×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Софи Маринова и Гринго пак се събраха


Софи Маринова и Гринго пак се събраха
В момента двамата са в Етрополе на обяд
13 Август 2019, Вторник, 16:05 ч.
Автор: Флагман.БГ

Певицата прости всичко на любимия си 

Любовният живот на Софи Маринова е осеян с много пикантни истории, подходящи за турски сериал. Ако се направи филм за нейните любови, то ще надмине сериите на "Дързост и красота", пише Блиц.

След поредица от скандали и развод два месеца след стватбата, както и жалби в полицията за тормоз, сега има нов обрат в отношенията на ромския славей и айтоския мачо. Седмица след като Софи ревеше в районното, че Гринго я заплашва с убийство, сега ги виждаме отново щастливи заедно.

Наш репортер научи от съграждани на Софка в Етрополе, че са ги засекли заедно. Веднага потърсихме певицата за коментар, а тя този път бе видимо щастлива и с еуфоричен глас ни заяви: "Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци", бе лаконияният отговор на Софка.

В момента двамата са в Етрополе на обяд. Певицата не скри, че всички наоколо ги гледат с любопитен поглед и се яудят какво се случва с тях. "Любов ли бе да го опишеш", смее се Софи на края на разговора ни.

Припомняме, че Софи подаде молба за развод само два месеца след сватбата. Тя заяви, че Гринго я тормози и след като й счупил ръката за трети път, решила да го остави. Той не приел радушно новината и започнал да я преследва и тормози, което наложило ограничителна заповед. Сега обаче всичко между тях е пак същото, а нейните приятели не са изненадани от разводя на нещата, тъй като си я познават и знаят, че за любовта е готова и през ада да мине. 


В категории: Лайфстайл


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Йордан
14.08.2019 09:15:43
0
0
На гринго му казваха бонго в махалата. Бай мангал. И Софка с тия косми в носа е много секси за целувки от близо и далеч.
13.
ок
13.08.2019 22:00:41
0
3
Този който наранява не обича. Когато живееш с някого, това трябва да носи радост, а не болка и наранявания. Тук не става въпрос от какъв етнос са, а по-скоро, че много жени като Софи не си дават сметка, че във връзката им има нещо нередно, че са жертва на насилие и агресия. Че такова нещо не се прощава. Никой няма право да посяга физически на никого. "Всяко семейство се карало и те били в такъв изнервен период..." Манипулаторът Гринго се е опитал да й внуши, че такива неща се случват във всяко семейство, че е нещо нормално, но не е. Никой нормален мъж не чупи и то три пъти ръката на жена, която обича, нето я насинява, никой нормален мъж не заплашва жената, която обича. Това не става в нормално семейство. Софи явно не си е взела поука. Жалко за жената.
12.
Исен
13.08.2019 21:47:25
0
2
Со керес ма Софкее. Пак ше та праи да умиргаш. Ко ша правиш после незнааам.
11.
алооо
13.08.2019 21:38:24
0
1
До 10 Панко
Теб пък кой те занимава с тях бе? Ти що влизаш тук да четеш като не те интересуват, че и коментираш. Ми да не те кара насила да го четеш това? Имаш избор, прескочи я тази новина и чети това, което те интересува и ти е интересно, ама ха.
10.
Панко
13.08.2019 21:27:23
1
1
Ко на занимавате с тея мангали?
9.
Дядо Гиньо
13.08.2019 19:06:32
1
4
Един циганин се прибира от работа в колибата си до езерото и вижда как от водата изскача крокодил и завлича едното му дете. Ревнала Айшето, той я успокоява- не реви ма, ши напрайме друго. Направили. След известно време пак същата история, крокодила пак отвлича едното чааве! Пак ревове и пак и вика- нищо ма, ши прайми друго! И така се повтаряла историята години наред. Един ден пак се прибрал манго, седнал до езерото замислен и си мисли- и ко ся, толкоз години са скъсах от работа и секс и за какво?! Да храня един тъп крокодил....
8.
бай Мангал
13.08.2019 18:32:21
1
6
Циганска работа!
7.
Тццццц
13.08.2019 18:08:27
2
9
Циганска работа!
6.
DJARO
13.08.2019 17:14:09
1
5
ziganskite raoti pak..........bii ma obi4am ta......da zanimavame Naroda s prostotiqta si
5.
DJARO
13.08.2019 17:14:03
1
4
ziganskite raoti pak..........bii ma obi4am ta......da zanimavame Naroda s prostotiqta si
4.
ок
13.08.2019 16:51:31
0
10
Този Гринго явно е страшен комплексар, щом посяга на жена. Така си вдига егото, като малтретира жената. Така си вдига жалкото самочувствие, като причинява страдание на заслепената влюбена жена. А тя пък патката все се връща при него, накрая никой няма да й вярва, че я малтретират. Трябва й психолог да се измъкне от лапите на този манирулатор и насилник. Първо я бие, после я заплашва, сле това ке извинява и накрая я обвинява, че тя е виновна за побоя над нея. Ееей, Софке, сигурно си мазохистка, щом пак те излъга тоя бандит. Никой не мож те спаси от него, щом ти сама не се осъзнаеш. Четвърти и пети път ще има, побойникът не се оправя, не разбра ли? Тоз ще се влачи по корем, за да се докопа пак до парите й. Те и медиите си нямат друга работа, писаха, че Софка забогатяла, откак се разделила с него и хей ти сега Гринго мазен, мазен пак я омая.
3.
щснвхээъфнн
13.08.2019 16:42:08
0
13
На Софка явно не й
увира главата. И така до следващия побой. Тоя явно се друса и е като човек с раздвоение на личността. Като е чист- звезди й сваля, като се надруса -не е той. Така са и алкохолиците. Такива хора не се променят. Обвиняват ви, че си го заслужавате, че вие сте си виновни за побоя. И така до следващия път, докато не се осъзнаете, че не е редно да ви посягат физически.
2.
DR
13.08.2019 16:24:47
1
8
Точно циганска работа!
1.
Gringo
13.08.2019 16:17:55
2
17
Абе не ни занимавайте с тази цигания бе хора. Циганска им работа - а-у, бой, Йеван, деца, пак бой, още бой, йеван, пак деца, деца, бой и така нататък. Вие можете ли им насмогна на простотиите ? Пък като добававим характерния за етноса мазохизъм с нотки на примитивизъм и ей ви я на картинката. Нарисувана ви е по-добре и от картина на Ван Гок.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори