарушителя повече от час и да подаде сигнал - остава загадка

Всичко в категорията
На косъм от трагедия! Голф лети в насрещното в Несебър, едва не помля две коли Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината Българска майка праща по „Спиди“ храни на сина си във Франция – той получава „манджа с грозде“ (СНИМКИ) Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас
Искрен Веселинов: Или сядаме на масата на преговорите, или признаваме, че коалицията е формална
Искрен Веселинов: Или сядаме на масата на преговорите, или признаваме, че коалицията е формална Той заяви и че ВМРО не е водило разговори с нито една политическа формация извън кръга на "Обединени патриоти"
Всичко в категорията
Румяна Бъчварова: Самокритичният тон на Борисов е обичаен по отношение на ГЕРБ Юрий Асланов: Премиерът явно знае, че нещата не вървят така, както му се иска Борисов: Прекрасно си работи коалицията! А агенция "Рога и копита" дава, че ГЕРБ води с 20%! БСП Бургас: Елена Йончева е трън в очите на ГЕРБ, обвинението е поръчково За евровота: Марешки се коалира със сателити на ГЕРБ и ромски тартор, Сидеров ухажва близкия до Пеевски Бареков Как противниците Валери Симеонов и Ревизоро си стиснаха ръцете за малките бензиностанции БСП обвини прокуратурата, че върши репресии и изпълнява поръчки на Бойко Борисов Валери Симеонов: Евроизборите не са от жизнено значение, абсолютно реално е да се явим самостоятелно НФСБ къса и с ВМРО? Няма да са заедно на евровота Депутатът доц. Милен Михов: 31 фирми имат земя за 3 млрд. лева, трябва да плащат данъци! (ВИДЕО) Има ли опасност от срив на ТОЛ системата заради отказаните самолети "Грипен"
Мегз: Много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем истината (СНИМКИ)
Мегз: Много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем истината (СНИМКИ) Ясен е мотивът, с който е било отказано стопирането на сделката по прехвърляне на дялове
Всичко в категорията
Апаши оставиха над 4 хиляди столичани на тъмно и студено Бандата тийнейджъри, потрошила заведения в жк. „Славейков”, се насочила и към „Лазур” - обрала бързо хранене и книжарница След екшъна между момичета пред мола: Пребитата ученичка с комоцио в хирургично отделение Извратената гей версия на "Мейзер": 18-годишен задуши 53-годишния си любовник по време на акта, измъква се с „Без да искам“ (18+) Стана ясно от кого са искали "такса спокойствие" подкупните столични ченгета Зрелищен екшън: Натръшкаха три мутри насред столичен булевард (СНИМКИ) Брутални подробности за ученичките, които ритаха момиче на земята. Как и защо се е стигнало до екшъна Подивели цигани към лекарски екип: "Живи няма да излезете!" Агресивна циганка окървави фелдшерка, която се опитвала да помогне на 5-месечното ѝ бебе Бургаски сводник скри бардака си зад тайна врата в сексшоп, спецченгета го арестуваха Зам.-главният прокурор Иван Гешев: Положението е трагично, стотици милиони се губят!
БСП обвини прокуратурата, че върши репресии и изпълнява поръчки на Бойко Борисов
БСП обвини прокуратурата, че върши репресии и изпълнява поръчки на Бойко Борисов Парламентарната група категорично застава зад депутатката Елена Йончева, която е с повдигнато обвинение за пране на пари
Всичко в категорията
Златомир от Айтос, убил приятел, ще пъчи мускули в затвора, влиза на топло за година и половина Изобретателният Тодор опитал да прекара 3 кг хероин през границата, скрил дрогата в акумулатора (СНИМКИ) Длъжни ли сме да платим комисионна на брокер, ако ни продаде апартамента? Вижте как бургазлия изгоря с 5 хил.лева Пратиха зад решетките Валерий, който уби 9-годишната Мария, носеща на ръце бебе на пътя Айтос-Карнобат Николай Банев обвини в лъжа прокуратурата с писмо от ареста (СНИМКА) Осъдиха циганка, съсипала общинско жилище в бургаския ж.к.”Меден рудник” (СНИМКИ) Арнаудова: Шест души са обвинени след акцията за тероризъм "Българският Ескобар" се върна в гръцки затвор 21 г. след бягството си Станелия Караджова на крачка да напусне бургаското следствие, отива в София Увеличиха присъдата на Илиян, който уби брутално красивата си годеница Иван Гешев: „Дунарит” или да е държавен, или с него да се плати на вложителите в КТБ!
Как тихомълком убиха Булгартабак Според американската прокуратура OneCoin е пирамида, привлякла 4 млрд. долара Как противниците Валери Симеонов и Ревизоро си стиснаха ръцете за малките бензиностанции Зaщo янyapи и фeвpyapи ca eдни oт нaй-дoбpитe мeceци зa нaeмaнe нa имoт? Длъжни ли сме да платим комисионна на брокер, ако ни продаде апартамента? Вижте как бургазлия изгоря с 5 хил.лева Бизнесът роптае заради корупцията и „убийствената” сива икономика, очаква щети от спорното финансиране на „Хемус” Шефът на БСK избухна срещу депутатите: Некадърници са, а 4 години стоят в парламента, много поздрави! Предизвикателство към бизнеса! Бургас привлича ИТ инвеститори в „Сентрал парк” с двойно по-ниски наеми от София Дoлapът ocтaвa нa двyceдмичeн пиĸ cпpямo ocнoвнитe cи ĸoнĸypeнти Цената на петрола се покачи до $63 за барел 592 лекарства за тежки болести изчезват от аптеките
"Тапициран" с тютюн автомобил опита да мине през ГКПП Малко Търново, митничарите го спипаха Разкриха две нелегални мобилни бензиностанции, ето къде Жесток скандал! Охранители пребиха момче в "Кауфланд", защото "краде" батерии! (СНИМКИ) Зловещо: Вулева готви на гробище страшна черна магия за Боби Ръгбиста, а той уточни колко секс е правил със Златка Проверяват кмет за конфликт на интереси Нарушения в автошколи в страната Извънредно! Държавата поиска отнемане на 2 400 000 лева от Трайчо Трайков "Ден Х": Военни в Германия с таен, кървав план за масови убийства на политици и бежанци Шефът на БДЖ със сигнал до ДАНС за злоупотреби, топи зам.-министър Занчев Вижте кой стотици пъти сигнализирал за подкупите на Харалампиев, дори и премиера, но не му обръщали внимание Тежка сватба в БСП, млад социалист взе за булка ослепителна сръбкиня (СНИМКИ)
Родилка и 6-годишно берат душа след грипни усложнения
Родилка и 6-годишно берат душа след грипни усложнения Трима са в тежко състояние в реанимацията на търновската болница

Всичко в категорията
Българин води битка с норвежката система за бъдещето на децата си (ВИДЕО)
Българин води битка с норвежката система за бъдещето на децата си (ВИДЕО) Майката е съдена в родината си и има риск момичето и момчето да бъдат дадени на приемни семейства
Всичко в категорията
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО) Симона Алексова: Не е справедливо на приемния родител да дават 800, а на майката – 100 лева Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си Родителите на Селин, починала в Германия, завеждат дело срещу лекарката Баба Дора от Шарково: Много си обичах „Бойко Борисов“, майка му ми даваше хубаво мляко (ВИДЕО) Тъжна Коледа за Цветелина Уланд, продължава битката й за децата, отнети от норвежките служби (ВИДЕО) Бургазлийката, приютила Пенка и семейството й след пожара: Знам колко са страдали тия хора (ВИДЕО) Близка на загиналия на Нова година Велислав: Братче мое, винаги си в живота ми, мечтите, сърцето, съня ми... Заради ипотека 95-годишната жена и семейството й останаха без дом (ВИДЕО) Болният Йосиф Сърчаджиев тръгна с куче водач Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ)
Жените се възбуждат след печалба от бингото, а мъжете докато чистят къщата
Жените се възбуждат след печалба от бингото, а мъжете докато чистят къщата Чистите чаршафи пък са като афродизиак, както за мъжете, така и за жените
Всичко в категорията
Как изглеждаше жената през социализма Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение Помните ли страховития 8 януари, 1981 г.? Двуметрова вълна помете Поморие! (СНИМКИ) Спомени от соца: Когато нямаше Коледа, а нощите около Нова година миришеха на смола Спомени от соца: Какви подаръци ни носеше Дядо Мраз (СНИМКИ) Спомени от соца: Когато учехме по Коледа, а най-големият празник беше Нова година Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Мръсните тайни на социализма: Престъпността в НРБ, за която никой не говореше Спомени от соца: Историята на пл. "Тройката", който е трябвало да прилича на парижкия „Етоал“ Спомени от соца: 5 райски кътчета по Южното Черноморие, вижте Ропотамо и залива на Несебър
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Баскетболен клуб „Несебър“ с шест победи от шест мача „Голямото сърце“ на Бургас празнува една година с близо 10 т. предадени пластмасови капачки Оборудват модерно отделните кабинети в Дневния център за деца с увреждания в Морската градина Одобрявате ли тази идея? Градинката до Интерхотел "България" да носи името пл."Съединение"! Извънредно! Джип се метна в блатото до Аутлета до кв. Сарафово Ето какви интересни събития очакват бургазлии до края на седмицата Георги Неделчев: Всяко сватбено тържество е специално, въздействащо и вълшебно Бургазлия седна зад волана на БМВ-то си стабилно пиян и жестоко сгреши, ето какво му се случи Трагедия! Кола уби на място пешеходец край Бургас (ОБНОВЕНА, СНИМКА) От КАТ-Бургас с важна информация за шофьорите В новия фитнес център в Бургас ваят тела на уредите, с които олимпийците тренират за рекорди
Извънредно! Голф се размаза в светофара на бургаския бул. „Захари Стоянов” (СНИМКИ) Осъдиха циганка, съсипала общинско жилище в бургаския ж.к.”Меден рудник” (СНИМКИ) Кокошарник край бургаския жк. „Меден рудник” стана на пепел, причините се изясняват Спецакция край жк „Меден рудник“! Маскирани ченгета удариха Фиатa на Антон, откриха дрога Извънредно: Пожар гори в блок 47 ж.к. „Меден рудник“, има линейка Двама са откарани в болница след пожара в бл.47 в бургаския ж.к.Меден рудник (СНИМКИ) Ремонтът на бул.”Захари Стоянов” започва през март, приключва до началото на лятото Има ли начин да се изселят ромите от ж.к.Меден рудник, питат граждани Нагъл софиянец нахлу в дом в жк „Меден рудник”, отмъкна куп вещи и избяга, но съжали жестоко Къде, ако не в ж.к."Меден рудник"! Станаха ясни подробности за криминогена, извадил пистолет в тълпата на Нова година Електрическо табло пламна в новогодишната нощ в ж.к.Меден рудник
Златомир от Айтос, убил приятел, ще пъчи мускули в затвора, влиза на топло за година и половина
Златомир от Айтос, убил приятел, ще пъчи мускули в затвора, влиза на топло за година и половина Вместо да празнува абитуриентския си бал Златомир ще трие наровете в пандиза

Всичко в категорията
Спецакция в Айтос! Качулки атакуваха дома на Бойчо, откриха наркотици (СНИМКА) Драмата е жестока! Починалият зад волана автобусен шофьор е съпруг на кметица на айтоско село 200 айтоски бебета са родени в чужбина през 2018 година Началникът на Отделението по кардиология в УМБАЛ „Дева Мария“ открива кабинет в Айтос Ударно начало на годината за Айтос: Търсят кой да обнови спортната зала, която ражда шампиони Защо шеф Караянчева бърка лидера Марешки с председателя Гери от Айтос Айтос с една крачка напред! Автoмaтичнa мeтeopoлoгичнa cтaнция монтираха в СУ “Христо Ботев” Лед скова бента в парк "Славеева река" в Айтос, но безстрашният Веселин се хвърли във водата и извади Кръста Айтос с амбициозна капиталова програма, ще се строи ударно и през 2019 г. Жестока каскада на пътя! 28-годишен айтозлия изхвърча от пътя и обърна колата си по таван Разбра се кой е източил дизела на бизнесмен от село Тополица
Кауза за децата на Карнобат обедини Община, жители и местни предприемачи Бургаски Мерцедес се преобърна в канавката на пътя за Карнобат, шофьорът се размина на косъм Бюджет 2019 на Карнобат е 25,5 млн.лева, акцент е обновяването на инфраструктурата Извънредно! Пожар лумна в новогодишната нощ в хижата в с.Соколово Карнобатски крадци обраха пицария в навечерието на Коледа, но дни по-късно... Най-четените и коментирани новини в Карнобат: Запечатването на винпрома, трагедията на Задушница… Нови паркинги и еднопосочни улици ще облекчат движението в Карнобат Карнобатлии посрещат Коледа във влага и мухъл заради некачествено саниране (ВИДЕО) Пуснаха Алекс Димов на свобода, не било заради празниците, а заради ... Миню Стайков с инвалидна количка в съда, назначиха му разширена медицинска експертиза Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа
В АГ-отделението на МБАЛ-Поморие спазиха традициите на Бабинден (ВИДЕО)
В АГ-отделението на МБАЛ-Поморие спазиха традициите на Бабинден (ВИДЕО) Дай Боже все повече млади хора да остават в България и тук да се раждат все повече деца, каза д-р Матей Попов - завеждащият лекар


Всичко в категорията
Отлична новина! Ремонтират важни пътни артерии в Поморие Приключиха обществените обсъждания на проектобюджета на Община Поморие за 2019 г., ето как ще бъдат разпределени средствата Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство Големи проекти ще преобразят Ахелой още тази година Поморие се преклони пред Яворовия гений. Навършиха се 141 години от рождението на поета Каблешково се разширява с два нови жилищни квартала Започнаха обществените обсъждания на проектобюджета на община Поморие за 2019 г. Стартира проектът за реконструкция на водопроводите в селата Бата и Страцин Кметът Иван Алексиев инспектира ремонта на училището в с. Бата Помните ли страховития 8 януари, 1981 г.? Двуметрова вълна помете Поморие! (СНИМКИ) Зелена светлина! Съдът връща към КЗК жалбата за концесията на плажа на Маймуняка в Поморие
Еколог: Строежът на ресторант и паркинг на къмпинг „Градина” е върху разрушена дюна
Еколог: Строежът на ресторант и паркинг на къмпинг „Градина” е върху разрушена дюна Проверихме дали има картирани дюни по специализираните карти, но няма, каза шефката на РИОСВ-Бургас Тонка Атанасова
Всичко в категорията
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево Решението е взето днес след одобряване на допълнителни трансфери от бюджета

Всичко в категорията
Учителката Деси Стоянова от Царево: Морските ми елхи са направени с любов (ВИДЕО) За една уникална и еко Коледа! Учителка от Царево майстори елхи от изхвърлени клонки (СНИМКИ) Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско Партията ще реши дали ще съм кандидат за следващ мандат,  оставям финансово стабилна община и съм спокоен за съгражданите си


Всичко в категорията
Приморско направи първа копка по инвестиционен проект във водния сектор за 22 млн.лв. (СНИМКИ) Община Приморско поема лодките за разходка до устието на р. Ропотамо? Защо не, казват от РИОСВ Петър Янакиев извади Кръста в Приморско, скачал за първи път в ледените води (СНИМКИ) Община Приморско почете паметта на замръзналия на поста си войник-граничар през 1929г. Правителството отпусна 1,6 млн. лв. за обновяване на инфраструктурата в Приморско Енергийна компания подкрепи средното образование в Приморско, оборудва кабинети за 55 000 евро Дават на съд 59-годишния Владимир Колев, който пиян на кирка прегази велосипедист в Приморско Детски танцов състав "Приморче" навърши четвъртък век, отбеляза празника с голям концерт (СНИМКИ) Похвално! Полицаи от Приморско хванаха крадец, задигнал телефон от туристка през лятото Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция Община Средец е една от малките в България, но пък има какво да покаже относно образователна инфраструктура
Всичко в категорията
Жестока трагедия край Средец! Мъж изгоря при пожар в дома си Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина БМВ избухна в пламъци в центъра на Средец Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града
За първи път "мъжко хоро" се изви в сърцето на Странджа, Кристиян Станков спаси Кръста на Малко Търново (СНИМКИ) Прогнозата се сбъдва! Пелена от сняг затрупа Малко Търново Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново
Извънредно! Епилатор уби в банята момче на 27 години
Извънредно! Епилатор уби в банята момче на 27 години Драмата се разигра току-що в каменското село Черни връх

Всичко в категорията
Камено даде старт с водосвет на новата камбанария на църквата „Св.вмчк. Георги Победоносец“ Благороден жест! Красавица от Камено дарява балната си рокля (СНИМКА) Арестуваха 22-годишен автоджамбаз, задигнал Опела на мъж от Камено Пожар в котелното помещение едва не изпепели вила в с.Черни връх 33-годишен задигна луканките на съсед в Русокастро, след като ченгетата го спипаха... В Камено сами се грижат за събирането на сметта - съветниците вдигат заплатите в БКС с 10% 2018-а година за Камено – без бури и вихрушки, но тежка откъм финанси Площадът на Камено заблестява след одобрено финансиране от правителството (СНИМКА) Над 1,7 млн. лева отиват за възстановяване на инфраструктурата в Камено след наводненията в края на 2017 г. Народният представител Галя Желязкова стана „кръстница“ на детска градина в Черни връх Наглост! Двама цигани задигнаха кола и я разфасоваха за старо желязо
ДПС с подготовка за нова победа в Сунгурларе, ще асфалтира ударно преди изборите
ДПС с подготовка за нова победа в Сунгурларе, ще асфалтира ударно преди изборите Обществената поръчка е за половин млн. лв., включва населените места в общината

Всичко в категорията
Кошмар! Път край Сунгурларе се превърна в ледена пързалка, бургазлийка излетя в канавката и се заби в дървета Благотворителен базар обедини жителите на Сунгурларе, събират и капачки в помощ на спортни клубове ГЕРБ-Сунгурларе ще подкрепи Коледен благотворителен базар в помощ на спортен клуб 70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев
Само във Флагман.бг! Грандиозен скандал: Отстраниха кмет в Бургаско заради измама
Само във Флагман.бг! Грандиозен скандал: Отстраниха кмет в Бургаско заради измама Хасан Осман е легализирал документ с фалшив подпис на жителка на с. Вресово, без тя дори да подозира

Всичко в категорията
Евродепутатът Асим Адемов и народният представител Ася Пеева се срещнаха с жителите на община Руен 25-годишен шофьор от Руен уби велосипедист при тежка катастрофа Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден
Денят на встъпването в тайнството на брака е най-специалният за всички влюбени двойки и като такъв заслужава изключително тържество Интервю Всички интервюта Сватбена агенция „Финес“ Денят на встъпването в тайнството на брака е най-специалният за всички влюбени двойки и като такъв заслужава изключително тържество
На Grand Wedding Expo компанията със собствен ресурс за всички сватбени услуги ще представи авторски концепции

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Как Нинова може да изкара Борисов от Министерския съвет за втори път със същата стратегия Предстоящите европейски избори напомнят на президентските от 2016 г., БСП се очаква да заложи на нови лица Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Как се предизвика хаос в центъра на Бургас! Баровец си паркира джипа като румънски тираджия, за да обядва(ВИДЕО) На косъм от трагедия! Голф лети в насрещното в Несебър, едва не помля две коли Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 24.01.2019на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Това, с което се захванете на работното място, ще върви по план, ще има добра организация и инициативност. Някой от колегите ви обаче може да се опита да ви прехвърли своите задължения. Не поемайте нови ангажименти! Мъже, не пестете парите, а жените – комплиментите! Важни решения, свързани с деца или със събития в техния живот, може ще доведат до разправии. Трудно ще намерите общ език заради различните разбирания, но трябва да приемете тяхната гледна точка и да направите компромис. Възможни са проблеми с кожни заболявания. Това е ден, в който страстите затихват, напрежението намалява, но се пазете от инертност! Не се претоварвайте с работа или с физически упражнения! Обърнете внимание на здравословното си състояние, възможни са проблеми с нервната система! Бъдете достатъчно толерантни, но пък настоятелни! Отстоявайте своите принципи, но се съобразявайте с потребностите на околните! Не очаквайте те да ви разбират! Обърнете внимание на своето здраве! Намерете време за алтернативни методи и творчески способи! Можете да постигнете нещо значимо, ако умело и търпеливо планувате своите действия. Задълбочете своите познания и бъдете отворени! Това ще ви помогне да се справите с бъдещите ангажименти. Конфликти в дома ще извадят на светло стари неразрешени проблеми. Приемате доста неща на доверие и може да се разочаровате. Не очаквайте другите да свършат вашата работа! Търсете близост с хората, които ви подкрепят морално и ви ценят! В тяхната компания ще се чувствате изпълнени с надежда и може би ще преоткриете заедно любовта. Възможно е да се разклати доверието ви към партньора, но ако се опитате да го разкарате от живота си, ще съжалявате. Опитайте се да му простите, ако го хванете в издънка! Дайте му нов шанс и той ще си поправи грешката! Започнете диета за премахване на токсините от тялото! Изострят се възприятията ви. Може да разчитате повече на интуицията си. Време е за решителните постъпки. Различни събития обаче може да ви накарат да си спомните за хора, преминали в отвъдния свят. Ако спомените ви завладеят, запалете свещичка и се помолете за душите им! Денят е благоприятен за научна работа, за пътувания, за командировки и за лечение. Фини енергии изпълват телата на родените под този знак и спомагат за подобряване на здравословното ви състояние. Неочаквани събития, свързани с пари, ще ви зарадват. Първата половина от деня е благоприятна за вас, но после започват тревогите. Каквото можете, свършете го до обяд, а след това не се захващайте с отговорни задачи, защото едва ли ще се справите! Довършете това, което сте започнали и гледайте да не се набивате на очи! Това е звездният ден за авантюриста. Ще им върви на смелите, които са готови да пожертват всичко. Добре е в този ден да избягвате конфликтите и да простите на тези, които са ви засегнали по някакъв начин, а на любимия човек отделете повече внимание! Подгответе се емоционално за известни пречки или забавяне! Може да сте направили услуга на някого, която ще ви се върне в точен момент. Някои от дамите вероятно ще се притеснят прибързано. Тревогата им може да е свързана с бременност или неразположение.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип