×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пуснаха под гаранция кувейтския шофьор, посланикът си заложи главата, че няма да избяга


Пуснаха под гаранция кувейтския шофьор, посланикът си заложи главата, че няма да избяга
Прокурор Богомила Колева от РП Бургас настоя кувейтският гражданин да остане в ареста, но съдът го освободи срещу гаранция
Тема в развитие
виж още
скрий
24 Август 2019, Събота, 13:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: авторът

Представителят на дипломатическата мисия на Кувейт в България Саид Ал-Ансари гарантира за своя сънародник

Районният съд в Бургас пусна под гаранция кувейтския шофьор, който предизвика тежката катастрофа във вторник до ОЗК Арена, съобщава репортер на Флагман.бг от Съдебната палата.

Мустафа Албалуши трябва да плати 6 хил.лева, за да излезе на свобода, постанови съдът.

Съществена роля за по-лека на му мярка изигра кувейтският посланик Саид Ал-Ансари, който гарантира, че сънародникът му няма да избяга.

Пред съда днес Мустафа съобщи, че, имал имот в България, както и редовна виза до 2020 година, което е друго важно обстоятелство за налагане на по-лека мярка.

Както Флагамн.бг писа срещу Мустафа Албалуши е повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда на повече от едно лице. Ако хирургическата интервенция за наместването на носната репозиция на пострадалото момиче, която ще се извърши в понеделник, не бъде успешно, той ще бъде подведен под отговорност по още кахпо-тежък член от Наказателния кодекс.

Припомняме, че при тежка катастрофа във вторник той блъсна с Мерцедеса си 125-кубиковата Хонда на 18-годишния Драгомир от Бургас, който бе приет в изключително тежко състояние в Интензивното отделение на УМБАЛ Бургас. След ден битка за живот Драго прескочи трапа, стабилизиран е и вече изписан, но състоянието на приятелката му Ася, която е била зад него на мотора, не е никак добро и тя може да остане обезобразена за цял живот.


В категории: Темида


18
Коментара по темата
18.
Сталин
24.08.2019 19:14:30
0
0
До 6 в конкретната ситуация чалмата е виновен.Ичаш над 500м видимост и виждаш снаряда(моториста ) и му отнемаше предимството.Да го беше изчакал 1 сек. И сега нямаше да е там.Ти в твойта ситуация как така си взел правилното решение в далеч по сложен момент.Не вярвам моториста да се е движил с повече от 60-70 защото сега щеше да са размазани.С по висока скорост оцелял моторист при такъв едър нума.
17.
Бургас до Sarafad3cbe
24.08.2019 17:57:07
0
3
Не, човек! Нали това написах, че беше чист късмет! Аз НЕ ГИ ВИДЯХ, но някаква сила, ангел хранител, ме спря да предприема изпреварване!!! За мен, пак казвам, пътят беше чист, и имаше възможност да изпреваря. НО тогава се намеси силата, която ме спря да тръгна наляво. Надявам се, че се изясних!
Явно съм късметлия! Ина щеше да стане голям филм, чак не искам да си представя...

Хубава вечер!
16.
БСП, ГЕРБ, ДПС и патрЕотите
24.08.2019 17:50:54
20
1
Бреее, не ни харесвате правосъдната система, ние във всички сектори сме оакани, но търпитеее.
15.
*********
24.08.2019 17:05:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
14.
Мишо
24.08.2019 16:19:46
6
5
ПроКУРоркара Боги са усра яко
13.
Познат на прокурорката
24.08.2019 15:51:10
12
10
ПроКУРоркЪтЪ е хем глупава, хем изобщо не е красива. Я и направете интервю и я попитайте благодарение на чие име е станала прокурорка. Искам само да ѝ видите погледа като чуе въпроса. Ще е безценно. Естествено - няма да ви каже и ще отрече, но сама самичка си знае всяка сутрин и вечер като е пред огледалото точно как стана прокурорка. Никак не е след спечелен конкурс или след избиране. Също така я изпитайте за знанията ѝ, свързани с правото изобщо. Тук ще сте още изненадани, дори повече и от как е станала проКУРор. Мила Боги, в съда колегите ти не знаят аджеба откъде си тръгнала, но ние в квартала покрай семейството ти знаем, душко. Всичко ще излезе наяве.
12.
...
24.08.2019 15:30:52
0
0
Браво за правописа!!!
11.
БГ Правосъдие ??? Ей те таково животно нЕма !
24.08.2019 15:28:58
0
6
Сега вече и в Кувейт ще научат що е то Български съд !
А когато някой техен гражданин реши да покара Мерцедеса си БЕЗ да го е еня за останалите участници в движението - директно да заповяда в България !
Тук даже и сина си да убиеш при ПТП - никой няма да те търси за да те наказва ! А който не вЕрва да попита Ивайло Московски , или поне Лютви Местан !
10.
По-здрав от Меден Рудник
24.08.2019 15:16:14
1
16
Садията садиятс садията е п....с буквално
В Меден Рудник го знаем
9.
ееееее
24.08.2019 15:12:10
3
4
умна и красива , страшна прокурорка
8.
Sarafad3cbe
24.08.2019 14:29:29
0
8
До 6 в конкретната ситуация чалмата е виновен.Ичаш над 500м видимост и виждаш снаряда(моториста ) и му отнемаше предимството.Да го беше изчакал 1 сек. И сега нямаше да е там.Ти в твойта ситуация как така си взел правилното решение в далеч по сложен момент.Не вярвам моториста да се е движил с повече от 60-70 защото сега щеше да са размазани.С по висока скорост оцелял моторист при такъв едър нума.
7.
El
24.08.2019 14:02:02
8
9
Как така е бил в изключително тежко състояние и с опасност за живота и след два дена е изписан? Нещо оплетохте конците.
6.
Бургас
24.08.2019 13:49:25
38
25
Прокурор Богомила, много си лоша, бе, мацка! И същевременно много секси! О, да! Шнеле, шнеле, вундаба!!!

А сега сериозно. Много избирателно обвинявате обаче. Човекът какво е виновен, че този идиот и гаджето му (също идиотка, понеже се е навила да се вози при него) са хвърчали В ГРАДСКИ УСЛОВИЯ с лайняния си мотор??? Значи за колите има правила, а за моторите не. Да бе с 50 карало, не би в болница лежало! Пак да се благодарят, че са живи!

Преди няколко дни, карам си аз по околовръстното през нощта с около 80 и пред мен кола, която се движеше по-бавничко. Мислех си да я изпреваря, но нещо в този момент ме спря. И ИМАШЕ ЗАЩО!!! СЕКУНДА, БУКВАЛНО, СЛЕД ТОВА, ДВА СНАРЯДА (Разбирай мотори) ПРОФУЧАХА ОТЛЯВО С НАЙ-МАЛКО 200 КМ/Ч, МОЖЕ И 250 ДА БЯХА!

Е, сега, кажете ми, ако бях тръгнал да изпреварвам колата пред мен, какво щеше да стане! Да ви кажа ли? МАРМАЛАД!!!! А аз си гледам огледалото, и Бога ми, нямаше никой зад мен!

Направо като пиша това и изживявам наново случката!

И после ПАЗИ МОТОРИСТА?!?! МОЛЯ, Я Пак! Ще пазя аз МОТОРИСТА, не, драги! Аз СЕ ПАЗЯ ОТ МОТОРИСТА, не пазя моториста! Мотористът като е тъп и си мисли, че пътят е на баща му, да се трепе. НО ЗАЩО ТРЯБВА ДА СТРАДАТ НЕВИННИ???

Разберете, хора, просто не се виждате! Че и този нещастен човек, едва ли ги е видял тези летящи олигофрени? Иначе е щял да ги пусне!

Мислете повече и се пазете взаимно!
5.
OSVOBOJDAVAT SHOFIOR
24.08.2019 13:44:07
22
0
ZA 9 TRUPA NA TRAKIA RIVAL SUS SINA SI V SUDEBNATA ZALA EI TVA E ISTINSKATA MANIQ
4.
za dvva schupeni nosa
24.08.2019 13:43:07
23
1
da vlezesh ot ras v zatvora e jalka istoriq zashtoto ne si bg nachukaite si go v chofkite i nai-veche JALKATA PROKORORKA KUDE GLEDA KATO TELE V JELEZNICA AIDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OT TUKA I TAKOAA SHIBAN 18 GODISHEN MUHLIO FARCHI S MOTORA DRUGITE SHTE MU QDUT LAINATA AIDEEEEE OT TUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
3.
БСП, ГЕРБ, ДПС и патрЕотите
24.08.2019 13:39:31
13
3
Има държава...
2.
ПРОКУРАТУРАТА
24.08.2019 13:36:31
11
12
Направи всичко по силите си, но...3
1.
питанки
24.08.2019 13:28:21
4
28
Държава или Територия сме ? Какво значение имат думите на накакъв си посланик ? Няма адресна регистрация у нас ! Чужденец е ! Пострадали са двама българи единият от които тежко. Нямаме подписана спогодба с Кувейт за въщане на избягали лица. Съдията, съдиятааааа Евро- Атлантик но не и българолюбец. Трябва да си върнем Държавата !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори