×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няма да управлявам сам Приморско, ще имам и заместник


Няма да управлявам сам Приморско, ще имам и заместник
Д-р Димитър Германов спечели трети мандат като кмет, има категоричната подкрепа на мнозинството от ГЕРБ, но смята да работи с всички избрани в ОбС
02 Декември 2019, Понеделник, 17:32 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимки Георги РУСЧЕВ

Нямам полза от проява на ирония, неуважение и надменност към мои опоненти на изборите, които днес са общински съветници, в местната политика или изпълняваш обещаното на хората или те пращат в ъгъла

- Г-н Германов, утихна предизборната война, но не очаквахме толкова спокойна сесия днес при разпределение на ръководните длъжости в ОбС и членството в престижни структури? ГЕРБ, със своите 7 от общо 13 съветници в местния парламент, показа ясно кой ще управлява. Привидно ли е спокойствието? Има ли напрежение под повърхността?

- Съвсем в нормалността протече сесията – делово, точно и ясно. Навсякъде би било в същия дух при такива реултати.

- ГЕРБ демонстрира наистина своята хегемония в гласуването не председателските места в комисиите - като добре смазана бойна машина?

- Не е съвсем така. Имаме едно изключение, но то е особено важно – в комисията по туризъм. Тя е най-важната на територията на община Приморско. Смятам, че беше правилно решение да се оглави от Стоян Василев.

- Г-жа Захарина Неделчева беше много мълчалива на тази сесия и гласуваше всичко, което бе предложено от г-жа Тюлиева. Нямаше изказвания от нейна страна. Това направи ли ви впечатление?

- Не обърнах внимание. Но най-вероятно г-жа Неделчева оцени правилността на предложенията. В този смисъл тя просто гласува правилно.

- Забелязахме, че в почивката, докато тече тайното гласуване за зам.председател на ОбС, с г-н Георги Зафиров си говорите цивилизовано. Имаше дори усмивки, неприкрити. Преодоляхте ли ударите по време на предизборната кампания? Той не успя да прокара днес добри постове за съратничката си Ваня Андонова.

- Мисля, че емоциите покрай изборите отминаха. Аз не съм спечелил избори от вчера за днес. Свикнал съм с битките. Но сега дневният ред е друг.  Пред нас стоят просто задачите за изпълнение и трябва да запретнем ръкавите, да се приземим в реалната действителност и да си гледаме работата. Кой за каквото е избран, според събраното доверие, според възможностите си. Всички, които сме поели ангажимент, трябва да спазим обещанието си. Така че няма какво да делим. Просто трябва да работим. Не търсете подтекст в моето поведение. Нямам полза от проява на ирония, неуважение или надменност към мои опоненти на изборите, нито към настоящата опозиция на ГЕРБ в ОбС. Моите житейски уроци съм си ги научил през годините, в политиката на местно ниво или си част от всички хора в общността или те изолират като ти показват категорично ясно  в кой ъгъл ти е мястото. Всички в общината се познаваме и компромис едва ли някой ще ми направи, още повече, знаейки, че съм на този избираем пост за трети път, ясно е, че имам опит и ще е непростимо за мен да се провалям.  Но аз мисля, че г-жа Ваня Андонова получи  две места – в една постоянна и в една временна комисия.

- А г-н Зафиров имаше ли претенции да ръководи комисия?

- Питайте него. В залата е. Аз се съобразявам с решенията на ОбС и ще ги изпълнявам.

- В края на краищата можем ли да очакваме успешен и спокоен мандат?

- Силно се надявам. Общинската администрация и съветниците имат огромен потенциал – това са хората, които са избрани от жителите на Приморско. Имаме задължението максимално да развием общината. Очаквам да работим в името на жителите на Приморско. Има достатъчно много започнати проекти.

- Зам.-кмет ще имате ли в този мандат? Повече от две години управлявахте сам, след като се разделихте с г-жа Неделчева, причините за което така и не разбрахме? Твърдяхте, че се справяте и сам.

- Да, ще имам, предстои да бъде оповестено името му. 

- Ще бъде ли интересна тази кандидатура, кога да очакваме всъщност новото назначение?

- В най-скоро време.

- Ще има ли ресор зам.-кмета?

- Разбира се, че ще има. Зам.-кмет без ресор няма как да има. 
 


В категории: Приморско


Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
16
Коментара по темата
16.
Аз
15.12.2019 15:24:47
0
2
А има свобода на словото хаха по зле е от комунизма навсякъде цензура дори и на истината слагат цензура. Няма такава държава.
15.
*********
15.12.2019 14:18:02
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
14.
*********
15.12.2019 11:19:00
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Янка
14.12.2019 20:48:11
1
6
Моля пуснете друга снимка че от тая ми се повръща..
12.
Az
13.12.2019 23:57:27
1
3
Лапачи нагли
11.
бат зоро пънчарския
13.12.2019 09:56:24
0
4
Тарифата e 5 литра домашна ракия ,двойна прeварка,20 литрова туба цървeно вино,eдин прът луканки,10 кила пeчeн паламуд и задължитлно някоя дашна и яка общинарка на масата,казах си цeната,точка.
10.
Az
12.12.2019 21:01:39
2
6
Flagman и вие ли сте продажници,изтрийте и другите коментари и там има недоказуеми твърдения касаещи конкретни личности.колко е тарифата да си платя да ми оставяте коментарите.
9.
*********
12.12.2019 20:12:57
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
директора
10.12.2019 06:28:52
0
1
Аз снощи качих една от общината са самолетоносача!
7.
ами
09.12.2019 20:22:58
1
2
Ами разбраха се ,,кой къде колко на кой и още нещо.Старите канали остават -работещи са ,проверени няма издънки .Гонзо монзо арматуриската ,веселийката дето се взе на сериозно ,върбата ,,ша ги успиват къпят сапунисват до следващото пришествие . Абе политика ,за нас остава ръкопляскането и добрите пожелания ,ааа и данъците патенти лицензи налози и още и още,, че парички трябват в общ. хазна да се разпределя -законно разбира .
6.
Az
09.12.2019 17:11:46
0
5
Вие си го избрахте
5.
мичурин
08.12.2019 10:05:02
0
8
Нищо за никул дeн в Приморско,нищо за eлхата в Приморско,нищо за Снeжанка от Приморско,нищо,щото няма нищо.
4.
dcd
04.12.2019 09:34:58
3
4
що триeтe написаното бe патриотични мангали
3.
*********
03.12.2019 11:39:54
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
HighDefinition
03.12.2019 09:40:24
1
7
Алоо!
Колко пъти ще пробутвате тази глупост?
Подценявате аудиторията много силно. Аудиторията обаче силно ви превъзхожда. Разберете го това.
1.
Ммм
03.12.2019 07:45:51
9
18
И нито един коментар. Хората вече са отвратени. А той се прави че си вярва.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Пловдивският митрополит Николай пък ще си остане сивият кардинал, но аз съм тук, за да ги объркам, каза отец Иван  Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори