×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За грубото отношение към медиците със сърца и фалшивата тунингова визия на пациента


За грубото отношение към медиците със сърца и фалшивата тунингова визия на пациента
В болницата лекуват само телата на хората. За душата ... за там лек нямаме
10 Септември 2019, Вторник, 09:20 ч.
Автор: Адриана ПАЛАЗОВА, Снимка: Архив на Флагман.БГ

Когато поставяш здравето и комфорта на непознатия преди твоите лични, заслужаваш само уважение и поклон

Днес (09.09.2019 г. - б.р.) бях потресена от отношението на една добре облечена около 50+ годишна дама. Водеше баща си на лекар, тъй като си беше порязал ръката. Човекът имаше повърхностна порезна рана на дланта, нищо сериозно. След толкова години работа в болница рядко се впечатлявам от безпричинната агресия на някои хора.

За съжаление масово българинът смята, че влизайки в лечебно заведение, докато не набие минимум 2 мед. сестри и поне един лекар, то никой няма да обърне внимание на проблема му. Но този случай беше различен. Срещу мен не стоеше мургав, необразован и неграмотен човек. Това беше жена с изискан тоалет, скъпи слънчеви очила и възраст, която не предполага просташко държание и неуважение към хора, за които грижата за чуждото здраве е ежедневие. При опит да бъде регистриран баща й за преглед, за което по закон се изискват лични данни, се отприщи такава злоба към момичетата на регистратура, с отправяне на заплахи и грозни псувни, които не можех да повярвам, че излизат от таква “дама”. Реших да се намеся.

Пробвах да смекча тона, за да накарам жената да ме чуе и проумее, че никой не й отказва помощ, напротив, опитваме се да й помогнем. “Ще ви таковам и помощта и процедурите, ще ви е*а и здравеопазването...” Имаше и още, и беше също толкова грозно. Попитах я дали всъщност желае да помогнем на баща й, защото поведението й не е на човек, който иска да бъде обслужен. “Остава и да откажете да му помогнете...” - каза докато вървене напред към лекарския кабинет и оставяйки възрастния и трудно подвижен мъж след себе си. Исках да й изкрещя да се маха. Исках да й напъхам самочувствието и фалшивата самоувереност отзад и да я изхвърля от болницата.

И в този момент,за първи път, почувствах онова, което изпитват всички онези медици, които въпреки заплахите, унижението и побоищата се впускат да помагат на онези същите, техните насилници. Видях този стар и немощен човек, който беше стиснал кървава марля в ръката си и се тътреше едва след дъщеря си. Не й отговорих. Докато тя вървеше с походка, казваща АЗ СЪМ ШЕФА ТУК, подадох ръка на човека, подхванах го под мишница, въпреки мръсните му и засечени дрехи, за които очевидно никой не се грижи, и бавно го заведох до кабинета. Там лекарят, който също стана свидетел на грозната сцена, просто се усмихна на човека и се зае да превърже раната му.

Когато поставяш здравето и комфорта на непознатия преди твоите лични, заслужаваш само уважение и поклон. Да посегнеш на лекар, докато се опитва да спаси живота ти или този на твой близък, говори колко болна нация сме. И то болест, за която още никой не е измислил лек. Вие, госпожо, която и да сте, желая ви да сте здрава! Желая ви никога да не се налага да търсите помощ от онези, към които днес бяхте толкова зла! Но ако ви се наложи, знайте, че пак ще ви помогнат. Защото те лекуват само телата на хората. За душата ви... за там лек нямаме!

*Статус във Фейсбук


В категории: Животът


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
33
Коментара по темата
33.
Пенка Хеоргиева
11.09.2019 18:25:04
0
4
Далавера: Лични лекари в схема с фармацевтични фирми цакат НЗОК (СКАНДАЛЕН ДОКУМЕНТ) Джипита изписват ударно лекарства, пращат ги на екзотични екскурзии София, България05 Авг. 2016, 11:503863 прочита2 коментара Снимка: Shutterstock 1 от 1 Джипита изписват ударно лекарства на конкретни фармацевтични фирми, за да пътуват безплатно на екзотични екскурзии. За всяка дестинация е необходимо те да съберат определен брой изписани опаковки от даден медикамент. Това са предимно лекарства за сърдечносъдови заболявания, като хипертония, и диабет, които се отпускат безплатно или частично от Националната здравноосигурителна каса. Това съобщи Пенка Георгиева, председател на пациентската организация „Заедно с теб”, цитирана в. „Монитор”. Тя предостави конкретни оферти, предложени на общопрактикуващ лекар от Варна, като уточни, че те важат и за други градове в страната. Обикновено става въпрос за по-скъпи медикаменти, за които НЗОК трябва да плати повече, а в някои случаи има и разлика, която е за сметка на пациента, уточни Георгиева. Пред фирмата отчитането е с копието от рецептата за изписаното реимбурсирано лекарство или от компютъра на доктора, където това също се нанася. За екскурзия до Мексико и Сингапур например джипи трябва да продаде 5000 опаковки от определено лекарство. Гвоздеят в туристическата програма обаче е полуостров Камчатка, за където българи все още пътуват твърде малко. Тази дестинация сега е много модна както в Русия, така и сред европейците, и е много скъпа. За нея лекарят трябва да изпише 6000 опаковки. Толкова трябва да изтъргува и ако иска да пътува на аванта до Исландия и Гренландия. За да се разходи до Западното крайбрежие на САЩ обаче, трябва да се озори да осигури продажбите на 7500 опаковки. До дни пациентската организация ще изпрати писмо с искането си за проверки до Министерството на здравеопазването и до ръководството на касата. Като скандално определи ударното изписване на лекарства от определен вид и фирма срещу пътуване в чужбина заместник-министърът на здравеопазването д-р Ваньо Шарков. „Ще разпоредя веднага проверки, щом пациентската организация ни сезира по случая. Започваме веднага“, допълни той. „Не е учудващо, ако има конкурентни позиции, някои да прилагат и такива практики“, коментира главният секретар на Изпълнителната агенция „Медицински одит” Димитър Евлогиев, който е и член на надзорния съвет на НЗОК. „Толкова е скандално, че не знам какво да кажа. Във всички случаи получим ли сигнал и той е мотивиран, следва да има проверки и те ще се правят по същество – индикации за смяна на лекарствата и какво налага промяната“, допълни той.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/dalavera-lichni-lekari-v-skhema-s-farmatsevtichni-firmi-tsakat-nzok-skandalen-dokument_news434180.html
32.
До 31
11.09.2019 17:39:12
2
2
Дотук, освен, че петниш името на един велик Българин, друго не си свършил!
31.
Иван Вазов
11.09.2019 17:31:34
0
4
Работя за честните и нищо неподозиращи пациенти, чиито лични данни се озовават на "неподходящи места".
Другото не е ваша или моя грижа...АНА СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА.
Тя си знае работата....
30.
До Ванчо Вазов
11.09.2019 17:21:38
2
0
Много добре знам, как се редактира XML, точно затова е безсмислено да го давам на някого, като доказателство! А, колкото, до това, как аптеките лесно отчитат, от чий УИН са изписани лекарствата, и това няма как да се манипулира, защото зад количествата има реални обороти! Изял съм достатъчно "ляб", ама не каза, за коя фарма радуваш толкова???
29.
До 27
11.09.2019 17:21:04
0
0
Повече безплатни уроци няма да Ви давам!
Следват платени...
28.
Иван Вазов
11.09.2019 17:18:30
0
2
Веднага ще те светна...та да влезеш в час.
Ако си е с основна компютърна грамотност и си нагъл много лесно можеш да манипулираш XML,а за амбулаторните листи и епикризи да не говориш.
Или казано едни даваш на Фарма мафията а други (реалните) отиват в НЗОК.
А що се отнася до следене на продажбите на медикамента по аптеките..т ми обясни: ако петима лекари работещи във вашата болница се кълнат,че изписват ударно лекарства как ще разбереш,кой по колко. Всички обещават...ама баницата не се реже по-равно.
Много"ляб" има да изядеш още...
27.
До 25
11.09.2019 17:03:31
2
2
И, като фармацевтичната мафия има информацията от НЗОК, за чий член са и тези флашки? Схемата е отпреди XML-формата, който, между другото е наложен от НЗОК! Не се следят изписаните, а закупените лекарства и това става в аптеките! Да не говорим, че какво се изписва се налага много преди лекарите от т.нар. позитивен списък, там е заровено кучето! Да упрекваш определено лечебно заведение е достатъчно тенденциозно, за да питам: а ти, за коя фарма се трудиш? Явно някой те настъпва по интереса!
26.
До 25
11.09.2019 16:52:17
0
4
Само ако знаеш, колко XML(с флашки), амбулаторни листи и епикризи са изнесени от болницата и медицинския Ви център да изнесени в "посока екзотични пътешествия, ваучери и пари в брой".... свят ще ти се завие.
А що се отнася до НЗОК и от там фармацевтична мафия(срещу солидна почерпка) дърпа цялата информация....за да я сверява със взетата от вашите лекари.За да няма лъжи и манипулации...
Много си зелена и наивна.
25.
До 24
11.09.2019 16:26:56
1
1
Нещо си се бъгнал(а)! Електронни досиета създава НЗОК и прилежно събира цялата информация в тях! От 2 години те са достъпни през сайта на НЗОК за всяко отделно лице, след получаване на код за достъп! Параноята, в случая е неуместна, това е практика, която отдавна работи в белите държави и тя не е в полза на "мафията", а е начин точно за контрол на разходите!!
24.
Необалканика
11.09.2019 16:14:30
1
2
А ся един въпрос с понижена трудност?
Познайте освен в УМБАЛ " Дева Мария" и МЦ "Света София", къде другаде са "електронните досиета"?
Във Фарма мафията.
В тях освен ЕГН и подробно описание на анамнезата има и информация за назначената медикаментозна терапия, което именно ги интересува.
На базата на това става и бонунсирането...
Така,че не ми се правете на светци,щото и вашите дупета са ос.....
23.
До 22
11.09.2019 15:48:45
2
3
Умнико, това, че лекарят те посреща още от регистратура не е, че чака "плячка, ти така или иначе вече си дошъл! Напротив, в повечето случаи помагат на пациентите да се придвижат и им спестяват търсене и време! ЕГН, умнико се иска навсякъде, няма болница, в която да влезеш анонимно, чувал ли си за електронно здравно досие! Според теб, то на Джон Доу ли се записва?? За твое сведение, в операционната се влиза само с облекло за еднократна употреба и обувки, които се ползват само за операционния блок! Не ти харесва, че лекарите и персоналът ходят до кафето или магазина? Те също са хора и могат да отделят 10 мин за една цигара! Обвиненията ти трънкат на кухо!
22.
И вашата частна болница има много минуси!
11.09.2019 13:25:50
2
4
Във вашата болница също има много дразнещи неща. Например лекарите са се наредили на регистратурата/ гише информация/ и висят да посрещат "плячката" , т. Е. Пациентите. Супер грозно.Освен това служителите на информация задължително питат пациента за ЕГН. Докато си казваш ЕГН, моментално всички около теб са го чули. Това е лична информация. Лекарите и сестрите излизат от болницата и тичат да си пазаруват от магазините отсреща, като пресечат улицата с бели престилки и болнични обувки. След това влезат в операция. За каква хигиена говорим? Жалко, че вътре санитарките чистят усърдно.В кафето влизат и външни лица, и лекари.Постоянно има движение на лекари и сестри до кафето и обратно. Мястото на лекарите и медицинския персонал е в лекарските кабинети и в операционните, а не по коридорите и в питейни5те заведения.
21.
az
11.09.2019 10:58:13
1
3
добре че въпросната госпожа е само прокурист че ако беше лекар като чета за агресивните и мисли които са я споходили в дадената ситуация си мисля че господ на бодлива крава никога рога да не дава
20.
Ели
11.09.2019 06:57:17
0
4
Ооо,я стига.....Миналата седмица в петък привечер ми се наложи да отида до Окръжна.На регистратурата имаше само една мургава ,грозновата жена с бяла униформа,която беше обърнала гръб на регистратурата и люпеше семки пред компютъра.Отидох да попитам за дежурен УНГ.Даже не се обърна.Дойде охраната.Той беше така добър да ми обясни,че трябва да отида в Шокова зала,за да получа отговор.
19.
Истината боли
10.09.2019 18:40:36
0
7
А именно в "цитираната" болница работят едни от "най-силните" лекари за Необалканика.
Каква ирония само!
18.
НЕОБАЛКАНИКА
10.09.2019 16:57:42
1
11
Далавера: Лични лекари в схема с фармацевтични фирми цакат НЗОК. Джипита изписват ударно лекарства, пращат ги на екзотични екскурзии. Джипита изписват ударно лекарства на конкретни фармацевтични фирми, за да пътуват безплатно на екзотични екскурзии. За всяка дестинация е необходимо те да съберат определен брой изписани опаковки от даден медикамент. Това са предимно лекарства за сърдечносъдови заболявания, като хипертония, и диабет, които се отпускат безплатно или частично от Националната здравноосигурителна каса.
Предоставени саконкретни оферти, предложени на общопрактикуващ лекар от Варна, като уточнението, че те важат и за други градове в страната. Обикновено става въпрос за по-скъпи медикаменти, за които НЗОК трябва да плати повече, а в някои случаи има и разлика, която е за сметка на пациента. Пред фирмата отчитането е с копието от рецептата за изписаното реимбурсирано лекарство или от компютъра на доктора, където това също се нанася. За екскурзия до Мексико и Сингапур например джипи трябва да продаде 5000 опаковки от определено лекарство. Гвоздеят в туристическата програма обаче е полуостров Камчатка, за където българи все още пътуват твърде малко. Тази дестинация сега е много модна както в Русия, така и сред европейците, и е много скъпа. За нея лекарят трябва да изпише 6000 опаковки. Толкова трябва да изтъргува и ако иска да пътува на аванта до Исландия и Гренландия. За да се разходи до Западното крайбрежие на САЩ обаче, трябва да се озори да осигури продажбите на 7500 опаковки.
Ето това е тъжната истина.
Една измислена фармацевтична компания,на един измислен бивш министър на екологията по-времето на Царя.
Долорес Арсенова.
Влезе бедна и безимотна в политиката а излезе приказно богата.
Ето такива хора са за затвора.
17.
17
10.09.2019 16:08:05
2
6
Как може да си позволите публично да коментирате по този начин подобна ситуация,имайки се за интелигентен и образован човек с високо ниво на професионална етика и компетентност.Сигурен съм,че това не е първият случай,че не е дори най-фрапантният случай,който сте имали в професионалната Ви кариера до момента,за да заслужава публично оповестяване. Мисля,че всеки един средно интелигентен човек знае,че светът е пъстър и има всякакви хора.Няма нужда да се прави "от мухата - слон".А,да - и мисля,че всеки уважава медиците и е наясно,че в определен момент,животът ни е в техните ръце.Но някои хора - простички и дребни,които не попадат в графа "средно интелигентен",въпреки че носят "Гучи" и "Армани" /около/;да не говорим за ценности и прочие;не заслужават това внимание.Та..в тази връзка - елементарен ход от Ваша страна.
16.
Бяла мафия
10.09.2019 15:21:43
6
17
Толкова сте корумпирани, мързеливи, надменни, отвратителни. Кви лекари сте вие, бе? Докато не ви дадът кеша в ръката не поглеждате никого. Сестрите и санитарките просят от близките на пострадалите, които лежат в МБАЛ БУРГАС. Въпреки, че родителите ми похарчиха 15 000лв (макар, че съм здравно осигурен), щяха да ми одрежат крака заради ВАС в Стара Загора, НЕКАЪРНИЦИ НЕНАЯЛИ СЕ!
15.
Иван
10.09.2019 14:15:16
10
10
Авторката е напълно права.

За съжаление обаче трябва и медиите да се включат , за да обяснят на “изрядните” данъкоплатци, плащащи по 30 лв. на месец за здраве (колкото за кабелна телевизия), че здравеопазването е скъпа дейност и в целия свят хората чакат, съобразяват се и уважават медицинските работници.

Нашата здравна система е на изключително ниво, така че плиткоумниците пишещи срещу доктори и медицински сестри да попътуват по света, да отидат на преглед във Франция или Великобритания( сега е свободно) и тогава да пишат по темата.
Поздрави на Адриана!
14.
Хахах
10.09.2019 12:10:05
5
35
Хайде да си говорим истината , на 90% от случаите отношението на лекарите и персонала на болниците е леко казано ужасно и вярвайте никои пациент не отишъл там да вдига панаири но при положение на гадно и бездушно държание от страна на персонала човек губи контрол .Лично съм бил свидетел на няколко случая когато спешни пациенти и шуртяща кръв седят пред вратата на доктора и при опит да се влезе вътре се започва едни обиди и едно моране да скъсат нервите на близките на пациента. Такаче в повечето случай боят ви е малко .
13.
Знам само, че
10.09.2019 11:55:46
8
23
Доктори в България вече няма!
Дай боже на всеки да е здрав и да не стига до там да търси лекарска помощ в България.
12.
Знам само, че
10.09.2019 11:55:44
6
17
Доктори в България вече няма!
Дай боже на всеки да е здрав и да не стига до там да търси лекарска помощ в България.
11.
До 7
10.09.2019 11:11:13
10
24
Тоз пък, баси ол**офрена!!! Повечето пациенти са болни, защото масово лекарите не разбират нищо и едно малко заболяване се превръща в тежко, заради лекарска немърливост!!! Освен това е толкова скъпо здравеопазването, че повечето не могат да отидат на преглед, камо ли да се лекуват! Дават се 5милиарда за здравеопазване и пациентите илизат още по-болни от болницата, а преди 10 години се даваха 1 милиард и имаше повече излекувани!!! В болниците яката се краде и никой нв ти мисли за пациенра, а "лекарите" не се избират по знанение, а по изгода за схемите с източването на НЗОК! По-голямата част от днешните лекари единственото, което могат, е да промият рана и да я залепят, да промият ушите, да сложат обикновена пломба на зъбите, да изпишат антибиотик за някое банално заболяване, което и в аптеката могат да ти го кажат. Трябва 70% съкращение на болници и лекари, а с народните пари в НЗОК да се дава право за прегледи и лечения в Турция, Гърция, Австрия и така нататък. От БГ болниците смисъла е малъл, защото по-голямата част са фиктивни болници и се занимават само и единствено с източване на НЗОК
10.
Флегман
10.09.2019 11:01:20
7
24
Заслужавате си го това отношение, на пръсти се броят стойностните лекари в града, нито учтиви, нито пък компетентни
9.
Re-3
10.09.2019 10:36:55
3
12
Абсолютно нищо - в случая.
Мед. сестрите бяха по-интересни по време на дежурството му.
8.
Потърпевша
10.09.2019 10:35:52
3
37
Лекарите са станали едва ли не като Господ. На тях трябва да им се молиш, за да те погледнат, да те обслужат.
Да чакаш с часове докато “им дойде кефа и настроението” да работят.
Здравеопазването ни, доколкото го има е плачевно Лекарите и сестрите пишат ли пишат, чудят се коя пътека да източат.
Отношението към пациентите е ужасно.
Вероятно има и много изключения, но като цяло е такава обстановката.
И.... бъдете здрави!
7.
до 2
10.09.2019 10:23:00
22
31
Нищо не ти пречи да се информираш за цените преди да се наредиш на касата. Както и да избереш друга болница, ако цените не те устройват. Една болест най-често е вследствие на неглижиране на собственото здраве, лоши навици, невнимателност, необразованост, кофти хигиена и прочие. Изключение правят наследствените болести, инфекциозните и някои инциденти. Няма как болницата да те направи болна. Болна си се направила ти самата - гените ти или навиците ти. Тази нация наистина е болна - от слабоумие най-вече.
6.
до 2
10.09.2019 10:22:52
21
31
Нищо не ти пречи да се информираш за цените преди да се наредиш на касата. Както и да избереш друга болница, ако цените не те устройват. Една болест най-често е вследствие на неглижиране на собственото здраве, лоши навици, невнимателност, необразованост, кофти хигиена и прочие. Изключение правят наследствените болести, инфекциозните и някои инциденти. Няма как болницата да те направи болна. Болна си се направила ти самата - гените ти или навиците ти. Тази нация наистина е болна - от слабоумие най-вече.
5.
обективна
10.09.2019 10:15:10
8
23
а това г-жо автор на статията какво означава че сте искали да наврете самочувствието и т,н. отзад макар и виртуално отивали на един прокурист на медицински център значи че и вашия праг на търпение не е много висок ,не оправдавам поведението на жената а ма и вас си ви бива
4.
Същото се отнася и за грубите лекари
10.09.2019 10:06:32
7
29
Обществото е болно.От едната страна са лекарите ,от другата пациентите.Но говорим за едно и също общество-/силна дума е "общество" -/по скоро народонаселение в територията България/. Аз пък се възмущавам от поведението на някои лекари и медицински сестри . Недопустимо ,арогантно.Във вашата болница видях млади лекари и медицински сестри със странна визия -целите им ръце бяха в ЦВЕТНИ татуировки .Това е недопустимо.Също и медицински сестри и лекари в спешното в УМБАЛ ,които се държат като каруцари и се смеят ехидно по коридорите, все едно са на купон, а не на място, където спасяването на човешки живот е важно.
3.
До 1
10.09.2019 10:02:21
4
14
Какво пък ви е направил Балимезов? Принципно и аз не го харесвам
2.
тя
10.09.2019 10:02:17
9
32
Всичко казано в статията е много хубаво, само искам да попитам колко струваше превързването на повърхностната рана? Опитите с лицемерно добро отношение да вземете ужано висока цена. Всички помним случая от миналата година как на малко дете взехте толова много пари за да му направите снимка и поставите гипс. И всичко става ясно едва когато се наредиш на гише "КАСА". Заради такива болници като вас нацията е болна.
1.
Re-1
10.09.2019 09:44:17
4
21
Ако насреща Ви е д-р Калина Добрева или д-р Балимезов, едва ли бихте се въздържали ?
Защо е необходимо да се прави фейсконтрол на хората ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Според непотвърдена информация в джипа са превозвани мигранти Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици
Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори