×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вече само преврат или революция могат да свалят Борисов


Вече само преврат или революция могат да свалят Борисов
Факт е, че премиерът, и статуквото, което той олицетворява, днес изглеждат непоклатимо
04 Ноември 2019, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ, Колаж: Флагман.БГ

Заглавието и текстът по-долу не са призив към насилствени действия. Те са единствено констатация докъде се е докарала отново България

30 години след края на комунизма милата ни родина е отново в задънена улица. Във властта се е окопала група, видимото лице на която е Бойко Борисов, и тя няма никакво намерение да си отива доброволно. 

Страната е в дълбока криза – демографска, индустриална, психологическа дори (жестоко опростачване на населението). Във властта липсва каквато и да е визия за бъдещето. 

Икономическият екип е неспособен да възроди българската индустрия и разчита единствено на подаяния от Брюксел, с които да се закърпват двата края, и на някакви въображаеми чужди инвестиции, прокламирани едва ли не като панацея. 

Бедността и разрухата се стелят на талази и стават все по-безпощадни. Всичко това е видимо, хората го осъзнават, но предпочитат да вярват на официалната пропаганда и нейните платени агитатори, която да ги приспива: България е член на най-богатото семейство - ЕС, с което е хванала бика за рогата завинаги; част е от НАТО, което ѝ гарантира сигурността завинаги, значи всичко е и ще бъде прекрасно.

Онези, които не са заспали от този лъжлив рефрен, просто се изнасят зад граница и повече не се връщат. Отвън България изглежда кротка, тиха, опитомена. 

В края на комунизма беше абсолютно същото. И тогава страната бе навлязла в икономически колапс, породен от намалелите съветски доставки на горива и субсидии, и довел до жесток режим на тока. В правителството не просто нямаше икономически експерти, които да измислят план за преструктуриране и някакви реформи, но последните комунистически кабинети дори си нямаха и отделен министър на икономиката. Парите свършваха, трупаха се дългове. Огромната маса от населението обаче някак си бе приспана от пропагандата за социализма, който е най-прогресивния и последен строи в развитието на човечеството. Онези, които не вярваха на това, бяха обхванати от безразличие и апатия, а вечер слушаха западни радиостанции и с това приключваше техният пасивен протест. 

Отвън България изглеждаше кротка, тиха, опитомена. Има и други прилики. И тогава, и сега, долу в низините щъкаха и щъкат някакви пишман опозиционери – на брой по-малко от апартаментите в панелен блок, на които единствено западните медии обръщаха и обръщат внимание. „Свободна Европа“ по цял ден въртеше интервюта с Желю Желев, с Блага Димитрова, с Анжел Вагенщайн и от това не произлизаше нищо. По ирония на съдбата „Свободна Европа“ възкръсна наскоро и днес пак, заедно с останалите, финансирани от „Америка за България“ издания, денонощно лансират любимците си от градската десница – които отново наброяват горе-долу броя апартаменти в панелен блок, но от това пак не произлиза нищо. Но и пишман опозиционерите някога и сега, и основните партии – тогава и днес, бяха и са част от съответния консенсус, без никакво намерение да излизат от него.

БКП и БЗНС подкрепяха съветската платформа за света до последно. Дори когато Горбачов силно я разклати. Димитрова, Желев, Вагенщайн не критикуваха съветския строй. Те се застъпваха единствено за перестройка и нищо повече. Желев дори винаги подчертаваше в тези денонощни интервюта по „Свободна Европа“, че е марксист и дори много след 10-ти ноември продължаваше да нарича Андрей Луканов „другарю“.

Надяващите се на промяна да гледат Русе и да помнят Румен Радев, а не София

ГЕРБ и БСП днес подкрепят американската и брюкселска платформа за подчинение на света и нямат никакво намерение да променят нещо. Дребните ежби между тях са само за вътрешна употреба. Градската им пишман опозиция също е с две ръце за този консенсус. Нейната мъка е само в това, че е далеч от властта, нищо друго. И Борисов, и Нинова, и лидерите на градската шепичка застават пред Брюксел и Вашингтон покорно и стоят мирно до втора заповед. Те никога нямат свое мнение, своя идея, свое предложение. Те винаги гласуват и говорят по посока на духащия откъм Брюксел и Вашингтон вятър. 

Има все пак една важна разлика. Живков се държа за класическия съветски консенсус до последно. Той не искаше да разбере, че перестройката не е просто временно явление, с което сам осигури гориво на своите превратаджии. А когато го осъзна и каза прословутата си реплика „Социализмът е едно недоносче“, вече бе на два дни разстояние от преврата. За разлика от него Борисов чудесно се ориентира в променящата се обстановка. Той бързо усети, че либералният строй си отива, а на негово място идва нещо друго, доста консервативно, по-отривисто и стегнато. За разлика от Живков, който търпя прекалено дълго честите „командировки“ на Луканов до Москва, Борисов бързо прекрати „командировките“ на Цветан Цветанов до Вашингтон, с което премахна от раз опасността от преврат. 

Когато усети, че новите консервативни сили в Европа са надделели и именно те ще инсталират в Брюксел майка на седем деца, която е всичко друго, но не и либералка, той ги подкрепи с две ръце и се постави в поза партер на новата шефка. Щом разбра, че от Вашингтон вече няма да му се месят в нищо, стига да си целунал подметките на величието в Америка, той съпроводи по-отбрани прокурори да извършат церемонията. 

След това издигна Гешев и си го избра по единствената избирателна система, която Живков признаваше.

Той подчини основните медии, завземането на последната от които предстои да се случи тези дни. 

От Вашингтон и Брюксел обаче го подкрепят. Защото преди това е минал да целуне подметките. Трудно е да се каже дали във всичко Борисов се е досещал сам или е получавал нужните указания от стоящия зад него и подкрепящ го вездесъщ обитател на Сараите с петбуквеното име. 

Факт е, че Борисов, и статуквото, което той олицетворява, днес изглеждат непоклатимо. Те няма да бъдат съборени нито от избори, нито от заклинанията на анализатори и социолози, че се виждала някаква промяна. Брюксел и Вашингтон се радват на Борисов и го подкрепят от все сърце. 
По отношение на медиите и съдебната система властта в България прави същото, което правят в Унгария, Полша и Чехия. Брюксел им скърца със зъби, но не и на Борисов, защото е покорен. Българският премиер е научил най-важният урок, докато е прибягвал край Тодор Живков – наведи главица пред великите сили, бъди им покорен, а те ще те оставят да правиш у дома каквото си искаш. Затова днес само преврат или революция вече могат да свалят окопалата се група от властта.
 


В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
73
Коментара по темата
73.
Атака
05.11.2019 22:27:51
1
10
Лошото е че вече няма кой да го направи тоя преврат а и да се намери много бързо ще го очистят още преди да е тръгнал да го прави преврата 97ef4
72.
ХХ
05.11.2019 17:41:34
3
4
@71
ти па...
учи се от примера на на-добрите демокрации. нали трябва да мие време, та демократично да се проучи къде е най-добре да идат милионите?!
71.
друг реалист (гледащ реалните факти)
05.11.2019 17:13:00
2
11
до № 13.Реалист. Ние гледаме и сегашното статукво - как правителството в лицето на премиера,излиза пред медиите и шикалкави-обещава нещо,а после тинтири- минтири (или шменти-капели,както се изразяваше той).Конкретно -излезе и заяви,че проблема със заплатите на медицинските сестри ще се реши - правителството отпуска едни милиони за случая.Два месеца след това проблема още не е решен,а нашият мига на фандъци и казва,че ще пита къде били отишли парите.С други думи -бащицата осигурява гръб (прословутото статукво в твоя коментар) ,а тези в структурите под него (министерства и общини) ДЕРИБЕЙСТВАТ (крадат,като невидели).Само че аз ,като едно просто момче си задавам въпроса (риторично) -кой и защо ги е назначил тези хубостници (и не се ли отчитат нагоре по веригата) в тази "демократична" партия с ЕДНОЛИЧНО управление ???За пореден път ни се разиграва сценката с доброто (премиера) и лошото (тези под него) ченге.p.s.Класикът отдавна го е казал "И едните, и другите са маскари!…",а от мен - "ЧИТАВ ЧОВЕК НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА"
70.
do komentar 48
05.11.2019 16:43:20
1
3
A falita na KTB? Vii gadni trolove laipaite kura na gospodarq si, q za pari,q ne.
69.
XX
05.11.2019 15:26:02
0
0
@63/Marinero
дълго е, понеже много страни трябва да се вземат в предвид.
една от тях (само една) е нещо като да правиш сравнение на цветанов с някоя баба от село, бачкала цял живот в ткзс. По-нататъшният разговор минава през осъзнаването на това...
68.
XX
05.11.2019 13:44:57
1
5
@66
Тъпак ще викаш на сина на баща си...
Пп. Нито си по-бургазлия, ни си по-специалист, ни си по-работил от мене.
67.
LSFC
05.11.2019 12:22:00
7
28
ГЕРБ са партия създадена за материални облаги от бивши комунистически кадри.Да свързваш момчето от ударните наркобригади на СИК Бойко Методиев Борисов с демокрация е нелепо.другите дето са БСП са от същия отбор,но го играят платена опозиция.В България партиите не са за идеологии,а за келепир.Ако от избори зависеше нещо,отдавна ги биха забранили
66.
До хх
05.11.2019 11:46:44
14
11
Аве тъпак вместо да драскаш тук по цял вземи си намери един бач, и направи нещо полезно за себе си, и за обществото.....Не вярвам да си от Бургас ,такива примитивни типове не се раждат в този град. Не ми давай сега минуси ами излез малко да се освежиш на вън картуната.Я виж кво слънце е грейнало
65.
ХХ
05.11.2019 11:37:37
4
6
@63
да, мога... дълго е, но мога.
и не сме (били) толкоз назад, колкото невидялото стадо у нас си мисли.
64.
ХХ
05.11.2019 11:34:22
7
5
@62
"Означава военен преврат Анархия деспотизъм диктатура"
ако не беше прост и промит, нямаше да сложиш тези неща в едно изречение...
ps. и мерси от диктатурата на демокрацията - заври си я отзад.
63.
Marinero
05.11.2019 11:08:21
0
3
60, можеш ли сега да направиш същия сравнителен анализ между нас и тях, по отношение на култура, наука, икономика, жизнен стандарт, защото те също са пряк продукт от нивото на обществото.
62.
А
05.11.2019 11:03:39
23
8
Ей Флагман вий напълно превъртяхте .Влас се печели с ИЗБОРИ а не с танкове и революции.Вий в кой свят живеете.На вас ясно ли ви е въобще какво означава танкове ????Означава военен преврат Анархия деспотизъм диктатура .Откъсване от нормалния демократичен свят. Изолация.
Ужас
61.
XX
05.11.2019 10:49:52
5
12
@59
я кажи колко в настоящето правителство не са свързани с бкп или дкмс като активисти???
ps. и си пий хапчетата....
60.
XX
05.11.2019 10:47:19
5
10
@58
да, несравнимо е!
ние сме се борили десетилетия за обединение, докато немските говеда са отказвали на два пъти предложения за мирно обединение.
ние ревем за 30 имигранта, докато християндемократическият изрод им вкара 1 милион без клизма даже, а последната година никой не напомни на баварскя изрод (дет се прави на мъж) как преди 4 години мълчаливо подкрепяше меркел.
холандската демокрация забрани референдумите (след като не зачете два) и дари компютри и тойоти пикап на ислямска държава... холандската държава официално подкрепяше дианета и сивите вълци и отвори отделни входове на общините за мъже и жени... холандската и немската демокрации даваха предимство на бежанците за социални жилище пред собствените си нуждаещи.

мерси от такава демокрация.
59.
Хахахахахахаааааоаоааа
05.11.2019 10:38:57
32
10
Чета и не мога да повярвам. Прочетох само няколко изречения и се отвратих Такава гадост не може да се види, даже и в откровенно червени сайтове, като Факти или Дневник примерно. Грозна евтина манипулация ,жалък опит за промиване на мозъците на Бургазлии . Подстрекават се бунтове, барикади, безредици с едничката цел Сваляне на законното правителство на страната Избрано от болшинството Българи и докарване на власт мракобесието на комунистическа партия виновна за 25 години застой и фалити на държавата.За радост тези времена на погроми и революции са минало.Българина няма как повече да се излъже ,да излезе на улиците за да си докара на главата бкп/Бсп Опитите от последните 2 години доказаха това. Амин!!!
58.
Marinero
05.11.2019 10:13:30
2
7
57, голям оптимист си да сравняваш несрваними величини. И на мен ми се иска да приличаме поне малко на холандската или немската демокрация и общества, но уви реалностите са други. По нашите географски ширини никога не е имало такива общества, няма и да има.
57.
ХХ
05.11.2019 10:02:30
4
6
@56
рухвали те фасадните демокрациирухвали - то всичко рухва... но като му дойде времето.
пп. ти кога смяташ, че ще падне холандската демокрация дет им забраниха референдума например? или немската?
56.
Marinero
05.11.2019 09:23:56
2
5
Фасадните демокрации рано или късно рухват, в България ще е по скоро късно, дори прекалено късно ,заради особеностите на българският манталитет и характер.
55.
Дон Корлеоне
05.11.2019 09:21:18
4
31
Поздравления за автора на тази силна статия!
54.
Диз
05.11.2019 09:16:17
25
7
Изборите свършиха, преглътнете го. И завършиха правилно за ваше съжаление. Айде, грабвайте си статията и си обършете ... сълзите и сополите.
53.
Marinero
05.11.2019 09:09:47
4
48
В България демокраця НЯМА.
Всички партии са политически актьори на олигархията, в един театър, предназначен да поддържа илюзията за демокрация сред населението.
Системата за контрол върху населението работи на много нива. НО има едно ниво, което НЕ може да се овладее - демографията.
52.
Революция или ореврат?
05.11.2019 08:04:03
37
18
Какъв полуидиот трябва да си, за да напишеш такъв пасквил, ужас!
Революция или преврат трябваше да има при първите правителства на прехода- Луканов 1 и Луканов 2,когато комунягите обърнаха гръб на фалиралият ССС Р, заграбиха цялата имономика и се "превърнаха" в новите капиталисти прегръщайки нивият господар-довчерашен враг "омразният Запад"! Преврат трябваше да има през Лукановата зима, Виденова зима, фалитите на банки, Аферата Акрам измислена и осъществена като нагъл грабеж от Червената банда и нейният пряк изпълнител в аферата-Румен Главътъ или още МАДЖО ВИКА РУМЕН. Преврат трябваше да има и може би щеше когато долара скочи до 3 000 лв. и пенсиите реално бяха по 5 долара, докато днес има пенсии по 800-1000лв. които се равняват на около 450-550 долара. При Виденов бе изнесено зърното и имаше опашки за хляб.
Само полуидиот може да не види колко по-добре се живее и пътува свободно. Само такъв още не е осъзнал, че БСП, не е нито комунистическа, нито социалистическа,а хищническа милионерска върхушка! БСП ще спечели избори на ПУ. КИН ДЕН, а електората им си отива и изчезва, за да даде път на прогреса.
51.
Светлоносец
05.11.2019 06:59:39
33
18
Много образно описание на България и българите, но няма нищо вярно. Българите си избират Борисов и това е факт, изборите са свободни, доброволни и в някакви рамки честни, а в Бургас е на първи тур. Това че 50 или 1000 човека пишат писимистични краски за България във форумите, незначи че е истина. Българския народ и политиците с опозицията си избора Борисов, Гешев, Фандъкова, Димитър Николов, Портних и т.н. Няма как да има революция, преврат след свободни избори, 40% активност и победа на ГЕРБ, дори протести е безмислено да има. ГЕРБ спечели, ДА ЖИВЕЙ, ЖИВЕЙ ТРУДА.
50.
Generalissimo FRANCO
05.11.2019 06:57:22
10
11
Не сте прочели коректно българската история ! "Революции" в България се организират отвън (от Кремъл : 1923, 1944), а превратите (1923, 1934, 1989 са наша запазена марка и имат една цел : властимащите да останат на власт поне още десетина години, макар и с друго лице и друг цвят на знамето!
49.
Здравомислещ
05.11.2019 06:25:34
6
22
Китайците са комунисти, а живеят по добре от нас! Вината не е на този ,,който яде баницата,, а на този ,,който му я дава,,!
48.
1111
05.11.2019 06:25:01
44
51
Факт е че при Герб хората живеят по добре от колкото при 20 годишното управление на БСП ДПС коалицията и обръчите от фирми.За това народът гласува за Борисов.Тези които са срещу него се делят на огладнели за власт червени и сини които се провалиха,платените от тях гласове на цигани и една прослойка позитивно мислещи хора ,които искат нещата да се случват по бързо,но как и те не могат да отговорят!Хората харесват Герб защото се чувстват сигурни!Защото няма фалити на държавата като при Виденов Луканов.
47.
*********
05.11.2019 06:11:11
3
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
46.
revolution
05.11.2019 03:42:20
12
27
Който и да дойде на власт, ще бъде като във вица"Нов бърдак със стари проститутки"Трябва няколко поколения да се сменят, както и робската психика на народа"!
45.
месара
05.11.2019 00:56:28
12
50
за опрастачаването на нацията може да благодарите на такива като слави трифонов, на чалгарките, на разни миски, плейки и други такива кухи лейки! да не говорим за турските сериали, предавания като биг-вип брадър, ферми, капки, пей танцувай с мен, и други подобни. да не забравяме и фейсо, който превзе мозъците на 90% от българина.
44.
До 41
05.11.2019 00:43:33
6
20
Сериозно ли? Според теб значи в момента ДПС и Пеевски не са във властта така ли?Като чета такива коментари хептен се отчайвам,наистина материалът е много лош!
43.
Искате преврат?
05.11.2019 00:34:42
5
16
За да гледате сеир,или пък за да допринесете поне с нещо минимално към предпазване на т. нар. "демокрация" от изчезване? Може и скоро да се случи
42.
Човек
05.11.2019 00:03:15
3
13
До 41 Не трябва да се задоволяваш с посредственото
41.
Наблюдател
04.11.2019 23:48:18
22
67
Глупости!!! Винаги, когато има по- мащабен протест(или не спечели президентските избори), Борисов си подава оставката и народа уплашен веднага гласува отново за него да не се върнат БСП и ДПС и Пеевски. Та никаква революция или преврат не са нужни - той не стиска властта със зъби като Пеевски, а напротив народа не вижда по-добра алтернатива от него и му дава властта всеки път отново. По мое мнение ключът към техния успех е следния - те крадат ама и правят нещо, а другите само крадат...
40.
kaput
04.11.2019 23:23:40
4
26
Грешно е очакването на народа че със смяната на владетеля живота им ще се подобри -това пише Макиавели във 'Владетелят' и най често се е случвало точно това , но и старата власт не винаги е добра алтернатива , народа както винаги ще го духа но ако видим наказани от върхушката то това ще донесе морална награда на народа
39.
Не е баш така
04.11.2019 22:38:44
14
32
До 38 Тотално невярно. Нито свобода на словото( най - ниските сме в ЕС и по - ниско от някой африкански държави), нито има демокрация - управляват мутряги. Никой няма да последва нов човек ако дойде, освен ако нещата се влошат съвсем и непоправимо. Но за едно съм съгласен. Ние сами сме си виновни, че не можем да се надигнем и да свалим Бойко. Както през турското робство, не сме могли да се обединим и да направим читаво успешно въстание.
38.
Kandidati
04.11.2019 22:27:06
28
33
Glupava statia.
Vseki koito iska da napravi stupki za partia e dobre doshul.
Niama da e lesno.
No Bulgaria ima demokracia.
Ima svoboda na slovoto.
Aide davaite.
Vse na vas niakoi vi e vinoven.
Sega Borisov vi bil vinoven.
Obache ne moje dori nego da go biete na izbori.
Zastoto vi murzi da spechelite!
37.
XX
04.11.2019 21:57:27
7
6
@36
Дернев, идиот слабоумен, пий си хапчетата преди да тролиш слабоумните си коментари!
36.
Дернев
04.11.2019 21:46:11
16
12
Статията е продължение на оная за Русе и Радев. Показва видиното, а не това което ги е осветило. Спасението е само СЕЩ и Европа на европейците. Иначе много лошо ни се пише, а и на Европа. А повечето тука си мислят, че живрят някъде другаде и от запад или изток някой ще им помогне да оцелеят. Не. Това можем да направим ние европейците. Сега повече от всякога сме световните балкани. Не трябва да допусксме да ни разефинят. Европа за европейците. Товабе единствения начин да оцелеем. Лапачите, преглътнете и го разберете. Иначе и вие сте пушечно месо защото сте тука. Не в БГ. В Европа.
35.
Българин
04.11.2019 21:40:48
47
54
Адмирации за статията! Това е жестоката истина!
34.
ДБ
04.11.2019 21:24:29
2
27
Чукът се износва по бързо от наковалнята, както тиранина се изморява по бързо от народа!
33.
До 30
04.11.2019 21:22:52
16
44
Абе Седефчо хедодялан, за какъв цъфнал ... ми говориш? К'ви хотели ,к'ви заведения бе шматарок? Няма държавна служба ,която да не е задръстена с Калинки на ГЕРБ.До девето коляно са се окопали.Назначенията стават с целуване на задник и членство в партията.Пожелавам ти ,ТИ да чистиш кенефи за да разбереш ,какво е да нямаш.
32.
XX
04.11.2019 21:19:48
3
16
@31
Няма да е зле да си вземеш хапчетата, да те отпусне шизофренията... а простотията - прост ще си останеш.
31.
*********
04.11.2019 21:06:35
16
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
*********
04.11.2019 21:03:56
43
50
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
Koko
04.11.2019 21:01:14
0
26
То за Бойко ясно, ама какво стана с НФСБ-то ?
28.
*********
04.11.2019 21:00:59
21
26
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
27.
XX
04.11.2019 21:00:46
6
22
@15
Не разбрах какви били немските говеда?! Я виж в историята им колко години са били свободни!
@10
Hе знам колко трябва да си кух, да противопоставяш боко на комунистите (или герб на бкп).
26.
Искам шоу!
04.11.2019 20:56:42
5
10
Не се карайте , бийте се!
25.
ХХ
04.11.2019 20:51:55
2
8
@9
Че то нали ес го крепи бе шизи слабоумно?!
24.
Бобо до 23
04.11.2019 20:51:43
27
31
Пешев, спокойно бе гербераст, любимата ти Тиква ще управлява още дълго. Вие герберастите и циганите заедно сте голяма сила на избори, никой не може да ви бие.
23.
*********
04.11.2019 20:46:24
5
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
22.
SF
04.11.2019 20:43:14
13
50
Флагман, евала за статията! За първи път провокирате такова уважение в мен към Вас!
21.
до 15 роденият ЗА РОБ
04.11.2019 20:42:58
5
21
ИСКА ДА Е РОБ!ТОЙ СИ ТЪРСИ РОБСТВОТО И ГЛАСУВА ЗА НЕГО!КОГАТО КРИТИЧНАТА МАСА НА СВОБОДНИТЕ СТАНЕ ПО ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ НА РОБИТЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОСПЕРИРА!
20.
МАЛИИ СВЕЩЕННА ПРОСТОТА!!!
04.11.2019 20:33:45
13
9
И ЛОГОРЕЯ ОТ ВОЙНСТВАЩАТА ПОСРЕДСВЕНОСТ.ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ СА ПОВЕЧЕТО ОТ КОМЕНТАРИТЕ ХААААААХАХА!
19.
Генийът
04.11.2019 20:24:46
9
29
Само да ва светна,че преврат няма как да стане защото паганелите са повече от армията ни и то в пъти повече така направи мутрата
държавата с най-много полиция и с най-много безредици
18.
КОМУНИСТ
04.11.2019 20:19:47
24
66
Ей евтини манипулатори ! Репликата на Тодор Живков за социализма, че е недоносче е казана в съвсем различен смисъл. Да социализма е недоносче и затова трябва да настъпи пълния идеал ! КОМУНИЗМА ! В този смисъл го каза големия Т. Живков
17.
f
04.11.2019 20:07:14
17
4
Obache imame demokracia koeti ni pravi vednaga brat na nai razvitite durjavi koito vinagi biha podkrepili edna demokracia otkolkoto edna diktatorska durjava. Polzite ste doidat za Bulgaria, ok sme.
16.
Гадна мутра
04.11.2019 20:06:11
37
41
Сядам на първия ред да гледам, как мутрата се гърчи в агония, никой няма да го събаря, просто народа... мислещия ще го хързулне по наклонената плоскост на падението... Да гледаме как българоубиеца се гърчи в собственото си падение. А на края ще настоявам да се предаде на сръбската мафия, за да разбере, как целия български народ се гърчи от мафията която мутрата ни натресе!
Чакаме националните избори за да заличим това мафиотско управление! Народа се събуди! Долу гепигруп!
15.
ДълбокатаДържава
04.11.2019 20:06:06
2
35
Вие не сте виновни за това, че вас ви подготвят да бъдете в основата на хранителната верига, че не трябва да мислите, че не трябва да имате собствена рефлексия, че не трябва да бъдете образовани, защото по принцип този, който трябва да бъде сложен в блюдото да бъде „изяден” не трябва да има поведение различно от това на жертвата. Ако искате да ви успокоя, не само младите нямат собствено мислене, проблемът е че голяма част от старите нямаме собствено виждане. Не мислим, движим се по инерция.В психотерапията има такава техника – колкото е по-мизерно настоящето, толкова по-блестящо минало си измисляш. Народите са като хората, те не обичат да им се казва истината. Никой не обича да му се казва истината. Истината, „святата истина”, за която говори Захари Стоянов, е за силните духом. Само истината ще ви направи свободни. Когато видиш ощърбеното битие на собствения си живот, когато видиш счупените грънци на собствения си живот, тогава оня – силния духом, вижда в това мотив за борба. Има такъв тип народи – руският, германците са такива. Има и други народи, дето викат, то от нас нищо не зависи, започваме да си фантазираме за славното ни минало. Това ми прилича на шопската поговорка – Вуте казал кога има бърза работа легам да спим, да се събудим, ако са я свършили, верно е била бърза, ако не са я свършили значи не е била бърза и пак да легнем да спим.
14.
До 12
04.11.2019 20:05:08
8
29
За такива като теб е ясно,най-добре да ти е начело СИКаджия бивш комунист и бияч.То акълът не х. да ти го натъпчат!
13.
Реалист
04.11.2019 20:00:42
23
155
ХОРАТА КОИТО ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ ШЕ РЕШАТ КОЙ ДА ГИ УПРАВЛЯВА! И БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ТЕЗИ ХОРА СА ГЛУПАВИ, УМНИ ИЛИ ПРОСТИ ТЕ РЕШАВАТ ЧРЕЗ ГЛАСА СИ! ИМАЛО КУПЕНИ ГЛАСОВЕ? КОЛКО ДА СА КУПЕНИ? 10 ХИЛ , 50 ХИЛ? И КАКВО РЕШАВАТ ТЕ ПРИ МИЛИОНИ ИЗБИРАТЕЛИ? СТАТУКВО? КАКВОТО ЩЕ ДА Е, РЕШАВА ИЗБИРАТЕЛЯ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ, ПСЕВДОПАТРИОТИ И ПДЕВДОДЕМОКРАТИ!!!! НЕ ГО РЕШАВА НИНОВА, МАНОЛОВА ИЛИ БОРИСОВ!!!! БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ ИЗБОРИТЕ? Е КОЛКО ДА СА МАНИПУЛИРАНИ БЕ, МАТЕМАТИЦИ,!!!!??? ОПРОСТАЧВАНЕ ПОКРАЙ БОРИСОВ,? ЧЕ ПРЕДИ НЕГО НЯМАШЕ ЛИ? КОЙ ПЪЛНЕШЕ 90ТЕ ЧАЛГОТЕКИТЕ? ДА, МОЖЕ ДА НЕ БЛВСТИ С КРАСНОРЕЧИЕ БОРИСОВ! А СЕРГЕЙ КАТО БЛЕСТИ КАКВО НСПРАВИ? ИЛИ ЗАБРАВИХТЕ ОРЕШАРСКИ И ПЕЕВСКИ! А КЪДЕ БЕШЕ НИНОВА ТОГАВА? ЗСМ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА ПРИ ОВЧАРОВ! А ПОМНИТЕ ЛИ КОЙ ДАДЕ 1 МЛН И 300.000 ХОНОРАР НА ДОГАН????? А СИМЕИН И.ЮПИТАТА ВАСИЛЕВ И ВЕЛПЕВ КАТО БЯХА ИНТЕЛЕКТИ ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХА????? РАЗБЕРЕТЕ ДРУГАРИ С МАНИИ ЗА СТАТУКВО: ХОРАТА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ: ДА ПЪТУВАТ С СПОКОЙНО, ДА ИМАТ ЧИСТИ И ПОДРЕДЕНИ ГРАДОВЕ! ТОВА Е РАБОТАТА НА КМЕТА! РАБОТАТА НА ПРЕМИЕРА Е ДЪРЖАВАТА! А НЕ ДА КАЖЕ НА ЧАСТНИКА КАКВИ ЗСПЛАТИ ДА ДАВА! НЕ ДА КАЖЕ НА ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ КАКВИ СА ЦЕНИТЕ ЗА УСЛУГИТЕ! ТОВА Е ИКОНОМИКА И Е ЧАСТ ОТ МАКРОВЕЛИЧИНА! ТАКА ЧЕ СТИГА ГЛУПОСТИ ЗА СТАТУКВО!/ВИДЯХМЕ ГО ПРИ ЛУКАНОВ 1 И 2, ВИДЕНОВ, КОСТОВ. СИМЕОН. СЕРГЕЙ!!!! И МНОЖЕСТВО.СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА И ТАКИВА НА БСП И ДПС КОАЛИЦИЯ! ПРАВЕТЕ НЕЩО СТИЙНОСТНО И ПОЛИТИКА КОЯТО ДА Е В ИНТЕРЕС НС ХОРАТА БВЗ ЦВЯТ, А НЕ ИСТЕРИИ ЗА СТАТУКВО! ПОДКРЕПЕТЕ ДОБРИТЕ ИНИЦИАТИВИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НС ЦВЯТ! ТОВА Е ДЪРЖАВНИКА И ПАТРИОТ А НЕ ТОВА КОЕТО КРЕЩИТЕ ОТ МЕСЕЦИ НАРЕД! КАК ПЪК ВЕДНЪЖ НЕ ПОСОЧИХТЕ ЕДНО КОНКРЕТНО ИМЕ КОЙ КУПУВАЛ ГЛАСОВЕ, КОЙ ФАЛШИФИЦИРАЛ ПРОТОКОЛИ???? АМИ КАЖЕТЕ ГО НАЙ СЕТНЕ ДА ВИ ПОВЯРВАМЕ,!!!!?
12.
Браво
04.11.2019 19:54:52
5
46
КОЙ разбрал разбрал.Прост народ слаба държава.А с дебили ""няма такава държава"
11.
*********
04.11.2019 19:50:02
11
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
Аман
04.11.2019 19:45:47
78
25
Аман от кухи лейки с много дупки , човек който е пускал кокала двапъти и пак е на власт ли сравняваш с комунягите не не е най великият и най кадърният но засега няма алтернатива а и е най-малкото зло и нама кака да си изкривя душата , че нещата тръгват към по-добро ако си мислите ,че някой ще дойде и ще ви даде наготово се бърката , а за стягането на куфарите питай ги тези дето заминаха колко работят и на колко работи зада оцелеят там ако си кадърен и способен и тука можеш да печелиш достатъчно зада живееш един нормален живот , .
9.
Добре че
04.11.2019 19:43:23
15
78
Сме в ЕС иначе Тиквата щеше да превърне България в нещо като Туркменистан,Северна Корея или Куба.Щеше да си наслага паметници,да ни кара да го възхваляваме на манифестации и да се обяви за пожизнен лидер.Самовлюбен,ограничен и изключително елементарен и прост човек!
8.
Ь
04.11.2019 19:39:51
46
7
Бих казъл има още един политик който е много добър и това е Сергей Станишев.
Също и Кристина. Така че имаме хора.
А вие като дезайнери и инжинери — какво сте построили за България? Какви нови компании почнахте?
7.
XX
04.11.2019 19:38:23
2
180
Тоз матрял и за преврат не става...
6.
К
04.11.2019 19:37:30
47
53
Пич Бойко дойде защото ситуацията вече беше изпита и употребена.
Той почна да гради колкото може дори да беше тъп, защото никой друг не седна да го прави. Оказа се Бойко е най големия патриот.
И който си мисли че Ей така му е дадено не е вярно.

Единствените проблем е че просто управляващите нямат качества опит и образование.

Но ето вие като имате по добри качества — какво сте направили за България?
5.
Е
04.11.2019 19:33:09
33
81
Обща работа слаби приказки.
Автора нито е Кеворк нито има някакви повече наблюдения и информация от един обикновен ученик в 9ти клас.
Само някакви имена общи приказки.
Никой няма да ви даде нищо на готово.
От нулата трябва да почнете и да не бленувате.
Ще трябва да си построите капитализма и реда с труд и пот от нулата. И същото с демокрацията.
Няма нищо страшно иска се страшно работа!!!!
4.
k
04.11.2019 19:21:46
100
25
хората виждат резултати и затова се избира ГЕРБ
3.
Динко и Перата швестери HD
04.11.2019 19:17:01
4
47
Само Сретан Йосич ще оправи тая каша
2.
Хахаха
04.11.2019 19:04:07
15
61
Боко сам ще се свали! Диктаторите са най уязвими, когато се чувстват всемогъщи!!!
1.
1.
04.11.2019 19:03:06
17
91
Ако някой си мисли ,че дережето в държавата ще се промени към по -добро ,значи е болен.Ако сте здрави и можете да бачкате ,стягайте куфарите и хващайте терминал 2.Който остане тук ще бачка за държавата ,не за себе си.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори