×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бай Коста убит пред малко дете, екзекуторът му го съблякал гол и захвърлил на пътя


Бай Коста убит пред малко дете, екзекуторът му го съблякал гол и захвърлил на пътя
Коста Янков е издъхнал при изключителни мъчения. Убиецът му е заловен и ще бъде съден
06 Август 2019, Вторник, 17:54 ч.
Автор: Флагман.бг

Бургазлията помислил частен дом в село Дрен за църква, влязъл и налетял на пиян и агресивен мъж

Тираджията Димитър Азманов е пребил до смърт 77-годишния бургазлия Коста Янков, който беше намерен мъртъв по време на поклонническия поход „Светия път” от Велико Търново до Рилския манастир, пишат колегите от Трафикнюз.

Азманов е задържан днес в Хърватия, след като е избягал от страната ни и предстои да бъде екстрадиран у нас.

Убиецът е на 46 години, дълго време живеел в Италия, вадел си прехраната като шофьор на камион. Прибирал се много рядко в България, защото бил разведен. Бившата му жена живеела с детето им в Радомир. Димитър често прекалявал с алкохола, а и бил много конфликтен. На младини бил обвинен в опит за изнасилване, но се разминал без присъда, разказаха жители на родното му село Дрен.

Във вечерта на убийството на бай Коста, Димитър бил много пиян, именно заради това налетял на бургазлията и го убил по изключително мъчителен начин - с юмруци, ритници, докато издъхне.

Бай Коста, когото бургаските планирани познават като изключително спокоен човек, имал влошено зрение. Влязъл в къщата на Димитър Азманов, защото я помислил за селската църква в Дрен, тя се намирала в съседство. Коста Янков видял купола, видял камбаната и се засилил да влиза, без да разбира, че това е вратата на частен дом, а не на храма.

77-годишният бургазлия, тежащ под 60 кг, опитал да обясни, че е объркал, но Димитър изобщо не изслушал обясненията на възрастния поклонник и започнал докато той не издъхнал.

Убиецът повикал свой съсед, който работи като строител в София, да пренесат с колата му трупа до пътя извън селото. Съучастникът в престъплението по-късно е направил пълни признания пред полицията.

В момента полицаи разпитват и майката на Димитър Азманов, която според очевидци е гледала как синът й убива бай Коста, но не се е опитала да го спре по никакъв начин. В началото убиецът, който е висок около 180 см и тежи близо 100 кг, налагал с юмруци и ритници възрастния мъж, който е наполовина по-лек, но после грабнал тояга и започнал да го бие с нея.

От жестоките удари Янков издъхнал на място. За кратко свидетел на бруталната сцена станала и 10-годишната дъщеря на Димитър, която също била в къщата и се събудила от шума. 

Виновникът се е опитал да прикрие следите си, съблякал е чисто гол Коста Янков и го е захвърлил на пътя само по чорапи. Първоначално полицаите помислили, че го е блъснала кола, но впоследствие установили, че има множество наранявания от зверски побой.

Припомняме, че 77-годишният поклонник, който е известен маратонец въпреки проблемите със зрението, е загубил групата, с която нощувал по време на прехода от Велико Търново до Рилския манастир.

"Убитият е бил ентусиаст, въпреки преклонната си възраст многократно участвал в такива походи. Заради здравословни проблеми той се движел встрани от групата, по асфалтов път, понеже не можел да преминава пресечени местности. На фаталния ден групата правела преход от село Кладница до Горна Диканя и Дрен. Бай Коста казал, че знае пътя и ще чака останалите в черквата в село Дрен, където всички трябвало да пренощуват. Вечерта обаче туристите не го намерили и на следващия ден походът продължил без него", обясни днес прокурор Николай Цветков от Окръжна прокуратура-Перник, под чието наблюдение е случаят.


В категории: Крими


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
7
Коментара по темата
7.
Българ
07.08.2019 08:37:25
0
10
Това е България днес,събор от изруди и психопати и после в Щатите имало убийства,350 милиона застреляли 10 и всеки вика вижте искат да ни направят като щатите,ние тука народа ни е стотици пъти по-известен,гаден и узверял.
Само тука хора биват убивани,за един неправилен поглед,за 5 евро за една цигара,за една забележка,за един сякан път и още много други,да не говорим че и тук има масови убийства често,аре с здраве нормалните хора спасявайте се както можете и оставайте наркоманите и алкохолиците да се избият тука
6.
caki
07.08.2019 03:04:38
0
4
Ebatii i izrodiqta .. bez dumi
5.
Лъжците до 4
07.08.2019 00:11:49
1
1
Закот тъй!
4.
Ей лъжци
06.08.2019 21:41:25
0
19
Зако лъжите ве нали казхте че тозу бай коста бил много конфликтен и дтазнещ и никой от групата не го искал пък ся стана изключително спокоен човек баси и лъжите.
3.
Румен
06.08.2019 20:36:44
3
20
Това не е човек,а животно първосигнално с нагони, майката вероятно е... същата,скотове...5
2.
До Smith
06.08.2019 20:22:28
0
10
Какво значение има как ще те убият? Или на теб ти е по - приятно да те убиват бавно?
1.
Smith
06.08.2019 19:47:19
12
15
Объркал се човека, влязал в чужд двор, и гостолюбивия стопанин го пребил като животно. А само преди няколко месеца популистите лъжепатреоти обмисляха да въоръжат населението с огнестрелни оръжия и да позволят официално разстрелите, ако имота е частен.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори