×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иван Милин от Фермата се фука с впечатляващ автопарк


18 Септември 2019, Сряда, 16:23 ч.
Автор: Флагман.бг

В парка му влизат джипове и коли от различни модели на Мерцедес, Порше, БМВ, Ауди

Изгоненият побойник от „Фермата“ Иван Милин притежава завидна колекция от лъскави автомобили, научи „Галерия“. Разложкият мачо не пести никакви средства, когато става дума за баровски играчки на четири колела.

В парка му влизат джипове и коли от различни модели на Мерцедес, Порше, БМВ, Ауди. За да демонстрира стандарта си на живот, той често се снима в или до скъпарските си возила. „Животът е твърде кратък, за да караме скучни коли“ – това все едно за мен е писано, споделя самият Милин в социалната мрежа.

Той успя да предизвика бурен интерес още с влизането си в тв формата по бТВ.

Основната причина е изказването му, че в България се забогатява по престъпен начин

и никой не е успял да го направи с работа. При представянето във визитката си Иван, известен още с прякора Милиното, твърди, че е почнал не от нулата, а от минуса, и е натрупал състоянието си сам, разчитайки на собствените си усилия, без помощта на мама и тате.

В момента той развива бизнес с три заведения на морето, продава автомобили, които внася от Италия, но се е забърквал и в съмнителни схеми, сочат криминалните хроники.

Преди около година мускулестият и татуиран мъж стресна туристите в Приморско, където гърмя с пистолет, докато шофираше „Кайен“-а си насред курорта. Заедно с него по време на патакламата се возели и две девойки на 18 и 19 години.

През април 2016-а пък престоява в ареста след акция на ченгетата срещу разпространение на дрога в Пиринско. До конкретно обвинение не се стига, но според разследващите имало десетки сигнали за групата, от която е бил част, че се е занимавала с пласиране на наркотици.

В биографията му има записани и кражба. Той е едва 22-годишен, когато го закопчават за изчезнал двигател на трактор. На фона на престъпните си изцепки, сред своите авери Милиното се слави с добро сърце, твърдят негови авери. Точно обратното обаче показа самият той във „Фермата“, където удари шамар на Елизабет и бе отстранен от формата.


В категории: Лайфстайл


6
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
6
Коментара по темата
6.
Маняк
18.09.2019 22:57:41
1
6
Автора на статията,маняк вместо да се хабиш и да правиш на такива хора евтина реклама,аз ще ти дам 200лева да напишеш за хората в мизерията и за гърча който им предлага българската система за да оцелеят.да напишеш за бащите и майките които обикалят немили недраги из Европа за да имат някакво бъдеще децата им и да не ги познават като се приберат и им викат лельо и чичо защото са ги забравили.За такива неща пиши тези ги знаем добре
5.
гражданин
18.09.2019 22:11:28
2
4
Ако този индивид е примера за успял със собствени сили в живота....не искам никога да успявам ! Жалък тарикат на дребно,мислещ си че е хванал бога за шлифера. Някой ден яко ще се изтърси на дебелия си гъз !
4.
Smith
18.09.2019 21:03:54
0
5
Освен простак, въпросния селяндур е и върл русофил - путинист. Поне това личи от фейсбук профила му. Всъщност като се има това предвид не е чудно, защо окупираните от КГБ наши служби се правят на некадърни и подобни малоумници са на свобода. Динко от Ямбол е същия малоумен русофилски селяндур, както и още хиляди престъпници из страната. А народът се облъчва от пеевски медии и бълнува, че орките от Азия са били приятели.
3.
Толя
18.09.2019 19:09:09
12
4
Голям пич,евала!!!!
2.
Познавям го тоя много прост
18.09.2019 17:44:05
0
16
Мръсен селяк си Иване Иване
Куха лейка бай ганьо 21 век
1.
Getsbi
18.09.2019 17:12:15
0
16
Да си кара, Кайена на газ, тоз 'тежък' баровец. Иначе, да удряш жени е кофти
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра 
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори