×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бисер Русимов: Бургас се обедини и каза „Стоп Барневернет“!


Бисер Русимов: Бургас се обедини и каза „Стоп Барневернет“!
Благодаря  на бургазлии, че се включиха в най-масовия протест, каза организаторът от групата „Бургас – НЕ на Стратегията за детето“
08 Септември 2019, Неделя, 10:25 ч.
Автор: Светослав ПЕТРОВ

Бургас стана част от исторически протест, който се проведе успоредно в 30 града в България и в още близо 20 европейски държави под мотото „Стоп Барневернет“

Бургаските семейства показаха на управляващите, че имат глас и той трябва да бъде чут, за да се съхрани основната клетка на българското общество. Няма по-ценно и важно нещо за съхраняване на нацията от традиционните ценности и семейството, такова каквото е, откакто свят светува – между мъж, жена и деца. Никой, нито държавата, нито някакви НПО-та имат място между тях, а още по-малко в българското училище. Благодаря на всички, които се включиха в най-масовия протест от години насам в Бургас“.

Това написа в личната си страницата, отговорникът на групата „Бургас - НЕ на Стратегията за детето“ във Фейсбук, която е организатор на мирния протест в града – Бисер Русимов.  Като член на ОЗБГ, той е сред основните активисти в защита на исканията на над 40 хиляди родители за неприемане на Стратегията за детето, която ще влезе в сила от 2020 г. Спорните текстове в нея, които „отварят врата“ за влизането на съмнителни неправителствени организации в дома и в училище  са причина Русимов да се бори за място в Общинския съвет на Бургас от листата на Константин Бачийски. Зам.-председателят на ПП СЕК и Русимов като част от ОЗБГ са участвали заедно в десетки каузи за защита на гражданските интереси.  

„Сред най-важните причини да вляза в листата на ПП "СЕК" от гражданската квота е, за да продължа кауза, която защитавам и имам ясното убеждение за нея в сърцето си - запазване на българското семейство и ценности. Контролът върху НПО-та се осъществява на местно ниво, а социалните служби взаимодействат с Общината, ето защо за мен е много важно да има хора, които да недопускат пряката намеса на неправитествените организации в живота на децата ни. Като общински съветник ще мога да работя с реални действия в тази посока и да защитя децата и техните семейства“, категоричен е Бисер Русимов.  

Бургас стана част от исторически протест, който се проведе успоредно в 30 града в България и в още близо 20 европейски държави под мотото „Стоп Барневернет“. Шествието, което обхвана главните улици и символично блокира за минути три пътни артерии в центъра на Бургас, премина без напрежение и инциденти.

Организаторите обаче са категорични, че ако не бъдат чути, протестите ще продължат.

"Ние, обединените родители, сме против ратифицирането на Трети факултативен протокол към конвенцията на ООН и приемането на промените в Закона за закрила на детето, влизащи в сила от 01 януари 2020 г. Те са в ущърб на българското семейство и деца, също така биха довели до упадък на обществото ни и разбиването на семейството като институция. Не желаем чужди политики и се обявяваме против норвежкия социален модел!", обяви Бисер Русимов от по време на митинг пред сградата на Общината.

 




В категории: Местни избори


90
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
90
Коментара по темата
90.
*********
28.10.2019 11:17:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
89.
Тишо
10.09.2019 16:26:21
5
11
Не ни занимавайте с хора компрометирани. Разровете се и ще разберете шикантни подробности.
88.
тумбито
10.09.2019 11:37:55
6
12
Бисере и в щангите не те бива и в политиката
87.
До всички които след прочитането на пост 84 си каз
10.09.2019 01:16:30
0
5
Ха.. Аз не го правя за пари. Хейтя си безплатно.



Е ... точно ти шибаняко без капка съвест . Вместо да сипваш помия върху доброто дело (протеста) седни и хвани да прочетеш подробно за какво иде реч... И независимо дали вече си станал родител или не , се замисли дали наистина искаш това да им се случи.
И ако след всичко това все пак мислиш, че трябва ... То значи , че не заслужаваш да живееш. ;)
86.
Име
10.09.2019 01:05:52
1
4
Който не е чел стратегията да не коментира
85.
познат на Бисер
10.09.2019 01:02:38
8
5
Колкото и да бъде оплюван той няма да се спре!
Няма да се спре защото се е захванал с нещо истинско..Истинско и свято, а именно детето.БЪЛГАРСКОТО дете!
Приемат ли се тези изменения и допълнения в законодателството, последиците ще са трагични гледайки в перспектива.
Бисере продължавай в същия дух и знай, че си на правилния път!
84.
до всички платени коментатори
10.09.2019 00:55:19
1
6
Жалките ви душички са по-дребни и от стафида !
83.
*********
09.09.2019 23:22:55
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
82.
az f
09.09.2019 11:54:50
3
50
Не се карайте. Кой е популист, кой е чист с реални амбиции да промени нещо, кой е демагог, кой е празнодумец. Няма значение мили съграждани. Не си мислете, че някоя партия, някой управляващ или кандидат за това ще ни "оправи"...Убеден съм и съм сигурен, че това което пиша е единствения начин за промяна и за по-добър живот, а именно:
На първо място не политизирайте, а се съсредоточете върху неща, които зависят само от вас. Какво можем да променим, че да заживеем по-добре ? Първо трябва да си изградим ново общество. Това зависи само и единствено от нас. Трябва да изискваме, трябва сме отговорни, да ценим и да проумеем, че всеки лев от бюджета е лев от нашия джоб. Имуществото в парка пред блока, в музея, в морската градина, в училището е наше, закупено от самите нас и ние трябва да го пазим и съхраняваме. Това трябва да го набием в главите на децата си и малолетните, които растата със скоростта на светлината. Трябва да прекършим вандалското си семенце, да овладеем балкнаските си страсти, да загърбим завистта и презумпциите, че винаги сме "прекарани" и лъгани, трябва да се съсредоточим върху собствения си живот и постижения и чак тогава да гледаме в другата паничка. Вярвайте ми, ако си направим здраво общество, в което корективът да сме си ние, няма да има значение кой ни управлява. Дори съм убеден, че кандидатите за управленци ще намалеят, защото ще знаят, че около тях има общество, което ще ги държи отговорни за всяко едно решение или харч. Хора, днес когато трябва да сме обединени, ние сме разединени повече от всякога. Поддаваме се на манипулации, вярваме на слухове, живеем със социалната мрежа и си мислим, че се случва нещо. Не, нищо не се случва, случва се това, което ни чертаят. Животът ни се вкарва в рамка от семпли, неуки и откровено некадърни хора попаднали случайно в министерства и държавни администрации. Хора, които дори нямат ценз и грам опит в работата си. Такива хора са маши на нечий интерес и не очаквайте да променят нещо в името на народ и държава. Напротив, такива хора създават абсурдите, с които се сблъскваме днес и чието безплодие оставя бъдещето ни празно и без надежда. Така че мили ми хора съсредоточете се върху себе си, приятелите, близките. Създавайте класа около себе си и обръщайте повече внимание на дребните житейски правила, Изповядвайте морал и ценности, с които да убивате посредствеността и вярвайте, че добрините и нещата създадени с акъм и мисъл към действията ви ще срещнат поддръжници. Ако не сте ме разбрали правилни или влагате други презумпции в напиасното от мен ще бъда по-ясен:
Започнете да променята първо себе си. Усмихвайте се, поздравявайте се, не мислете само за проблеми и гадости ( с които умишлено ни пълнят главите), а за това какво да направите за да ощастливите хората до себе се. Сутрин, когато си изхвърляте боклука, вкарайте в торбичката си и разхвърлените пред блока ви боклуци на идиоти. Правете забележка на такива и ще видите, как тя ще им подейства зле за възприятията и добре за чистотата около нас. Не се страхувайте от мнението си и последствията, защото когато сте прави и не рушите благото, винаги сте прави. Унищожавайте простака, убивайте го в зародиш и ще видите, как болшенството днес, утре ще се стопи. Не бъдете черногледи и помнете едно: За всяко действие си има точно по посока и сила противодействие. Това е физичен закон, но освен него има и много неписани закони, според които рано или късно всеки ще отговаря за действията и постъпките си. Бъдете добри и разумни.
81.
*********
09.09.2019 10:30:27
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
80.
do 77
09.09.2019 07:50:55
7
23
Питаш какви са били тези от СЕК, единия искал карго летище със индустриална зона да прави , другия протестирал, третия еди какво си… Ами ще ти кажа какви са, това явно са хора с активна гражданска позиция, които все още вярват, че могат да променят нещата. Вярват, че е настъпило време за промяна. Вярват и действат, както трябва да правим и всички ние.
79.
ХХ
09.09.2019 00:08:16
2
6
@75
Туй го кажи на #12... или си тролиш за сребърниците?
78.
Ваклин
08.09.2019 23:36:19
1
20
Днес Живко Табаков като видя, че хората се интересуват от Стратегията за детето и той пусна пост на официалната си страница. Смях в залата. Бургазлии на са толкова прости.
77.
Реалист
08.09.2019 23:31:10
11
10
Момчето може да има искрени намерения, но Бачийски и Манев ще го използват. И какви са тези СЕК, един летище ще строи, друг протестира. Не мога да ги разбера. Учителят каква мисия има?
76.
до 66
08.09.2019 22:44:04
1
19
Явно много хора си мислят, че като, човек е в листата на дадена партия трябва да е съгласен винаги на 100% с позицията на партията или на партийния вожд. Да може би е така за повечето партии, но не и в СЕК. Средна Европейска Класа не е авторитарна партия, тя е партия от друг тип, където всеки може да си защитава собствените възгледи и позицията, където има свобода да словото и мисълта. Даже може да видиш, как често зам.председателя Бачийски гласува обратно на председателя Манев. Още повече, че Бачийски често громи и вади кирливите ризи на ГЕРБ и затова в медиите му викат острието на опозицията, отделно май и Валери Симеонов не може да излезе на глава с него, че зимата нещо се опитваше да им се меси и да кара да го махат, ама май само му затвърди позициите. Така, че около Бачийски си се оформя истински протестен център и то не насочен против една или друга партия, а против идеи и неща, които дразнят хората. Тоест там се борят за каузи, не за политически пристрастия, затова Бисер Русимов може и съвсем спокойно си протестира срещу каквото си иска и никой нищо не може да му каже, защото той и хората около него правят тези протести със сърцата и душата си.
75.
тнщо
08.09.2019 22:13:51
5
7
до 74 ХХ

Човек, който обижда другите, които не мислят като него е неуравновесен, незрял и слаб човек. Овладей своята глупост, гняв и празноглавство и мисли с главата си, не с емоции.
74.
XX
08.09.2019 20:39:27
2
7
@73
Може да съм, а може и да не съм и да ме кефи да коментирам.
Други въпроси?
73.
ок
08.09.2019 20:23:19
7
1
До 68 ХХ
А може ти да си "за кинти на амбраузата"... И явно си много усърден, щом не можеш да минеш с един коментар, ами си превърнал в чат коментарите си.
72.
*********
08.09.2019 19:19:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
71.
ХХ
08.09.2019 18:48:23
2
6
@12
Oлигофрен е баща ти... а ти си го надминал.
70.
XX
08.09.2019 18:45:38
2
9
@9
Aко питаш мен, лигльовци подкрепящи ес ценностите на филип димитров, станишев и плевнелиев - на никого не му трябват.
69.
ХХ
08.09.2019 18:42:09
2
6
@4
За да промениш нещо мирно - трябва да си във властта. Ако знаеш друг начин - сподели.
Други въпроси?
68.
ХХ
08.09.2019 18:39:14
3
5
@65
Да, прочел съм я. Други въпроси?!
Пп. А ти прочел ли си я или за кинти - на амбразурата?
67.
ХХ
08.09.2019 18:36:37
1
10
@5
Aз имам. И съм съгласен с протеста.
Други въпроси?
66.
Озбгенец от СЕК протестира срещу властта !?
08.09.2019 18:24:40
11
14
Този младеж е МЕГА ОБЪРКАН горкият !!! Застанал зад кауза АНТИГЕРБ при положение, че е подписал споразумение за единни действия и партниране с партия от ВЛАСТОВАТА КОАЛИЦИЯ Герб-ОП-СЕК !?? И нека някой да му обясни овреме на Русимов, че мястото в общинския съвет на Бургас е за да се върши работа за бургазлии и то само по бургаски проекти. А мероприятие като вчерашното е ПРОТИВ ПРОЕКТ НА ВЛАСТТА ГЕРБ-ОП , в която чрез ПП СЕК е и "протестъра" Русимов ...... Тоест, младежа озбгенец се протестира срещу самия себе си, което вече си е проблем ...... за лечение но извън властта.
65.
алооо
08.09.2019 17:17:12
12
33
А прочели ли сте изопщо Стратегията за детето? Или се оставяте някакви измислени "водачи" да ви внушават страхове и с тях да ви манипупулират.
64.
МР Брат
08.09.2019 17:10:55
25
12
Бисер е един от малкото хора за които мога да гарантирам...
63.
Българин в чужбина
08.09.2019 16:57:13
28
18
Брат,който те познава знае къв си ,що си.Ако си бях в БГ щяхме да сме рамо до рамо!
Успех на изборите,клеветници и калтаци тепърва ще има,те свикваш.
62.
Стоянка
08.09.2019 16:48:52
27
12
Пишете мишоци!
Докато хората се раздават за вас,вий дращете тука!
61.
Момчиле
08.09.2019 16:43:09
18
4
Флагман,номер 20 обижда граждани и конкрно с име политически лидер. Каква вие позицията щом го допускате?
60.
Аз само да попитам
08.09.2019 16:42:34
9
30
Аз само да попитам Бисерчо и авера му Дабъла какво стана с биткойн фермата с която събраха пари от много хора и накрая ни пари ни Биткойни видяха техните инвеститори ... И сега ново двайсе кандидат за общински съветник и водач-протестър! А сектир бе
59.
Ей Хер Флик
08.09.2019 16:41:13
22
8
Защо не вземеш да прочетеш нещо от това , което пишат протестиращите и после да коментираш, ако искаш и дебат ще си направим ама с аргументи (няма да са физически , а ще са словестни) така, че спокойно остави контакт и да видим.
58.
Lind
08.09.2019 16:40:17
23
7
Брех! Много "запознати" ,много "коментиращи" ,но все чуждия живот .Аз не бих ви имала доверие г-н детектор на лъжата,щом самият вие си признавате,че сте присъствал на продажба на наркотици и наркомански сборища.Толкова сте дребни и злобни вътре в душите си ,че щом ви се отдаде възможност не пропускате да "изпъкнете" анонимно в някой сайт .Защо не си напишете имената ,да видим ,може пък и ние да сме чували разни пикантерии за вас
57.
хер Флик
08.09.2019 16:33:50
6
25
За пореден път установявам, че един принципен спор се изражда в дебат "за" или "против" конкретен човек - въпросния РусиМов. Бил златен, бил дилър, бил един какъв си.
ВАЖНОТО е друго - че хора, които не са дори прочели стратегията, се оставят, като пълни малоумници, да бъдат водени за носа по улиците на протест. И ако ги питаш коя ТОЧНО част от стратегията оспорват, МЪЛЧАТ. Защото във Фейса това не го пише, защото трябва да можеш да четеш и да анализираш прочетеното...
Това не е протест, а сбирка на прости овце чрез Фейсбук.
Не се оставяйте да ви манипулират фалшиви герои!
56.
08.09.2019 16:30:03
34
20
Историята ни е пълна с актове на смелост, саможертва, себеотрицание и служба на народа. Примери, които днес имаме превилегията да следваме.
Защото и днес имаме нужда от кауза, цел и водачи, които да обединят нас, българите.
Делим се на българи, които са се предали, загубили са вярата си и на българи, които са останали в родната си страна, защото все още вярват, че могат да променят нещата.
А никой друг няма да възроди България освен нас самите.
Какво още трябва да стане, за да разберем, че само ако сме обединени, нищо и никой не може да ни спре.
Преклон пред Бисер и всички организатори и участници в протеста, които не чакат нещо да се случи, а сами взимат нещата в свой ръце.
55.
Gandy
08.09.2019 16:27:06
20
8
До 40 ! . Срещу самият антихрист трябва да сме задружни . Ние с теб и другите от правата вяра и отклонилите се от правия пьт ,НО тьрсещи БОГА.
Не на Содом и Гомор натрапвани ни от еврочиновниците през ИК. Заедно за да спасим семейство,род и Родина.
54.
До 49
08.09.2019 16:25:42
21
6
Смелчага, остави си контакта за връзка с теб за да бъдеш подложен на полиграф и излез с лицето си. Ако не си запознат със закона за клевета, то скоро ще бъдеш запознат.
53.
Бургас ПРОТЕСТИРА
08.09.2019 16:22:05
27
13
Браво на всички хора, които излязоха на протеста и изразиха своята позиция
52.
До 46:
08.09.2019 16:17:13
27
18
Пак пишете глупости, колкото да хвърлите прах в очите на хора, без да има и грам истина в това което сте написали. Първо не е вярно , че Бисер няма дете !!! Бисер има супер сладко детенце, като само заради него си заслужава да тръгне срещу стратегията(може да видите снимки в интернет). Освен това той не е партиен член в нито една партия, а гражданска квота в Средна европейска класа точно за да може да продължи реално да се бори и да прави реални неща срещу стратегията. А доколкото знам е избрал да го направи чрез Средна Европейска Класа заради Бачийски, защото смята, че в местната политика няма никой друг по-достоен от него, които да се бори в полза на интересите на хората и вече да го е доказал с дела, за разлика от останалите местни политици , които го правят само на думи. Успех Бисере !!!!!
51.
Бай ГанЮ
08.09.2019 16:04:50
22
11
Стига сте коментирали дали има политически девиденти или не, глупаци. Важно е , че са против тази безумица спусната от незнайно кой офис на коя фондация/организация. Поне 50% от тук коментиращите нямате деца за това не се обяснявайте.
50.
Гражданка
08.09.2019 16:02:27
27
12
Евала за протеста! Темата е ужасна за българското семейство с деца! Добре че сте излезли и изразили правилната позиция! Нашето семейство Ви подкрепя!
49.
*********
08.09.2019 16:01:53
9
27
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
48.
Боян Димитров
08.09.2019 16:01:29
26
12
Първо Бисер си има и жена и дете, второ, за тези които не са на ясно, той се кандидатира с гражданска квота.
Вземете се информирайте преди да бълвате змии и гущери. Всичките сте много силни на приказки, а когато трябва да се предприемат каквито и да е било действия си биете пас!
Я се замислете кога последно сте помогнали на някого без да очаквате нещо в замяна?! - май никога! Лично мога да потвърдя, че самият Бисер многократно го е правил, жертвайки собственият си комфорт, свободно време (което можеше да прекара със семейството си например и ресурси от различно естество), без да бие тъпаните. Само хората, на които лично е помогнал стават свидетели на това.
Аман от всезнайковци, които дори не са срещали Бисер лично, а вече имат изградено мнение за него!!!
47.
Мотив
08.09.2019 15:59:23
4
12
Аз Мартин Пенчев от политическа партия " Мотив" и моя спонсор Бенчо Бенчев не подкрепяме тия палячовци от ОЗБГ.
Ще ги наплюем в шофирай в бургас.
46.
пак въпрос
08.09.2019 15:45:49
5
14
Бисер е кандидат за общински съветник от партия СЕК на Георги Манев. Партия СЕК е коалиционен партньор на НФСБ в управлението на ГЕРБ.
Е добре де, освен че Бисерчо няма деца и семейство а само се бута за рейтинг и слава по тия протести, как аджеба да приемем участието на неговата партия във власта, та нали точно те прокарват тази стратегия?
Що за шизофренно поведение?
45.
хи хи
08.09.2019 15:44:43
7
11
Оправете си дикцията, симпатизанти. Батки не ни трябват вьв власта. Имаме си достатачно калинки и мутри. И добре излизате на улицата да кажете НЕ. Ама водачките ви в Европарламента казват ДА на истанбулската конвенция. Осьзнайте се кого поддьржате,ако не е за далаверата. Иначе браво.
44.
Марио
08.09.2019 15:14:27
21
11
Евала брат Бисер!!!
Нали знаеш приказката : "по-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката", нека си плюят завистниците, а хората, които наистина те познаваме си знаем колко всеотдаен приятел и добър човек си ти.
Само напред и нагоре!
43.
РОДИТЕЛ
08.09.2019 15:10:46
24
8
Благодарен съм на Бисер и всички включили се в протеста! Единността прави силата! Хора като Бисер са съвременните патриоти, тези, които истински ги е грижа за гражданите - без празни обещания, а действия.
"ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ДУМИ!!!"
42.
Радослава
08.09.2019 15:03:59
27
11
Браво на Бисер!
Преди време ни помогнаха абсолютно безрезервно, относно казус при който всички повдигаха рамене. Докато дишам ще ви споменавам с добро - Бисер и ОЗБГ!
Бъдете здрави!
Бисер, цялото ми семейство и близки ще те подкрепим на предстоящите избори без грам съмнение в добрите ти намерения и безкористни подбуди.
41.
Az mene si
08.09.2019 14:50:12
20
7
Де така да бяха всички протести
40.
!
08.09.2019 14:49:17
12
31
Шествие на евангелистите в Бургас
39.
Запознат
08.09.2019 14:24:55
10
28
Бисер този бивш дилър,командос,всичко го прави за слава
38.
medii
08.09.2019 13:29:44
38
8
6tom bitivi nova, kanal1 ne sa otrazili protesta zna4i e ne6to hubawo i prawilno. te ne dawat ne6ta koito sa dobri
37.
Za mariq
08.09.2019 13:17:31
32
8
Saglasen sam s Vas za nego samo hubawo ili ni6to. sori za latinica no sam w 4ujbina
36.
Мартин
08.09.2019 13:15:41
33
10
Бисер ми е помагал и на мои близки и никога ни що не е искал да му дадем. Ще му помагам и аз с кавкото мога и заслужава да влезе в общината. Успех брадъре.
35.
Мария
08.09.2019 13:14:41
35
13
Стига с тази злоба! Бисер е добро момче! Прави всичко от сърце. Който не го познава, нека не пише коментари. Имаш подкрепата на много хора, Бисере! Продължавай в същия дух. Тези, които те подкрепяваме, вярваме, че ще успееш!!!
34.
1312
08.09.2019 12:47:02
14
32
А на машината можете само да му л.п.те органа! Мартиника бенчева, Перунко и шофьорката Тенева къде са тея партийни клошари! Хората които се бият за власт е някаква група във фейса! Какъв пример сте вие за хората!
33.
Някой си
08.09.2019 12:44:55
18
6
Изглежда сте единствената медия в България отразила протестите срещу стратегията за детето.
Адмирации!
32.
*********
08.09.2019 12:43:13
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
31.
1312
08.09.2019 12:42:57
35
16
С типично българския манталитет искаме да си покажем комплексите пишейки празни коментари в празни сайтове! Празни хора с празни душици облечени във фалшиви дрехи искат да се покажат колко са големи в порно сайта на всички ибрикчии! Бисер е продължавай напред момче! Бори се и не спирай! Кучетата лаят кервана си върви ние само ще ги ритаме да не пречат! Нека им покажем как ще ги смажем! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
30.
автора
08.09.2019 12:42:39
2
13
автора на статията е грамотен колкото постовете на перата и мартион бенчев . няя се очудя ако някой от тях двамата е автор тези шимпназета
29.
*********
08.09.2019 12:40:49
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
28.
Стефан Машината
08.09.2019 12:38:12
5
12
Лежах за опит за убийство
27.
Станислава шофьорката
08.09.2019 12:34:45
4
25
Искам Станислава Тенева да излезе пред хора и да каже защо избяга като жена в бикини!
26.
Бившия шофьор пенчев
08.09.2019 12:33:09
1
18
Пенчев какво стана с парите на Ненчо ще се пускаш ли в новата му партия! Парите за сервиза от къде са?
25.
*********
08.09.2019 12:32:07
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
24.
Перуната
08.09.2019 12:31:44
10
12
Сега хора като перата могат само да пишат и да плюят по тези които успяха да направят нещо за разлика от тях!
23.
Да го духат душманите
08.09.2019 12:30:26
31
13
На Бисер можете само да му дишате прахта!
22.
До 20
08.09.2019 12:27:21
9
14
Бисер и другите от тази група срещу вземането ан децата не са от Възрабждане. Нямат нищо общо с проруска парти измислена и с оня тъпанар Владимир павлов който беше лизач на Кела ма чувам че още са дупе и гащи
21.
Браво
08.09.2019 12:24:29
31
14
Браво момчета и момичета браво на бисер. Браво на всички вие които се осмелявате да казвате проблемите които община и държава отричат. Подкрепям ви браво!!!!!!!!!!!!!!!1
20.
хахахаххах
08.09.2019 12:24:05
14
30
Малоумни русоРОБИ,примитивни проруски идиоти от партия ИЗРАЖДАНЕ....без грам мозък,ако ги питаш и те не знаят за какво са на улицата....
19.
Познат
08.09.2019 12:21:25
32
14
Бисер само добро прави. Тези дето пишете без да го познавате кажете вие какв осте направили или не пишете глупости идиоти
18.
Родител
08.09.2019 12:18:49
34
19
Бях там. Браво на бисер и на другите организатори. Благодаря ви че се грибжите за нас
17.
Мартин Бенчев и Перата
08.09.2019 12:11:15
31
13
Ние сме злобни прости и завистливи и пишем коментарите гадни за Бисер, защото е постигнал много, а ние сме малоумници
16.
Пешо
08.09.2019 12:07:59
32
21
Вие не сте прочели нищо. Браво на майките и Бисер продължавайте да се борите. Докато имя буди хора България може да пребъде!!!
15.
*********
08.09.2019 12:07:25
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
14.
брях
08.09.2019 11:52:09
15
33
Верно „исторически”,събрали се има нема 500 души от фейса,същите по манталитет като ония къде „майстора на мебели” измамил пак по фейса.Бас държа,че нито един о тияне е прочел нито ред от проекто закона срещу който протестират,по-лесно е да са се цъкат „одобрения” във фейса,ха,ха,ха...
13.
*********
08.09.2019 11:49:09
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
хер Флик
08.09.2019 11:43:55
19
45
Опомнете се.
Олигофрени, манипулирани от проруски тролове, протестират срещу нещо, което не са прочели - типична ситуация "една жена писа по Фейса", насъсквана от съмнителни "борци за справедливост".
Какъв "норвежки социален модел", какви пет лева...
Не се оставяйте да ви манипулират!
11.
до7
08.09.2019 11:34:53
8
23
Я не се пали толкова. Ти какво ще налагаш мнението си. Всеки има право да пише каквото мисли и вълнува. Аман от такива които размахват показалец. Скрий се там където си.
10.
Радост
08.09.2019 11:26:06
46
24
Бисер е страхотен човек! Дейността коята извършват той и ОЗБГ е много хубава и в полза на българите. Бъдете живи и здрави продължавайте все така !
9.
Аз
08.09.2019 11:18:38
24
38
Малоумници! Умрял някой да ви взима лигавите невъзпитани и противни деца
8.
Петко
08.09.2019 11:15:31
35
21
Много прости коментари от хора които изобщо не познават Бисер, евала братле за това което правиш аз съм с теб.
7.
The punisher
08.09.2019 11:11:35
37
20
Защо говорите глупости никой от нищо не възползва. Какво ми се криете и коментирате глупости полажете се да ви видим. Браво протеста беше супер и се надявам на следващия да има много повече хора! Да живее България!
6.
*********
08.09.2019 11:01:43
2
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
?
08.09.2019 11:01:23
15
30
Я да запитам лицето Бисер Русимов, има ли семейство деца? Отгледал ли е поне едно, за да знае какви потребности име?
Защото ако е скам като скот, и не е будувал поне една нощ, не е лежал по болници поне няколко дена в тревоги по детето си, всичките тези бутафории и чекнене които прави са само за да се рекламира колко е загрижени и да осребри мъката на хората с тия извратени стратегии и конвенции.
Русимов, това което правиш не е от грижа и любов към децата , а само от меркантилност и алчност за власт..
4.
Аман
08.09.2019 10:58:39
17
33
от такива организатори на протести които ги използва за да се домогнат до властта. Много жалко когато всичко се политизира!
3.
*********
08.09.2019 10:52:51
5
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
Еее не
08.09.2019 10:36:38
15
36
Това ли било целта на протеста - предизборни маниполации на хората..? Твърдо съм против стратегията, но това да се използва, като кауза е гнусно!
1.
Петър
08.09.2019 10:32:20
23
43
бисерчо, този бивш хероинов наркоман, и наркодилър, той ли е лидера?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори