×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Снощи угасна още един човешки живот в хосписа на Миладиноски в Черноморец


Снощи угасна още един човешки живот в хосписа на Миладиноски в Черноморец
Жената е била блъсната на пешеходна пътека, прехвърлена е в частната болница след лечение в УМБАЛ-Бургас
Тема в развитие
виж още
скрий
22 Юли 2019, Понеделник, 16:57 ч.
Автор: Флагман.бг Снимка  Иван КОЛЕВ

Д-р Миладиноски дълго отказвал да състави съобщение за смърт, настъпила именно в болницата му

Снощи в частния хоспис на д-р Димче Миладиноски в Черноморец смъртта отнесе жена, но по поведението му, може да се приеме, че е извършен опит да се прикрие ужасния факт. За това алармира източник на Флагман, който е станал случаен свидетел на част от потресаващ спектакъл, разиграван от полунощ  докъм 2 часа – той е направил всичко възможно да не се разбере връзката между фаталния край на пациентката и неговата болница.

Тялото на възрастната жена в момента се намира в моргата, към него има прикрепено съобщение за смърт, както и молба на близките й за извършване на аутопсия.

„Нямаше да ви сигнализирам, ако нещата не бяха съмнителни. Докторът се опъваше и не искаше да пише документ, който да го свързва по някакъв начин с умрялата  жена. Чуваше се, че преди да бъде преведена в хосписа, същата жена е била лекувана след катастрофа в УМБАЛ-Бургас, не разбрах в кое отделение, но се усещаше, че има нещо нередно в прехвърлянето й в частната болница”, каза източникът ни.

Нашата проверка установи, че нещастната жена е била жертва на катастрофа, пресичайки на пешеходна пътека.  Била е ударена без никаква вина.  Тя е починала вечерта в неделя в хосписа. Какви са били разговорите между близките й и ръководството след трагичния свършек на живота й, е загадка. Факт е обаче, че след идването на линейка, която в крайна сметка е трябвало да вземе тялото за аутопсия,  са настъпили дълги пререкания как да се оформят документите, поради което източникът ни смята, че се налага тук час по-скоро да влезе прокуратурата.

В хосписа били само една санитарка и самият шеф д-р Миладиноски, който миналата седмица бе уволнен от УМБАЛ-Бургас, където дълго време работеше в Спешния център. Причината – жалба от пациент, който трябало да постъпи за изследване в държавната болница, но той го насочил в частна, за да плати много повече.

По информация на Флагман днес аутопсията е извършена от съдебния лекар д-р Параско Парасков.  Преди да бъде преместена в хосписа в Черноморец, жената е била лекувана в отделението по ортопедия и травматология.

"В четвъртък изписахме жена, която лекувахме тук след катастрофа, но тя бе в добро общо състояние, макар да се нуждаеше от допълнителни грижи", казаха от ортопедичното отделение, озадачени от скоропостижната смърт.

Ако близките на починалата жена смятат, че има какво да огласят след случилото се снощи, нека се свържат с редакцията на Флагман.


В категории: Лична драма


30
Коментара по темата
30.
*********
26.07.2019 09:08:41
0
1
Коментарът беше изтрит от модератор.
29.
до нрр
25.07.2019 17:20:04
0
1
Тое е пределно ясно ,че си гявол от хосписа.Не забравяйте да напръскате и днес памперсите с аерозол.Така щеспестите някой памперс.А и миризмата на урина ще смесите с мирис на цветя!Нещастници...идва края Ви!
28.
do 8
25.07.2019 14:14:00
0
2
Дай адреса.
Тук се пишат сериозни работи и подобен на твоя пост, просто олекват на целия фон, ако не си служиш с факти и данни. Несериозно е.
27.
нрр
25.07.2019 00:36:29
3
4
Най ме кефи 24 Таня от Созопол. "цяла година държахме баща ми там" ама хич не сме доволни. Още 5 да бяхте седяли, като не ви харесва. Основният континент там са над 85год. няма да възкръснат я.
26.
Опечалена
23.07.2019 15:06:16
0
6
А и големия проблем с прехвърлянето дойде точно от там, че всеки ден щяха на другия ден да издават епикризата. И така остана за понеделник, а неделя баба си отиде. Не дочака...
25.
К.
23.07.2019 15:02:55
0
6
Сега, аз да ви разясня. Жената отива след изписването от ортопедия, без епикризи и доктора не може да започне адекватно лечение. Само на обезболяващи е. От там епикризата не излиза близо 4 дни, мотаят, бавят, докторите не можеш да ги намериш. Откриват задна рана, която не е обработена изобщо, защото е само по гръб и не я мърдат, понеже имала пукнат таз, който бил само натъртена. Кракът се надува от вътрешен кръвоизлив, който не е овладян явно, а е изписана с него Без Епикриза,в която да опишат какво допълнително лечение е нужно. Тя звъни с пресъхнали глас ми казва, колко много я боли крака и гърба и не и дават обезболяващи, защото доктора казва да не я пипат, местят и дават каквото и да е без тази Епикриза. Значи за мен от Мбал не са си свършили нещата. Ходи на 2 скенер и 5 ехографа и 1 рендген. Значи за да ни мотаят толкова много дни с Без някаква диагноза значи има и външна намеса с някой лев от някоя виновна страна. Този, който я блъсна да умира бавно в големи мъки. Съсипа 2 семейства.
24.
Надежда всяка тука оставете
23.07.2019 12:36:15
6
4
Нищо няма да стане ! Читака 30 години си развяваше байрака без никой да посмее да го пипне !
И с тоя ще е същото ...
23.
Morga
23.07.2019 08:46:01
1
9
Tam mrut pochti vseki den!proverete v obshtinata v chernomoretz i shte vidite kolko smurtni aktovi ima samo za taz godina ot morgata na miladinot
22.
*********
23.07.2019 00:35:27
3
13
Коментарът беше изтрит от модератор.
21.
*********
23.07.2019 00:16:03
0
12
Коментарът беше изтрит от модератор.
20.
*********
22.07.2019 23:16:18
1
18
Коментарът беше изтрит от модератор.
19.
ТАНЯ СОЗОПОЛ
22.07.2019 23:10:13
2
10
Има ГОСПОД!Точно 1год.и 6 м.след като умори баща ми,след като бяха сезирани НАП,РЗИ и резултат беша нулев се намеси най-големия.Хора нямате си представа ,че от януари до декември ние бяхме подложени на невероятен стрес с моята стара майка.Нямахме физическа възможност да гледаме татко в къщи.Аз бях след катастрофа с операция на прешлен на гръбначен стълб,майка с артрит и трудноподвижна.Имам брат ,който работи в чужбина и това беше алтернатива.Татко след счупен крак и операция имаше нужда от рехабилитация.Този "доктор" според мен е за затвора!Разбрах на 3-я месец ,че там наистина човешкия живот няма стойност и на пациентите се гледа като на пачки.Страшно аругантен !Аз в живота си не познавам по-голям лъжец .Взех баща си с линейка ,настаних го в Окръжна болница на 10 етаж/там е същия кошмар между другото/,но се оказа ,че там рехабилитатор няма.Пак обратно в къщата на ужасите.Жена му на този измислен лекар се държеше с нас отвратително!Самочуствие ...на какво отгоре така и не разбрах!И така близо година нямаме ден пропуснат да не сме пред вратата и да чакаме да видим баща си.За година толкова народ измря там ,че почти всеки ден ние се прибирахме и умирахме бавно.Много мога да разкажа ...но това ще бъде там където трябва.Призовавам всички пострадали да се свържем и да подадем колективно дело до прокуратурата.От РЗИ казаха преди година и половина ,че не става да го пипнат.От НАП нямам информация за резултата от жалбата ми.Сега е момента първо да подадем жалби всички пострадали в полицията в Созопол/защото Черноморец е към община Созопол/и след това да се сезира прокуратурата.А докато се случи всичко това МОЛЯ ВСИЧКИ БЛИЗКИ СПЕШНО ДА ПРИБЕРАТ БЛИЗКИТЕ СИ ОТ РЪЦЕТЕ НА ТОЗИ...незнам как да го нарека ДУШЕВАДЕЦ!БЛАГОДАРЯ ТИ ГОСПОДИ !ИМА ТЕ....
18.
U-shu
22.07.2019 22:44:23
1
8
Защо не пратиха клетата жена в “Сърце без мозък” там правят коронарографии и на удавници, после щяха да я оперират за тромби, а то в хосписа на д- р Миладиноски, на когото лично проф. Данов е кум.
17.
17.
22.07.2019 22:00:41
0
11
Бял ден да не види , и всички алчни говеда също........................
16.
Q
22.07.2019 21:49:03
1
7
Флагман, следобяд бай Киро пчеларя размаза един човек на пътя за Кошарица!!! Колата му беше смляна!
15.
*********
22.07.2019 21:25:56
0
26
Коментарът беше изтрит от модератор.
14.
*********
22.07.2019 20:22:38
0
34
Коментарът беше изтрит от модератор.
13.
Иван Иванов
22.07.2019 19:54:08
0
35
Миладиноски го изгониха от Спештия център в УМБАЛ Бс, защото направи елекктрошок на пациент в съзнание и това щеше да свърши фатално. Преди това заши част от отразан пръст, който гангреняса. Дипломата му за лекар е 3.23. Никога не е специализирал. Всеки ден е в УМБАЛБс, откъдето му подават пациенти. Къде е РЗИ Бс и прокуратурата????
12.
Ивайло
22.07.2019 19:26:14
4
25
Чета 4 статия за този “д-р” и неговият частен Хоспис .
От текста който е побликуван в Флагман се разбира че още един човек е починал по вина на “д-р” и неговият частен Хоспис
Да време е по най бързият начин да влезе прокуратурата и да бъдат взети мерки за да бъде затворен веднага този Хоспис .
Това трябва да стане за да няма поне нови смъртни случай .
А за това което този “доктор “и неговият Хоспис са причинили / болки ,мъка,унижение издевателства ,подигравки и още много други престъпни деяния /то вярвам че много от нас ще намерят сили и ще му потърсят отговорност чрез правните органи
Трябва на 100% по най бързият начин да се затвори този АД на “д-р” Миладиноски
Съветвам също всички който са пострадали да подадат жалба в полицията на Созопол
Неговите престъпления трябва да бъдат установени по съдебен път и затова първо е полицията която трябва да започне разследвания срещу “д-р” и неговият частен Хоспис.
Ние сме много който сме пострадали и не трябва да мълчим а трябва да направим всичко възможно да се Затвори хосписа и да бъде потърсена съдебна отговорност от доктор Димче Миладиноски
11.
Боклук
22.07.2019 19:17:11
1
22
Ей маке боклуко запали ме с 500 лв . 2 мс ме лъга и за другите ми пари и виж мизернико вс се връща.
10.
Някой
22.07.2019 18:43:11
3
23
Да има.Това го знам ,защото съм ходил там и влизал по служебни ангажименти ,а не като клиент.Вътре е всичко барокови и скъпо
9.
Към Някой
22.07.2019 18:32:23
4
28
Наистина ли има и публичен дом?Защо спим,хора?Да го накажем този изрод!
8.
Някой
22.07.2019 18:03:11
5
33
Защо не проверите и луксозният публичен дом д-р Миладиноски в Меден Рудник ,който е до училище и детска градина
7.
Хосписа
22.07.2019 17:47:15
3
6
Няма да платим за реката.
6.
Некумпитентния
22.07.2019 17:41:01
1
33
ПроКураТура не знаят че кара порше и има какво да скубе... Апък може и да им е изписал хапчета за сън вече
5.
firom firomoski
22.07.2019 17:39:46
1
32
Аз се чудя какво изобщо правят тук, тези отпадъци от западните балкани.....Навремето имаха държава-Югославия, изпотрепаха се един друг, и се разпаднаха. Ние ги пускаме сега при нас, да се гаврят с болни хора, и да грабят най нахално роднините им. От тези територии, идват само войни и кръвопролития... Нищо добро. Гонете ги и не ги пускайте тук, жалко за починалите и техните близки.
4.
Лекар
22.07.2019 17:28:35
1
43
Защо търпим този македонски мошеник да съсипва съгражданите ни!Къде са институциите?Има ли истински мъже?
3.
Да предположим
22.07.2019 17:27:09
1
20
Някой май не е пил фраксипаринчето и е получил тромб, а?
2.
Хъндю
22.07.2019 17:13:00
0
49
Прокуратурата спи... Занимава се само с тъпи наркомани
1.
Пешо
22.07.2019 17:11:36
2
50
Тоз галфон няма ли кой да го разцепи един път завинаги ...?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори