×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мечтата на всеки мъж – как да се уредите с руса и стройна шведка


26 Август 2019, Понеделник, 14:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Те са много отворени за сексуалността, но не са лесни

Още от 17 век шведските жени са пионери във феминистките движения и участието им в промяната на ролите на половете и равенството продължава да е активно. В наши дни филмите, новините, книгите, а и самите шведи описват шведските жени като секси блондинки с разкрепостено мислене и активен сексуален живот.

Не само фактът, че шведите са високи, руси и красиви, прави жените толкова привлекателни. Причините са по-дълбоки и се коренят в историята на страната.

История

Още от епохата на викингите жените в Швеция са се различавали много от жените в останалите народи. Освен че били високи, руси и красиви, те имали изключителна воля и желание за независимост – черти, които са запазили и до днес.

Те можели да притежават земя и да придобиват статута на глава на домакинството, когато съпругът им бил далеч. Тогава те поемали абсолютно всичката власт и отговорност, произтичащи от тази позиция.

Още тогава, когато шведките достигали пълнолетие на 20-годишна възраст, получавали свободата да живеят независимо, можели да се развеждат и омъжват повторно, да заемат високи религиозни позиции, да стават лечители, търговци, поети и др.

„Шведският грях“

В зората на Сексуалната революция, в началото на 50-те години на 20-и век мнението на хората за традиционните ценности и за това какво се счита за добродотел и какво за грях започнало да се променя.

Идеята, че сексът е нещо, което се случва само между женени двойки с цел възпроизводство, изчезнала и съзнанието на хората се отворило за идеята, че сексът е естествена част от живота и нещо необходимо на възрастните хора, за да се чувстват доволни, здрави и полезни членове на обществото.

Американският президент Дуайт Айзенхауер се изказва неласкаво като цяло за шведското общество в реч, посочвайки, че „сблъскването на шведската младеж с греха, голотата, пиянството и самоубийствата в страната са по вина само на тяхната либерална власт и социални политики“.

Това, обаче, привлича вниманието на младите мъже в Америка. От всичко казано най-силно се запазва образа на русата търсеща забавления млада дама, която не се страхува от сексуални експерименти.

Популярните филми, книги, музика и медии започват да изобразяват жените по този начин и илюзията, наречена „шведски грях“, се запазила и до днес.

Какви в действителност са шведските момичета?

Отгледани в либерално и модерно общество, шведките са уверени, успешни и независими. Те не са прекалено романтични, както повечето западняци, затова и страната има един от най-високите проценти на необвързани хора в Европа.

Това също води и до голям брой съжителстващи двойки и партньорства на семейни начала и по-нисък брой бракове. Имайки предвид това, излизането по срещи в Швеция няма за цел сериозни връзки. Смисълът е да се наслаждавате на живота и да се забавлявате.

Други народи погрешно определят шведите като много сексуални, но това не е така. Те са много отворени за сексуалността, но не са лесни. Пример за това е фактът, че шведките почти никога не гледат порно, което, за разлика от секса, не се разглежда като нещо естествено.

Дори и сексът да е неангажиращ, веднъж започнали да излизат редовно по срещи, шведските жени приемат, че не трябва да имате други партньори, дори и да не сте провели „разговора“ по темата за верността.

По отношение на външния вид те обикновено са с повече извивки, отколкото очакват чужденците от филмите. Когато пробвате уникалната шведска кухня, ще разберете защо.

Въпреки че много от тях са руси, в населението на Швеция има много етнически групи.

Шведите са горди хора и, за да можете да излизате с някой от тях, трябва да показвате интерес и уважение към родината им.

Какво трябва да знаете, за да флиртувате с шведки?

Тъй като всички жени са различни, няма една-единствена формула как да спечелите симпатиите им. Но е хубаво да опознаете общото и средностатистическо мислене на хората поне за начало.

- когато се срещате за уговорка, започвайте всяка среща с шведка с прегръдка. Това е традиция;

- никога не канете момиче „на среща“ с вас. Това е твърде официално. По-добре я поканете на „фика“, което е всъщност да се разхождате заедно и да се опознаете. Боулинг, кафе или някакво събитие – всичко става. Запазете романтичните срещи и вечери за момента, когато нещата станат по-сериозни;

- тя вероятно е феминистка. Оставете всичките си погрешни разбирания за това какво жената може и не може да прави и открийте истинския ѝ потенциал;

- идвайки от една от най-проспериращите държави в света, тя вероятно има добра работа и е горда, че се издържа сама, което също така означава, че не излиза с отрепки;

- въпреки че е много вероятно тя да се държи твърде официално, тя няма да е твърде емоционална или безразсъдно да се впуска в любовни обяснения. Не очаквайте процесът със срещите да бъде прибързан и да върви към връзка. Тя е тук, за да се забавлява;

- тя не е срамежлива, значи и вие не трябва да бъдете. Ако я харесвате, отидете и говорете с нея. Ако тя ви забележи първа, ще направи същото;

- не превключвайте към целувки и интимности след първоначалните „прегръдки за фика“, освен ако тя ясно не показва, че е развила чувства към вас. Това е твърде лигаво за една шведка;

- при шведите не е прието само един човек да плаща на срещи, така че бъдете готови да си делите сметката;

- въпреки че тя може да бъде твърде горда, за да го приеме, изпъкнете сред студените шведски мъже като ѝ държите вратата, дърпате ѝ стола, носите ѝ цветя. Ако, обаче, предложите да платите сметката, и тя откаже, „не“ означава „не“.

- покажете ѝ, че обичате Швеция колкото нея. Питайте я за съвет кое шведско ястие да изберете или я разпитайте къде и как е прекарала лятото.


В категории: Животът


Коментари
Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори