×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семейството, което откри застреляния с карабина криминален тип край Бургас, вече може да спи спокойно


Семейството, което откри застреляния с карабина криминален тип край Бургас, вече може да спи спокойно
Сърцето на 33-годишния криминален тип е било пръснато от куршум на нарезно оръжие, следи от гуми около местения труп няма
Тема в развитие
Близките на застреляния с калашник Петър Валериев искат 900 хил. лв. кръвнина Започва делото срещу Иван Петров, който затреля с автомат Петър Валериев край езерото "Вая" Семейството, открило трупа на екзекутирания Петър Валериев, се жалва в съда от МВР Иван екзекутирал бургазлията Петър заради заем от 50 хил. лв.  Ето го Иван, който застреля с Калашник Петър Валериев и го захвърли край езерото "Вая" Експертизи доказват дали автоматът, с който е убит Петър Валериев от Бургас, е използван за обири на банки Първи снимки на убиеца на Петър Валериев Първо във Флагман! 32-годишен застрелял с Калашников Петър Валериев от кв. Рудник Семейството, което откри застреляния с карабина криминален тип край Бургас, вече може да спи спокойно Извънредно! Гешев пътува за Бургас, за да обяви кой уби Петър Валериев Убийството на Петър Валериев в кв. Долно Езерово - едно от най-заплетените през последните 20 години Извънредно! МВР разшири обхвата на заподозрените за убийството в Бургас Само във Флагман.бг! Пълни подробности за мистериозната смърт до езерото „Вая”. Убитият е криминално проявен Извънредно! Съпрузи застреляли в гърба нещастника, открит край ТЕЦ-а в Бургас? От последните минути: Задържаха мъж и жена за убийството в бургаския кв. Долно Езерово Откриха труп на прострелян в гърдите мъж край бургаския кв. Долно Езерово
виж още
скрий
05 Декември 2019, Четвъртък, 13:24 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимка: Авторът

Арестуван е убиецът, очакват се до час данни за самоличността му

Едно семейство от Бургас изживя най-тежките си дни и нощи от 17-и ноември до преди няколко часа, когато стана ясно, че е разкрито мистериозното убийство на 33-годишния криминално проявен бургазлия Петър Валериев. Пресслужбата на Бургаската апелативна прокуратура оповести, че в 14 часа новоизбраният главен прокурор Иван Гешев и Главният секретар на МВР Ивайло Иванов ще направят изявление за разкритото тежко криминално престъпление.

Очаква се да бъде оповестена не само самоличността на убиеца, но и повече подробности около оръжието, с което е стрелял, както и защо се е наложило да премести трупа, виждайки, че тялото е открито минути, след като е захвърлено до релсите на жп линията край СОМАТ в Бургас.

Флагман.бг се свърза със семейство Таня и Петко Кралеви, които на 17-и ноември, неделя, около обед, са се натъкнали на тялото. Те са били в района на тресавището около езерото „Вая” с редовно разрешително за лов. Гладкоцевната ловна пушка на Кралев е била заредена с дребни сачми за водоплаващи птици.

Човекът е сред известните предприемачи в строителния бранш не само в Бургас, но и в София, национален състезател по ловна стрелба. Съпругата му Таня се е разхождала с него в района, с тях били и трите им ловни кучета. Две от тях се натъкнали на тялото, а самият Кралев го видял от разстояние 2-3 метра, след което е извикал на съпругата си да не се доближава.

Двамата са се изтеглили от района в силен стрес. Не знаели какво да предприемат часове наред. Решават в крайна сметка, че трябва да кажат на полицията.

Припомняме, че двамата са се явили в дежурната на Второ РУ на МВР в жк. „Славейков” около 18 часа в понеделник. Дали показания, след което самият Кралев със собствения си прожектор съдействал на двама полицаи, за да стигнат до мястото. Оказва се обаче, че тялото се е „изпарило”. То е открито часове по-късно на около 200 метра – преместено!

След аутопсията експертите са категорични, че 33-годишният Петър е застрелян в гръб, в областта на сърцето, с куршум от нарезно оръжие, нямащо нищо общо с ловната пушка на Кралев. Установено е също, че следите от автомобилни гуми край жп линията няма.

Излиза, че убиецът е бил съвсем наблизо до трупа, който вероятно е оставил много скоро преди да се появи сем. Кралеви около тресавището. Ясно е, че той е видял как двамата са се натъкнали на тялото, което той се е надявал да укрие завинаги сред папурите. Мисълта, че убиецът, който очевидно се движи ненаказан с карабина или автомат на свобода през цялото това време, докато полиция и прокуратура работи, не е давала мира на семейството, което има и непълнолетно дете.

„Настояваме да се изчисти нашето име и да паднат всякакви подозрения от нас, защото ние направихме всичко възможно, за да съдействаме”, казаха семейство Кралеви пред Флагман.бг току-що.

Те са убедени, че след задържането им за 24 часа по причина, че са закъснели с подаването на информацията, у обществото се е насадило убеждение, че едва ли не са свързани с убийството.

Имотите им в жк. „Лазур” и на ул. „Патриарх Евтимий” бяха претърсени, а законно притежаваните от Кралев оръжия бяха иззети за балистична експертиза. Те вече са върнати на собственика.

Очаквайте след по-малко от час какво ще разкрият Иван Гешев, Ивайло Иванов, шефът на Окръжната прокуратура в Бургас Георги Чинев и директорът на ОД на МВР в Бургас старши комисар Радослав Сотиров.


В категории: Крими


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
11
Коментара по темата
11.
До автора
05.12.2019 17:49:50
1
7
Запомнете следното правило - първо се представят прокурорите, след това полицаите, пък били и от ранг Главен секретар. Ако има съдии, представят се или се изписват в статията първо те, след това прокурори, съдии и т.н Има си код, който трябва да знаете.
10.
пенсионер
05.12.2019 17:47:56
1
4
Интересно при такъв строг отчет и контрол от служба КОС МВР а в медиите се сочи че убийството е извършено с ловно оръжие а впроцеса на разследване и Аутопсия на трупа е с АК Оказа се в гражданите има по малко ловно оръжие Отколкото автоматично бойно в криминалния контингент Интересно от къде се снабдил при условие че войсковите складове са при строга въоръжена охрана с ограничен достъп.
9.
пенсионер
05.12.2019 17:47:55
1
5
Интересно при такъв строг отчет и контрол от служба КОС МВР а в медиите се сочи че убийството е извършено с ловно оръжие а впроцеса на разследване и Аутопсия на трупа е с АК Оказа се в гражданите има по малко ловно оръжие Отколкото автоматично бойно в криминалния контингент Интересно от къде се снабдил при условие че войсковите складове са при строга въоръжена охрана с ограничен достъп.
8.
гражданин
05.12.2019 17:36:34
0
9
Виждайки преживяното от семейството което стори добро и вследствие прибързаните заключения на полицията станаха жертва .Как гражданите да им съдействат като виждат с какво доверие полицията гледа на добросъвестните хора за сметка на крими информатори .Това не за пръв се случва в полицейската практика Наскоро пак имаше оплакване в социалнитеот гражданин вместо добро получил обвинение МВР.
7.
бургазлия
05.12.2019 17:25:28
0
5
Флагман изнася информацията вследствие изявлението от пресцентъра на ОДП Бургас които избързаха да се похвалят с успеха си ПО БЪРЗОТО РАЗКРИВАНЕ НА УБИЙСТВО .
6.
До 4
05.12.2019 15:05:30
0
6
Това за флегманите не е никакъв проблем
5.
Потърпевшите
05.12.2019 13:57:42
2
23
Ще осъдят държавата за претърпени неимуществени вреди!А ние данъкоплатците ще плащаме за СВОЕВОЛИЯТА на НЕКАДЪРНИЦИТЕ!! DURA LEX SED LEX!
4.
До флагман
05.12.2019 13:54:32
2
35
А защо бързахте да опетните хората? Сега трябва да ви осъдят, за друг път да знаете, че имена и обвинения се публикуват след приключване на разследването, не сега да мажите. Кидерова да сеизвини лично
3.
Куку
05.12.2019 13:44:43
3
17
Обикновено милиционерите така процедират с основните заподозряни.
Обявяват по всички медии "да спят спокойно", "друг е извършителя" за да се успокоят, че няма да ги хванат и че им се е разминало и след 2 дни "бум"...
2.
До флагман
05.12.2019 13:38:27
1
46
Вие веднага обвинихте семейството за убийците .
Няма ли да им се извините?
1.
123
05.12.2019 13:30:26
1
57
Само тук при съдействие или съобщаване за някакво престъпление, за благодарност, че си изпълнил гражданския си дълг получаваш 24ч. задържане! После ченгетата се чудят защо обществото не помага за разкриване на престъпления. Защото нашите ганьовци вместо да мислят им е най-лесно да задържат човека срещу тях! Нека Бургаски ченгета излязът официално по телевизиите и да кажат, че семейството няма нищо общо! Щото кал лесно се хвърля но после на никого не му се трие!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори