×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Около Манолова има един нечистоплътен - Б, поиска ми 3 млн.лева! Готвят провокации с роми!


Бойко Борисов: Около Манолова има един нечистоплътен - Б, поиска ми 3 млн.лева! Готвят провокации с роми!
Премиерът Бойко Борисов разкри, че БСП се е заиграла с ромите, за да опозори съперницата на Мая Манолова на балотажа
01 Ноември 2019, Петък, 09:17 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

 Единият от тях, който има „Б“ в името си, ми иска 3 милиона лева за изборите, да съм ги вземел от Цветелина, жалва се премиерът 

Нечистоплътни пиари на Мая Манолова готвят афера с ромите за балотажа. Това разкри в „Тази сутрин“ премиерът Бойко Борисов. Той сподели в ефир, че единият от тях му е искал 3 милиона лева, когато се явил на вота за кмет. „Името му е с „Б“. След като му отговорих, че пари нямам, ми каза да съм искал от Цветелина“, добави лидерът на ГЕРБ.

„Тези хора са нечистоплътни, не се къпят. Въртели са се много край мен. Знам ги тези хора какво могат да измислят“, заяви Борисов. 

„Няма да кажа името на пиара, защото ще отрича и ще се караме. Той се занимава с това да мами политиците. Където се появи нов, или шанс нещо да се направи, той е там“, уточни той.

Борисов изтъкна, че от БСП и щаба на Мая Манолова не можели да покажат нито паркове, нито градини, бивало ги само в аферите.

„Веднъж завлякоха прокуратурата с аферата „Костинброд“, когато говореха за автобуси с двойни дъна и фалшиви бюлетини. Оказа се измислица. Сега какво са измислили?“, пипита той.

Братя Галеви са й помогнали много чрез ромските лидери, добави министър-председателят. 

Много отдавна обаче ги няма, прекъсна го водещият Антон Хекимян. 

„Няма ги, защото направихме така, че да ги търсим с червени бюлетини. Те обаче имат влияние сред ромските босове. Няма да ме учуди и ако на първия тур са правили такива магарии“, сподели премиерът. 

„Снощи са чакали да кажат с кои роми да излязат и да кажат, че ГЕРБ са им платили да гласуват за Фандъкова. Всеки знае, че в София ромските гласове нищо не променят. 1000 гласа не са от значение за резултата, но една седмица нагнетяват и пак завличат прокуратурата. Носят сигнали за купуване на гласове“, добави той.

„В неделя групи цигани ще бъдат снимани как отиват под строй да гласуват за Фандъкова. Това ще се качва в социалните мрежи, за да излязат в следобеда няколко телевизии, да се дадат пресконференции за това как ще бъде подменен вотът в столицата“, разкри Борисов. 

„Битката за София приключи в неделя. Резултатът е категоричен – ГЕРБ – 163, а БСП – 40 общински съветници в страната. Дори в Русе, където кандидатът за кмет от БСП води, ГЕРБ е първа политическа сила. Ако БСП имаше повече съветници от нас, нямаше да можем да им затворим устите“, добави той. 

„Побеждаваме ги, а те говорят в студията като победители. Гледам сякаш кадри от старо време“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Управлението намалява популярността заради решенията, които се вземат, призна все пак той.

Бойко Борисов не скри огорчението си от Цветан Цветанов. 

„Не ми се иска той да работи срещу партията. Там, където проветрихме партията, нямаше време да наложим кандидатите. Имахме по-добър кандидат, но се оказа, че не може да е той заради правилото за уседналост“, заяви премиерът.

„На 25 ноември имам среща с Тръмп. Ще разбера тогава какво е правил Цветанов в САЩ и ще ви кажа дали работи срещу ГЕРБ“, добави той.

„След изказването за смесените райони, обиди партията, обиди всички. Виждате в Кърджалийско стигнаха до бой. Нашите хора, макар че бяха провокирани, сега понасят цялата строгост на закона“, подчерта Борисов.

Водещият сподели, че е получил въпроси от карикатуриста Христо Комарницки и един от тях е за това дали премиерът има намерение да си изпълнява обещанията за намесата на държавата в разпространението на печатни медии или това е поредната лъжа

„От 360 карикатури, 350 са с мен. Той си вади заплатата с мен. Поредна лъжа няма. Аз нямам неизпъленено обещание. Сега Министерството на транспорта, което е и принципал на пощите, се надявам в скоро време да поеме разпространението на всички печатни медии до сергиите, които са 6000“, заяви премиерът.

„Говорих и за дотиране, за да може Комарницки да покаже карикатурата си с мен във вестника и в най-отдалеченото село. Това ще стане до дни“, добави той.

„Какво да се ядосвам? Като има толкова много карикатури, нервите свикват. Радвам се, че съм разкрил още едно работно място“, подчерта Борисов. 

 




Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
24
Коментара по темата
24.
68
02.11.2019 08:38:17
1
1
Морално неустойчива елементарна частица сестра Галева. Червените фенери, на партизаните внуците много са изпушили, тотално се побъркаха.
23.
До драскачите
01.11.2019 22:58:51
5
4
Народа избра ГЕРБ пред Луканова зима, Виденова зима, тройна коалиция. Пред износа на зърно, долар=на 3 000 лева, пред червената крадлива хунта. Драскачите тук са аналнозаченати червени педали, синове на "леки жени". Гласоподавателите на ГЕРБ са милион, а драскачите тук са двама-трима, следователно майките ви изкензаха полуидиоти. Хахаас
22.
Дурхан ни открадна нивите
01.11.2019 22:18:06
0
0
Кой ми открадна имота??? Това е най-задаваният въпрос от турците, родени в България- за да бъдат дискриминирани и ограбвани цял живот, при всяка смяна на режима и политиката в държавата, при ежедневните промени в Законите на страната, които се правеха и правят с цел ограбване на малкото имущество на гражданите. Българската държава е млада република, но е уникална с това, че прави мащабни поразии и чудовищни експерименти по отношение на човешките правата на своите граждани особено с турското малцинство и мюсюлманите,… а после някак си забравя да се извини и да поправи изцяло направените злини и причинените мъки. Такъв е случаят със насилствената смяната на имената на всички турци в страната, като в последствие това уж беше поправено,...но не съвсем. В края на 1984г. българската държава планово в рамките на два месеца извърши насилствена смяна на имената на един милион Турци в страната. Тези които се разбунтуваха бяха избити като кучета, стотици бяха пратени в коцентрационни лагери по ужасни и от фашистките…Минаха 5 мъчителни години на систематичен държавен терор над Турците, и тогава уж се смени режима и дойде „демокрацията”. След огромен външен и вътрешен натиск българската държава се реши да върне турско-мюсюлманските имена на Турците, но…този път не безусловно- така както ги беше отнело, а само със специално Заявление, а по късно и срещу заплащане на административни такси. Т.е. т.нар. възродителен процес в крайна сметка завърши с поредната гавра и подигравка с Турците в България.

Но точно преди да дойде тази „демокрация” 400 хиляди Турци бяха изгонени от страната. Още при самото изгонване те бяха принудени да продадат на безценица своите къщи, животни, коли и вещи. Това обаче не беше достатъчно, българската държавна машина, като един зъл гений по най-услужлив начин подготвяше следващата си стъпка- Как да проведе най-мащабното изземване на недвижимото имущество- земите на гражданите, от което пострадаха пак особено турците в страната.

Със специални закони се проведе т.нар. възстановяване на земеделските земи и горите на гражданите, но…пак не беше безусловно. Гражданите трябваше да минат през дълга и мъчителна процедура по подаване на заявления, повторно подаване на заявления, многократни явявания пред т.нар. поземлени комисии, изчакване на съдебни решения и т.н. Изисквания като съгласие от всички наследници направиха невъзможно възстановяването на земите на хиляди граждани.

Поради унищожаване на землячески регистри други хиляди граждани не успяха да си възстановят земеделските земи. А стотици хиляди Турци, наскоро изгонени в Турция дори и не разбраха, че имат право да си възстановят наследените от дедите си земи, докато на 13 Май 2007г. т.нар. поземлена реформа приключи окончателно. Тогава, какво все пак се случи със земите на стотици хиляди Турци граждани на България.

Тези земи останаха за държавата, а в по голямата част за Общините, като общински поземлен фонд.

Друга значителна част от тези земи обаче, бяха заграбени от селските кметове или техни роднини и близки, особено там където земите се връщаха с т.нар. „свидетели*”, поради липса на землячески регистри.

Така например стотици кметове на села (основно от ДПС) в Кърджалийско изведнъж се превърнаха в големи земевладелци, понеже успяха да "откраднат*" десетки или стотици декари земеделска земя на свои съселяни изгонени в Турция.

Всички тези ДпС-кметове се оядоха още повече, след като от 2007г. насам получават и десетки хиляди левове Европейска субсидия за тези земи.

Особено в Общините Кърджали, Кирково и Крумовград има селски кметове, които заявяват стотици декари земя като пасища и ливади за евросубсидии. Естествено правят го скрито, от името на свой роднина.

В крайна сметка се оказва, че Турците родени в България в 20-ти век, бяха дискриминирани, насилени да си сменят имената и вярата, избивани като кучета и изтезавани в концлагери, а земите им наследени от столетия, бяха тотално разграбени от страна на държавата, общините и селските кметове.

И днес по улиците на Кърджали, Джебел, Ардино или Момчилград често ще срещнете Турци, които споделят тази своя болка за иззетите им ниви и земи.

Те постоянно питат- КОЙ ми открадна нивичката? Къде са земите на баща ми, на дядо ми...??

Лошото е, че България не е отговорна и правова държава като Турция или САЩ например, където може да докажеш правото си на собственост и с документ отпреди сто години.

Българският Закон за възстановяване на земеделските земи изрично анулира всички издадени преди това актове за собствеността на земите, естествено с цел да се извърши безпроблемно изземване на огромно количество от земите на гражданите от страна на държавата, общините и…селските кметове.

И така: КОЙ ми смени името и КОЙ ми открадна нивите???... КОЙ=КОЙ
21.
БП
01.11.2019 19:48:36
0
1
Не е Б, а е П!
Този който е гледал интервюто и го е интерпретирал писмено, май не го е слушал... внимателно.
И накрая: То не било сода бикарбонат, ами пудра захар
20.
Marinero
01.11.2019 18:51:46
0
5
Трябва да се гласува не за леви или десни, а за опозицията на герп. Няма значение кои са, не трябва да се стига до това преяждане с власт, да говори все едно трите милиарда са му в задния джоб и той разполага с тях.
19.
Боко и Плевналиев за мен са най-слабите ни държавн
01.11.2019 17:11:21
2
5
нечистоплътен - Б

1. Бригадир Аспарухов?
Но май не е нечистоплътен
2. Богомил Бонев?
И той май не е нечистоплътен, а и май не е около Мая Манолова
2. Бойко Борисов?
Не знам дали е чистоплътен, май не е около Манолова, но пък за другото отговаря

Искали му 3 млн, а оня ги нямал. Даже не се сетил да сезира прокуратурата. Защо ли? Аз си мисля, че тогава е имал парите. Фабриката за цигари в Крайморие работеше много по-отдавна... скоро сам направи изявление, че с цигари се правят най-много пари... Радваше се като разкриваше на журналистите интересни истории. Никой не се сети да му зададе конкретни въпроси. Ама то на неговите пресконференции са само техни медии, на които им се кара че не отразяват санирането, магистралите и успехите му
18.
Сталин
01.11.2019 12:48:34
13
13
Тролчета червени и да плюете идва вота и ви е.б.ава майкатаа
17.
Абориген
01.11.2019 12:28:37
1
7
С камъни да те обичат!
16.
Шафьорът на айроплана
01.11.2019 11:50:22
6
9
Кот гледам как са си кръстели никовете червените мушмороци се сещам за заключението на техния депутат за калпавия материал.
Що се отнася до костинбродския лайномет, то неговата комбинативна мисъл е способна да съчини такава конспирация че великият Остап Бендер ще се обърне в гроба.
15.
LSFC
01.11.2019 11:28:30
5
16
Най-наглия криминален престъпник на прехода,унищижителя на България Бойко Методиев Борисов,който и в момента е член на БКП,когово за нечистоплътност...Убиеца на Чакъра,Мишо Бирата,жената на Бирата,на Ало Ваньо,на десетки и стотици българи говори за нечистоплътност...Аре София,бийте шута на тоя българомразец
14.
ххх
01.11.2019 11:25:03
5
19
Има мозък колкото първокласник. Все някой му е крив на престъпника тиква.
13.
Все тая
01.11.2019 11:15:47
15
17
Не харесвам Герб, но червената пумия е още по крадлива от всички новоизлюпените партии взети заедно. Толкова заводи, предприятия, банки, всичко отиде в червени каси.
12.
*********
01.11.2019 10:36:08
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
ХХ
01.11.2019 10:30:15
4
19
бокич, тикво,
за това какво цецо е правил в щатите има данс... затова им се плаща, а не и те да лапат козяшкия като теб и него....
10.
Пипи Чорапчето
01.11.2019 10:23:58
2
31
"Аз нямам неизпъленено обещание", твърди Баце;))
Напротив - имаш!
Когато в далечната 2009-а дойде на власт, ни обеща "нов морал в политиката" и "разбойниците в затворите".
Новият ти политически морал е под всяка критика - същият като на онези, от които "ни отърва";)
А за другото - подсетете ме, че не мога да се сетя - поне един министър в затвора да сте видели?! Един висш чиновник, шеф на държавна агенция?! Един кмет?
Питам за затвора, а не за повдигнатите на килограм "обвинения", за които след години плащаме солидни компенсации...
Защото, премиере наш, корупцията и властта вървят ръка за ръка, а ние водим срамната класация по този показател...
9.
ГЕРб-берска мафия
01.11.2019 10:21:54
4
30
Готов си на всякакви манипулация защото ти избра главния прокурор ,много ти е важна София но ще я загубиш народа не иска твоята банда да ги управлява
8.
дядо
01.11.2019 10:01:00
5
31
С какво толкова съгрешихме Господи,че така ни наказваш!
Ние сме нарицателно на идиоти в цял свят...
7.
питанки
01.11.2019 09:50:00
7
41
Борисов чуваш ли се касво каза ??? Министър Председателят на България, призна пред всички, че е бил ИЗНУДВАН ЗА 3 МЛН. ЛВ. !!! И не е подал сигнал в Прокуратурата ? Не е сезирал слугбите ? БОРИСОВ, ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ?
6.
стар десен пес
01.11.2019 09:48:05
9
43
Този нискочелест,полуграмотен,еднокнижник ви управлява БЪЛГАРИ.
5.
Бърз е
01.11.2019 09:45:32
11
32
Мнооого е бърз. И ГЕРБ не купували гласове. Да бе, да. И един Мармот....... Та нали те изведоха купуването на гласове на висше равнище. Започнаха активните ченгеджийски мероприятия. ГРОБаджиите са майстори на това. И от къде знае, че ще има цигани ходещи под строй да гласуват за Фандъкова? Много ясно. Те самите са го организирали да стане така показно, за да ударят Манолова. Не им се получават обаче схемите. Много са ни ясни. Нищо, тя Майчето ще им разхаже играта после. Фандъкова което успя да вземе, взе. Всички други са срещу нея. Една Цецка да помните. Е, Фандъковата е втората. Бай, бай ГЕРБ. Пътници сте.
4.
Marinero
01.11.2019 09:43:38
9
37
И този човек е български премиер, бивш главен секретар на МВР? При целия силов апарат дето е съсредоточен в ръцете му.Не знае ли, че подобни неща са незаконни и следва да уведоми прокуратура и полиция ако са му искали такива пари за такива дейности. Айде стига с тея сикаджийски номера.
3.
01.11.2019 09:41:12
12
37
ИЗРОД МРЪСЕН
2.
Страшен тъпунгер
01.11.2019 09:39:47
11
48
Никога не участва в дебат на живо.Само плещи в студиата едни и същи тъпотии след като знае какво ще го питат!
1.
Крадеца вика дръжте крадеца
01.11.2019 09:36:13
12
43
Свидльо окраде цяла България и продължава да точи народа заедно с Владислав Горанов и приумиците на Менда. Но те заболя като ти поискаха 3 милиона. Смешник.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори