×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво иска всяка зодия и от какво всъщност се нуждае наистина през 2020


23 Декември 2019, Понеделник, 12:50 ч.
Автор: Флагман.бг

В последните дни от декември нека се замислим необходими ли са ни наистина нещата, които нескрито желаем и преследваме

Често разминаванията между това, което желаем, и това, от което наистина имаме нужда, е от Плутон до Слънцето. И още по-често пренасяме това неосъзнато недоразумение в новата година и продължаваме да гоним грешните цели и хора, вместо да прогледнем за истински важните неща в живота си.

Затова в последните дни от декември нека се замислим необходими ли са ни наистина нещата, които нескрито желаем и преследваме? И не е ли нещо друго това, което ще осмисли живота ни и ще ни направи по-щастливи и удовлетворени?

Разберете какво иска всяка зодия и от какво всъщност се нуждае:

Овен

Искате: Всяка възможност да пада наготово в краката ви. Знаете колко струва вашата увереност и енергия и сте убедени, че ще преследвате мечтите си страстно - но само ако те стигнат до вас.

Имате нужда: Да преследвате това, което искате, и да го постигнете. 2020 г. ще внесе някакъв баланс в хаотичния ви живот и ще ви бъдат представени начини да направите това. Но трябва да сте готови да грабнете живота за... рогата.

Телец

Искате: Да се отдадете изцяло и по всички възможни начини. Копнеете за стабилност и чувствате, че сте на правилното място на живота си, за да се установите най-накрая по много начини - и искате да видите осезаемо доказателство за това, което да ви успокои.

Имате нужда: Да решите какво искате, а не просто да се примирявате с нещо. 2020 се очертава да бъде година на потвърждение и стабилност за вас. Ангажиментите ще бъдат поети, но трябва да знаете какво искате - а не само какво си мислите, че искате.

Близнаци

Искате: Да изживеете всичко възможно. Умът ви копнее за нови неща за вършене и нови места, които да посетите - и с наближаването на новата година се блъскате все повече, за да получите зелена светлина за всичко.

Имате нужда: Да се успокоите и да се насладите на това, което ви се случва. Винаги гоните, преследвате, постигате. 2020 година е готова да ви даде толкова много, но не се преуморявайте и не се отказвайте от себе си. Приемете това, което се намира в ръцете ви - то е ваше.

Рак

Искате: Нещата да бъдат стабилни и надеждни. Вярвате, че сте най-добрите, когато всичко в живота ви е спокойно и събрано и когато нищо не се променя. Искате животът ви да остане предимно един и същ или поне да имате нещо или някой, на когото можете да разчитате, без да имате съмнения за това.

Имате нужда: Да се подготвите за промяна и да приемете нови шансове. 2020 г. е готова да разтърси вашия свят. Ще ви бъдат дадени безброй врати, които да отворите и да проучите, но това, което правите с тях, зависи от вас. Пренебрегването на тези шансове, за да запазите нещата същите, не е най-добрият ви ход. Може да се изненадате какво ви очаква от другата страна на вашата зона на комфорт.

Лъв

Искате: Да постигнете всичките си цели. Работили сте усилено, за да си създадете име и ставате малко нетърпеливи за това колко време отнема да видите крайните резултати. Искате 2020 да бъде вашата година и под това имате предвид годината на успешните резултати.

Имате нужда: Да носите отговорност за това как постигате целите си. 2020 г. ще бъде вълнуваща за вас. Ще се почувствате по-дейни от всякога, но вместо да оставите тази сила да ви върне в главата, трябва да сте практични. Ако можете да поддържате себе си под контрол, ще получите това, което искате.

Дева

Искате: Да се придържате към плана, независимо от всичко. Вие познавате себе си и знаете пътя, по който животът ви има тенденция да върви, но вие също знаете къде искате да отиде. Изследвате и усъвършенствате житейските си цели от известно време и сте склонни да гарантирате, че следвате всяка стъпка към целта.

Имате нужда: Да отделите време, за да разберете най-добрите възможности за избор. 2020 г. се опитва да ви изведе от зоната на комфорт и ще ви накара да бъдете импулсивни. Това не ви харесва и ще се опитвате толкова силно да се придържате към стабилността си, но трябва да се отпуснете – обмислете избора си и не се впускайте в ангажименти единствено за да контролирате живота си.

Везни

Искате: Да бъдете напълно безгрижни и отворени за възможности. Чувствате се доста обвързани и искате през следващата година да ви се дадат крила, а не повече корени. Вашето естествено желание е да се фокусирате върху това, което искате, и да не се страхувате да следвате това безразсъдно.

Имате нужда: За да се постигнете това, не забравяйте отношенията в живота ви, които са постоянни – родители, съпрузи, деца. 2020 година ще бъде лека и отворена за новото. Но не забравяйте хората, които винаги са до вас. Прекарвайте време и с тях.

Скорпион

Искате: Да се захванете с живота си и да контролирате определени аспекти от него. Чувствате се, че напоследък нещата са малко извън контрола ви. Всичко, което искате, е да се чувствате така, сякаш имате думата в събитията от вашия живот.

Имате нужда: Да прегърнете вашата свобода. 2020 г. иска да ви освободи от ограниченията - имате навика да отивате твърде далеч и след това да правите 180 завой, за да си върнете контрола. Способни сте да се насладите на свободата, без да злоупотребявате. Полагайте усилия да го направите сега.

Стрелец

Искате: Да преследвате всяко ново нещо, което се показва пред вас. Струва ви се лесно да хванете живота за ръка и да бягате напред и не виждате защо следващата година трябва да е по различен начин.

Имате нужда: Да бъдете търпеливи. Стремете се към нещата, които сте започнали. Винаги гледате на нова година като начин да започнете да чистите и да преоткривате. 2020 г. обаче иска да ви покаже каква е ценността да обичате това, което сте започнали. Грижете се за това, бъдете търпеливи. Ще се изненадатеКозирог

Искате: Да бъдете по-успешни от всякога. Винаги държите главата си надолу и работите върху себе си и кариерата си. Задоволявате се с идеята новата година да бъде пълна с по-успешни постижения във вашата сфера.

Имате нужда: Да приемете почивка и да осъзнаете, че това не е нещо лошо. 2020 г. иска да ви напомни, че да работите до пълно изтощение не ви е от полза. Вземете ваканция. Осъзнайте колко голяма почивка е необходима за ума ви.

Водолей

Искате: Да не ви пука какво искат другите от вас и да устоите на очакванията им. Не ви харесва да чувствате натиска от страна на другите – къде трябва да отидете или какво трябва да бъдете. Искате да игнорирате всички и да ги изключите.

Имате нужда: Да преобърнете тези очаквания – използвайте креативността си, за да покажете колко сте невероятни. 2020 г. ще ви даде най-добрата ви творческа енергия. Използвайте я и то във всички аспекти.

Риби

Искате: Да грабнете всяка възможност и да я преследвате с пълна сила. Можете да видите толкова много неща по света и искате да вложите ръцете и сърцето си във всичко това. Живеете в главата си повече, отколкото в реалността, но не виждате защо това е проблем.

Имате нужда: Да отворите очите си за това, което се случва пред вас. 2020 г. иска да ви достави вълнение и да ви подготви за промени, но вашата импулсивност може да го съсипе, ако не се съсредоточите върху това, което е точно пред вас. Имате света под носа си, спрете да тичате и го осъзнайте.

 


В категории: Хороскоп


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Лора Ангелова
24.12.2019 10:05:05
0
1
Това което прочетох беше супер
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Ако имате и 20 лв. задължения към държава или община, подлежащи на принудително вземане, не може да прехвърлите имот Ако имате и 20 лв. задължения към държава или община, подлежащи на принудително вземане, не може да прехвърлите имот Ето какво съветва нотариус Милена Илчева, за да се сключват спокойно и законосъобразно сделките за всички страни
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори