×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бившата на Хазарта с шокираща изповед


18 Декември 2019, Сряда, 19:19 ч.
Автор: Флагман.бг

Отне ми дъщерята, пет години я крие от мен, казва Диана Котева

Хип-хоп звездата Ицо Хазарта и бившата му съпруга Диана Котева водят жестока война и тежка съдебна битка за дъщеря си Аделина, която вече е на 14-години. Рапърът е лишил първата си съпруга от родителски права,м а най-куриозното в случая е, че тя дори не е знаела затова, пише Галерия.
 

След като се разделят с Ицо през 2007г., Диана отива при своите родители в Кърджали заедно с дъщеря им. Тогава тя си е търсила работа и се налага родителите й да се грижат за малката. Точно тогава Ицо изпраща майка си в дома на семейството на Диана, която на следващия ден без да предупреди никого качва Аделина на автобуса за София, без обяснение или коментар.

„Според мен това е отвличане! След този инцидент Ицо заведе дело за развод, като ме заплашваше, че е намерил 20 свидетели, които ще доказват, че аз съм луда. Оказва се, че Ицо е завел дело през март 2015г. за отнемане на родителските ми права, без да знам за това. Тогава живеех в Лондон”, споделя бившата на Хазарта.

По-късно става ясно, че призовкарят по делото не я открива на адреса й в София, след което й назначават особен представител.

„Когато научих, че вече съм с отнети родителски права това беше шок за мен. Не можех да си представя, че човекът, на когото оставих детето си, без да имам претенции за каквото и да е било по време на развода, ще подаде жалба в съда без дори да ме уведоми”, споделя Диана.

Тя предполага, че всичко това е породено от ревност, след като Ицо разбра, че тя има нов мъж в живота си.

„Това, че Ади остана при него, не значи, че аз съм се отказала от нея. Просто това беше по-доброто за нея в този момент. Заминах за Лондон започнах от нулата, защото оставих всичко на Ицо, детето да живее в уредена среда при другия родител”.

Щом разбира, че е с отнети права Диана завежда две дела – в Касационния съд за отмяна на решението за отнемане на родителските й права без доводи и без да се споменават двамата й свидетели. Това дело не е уважено и тя завежда второ в Софийски градски съд за възстановяване на правата й като родител, На първа инстанция тя губи делото, което скоро ще се гледа на втора инстанция.

„Спечелих делото срещу Дирекция за социално подпомагане-Лозенец. Подала съм жалба и в Европейския съд в Страсбург за нарушаване на правото ми на защита в съда. Не съм била уведомена по никакъв начин е заведено дело срещу мен, че се е водило такова, че съм и осъдена”, отсича Котева. Тя не може да се вижда с дъщеря си от дълго време. За последно това се случва на делото през май тази година, когато тя се явява като свидетел по делото, а иначе не е била заедно с дъщеря си от 6 януари 2014-а.

Този ад продължава и до днес.

Никой от роднините на Ади не може да я вижда. Братчето й е на 5 години и половина и още не са се виждали. „Ицо не ми вдига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се отваря с мотива, че детето не иска да ме вижда. Ходила съм със съдия изпълнител, с полиция, със социалните, жалби съм подавала, но така и не успях. Допускам, че тя не иска да ме вижда, но ще направя всичко възможно да се чувства добре с мен, без да я настройвам срещу когото и да е било. Тя се държи хладно и резервирано. Сигурна съм, че Ицо добре я е настроил. След като разбра, че съм бременна с второто ми дете от новия ми мъж започна много да се заяжда и да се държи лошо с мен. Казах й, че няма да толерирам подобно поведение и няколко месеца не се чувахме.

Въпреки обтегнатите отношения майката не спира да отрупва дъщеря си с подаръци и дрехи. Открила й е влог, в който вече са натрупани над 10 000 лева, които Ади ще може да тегли, след като стане на 18 години.

„Когато разбрах, че проблемът са 40 лева издръжка на месец, за която също съм осъдена, изпратих парите, но Ицо ги върна. Върна ми и Коледния подарък за миналата година”. 

Диана разказва, че през двете години на брака им тя е била принудена да търпи изневерите му.

„Беше отишъл на секстуризъм в Германия при едно момиче българка. И двамата бяха ходили да ми избират бельо за подарък. Представяте ли си какво трябваше да изтърпя аз. Той имаше връзка и с настоящата си жена Женя по време на брака ни. От Ади знам, че Женя е била бременна от него още докато сме били женени и е направила аборт”, казва Диана.

Днес тя живее в България. Собствени е на счетоводна кантора в Лондон, преводач е към Кралската полиция във Великобритания и лектор в частно училище в Пловдив.  


В категории: Животът


7
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
7
Коментара по темата
7.
Майка
19.12.2019 14:27:57
1
2
Тази жена лъже!Тя живее в Лондон на адрес къде се намира офиса на счетоводната и компания STOTINKA LIMITED
Company number 11006597
Follow this company File for this company
CompanyOverviewfor STOTINKA LIMITED (11006597)
Filing historyfor STOTINKA LIMITED (11006597)
KOTEVA, Diana Spasova
Correspondence address
25 Haycroft Road, Surbiton, United Kingdom, KT6 5AU
Role ACTIVE
Director
Date of birth
September 1980
Appointed on
11 October 2017
Nationality
British
Прави счетоводство на еднолични турговци от кухнята на таванската си стая'която я плаща с помоша на социални помощи от Англия.
За ООД компании нищо не разбира и попължа глупости на хората в документите им.Скоо ще и словат белезници.Влиза в конфлики с хора от помошните ФАСЕ Боок групи и им крещи като ненормална.Не познавам Ицо но за тази мъ бивша вена съм съгласна с изказването му че е ЛУДА.
Да им повелаем примирие ж полза на детето и др. деца.
6.
морски
18.12.2019 23:22:27
3
3
Дъщеря им вече е достатъчно голяма за да може сама да прецени. Щом не иска да я вижда, сигурно има защо.
5.
:))
18.12.2019 22:02:43
1
7
Вижте сега,не си изграждайте представата за Ицо Хазарта от текстовете на песните, които пее или от телевизионните муизяви, където наистина изглежда супер скромен, балансиран и разумен. Кефя се на песните му, во някои елементи в поведението и изказа му, много сериозно ми подсказват, че става въпрос за съвсем друга манджа.....
Не че го критикувам в конкретния случай де, жената пък изобщо не я познавам...
4.
майка
18.12.2019 21:14:11
8
10
Това ако е истина на Ицо не му прави чест!
Не отнемай дъщеричката си от майка и,това е подло и гнусно,каквото и да и купуваш не отнемай детето от майка му!
Бог ше те накаже за тази постъпка!
Ти може всичко да и купуваш,но майка не можеш каквото и да направиш жени и мъже много на този свят,но Майката е една!!!!!!!!!!!
3.
*********
18.12.2019 20:25:29
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
mdaaa
18.12.2019 19:36:20
6
2
majko momche e toq Ristiu
1.
mdaaa
18.12.2019 19:36:18
5
2
majko momche e toq Ristiu
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори