×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Съпрузи застреляли в гърба нещастника, открит край ТЕЦ-а в Бургас?


Извънредно! Съпрузи застреляли в гърба нещастника, открит край ТЕЦ-а в Бургас?
На 200 метра от главния път между СОМАТ и ТЕЦ-а в посока жп линията е намерен трупът на 40-годишния мъж
Тема в развитие
Близките на застреляния с калашник Петър Валериев искат 900 хил. лв. кръвнина Започва делото срещу Иван Петров, който затреля с автомат Петър Валериев край езерото "Вая" Семейството, открило трупа на екзекутирания Петър Валериев, се жалва в съда от МВР Иван екзекутирал бургазлията Петър заради заем от 50 хил. лв.  Ето го Иван, който застреля с Калашник Петър Валериев и го захвърли край езерото "Вая" Експертизи доказват дали автоматът, с който е убит Петър Валериев от Бургас, е използван за обири на банки Първи снимки на убиеца на Петър Валериев Първо във Флагман! 32-годишен застрелял с Калашников Петър Валериев от кв. Рудник Семейството, което откри застреляния с карабина криминален тип край Бургас, вече може да спи спокойно Извънредно! Гешев пътува за Бургас, за да обяви кой уби Петър Валериев Убийството на Петър Валериев в кв. Долно Езерово - едно от най-заплетените през последните 20 години Извънредно! МВР разшири обхвата на заподозрените за убийството в Бургас Само във Флагман.бг! Пълни подробности за мистериозната смърт до езерото „Вая”. Убитият е криминално проявен Извънредно! Съпрузи застреляли в гърба нещастника, открит край ТЕЦ-а в Бургас? От последните минути: Задържаха мъж и жена за убийството в бургаския кв. Долно Езерово Откриха труп на прострелян в гърдите мъж край бургаския кв. Долно Езерово
виж още
скрий
19 Ноември 2019, Вторник, 13:23 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки и видео: Авторът

Мъртвият и арестуваните са бургазлии, основните свидетели са мълчали за покушението почти цяло денонощие

Арестуваните тази сутрин за бруталното убийство на млад мъж застрелян в гърба, са двама съпрузи – бургазлии. Флагман.БГ се добра пръв до подробности от извършеното престъпление в неделя.

Трупът бе аутопсиран в Съдебна медицина Бургас до около 13:00 ч. днес в присъствието на д-р Параско Парасков и множество експерти от ОД на МВР-Бургас. Няма яснота и до този момент как точно е настъпила смъртта и от какво разстояние е стреляно в гърба на мъжа.

Според изказването на главния секретар на МВР Ивайло Иванов пред медиите в столицата в 11 часа днес, полицията в Бургас е задържала мъж и жена за убийството. 

Смъртта е настъпила преди около две денонощия, предвид състоянието на трупа. Задържаните – мъж и жена към този момент отказват да дават показания за връзката им с убийството.

Случаят е повече от заплетен, в ОД на МВР-Бургас и към този момент тече разширено заседание на криминалисти. Двама са свидетелите, които отишли във Второ РУ на МВР вчера следобед и съобщили за това, че са се натъкнали на труп в местността „Герен Бунар“ край кв. Долно Езерово. В процеса на разговора им с полицаите те признали, че всъщност знаели за тялото на мъжа още в неделя, но се притеснявали да съдействат на полицията, за да не ги обвинят.

Мъжът е бил с анцугово горнище и черни дънки, на 40 години. Той също е от Бургас. Самоличността му е установена. Репортер на Флагман.БГ откри току-що мястото, където е било намерено тялото от полицаите, които още привечер вчера са направили първия оглед. Районът е в промишлената зона между СОМАТ и ТЕЦ-а, на около 200 м от главния път в посока жп линията. Там има канавка, в която е било захвърлено тялото. Въпросните 200 м до канавката могат да се преминат само с Джип. Продължава да остава неясно къде е извършено убийството и как е транспортиран трупът до там.


В категории: Крими


Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
7
Коментара по темата
7.
до № 6
19.11.2019 21:10:23
2
6
Да,няма как да е самоубийство, ама не може да се каже, че те са го убили
6.
????
19.11.2019 17:43:12
4
6
ми застрелян в гърба какво да е ? самоубийство ли ДО 1 ?
5.
*********
19.11.2019 14:40:03
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
djokera
19.11.2019 14:28:25
12
9
nikoi da ni zakacha kiderova, chuhtili ma.
3.
До мвр
19.11.2019 14:13:49
2
31
Кидерова да бъде привлечена като свидетел или съучастник .
2.
*********
19.11.2019 14:10:46
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
читател
19.11.2019 13:56:43
4
64
Само не мога да разбера, при положение , че все още тече разследване по случая, Вие ФЛАГМАН КАК РАЗБРАХТЕ ЧЕ ТЕ СА ГО УБИЛИ? А заглавието ви е написано точно по този начин, вероятно авторката Светлозария Кидерова е присъствала? Бъдете малко по-коректни към хората. Не бързайте да лепнете етикет на хората. Когато коментарите са некоретни ги триете, сега кой да изтрие вашето заглавие?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против"
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори